|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
3.9.2016 21:46:10   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

A mislis da vseeno steje, tudi ce bi bila danes pa 3 dni prej ne? Kaki problemi a user posted image se bom kr nehala raje obremenjevat s tem, sva kdaj ze tudi vsak dan pa ni bilo rezultatauser posted image

Glede na to da pravijo da se splača še dva dni po O pomoje da ja. Ne vem jaz poznam primer ko so bilo pridni 5 dni pred O pa 2 dni po O in je uspelo. Tako da pomoje je vse možno. Sploh pa če ene zanosijo ob enem spolnem odnosu.

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.9.2016 21:49:04   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Mislim, da ti ne kaze crtice, ce ni nicesaruser posted image
Mah, pomoje sem jo imela danes. Vcerajsnji test je bil se najmocnejsi, danes pa me ze cel dan zbada levi jajcnik (isto kot me je prejsnji mesec desni). Edino tiste sluzi nimam. Nevem, res ne. Pa tudi pridna nisva bila, ko bi mogla. Ah, saj ni vazno, bomo videli cez 14 dni. user posted image sem pa izracunala, da potem naslednje user posted image ne pricakujem oktobra pa potem se ene ne novembra tocno na dan, ko imava termin v neplodnostni user posted image tako da dejansko imava se 3kroge, ne 2 kot sem mislila.

Če je bila včeraj črtica najmočnejša pol imaš O danes ali jutri. Tako da kar pridna bituser posted image Pa ne pozabi bit še dan ali dva po O.

Aja pa pri meni črtica ni bila nikoli tako močna kot kontrolna.

Se.strinjam z Sofie, kar danes in naslednje dni še bit pridna! Po moje še nista ničesar zamudila.Tudi moja testna ni bila nikoli tako močna!

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.9.2016 21:55:26   
Veronique
Hvala punceuser posted image bom upala na najboljse ampak hkrati pa res ne bom niti priblizno tako razocarana, ce prideuser posted image kot sem bila ta mesec.user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 203
4.9.2016 7:24:00   
pika poka 1
Pobarvajte me v rdečo. Ni ne plusa in ne Muser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 204
4.9.2016 7:33:57   
izida
Pika poka 1, ne obupaj še, mogoče pa še ni dovolj hormona? Držim pesti!

Jaz sem danes delala po 48-ih urah spet, je 28. Dan, M imam na 28-29 dni. Črtica je že malce bolj intenzivna, a sem malce v skrbeh, da premalo. Niti veselit se ne upam. Sem vam prilimala link.

http://shrani.najdi.si/nalozi1.php#

A je katera jemala Femibion? Jaz jemljem trenutno A-Z Mama, bi pa kupla tega. Držim pesti za vseuser posted image

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.9.2016 8:00:14   
Veronique
Izida ni slikeuser posted image daj se 1x!
Ne sekiraj se prevec, da ni dovolj mocna, pri teh cheap testih ni tako opazna razlika se mi zdi.
Jaz sem jedla Femibion pa mi je bil super, zdaj ko pa delamo na tem pa jem A Z mama

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 206
4.9.2016 8:02:09   
Veronique
Pa zacni se veselit in pozitivno razmisljatuser posted image ZDAJ si noseca in to je to. Kaj pa se zgodi pa ni v nasih rokah. Vrjamem pa, da bo vse ok!

Neposredna povezava do sporočila: 207
4.9.2016 8:05:11   
izida
Hvala, Veronique. Jaz sem isto te jedla, zdaj bom pa preklopila. Ne upam še sploh razmišljat o tem, ful sem pozitivna in si pravim, če je usojeno, je, če ne, gremo dalje. Nimam izkušenj s testi, ker še nikoli nisem imela pozitivnega. Tako da vsaka izkušnja pride prav.. Kako si ti??pika poka 1, res stiskam pesti

Tole pa upam, da bo odprlo.

http://shrani.najdi.si/?2Z/7G/4NR13oqK/20160904072536.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 208
4.9.2016 8:06:36   
Sofie
Femibion je super. Je edini, ki ima aktivno obliko folne kisline. Jaz ga še kar jem.

