Damuš -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 (23.8.2016 9:25:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 Punce, kok SO bi clovk mogu met da je recimo O pokrita? Js je ne dobim 6.9, torej jutr bo tocno 14 dni do nje, mam tocno na 28(prejsn slucajn 29) no in ce so plodni dnevi recimo med soboto in sredo, pa naj bi semencice prezivele od 3-5 dni pol je umes 2x dost, razdeljen recimo? Mislm ne da se mi ukvarjat s tem v smislu dons morva. K nama paše in je to to mi je ok. Ampak ce sva v soboto potem bi blo recimo se enkrat in mamo plodne dneve itak naceloma pokrite ane? Pol pa itak kar je je ane? Itak pa sluzi ne morm spremljat ce je pol itak vse prozorno in vlecljivo od semenske [sm=jezicek.gif] Kera vprasanja [sm=smiley1.gif] M naj bi prišla točno 14 dni po O. tako, da če imaš M točno na 28 dni, pač upoštevaš tistih 14 dni pred M. Tudi jaz imam redne ceikle na 28 dni (včasih se sicer zgodi, da pride že 26 dan, ampak to le izjemoma). Jaz točno vem kdaj imam O, ker me boli v jajčnikih in tudi sluz je zelo opazna. Pri prvi N sva midva vsak 2 dan, prijelo se je v 5. krogu. Tokrat se nama ne izide ta računica, še vedno pa gledam, da so O dnevi aktivni[sm=jezicek.gif]. Spet to ne pomeni vsak dan, pač .. po navdihu. Pa se je prijelo v 6. krogu. Jaz bi rekla, če veš vsaj približno kdaj imaš O, da pač dajta takrat vsak 2 dan. Potem pa itak narava opravi svoje. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|