|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
9.9.2016 10:23:49   
Veronique
Moja se je drzala urnika, prvi dan krvavitve sem stela za 1 dan cikla, naslednja M je prisla potem 28 dan (obakrat isto). Je pa normalno do 6 tednov ja.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.9.2016 11:00:17   
mava1975
Neplodnost...jaz sem imela na prvem pregledu (V MB) že vse izvide s seboj...torej zadnji PAP izvid, ter izvide hormonskega testiranja, torej TSH, LH, Prolaktin, in AMH...Pri meni je bil AMH katastrofa, to je zaloga jajčec, torej nična, kot da jih ni več. Glede na to, da sem že dvakrat rodila, sicer na zadnje 15 let nazaj, gre za sekundarno neplodnost, tam so mi naredili UZ rodil, vse je bilo BP. Tako, da je zdravnica dala vse na konzilij, vmes je mož imel še spermiogram, in glede na to, da se imela vse izvide že sama in da ni bilo potrebnega nekega posega (v maternici ali jajčnikih) bi prišla v postopek za oploditev v roku 4 mesecev (se je pa pri nama ful mudilo, ravno zaradi nizke zaloge jajčec, da jih ne bi še več izgubila)... Hvala bogu nama je uspelo v tem času naravno zanositi...nimam druge besede kot čudež

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 252
9.9.2016 11:57:16   
Radenska_
Jaz sem zdaj dobila prvo M po zamujenem splavu v 8 t. sprožili so mi s tabletami, ker se ni začelo samo, abrazije pa nisem imela.
In sem prvo m dobila 43 dni po splavu, se pravi praktično točno 6 tednov.
Tako da upam, da bo naslednja bolj po urniku, torej nekje med 28-33 dnem.
Še ta ciklus, potem grem pa po zamrznjenčka....In res želim, da bo uspelo in da bo z mano ostal do konca...Bo ravno 3 leta razlike potem, pa še avgustovsko dete. ah, sanje :) Ko bi le dobila najlepše darilo za rojstni dan, rojstvo še enega sončka.
Upam da se mi želja uresniči.

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 9.9.2016 11:59:09 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 253
9.9.2016 13:05:10   
Veronique
A mislis mava, da bi morala tudi jaz imeti kake izvide? Imam zadnji PAP bris, pa potem dva izvida oz. to kar je napisano o obeh SS in to je to, druga nimam. Bom to vzela pa da vidimo potem kako bo, mogoce mi bodo pa tam dali kake napotnice se.

Aaaaa Radenska eskimcka imasuser posted image upam, da bo to tvoj cudez in da te caka poletno deteuser posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.9.2016 13:06:07   
Veronique
A si te hormone lahko das sam testirat, samoplacnisko?

Edit: sem nasla, da v Mb to na Fontani testirajo samoplacnisko. Katere hormone pa bi morala? In koliko casa pred prvim obiskom naj grem? Bi rada prisla pripravljena tja, ce ze moram iti.

< Sporočilo je popravil Veronique -- 9.9.2016 13:09:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 255
9.9.2016 13:25:43   
Radenska_
Veronique, ja, imam še tri eskimčke...z ICSI mi je uspelo zdaj, v drugem, ampak se je sveži nehal razvijat.

Drugače pa jaz sem že od začetka v MB, od reša sem prinesla samo izvide, pa nič kaj ni veljalo, hormone so vse dali še enkrat pregledat, spermiogram sva takrat tud mogla še enkrat....
pa pol zdaj za drugega sem tud mogla še enrkat hormone, spermiograma pa niso delali, ker smo najprej probali z inseminacijo (v prvo je tako uspelo) in so ptoem tam videli kakšen je spermiogram. Pol smo šli pa naprej v ICSI...

