Ribica **
|
Masaža - žal cena kar drži, 50 € za 60 minut masaže, ampak so mi v službi sodelavke rekle, da je to običajna cena masaže. Nisem ravno pogosto tam, potem pa nimam občutka. Ene masaže imamo tu blizu res ugodno, imajo ceneje ob petkih popoldne, samo ni za nosečnice, raznih tajskih pa ne maram, mi niso fajn (tiste 2x, ko sem kje dobila bon). Se pa res rada masiram, doma me nihče noče Ampak ok, že od marca gledam vse te razne masaže in sem končno šla. Samo je bilo pa res fino, prav celo telo zmasira (no, trebuha ne, hehe). So imeli pa na morju v wellnesu tudi ponudbo masaže za nosečnice in je bila cena isto 350 kun, kar je skoraj 50 €. Otrdevanje - je meni G zadnjič rekel, ko je bilo pogosto, da je normalno (takrat sem bila nekje 30-32t noseča), da če je pa prepogosto, pa pomeni, da moram več počivat in bolj na izi si vzet, pa bo tudi otrdevanja manj. Pa kak magnezij. Zdaj se pa pripravlja, nimamo kaj. Jaz sem zadnje dni prav v strahu, da se ne bo že kaj začelo, danes sem cel dan se "pogovarjala s trebuhom", da če že mora bit prej, samo naj ne bo jutri, ker je res grd datum. Pregledi - jaz imam kontrolni UZ zaradi rasti jutri, potem pa pregled šele čez 3t od prejšnjega, kot bom 37t 6d. Je rekel ta G, da ker me vidi ta teden na UZ, da lahko potem naslednji pregled tako pozno, če pa jutri kaj ne bi bilo ok, se pa tako prej vidimo; prejšnjega sem imela pa 34t 6d. Streptokoka ni nič omenjal, jaz pa tudi ne potem, sem si prebral od Pušenjaka in sem se odločila, da ga ne bom delala. Sem preverila samo, če lahko v primeru poslabšanja vnetja (že cel mesec in par dni imam mir! ) še uporabim canesten vaginalete, pa je rekel G, da ni problema, da komot.
|