Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 5.9.2016 19:09:13
|
|
|
|
Radenska_
|
Ja, normalno je, oboje. Vse kar lahko naredis je da se ne sekiras. Karkoli je namenjeno, se bo zgodilo. Jaz sem bila trikrat do zdaj noseca, pa imam enega otroka... Enkrat rata, enkrat ne...zakoni narave.
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 5.9.2016 19:13:35
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Ja, normalno je, oboje. Vse kar lahko naredis je da se ne sekiras. Karkoli je namenjeno, se bo zgodilo. Jaz sem bila trikrat do zdaj noseca, pa imam enega otroka... Enkrat rata, enkrat ne...zakoni narave. Hvala!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 5.9.2016 20:05:22
|
|
|
|
ječi12
|
Pika poka 1 ni mi usec izid, ampak gremo naprej pa bo!! Izida, itak bo vse kul, sam pozitivno! Katjesss skoda za M! Js sm dons fertik z M, zdj pa planiramo novega člana naprej jeeee....da vidmo kaj bo zdj s tem ciklom k bo NEmorski...upam da bo normalen...O bi mogla met cez ksn tedn, bom spremljala sluz.... Upam da zakljucim seznam z zeleno, ce se je ze zacel z rdeco!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 5.9.2016 20:12:17
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida Pika poka, glavo gor in v nove boje Veronique, midva prejšnji mesec tudi nisva bila bog ve kaj pridna, sem imela hsg in potem nekaj časa omejitve. Tako da že enkrat je očitno dovolj Malo se vam oglasim...danes je moj 29. dan, M ni prišla. Do zdaj sem imela že 4 teste pozitivne, tako da nekaj že bo na tem (upam in si želim, a še vedno ne dojemam). Malce me skrbi rahla črtica, danes zjutraj je bila že bolj močna kot 2 dni nazaj in se vidi lepo, a ni tako močna. Potem pa berem te forume in se sekiram z IMN. Saj vem, paničarim, a to je moj prvič in malce mi je dovoljeno, kajne? Kdaj je črtica fuuul močna? Še nekaj me zanima, Je to normalno, da imam take čudne krče občasne? In pa nek vodeni izcedek na hlačkah danes, sama voda...Hvala Vam! Vse je normalno. Jaz sem bila junija prepričana da bo prišla M....krči, bolečine v križu. Vse bo ok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 5.9.2016 20:58:00
|
|
|
|
Veronique
|
Izida res je lazje reci kot narediti ampak... probaj se ne sekirat. Poglej mene, prvic sem se sekirala v eno, letala na urgenco, na UZ pa se je vseeno koncalo kot se je. Naslednjic sem se prepustila, kljub temu, da sem pikico imela samo 1 teden sem bila bistveno manj zalostna, ker sem vedela, da sem naredila vse kar je v moji moci (ne pila, kadila, jemala folno, pozitivno razmisljala) pa je bil vseeno slab izzid. Je bilo veliko lazje sprejeti, nobeno sekiranje ne pomaga, ker od tu naprej ni vec nic v nasih rokah. Pobozaj trebuscek, malo pikico, ji kaj povej in uzivaj vsak trenutek, saj si
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 6.9.2016 6:54:06
|
|
|
|
Radenska_
|
SEPTEMBER 2016 1.9. pika poka 1, 1 otrok 5.9. katjesss, 13. krog, 0 otrok 11.9. Radenska_, 1 otrok 12.9. Mayche, 0 otrok (2SS) 14.9. rozica15, 2. krog, 1 otrok Katte, 3. krog, 2 otroka 15.9. Katriss, 15. krog, 0 otrok Allstar, 14. krog, 0 otrok 18.9. Veronique, 4. krog, 0 otrok 24.9. MartinaTaja, 2. krog, 2 otroka 26.9. Anaina, 1 otrok 29.9. Ječi12, 2. krog, 2 otroka 30.9. Yogi, 1. krog, 0 otrok navijačice Damuš, Izida
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 6.9.2016 7:58:58