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 9.9.2016 13:26:07 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 256
9.9.2016 13:26:44   
Katte
Veronique,
v osnovi se testira FSH, LH in prolaktin 2. - 5. dan ciklusa. Ni slabo, če si daš testirati tudi AMH, kar pa lahko kadarkoli, ampak niso takoj rezultati.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 257
9.9.2016 13:47:14   
Veronique
Hvala vsem za odgovore punceuser posted image vzela bom te izvide, ki jih imam, z ostalim pa bom pocakala. Naceloma je zdaj 2x uspelo zanositi, le konca se s splavom. Pa bomo videli kaj recejouser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.9.2016 15:13:38   
katjesss
Midva tudi nimava nobenih izvidov...ahjoj no ce ne rata zdaj v 2.krogu clomida, tak prasanje, ce se bom letos ucakala user posted image ...malce mi zadnje dni na bed tolce..kr nekaj vse skupaj...

Neposredna povezava do sporočila: 259
9.9.2016 17:03:30   
ječi12
Punce kaj mam js zdj to?

M skos ok, zdj pa 23.dan. Ok vse kul, ampak mela sm kao M 5 dni...zdj pa par dni mini pikce na papirju roza barve 😳 Zakaj? A zato k bi uradno mogla met zdj recimo M se zadnji dan ce bi mela na 28. Dni? Al je to se zmer M ker je to zdj 8.dan....kaj nj si mislim?

Cist pojma nimam kdaj zdj prcakovat M in od kdaj stet cikel.....zmedena! To se mi se ni zgodil....

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 260
10.9.2016 8:10:06   
Mayche
ječi12 M cikel šteješ od prvega dne menstruacije, ne glede na to, ali je M neredna.

Mene je pa moja M presenetila že včeraj, to je pred pričakovanim dnem, tako, da sem ta mesec žal spet rdeča. user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 261
10.9.2016 9:40:05   
Allstar
user posted image user posted image SEPTEMBER 2016 user posted image user posted image

1.9.
user posted image pika poka 1, 1 otrokuser posted image

4.9.
user posted image user posted image izidauser posted image user posted image

5.9.
user posted image katjesss, 13. krog, 0 otrokuser posted image

11.9.
user posted image Radenska_, 1 otrokuser posted image

12.9.
user posted image Mayche, 0 otrok (2SS)user posted image

14.9.
rozica15, 2. krog, 1 otrok
Katte, 3. krog, 2 otroka

15.9.
Katriss, 15. krog, 0 otrok
Allstar, 14. krog, 0 otrok

18.9.
Veronique, 4. krog, 0 otrok

24.9.
MartinaTaja, 2. krog, 2 otroka

26.9.
Anaina, 1 otrok

29.9.
Ječi12, 2. krog, 2 otroka

30.9.
Yogi, 1. krog, 0 otrok

user posted image navijačiceuser posted image
Damuš

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.9.2016 9:42:42   
Allstar
Žal mi je za vse "rdeče" ta mesec.....tudi meni se je včeraj malo nakazala, zdaj je potihnila in samo čakam da pride z vso močjo user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.9.2016 10:25:57   
Veronique
Allstar ni mogoce, da bi bilo to kaj druga? Glede na datum...
Jaz jo pricakujem cez 1 teden v nedeljo, bom pa oktobra bolj pozitivno razmisljalauser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.9.2016 11:23:32   
Allstar
Veronique po mojem ne. Očitno se bodo cikli nazaj skrajšali na bolj normalne dolžine. Se mi je zadnjih par ciklov isto začelo. Malo rjavo, potem nič in potem šus. Vedno mi je dalo neko upanje, zdaj me je pa že naučilo kaj sledi.

< Sporočilo je popravil Allstar -- 10.9.2016 11:24:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 265
10.9.2016 11:58:23   
rozica15
oh punce, nič lep tale seznamček user posted image , naslednja jaz poročam v začetku tedna. Imam sicer neke sumljive znake, ampak bomo videli kako bo.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.9.2016 12:04:26   
Katte
Midve sva skupaj, rožica15. Pri meni nič posebnega, malo krčev, ki jih imam po navadi tak čas (in potem pride M...), ampak bomo videli. Sem pa danes 7 dni po O.

Still hoping.