Neposredna povezava do sporočila: 209
4.9.2016 8:19:13   
izida

Pa zacni se veselit in pozitivno razmisljatuser posted image ZDAJ si noseca in to je to. Kaj pa se zgodi pa ni v nasih rokah. Vrjamem pa, da bo vse ok!

Prav maš! Taka sem, "sekirant" na kubik, ne morem si pomagatiuser posted image In hvala ti!

Neposredna povezava do sporočila: 210
4.9.2016 8:19:37   
katjesss
Jaz rudi ravno iz tega razloga jem femibion...

Veronique mislim da se nista zamudila, po moje, vidva kar pridna bit, drugace pa tak ze ves, da nekega recepta ni, pri enih tak rata, pri drugih cist drugace, mogoce pa ravno zdaj bo, ko mislis da sta zamudila :D

Ja izida, jaz se tudi sicer nimam izkusenj s pozitivnimi testi, ampak ta meni kar pozitiven deluje user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.9.2016 8:24:39   
mava1975
Če ni možnosti, da je lažna črtica je to definitivno plus user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 212
4.9.2016 8:25:25   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Hvala, Veronique. Jaz sem isto te jedla, zdaj bom pa preklopila. Ne upam še sploh razmišljat o tem, ful sem pozitivna in si pravim, če je usojeno, je, če ne, gremo dalje. Nimam izkušenj s testi, ker še nikoli nisem imela pozitivnega. Tako da vsaka izkušnja pride prav.. Kako si ti??pika poka 1, res stiskam pesti

Tole pa upam, da bo odprlo.

http://shrani.najdi.si/?2Z/7G/4NR13oqK/20160904072536.jpg

To je pozitiven testuser posted image Drugače je bila pri meni enako vidna črtica. Sploh nisem upala mojmu pokazat. Sem šla nasledn dan pri nas do avtomata pri lekarni in kupila dva poceni nemška testa. In je bila črtica zelo lepo vidna.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 213
4.9.2016 8:42:40   
Radenska_
Izida, cestitke :)

Tole je pozitiven test :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 214
4.9.2016 8:53:27   
pika poka 1
Izida, čestitke!! user posted image Črtica je lepo vidna. Jaz pa Se moram spravit k sebi. V petek spet naredim test, v primeru, da M ne pride. Hvala bogu, da že imam enega navihančka doma, ki me takoj pomiri, ko ga samo pogledam. Če bi delala na prvem otroku, bi me tole čist sesulo. Prijetno nedeljo punce!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 215
4.9.2016 9:08:58   
pika poka 1
Aja samo nekaj še, a mislite, da Je sploh možno, da mi v petek pokaže +, glede na to, da je danes -? O sem mela med 15.8. in 21.8. Verjetno ne, kajne? Najboljše, da se sprijaznim in počakam, da se prikaže M.

Neposredna povezava do sporočila: 216
4.9.2016 13:29:00   
Veronique
Sem zdaj pogledala se sliko, to je to izida! Vidis, pa tako strah te je bilo hsgja, glej kaka lepa nagradauser posted image
Jaz pa mislim, da je bila O vceraj, ceeel dan me je bolel jevi jajcnik, en dan pred tem pa je bila kar mocna crtica na testu (najmocejsa od vseh). Vceraj je bila ze bolj svetla, danes je pa skoraj vec ni.
Nimam pa nekega upanja ta mesec, bo pa zato teh 14 dni hitreje minilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
4.9.2016 16:03:21   
Anonimen
punce moje...ze dolgo tega,kar sem bila na forumu-zaenkrat bom anonimna....
menstruacija mi zamuja ze 13 dni,testi negativni...ze 4 dni pa imam zelo zelo majhen krvavkast izcedek...
G pravi (par dni nazaj),da ali je zgodnja nosecnost ali pa prihajajoca M....ali se je kateri ze zgodilo,da je bila O sele tako pozno?Test bi mi sedaj ze moral pokazati,kajne?