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Izida res je lazje reci kot narediti ampak... probaj se ne sekirat. Poglej mene, prvic sem se sekirala v eno, letala na urgenco, na UZ pa se je vseeno koncalo kot se je. Naslednjic sem se prepustila, kljub temu, da sem pikico imela samo 1 teden sem bila bistveno manj zalostna, ker sem vedela, da sem naredila vse kar je v moji moci (ne pila, kadila, jemala folno, pozitivno razmisljala) pa je bil vseeno slab izzid. Je bilo veliko lazje sprejeti, nobeno sekiranje ne pomaga, ker od tu naprej ni vec nic v nasih rokah. Pobozaj trebuscek, malo pikico, ji kaj povej in uzivaj vsak trenutek, saj si Hvala ti za pozitivne misli! Bom si vzela k srcu ta nasvet! Držim pesti, da ti uspe že v tem krogu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 7.9.2016 9:02:54
|
|
|
|
Radenska_
|
SEPTEMBER 2016 1.9. pika poka 1, 1 otrok 5.9. katjesss, 13. krog, 0 otrok 11.9. Radenska_, 1 otrok 12.9. Mayche, 0 otrok (2SS) 14.9. rozica15, 2. krog, 1 otrok Katte, 3. krog, 2 otroka 15.9. Katriss, 15. krog, 0 otrok Allstar, 14. krog, 0 otrok 18.9. Veronique, 4. krog, 0 otrok 24.9. MartinaTaja, 2. krog, 2 otroka 26.9. Anaina, 1 otrok 29.9. Ječi12, 2. krog, 2 otroka 30.9. Yogi, 1. krog, 0 otrok navijačice Damuš, Izida
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 7.9.2016 12:34:17
|
|
|
|
ječi12
|
Punce kdaj je mozna najhitrejsa O? Prejsn mesec sem mela cikel na 23. Dni....torej sm mela O skor takoj po M. Zdj mam pa ze precej lepljivo sluz se lepo vlece...je mozn da je tok hitro O?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 7.9.2016 17:22:38
|
|
|
|
Yogi
|
Je možno. To je okoli 7. dan cikla. Edit: 9. pa res. Ne vem kako sem to izračunala . Lahko pa je tudi že prej. Čisto možno, da je cikel še krajši od 23 dni.
< Sporočilo je popravil Yogi -- 7.9.2016 17:29:20 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 7.9.2016 19:01:22
|
|
|
|
Katte
|
Radenska_, objem. Tvoj čas bo prišel.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 7.9.2016 20:10:40
|
|
|
|
ječi12
|
Mah sj itak bomo bli pridni pa bomo drzali pesti, samo tak zanimivo sluz mam ze zdj nc mi ni jasn ;) bomo sli v akcijo da bo zelen seznam... Izida kako je s testi zdj? Je pozitiven in je vse kul? Pika poka 1 a je M prisla?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 7.9.2016 20:21:27
|
|
|
|
mava1975
|
Če je cikel krajši kot 21 dni ne bo prišlo do nosečnosti. Tudi če pride do oploditve ne bo prišlo do vgnezditve, ker zmanjka časa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 7.9.2016 21:19:02
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 Mah sj itak bomo bli pridni pa bomo drzali pesti, samo tak zanimivo sluz mam ze zdj nc mi ni jasn ;) bomo sli v akcijo da bo zelen seznam... Izida kako je s testi zdj? Je pozitiven in je vse kul? Pika poka 1 a je M prisla? Tudi meni se kolca po vas, punce in držim pesti, da vse cim prej ugledate test je pozitiven...še vedno ne dojemava. Naročila sem se na prvi pregled. Drugače, če je "kul", ne vem oceniti, sem prvič v tem stanju in je vse tako novo...Zvečer, ko se umirim. imam malce krče, pa me skrbi. Pa napeta sem v trebuh, da me je kar groza. Drugače pa usmerjam svojo energijo v pozitivne in sončne misli. Kako ste kaj ve? Veronique, Allstar in ostale borke?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 7.9.2016 21:46:19
|
|
|
|
Veronique
|