(odgovor članu rozica15)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.9.2016 12:20:00   
Veronique
Tudi jaz sem 7dpo, mislim, da jo pricakujem 17 bolj kot 18. Je vedno kar tocna in tocno 14 dni po O.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 268
10.9.2016 13:19:20   
Sofie
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Midva tudi nimava nobenih izvidov...ahjoj no ce ne rata zdaj v 2.krogu clomida, tak prasanje, ce se bom letos ucakala user posted image ...malce mi zadnje dni na bed tolce..kr nekaj vse skupaj...

uradno

Pa te kaj spremljajo z ultrazvokom? Da vidijo koliko foliklov pridelaš in kako veliki so?

< Sporočilo je popravil Sofie -- 10.9.2016 13:20:11 >

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.9.2016 16:21:20   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Tudi jaz sem 7dpo, mislim, da jo pricakujem 17 bolj kot 18. Je vedno kar tocna in tocno 14 dni po O.

Jaz imam pa samo 11 - 12 dni dolgo lutealno fazo, zato jo pričakujem pač malo prej.

< Sporočilo je popravil Katte -- 10.9.2016 16:34:07 >

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 270
10.9.2016 17:48:04   
Veronique
Katte upam, da sploh ne pride!user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.9.2016 18:13:28   
katjesss
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

uradno

Pa te kaj spremljajo z ultrazvokom? Da vidijo koliko foliklov pridelaš in kako veliki so?

Ja Sofie, sem bila na UZ, prejsnji mesec sta bila 2folikla, velikosti okoli 22mm. Zdaj grem tudi na UZ, ko bo tako dalec

mava1975 ...hvala za napisano glede neplodnostne, super da vama je ratalo naravno :D

< Sporočilo je popravil katjesss -- 10.9.2016 18:15:40 >

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.9.2016 20:48:36   
Pikapoka1980
Hej punce! Tudi jaz se javljam po nekaj mesecih. Ne vem, mogoce se me katera od vas se spomne :) junija sem dozivela 2.SS v 10. tednu nosecnosti, ko je srcek nehal biti. Pri obeh SS se je scistilo samo in ni bilo potrebno ne ciscenje ne tablete! Odlocila sva se, da bova cez poletje na pavzi, zato se nisem niti priblizala forumu.
Po zadnjem ss so se ciklusi za 4 dni podaljsali na 36 dni. Prejsnji mesec sem delala O test in je bil pozitiven a kot sem rekla, sva se vzdrzala.
Sedaj cakam septembrsko O in bova najverjetneje zacela ponovno.
Kot sem prebrala, vas je kar nekaj takih ki ste imele vsaj en SS.

Drzim pesti za vse nas in upam, da cim prej zagledamo magicni + in gremo do konca!
Le vecer vsem skupaj!

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.9.2016 21:12:10   
Veronique
Dobrodosla nazajuser posted image jaz sem takrat forum samo brala ampak se te spomnim.
To pa res, ogromno nas je takih, ki imamo za sabo SS (ali dva). Vedno vec je tega, ne vem kaj se dogaja. Mogoce stres v katerem zivimo, tempo, okolje, hrana? Ali pa smo pac imele nesreco.
Upam, da ti in vse ostale kmalu docakamo mavricne otrocicke.

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.9.2016 21:20:20   
Pikapoka1980
Hvala! Tukaj se res dobro pocutim in danes sem se z veseljem spet pridruzila! SS so zelo pogosti, drzi, ampak ko se 2x ponovi, mislis kot da se samo tebi to dogaja, vsaj jaz sem! Najhujsi mi je pa ta podatek, da nic ne testirajo, dokler se ne ponovi 3x!
Prebrala sem ze toliko na to temo, ker iscem odgovore, a jih seveda ni kaj dosti.
Veronique, vidim da ti rada testiras O in imas veliko teh testov, pa me zanima, ce si kje zasledila digitalni O test od Clear Blue? Imam obcutek, da se jih pri nas ne dobi. Katere imas ti? Kje si jih narocila in koliko casa se cakajo?
Jaz kupim kar te ovul teste v dmju, so v akciji ze odkar delava na dojencku :))

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?