Ne vem zakaj,ampak imam strah pred prezgodnjo menopavzo,saj sem imela zadnje cikle izjemno kratke (21-24dni).
Kaj bi lahko pomenil ta izcedek,ce pac nisem noseca...cist nimam,edino en manjsi endometriom,zs katerega pravijo,da ne moti...trebuh me ne boli,obcasno samo pospika zelo malo...

Neposredna povezava do sporočila: 218
5.9.2016 8:26:28   
pika poka 1
Dobro jutro! Sporočam, da Je danes zjutraj prišla. M namreč. Ne vem, če sem se je že kdaj tako razveselilauser posted image Tako da v kratkem spet v nov boj. Moj Možek me je včeraj ful lepo pomiril, sva se pogovorila, tako da nič hudega, če zdaj ni uspelo. Enkrat bo!! user posted image Čeprav se seznamček ni odprl z zeleno barvo kot smo bile dogovorjene, močno upam, da bom edina obarvana z rdečo. Dajmo punce! Držim pesti za pluseke! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
5.9.2016 13:48:00   
Allstar
user posted image user posted image SEPTEMBER 2016 user posted image user posted image

1.9.
user posted image pika poka 1, 1 otrokuser posted image

5.9.
katjesss, 13. krog, 0 otrok

12.9.
Mayche, 0 otrok (2SS)

14.9.
rozica15, 2. krog, 1 otrok
Katte, 3. krog, 2 otroka

15.9.
Katriss, 15. krog, 0 otrok
Allstar, 14. krog, 0 otrok

18.9.
Veronique, 4. krog, 0 otrok

24.9.
MartinaTaja, 2. krog, 2 otroka

26.9.
Anaina, 1 otrok

29.9.
Ječi12, 2. krog, 2 otroka

30.9.
Yogi, 1. krog, 0 otrok

user posted image navijačiceuser posted image
Damuš, izida

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 220
5.9.2016 16:06:47   
Veronique
Jaz tudi nisem optimisticna... je moj pridelal neko poskodbo in ni bil dober mesec, le na dan O in 3 dni prej. No, bomo videliuser posted image
pika poka ce ze mora priti in te je tako pohecala je boljse, da je cimprej! Zdaj pa v nove bojeuser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 221
5.9.2016 16:07:26   
Veronique
katjesss danes je tvoj dan, imamo user posted image ?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 222
5.9.2016 16:57:41   
Radenska_
A boste se mene pod 11.9 napisale?

Pikapoka, zal mi je

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 223
5.9.2016 18:25:19   
katjesss
Na zalost ne bo nic z mojega dneva, vceraj se je M ze nakazala, danes pa potem tudi prisla, povrh vsega pa se en konkreten glavobol. user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 224
5.9.2016 18:48:22   
izida
Pika poka, glavo gor in v nove bojeuser posted image Veronique, midva prejšnji mesec tudi nisva bila bog ve kaj pridna, sem imela hsg in potem nekaj časa omejitve. Tako da že enkrat je očitno dovoljuser posted image

Malo se vam oglasim...danes je moj 29. dan, M ni prišla. Do zdaj sem imela že 4 teste pozitivne, tako da nekaj že bo na tem (upam in si želim, a še vedno ne dojemam). Malce me skrbi rahla črtica, danes zjutraj je bila že bolj močna kot 2 dni nazaj in se vidi lepo, a ni tako močna. Potem pa berem te forume in se sekiram z IMN. Saj vem, paničarim, a to je moj prvič in malce mi je dovoljeno, kajne? Kdaj je črtica fuuul močna? Še nekaj me zanima, Je to normalno, da imam take čudne krče občasne? In pa nek vodeni izcedek na hlačkah danes, sama voda...Hvala Vam!

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?