Pri meni nic novega... delam na polno in se ucim - mi res pomaga, da malo preusmerim energijo in misli. Ta mesec sploh nisva bila nekaj pridna in prvic sem popolnoma mirna glede tega. Bo ze tako, da se morem kaj druga prej narediti. Je tudi zivljenje tako dosti lepse, kot pa da se vsak dan sekiram (kar sem se) Cakam na 18, potem pa spet bolj v izi naprej. Ce je 2x uspelo bo pa se zdaj, ko bo cas. Ce ne pa imava posvet pa da vidimo, ce kje tici problem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 7.9.2016 21:47:35
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 Mah sj itak bomo bli pridni pa bomo drzali pesti, samo tak zanimivo sluz mam ze zdj nc mi ni jasn ;) bomo sli v akcijo da bo zelen seznam... Izida kako je s testi zdj? Je pozitiven in je vse kul? Pika poka 1 a je M prisla? Tudi meni se kolca po vas, punce in držim pesti, da vse cim prej ugledate test je pozitiven...še vedno ne dojemava. Naročila sem se na prvi pregled. Drugače, če je "kul", ne vem oceniti, sem prvič v tem stanju in je vse tako novo...Zvečer, ko se umirim. imam malce krče, pa me skrbi. Pa napeta sem v trebuh, da me je kar groza. Drugače pa usmerjam svojo energijo v pozitivne in sončne misli. Kako ste kaj ve? Veronique, Allstar in ostale borke? Za krče pomaga magnezij. Jaz vsak dan spijem en magnesol. Za napihnjenost pa Donat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 8.9.2016 8:46:13
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Pridem po nekaj casa nazaj v tole temo in kaj zagledam? Bravo izida! Tako zelo sem vesela zate! Vsi krci so normalni, tudi ce so malce mocnejsi. Ce te zelo skrbi lahko jemljes magnesol, ki naj bi pomagal pri krcih. Je pa to znak, da se maternica siri, tako da ne skrbi. Ce ni zraven krvavitve je to povsem ok in normalno. Probaj misliti pozitivno in maksimalno izkoristit nosecnost. Se enkrat cestitke iz srca! Zdaj pa se ostale lepo pobarvat seznamcek na zeleno do konca!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 8.9.2016 16:43:10
|
|
|
|
ječi12
|
Izida superca!!! Javi ze kako bo na pregledu! Eno krasno N ti zelim! Ze tri rdece pobarvane na zacetku, kaj je zdj? Upam da bo kej bols! Ne sj pojma nimam kaj je zdj z mojimi O in cikli zato bova pac bila pridna in kar bo bo ;) do 29.9 je se dooooolgaaaa!! ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 8.9.2016 18:59:57
|
|
|
|
katjesss
|
Joj september, mislim, da se nismo takole zmenli...no drzim pesti, da se se izboljsa seznam... A mogoce katera ve kako kaj zgleda prvi obisk na neplodnostni, ter kako dolgo kaj traja?? Kdaj oz v kolikem casu sledijo potem kaksne preiskave...no kakrsnekoli informacije, bi bile zelo dobrodosle...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 8.9.2016 19:09:29
|
|
|
|
Damuš
|
Punce - tiste, ki ste imele SS (brez abrazije) - a se vam je kaj sesul cikel po SS? Jaz zdaj čakam prvo M po SS (glede na ovulacijo bi naj prišla jutri). Sem včeraj nekaj razmišljala, pa nisem čist ziher. A če pride zdej redno po urniku, se potem nimam kaj bati, da bi se mi kaj zbrkljalo? Al se vse še lahko zgodi? Saj vem ... pri vsaki je drugače ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 8.9.2016 19:26:01
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Pri meni nic novega... delam na polno in se ucim - mi res pomaga, da malo preusmerim energijo in misli. Ta mesec sploh nisva bila nekaj pridna in prvic sem popolnoma mirna glede tega. Bo ze tako, da se morem kaj druga prej narediti. Je tudi zivljenje tako dosti lepse, kot pa da se vsak dan sekiram (kar sem se) Cakam na 18, potem pa spet bolj v izi naprej. Ce je 2x uspelo bo pa se zdaj, ko bo cas. Ce ne pa imava posvet pa da vidimo, ce kje tici problem. Seveda bo uspelo!!! Res je, vem kako je, ko si že sit teh misli...ampak bo, verjamem...koliko krat imaš SO po moje ni merilo. Bom čisto iskrena... prejšnji mesec sva samo 2 krat od 1-16 dne, najprej nisem smela, potem sva bila pa nonstop zasedena.....če bi ti zdaj rekla, da nisem na to mislila, ker sem bila navijačica, bi se ti zlagala....sama sem presenečena in verjamem, da je bila pri meni izključno fizična ovira, torej malce neprehodni in vijugasti... Tudi za ostale stiskam pesti...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 8.9.2016 20:35:24
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš Punce - tiste, ki ste imele SS (brez abrazije) - a se vam je kaj sesul cikel po SS? Jaz zdaj čakam prvo M po SS (glede na ovulacijo bi naj prišla jutri). Sem včeraj nekaj razmišljala, pa nisem čist ziher. A če pride zdej redno po urniku, se potem nimam kaj bati, da bi se mi kaj zbrkljalo? Al se vse še lahko zgodi? Saj vem ... pri vsaki je drugače ... Ja. Moja prva M je prišla po šestih tednih, naslednja pa že po treh.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 8.9.2016 22:38:54
|
|
|
|
Veronique
|
izida hvala ti za to, sploh za informacijo o 2x, upanje je se vedno sem si prav vsec, ko sem tako mirna glede vsega ta mesec, lazje zivim ha ha. Tebi pa res privoscim si zgleda morala dati samo malo vetra svojim jajcnikom Kako je glede neplodnostne in kako dolgo traja do preiskav zal nevem. Novembra imava sele prvi pogovor, lahko sele takrat porocam. Ampak ce katera ve tudi mene zanima... tam verjetno dobis kako napotnico, kako dolgo pa traja da das npr. vse preglede skozi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 8.9.2016 22:57:13
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Damuš Punce - tiste, ki ste imele SS (brez abrazije) - a se vam je kaj sesul cikel po SS? Jaz zdaj čakam prvo M po SS (glede na ovulacijo bi naj prišla jutri). Sem včeraj nekaj razmišljala, pa nisem čist ziher. A če pride zdej redno po urniku, se potem nimam kaj bati, da bi se mi kaj zbrkljalo? Al se vse še lahko zgodi? Saj vem ... pri vsaki je drugače ... Ja. Moja prva M je prišla po šestih tednih, naslednja pa že po treh. Aha ... tako da najbolje da pričakujem najhujše in hkrati upam na najboljše
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 9.9.2016 8:25:07
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš Punce - tiste, ki ste imele SS (brez abrazije) - a se vam je kaj sesul cikel po SS? Jaz zdaj čakam prvo M po SS (glede na ovulacijo bi naj prišla jutri). Sem včeraj nekaj razmišljala, pa nisem čist ziher. A če pride zdej redno po urniku, se potem nimam kaj bati, da bi se mi kaj zbrkljalo? Al se vse še lahko zgodi? Saj vem ... pri vsaki je drugače ... Jaz sem imela SS v 6+2, O 16 dni po SS (tako kot običajno), pozitiven test točno štiri tedne po SS.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
carski rezv3sn4Za kateri carski rez bi se ve odlocile, oz. ali ste se ze odlocile!?spinalni blok (
36%)
splosna anestezija (
64%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!