|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2017
17.8.2016 23:23:58   
Pitaja
Dobrodosle nove :)

Jaz jemljem femibion 1- mi je svetovala sestra pri G, drugega nic. Nekako poskusam malo vec S&Z pojest pa ne rata...

Men je trenutno zelo cudno... oz cist super se pocutim.... nic slabosti, spikanja okoli trebuha, prebavo imam ok- glede na prej je sicer sedaj vsak dan. Malo so prsi napete drugega nic.... tko da sploh ne dojamem da sem noseca... pregled pa mam sele 26.8..

trebuh je malo napihnjen, drugace pa sem prve tedne malo shujsala, zredila se se nisem....

Pri meni samo mami ve, ostali bodo ce se bo dalo sele po NS izvedeli, prav tako v sluzbi. Delala bom do konca ce se bo le dalo.

(odgovor članu Mango987)
Neposredna povezava do sporočila: 276
18.8.2016 7:59:05   
lola85 RR
DObro jutro, punceuser posted image
Dobrodošle, ta noveuser posted image
Jaz sem zdaj pomoje nekje sredina 5.tedna... Že tudi komaj čakam pregled, da vidim, če je vse ok, ampak se bom načakala- še nikoli mi dnevi niso minevali takooo počasi.
Jaz sem zdaj spet mogla uvest zajtrk pred službo, načeloma sem pa jedla takoj, ko sem prišla na delovno mesto.
Če ne jem, mi je slabo za znoret, tako pa vsaj prestavim to slabost za par urc in je malo lažje.
Včeraj sem si kupila Donat- moj bog, sem že pozabila kako ogabna je ta zadevauser posted image user posted image
Danes pa novim zmagam naproti in potem samo še jutri pa je vikend tukaj, jupiiiuser posted image

(odgovor članu Pitaja)
Neposredna povezava do sporočila: 277
18.8.2016 9:10:18   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

ashatan a sta tvoja prva dva otroka istega spola? Mogoče je pa zdaj drugačna nosečnostker je drug spol? user posted image
Sicer ne vem, če je kaj na tem, mogoče pa user posted image

Par sta:). Je pa sedaj drugi očeuser posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 278
18.8.2016 9:35:45   
narcisa 1
Lola, tud js zlo malo pojem zelenjave, ce pa delam popoldan se mi pa res ne da kuhat in takrat skocim kr v spar, po pripravljeno ribico pa krompirjevo. :) ker do 12h mi res ne rata prstimat. :( mam pa kr slabo vest zarad tega. :/
Drugac si pa js sadje v multipraktik zmecem in se tako prsilim, da pojem. :) heh

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 279
18.8.2016 9:37:15   
Anonimen
Pozdravljene.. in se pridružim še jaz :) moja druga nosečnost in upam da bo
takšna kot prva. Zaenkrat še nič posebnea ne čutim, edino urujenost me daje ;)

(odgovor članu Ashatan)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
18.8.2016 9:47:30   
narcisa 1
Dobrodosle nove :)
Jaz sem vceraj skocla po elvit in bom zaeenkrat samo njih jedla. :)
Z mozoljcki imam pa tud js tezave, vsepovsod jih je dost in to prov taki najstniski so. Vidni iz vesolja. Tako, da se sedaj vsi bolj obremenjujejo z mojo kozo, kot pa z mojim trebuhom. :) :) hehe so vsaj usmerili pogled. :) js si jih spricam s koloidnim srebrom. Ker mam kozo sedaj zelo mastno in jo srebro izsusi. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
18.8.2016 9:49:25   
lola85 RR

IZVIRNO SPOROČILO: narcisa 1

Lola, tud js zlo malo pojem zelenjave, ce pa delam popoldan se mi pa res ne da kuhat in takrat skocim kr v spar, po pripravljeno ribico pa krompirjevo. :) ker do 12h mi res ne rata prstimat. :( mam pa kr slabo vest zarad tega. :/
Drugac si pa js sadje v multipraktik zmecem in se tako prsilim, da pojem. :) heh

Me veseli, da nisem edinauser posted image user posted image
Smootije sem v prejšnji nosečnosti cel čas furala, zdaj pa sem malo pozabilauser posted image Hvala, da si me spomnilauser posted image
Ma, jaz če delam popoldan, velikokrat jem kar pri mojih doma, spotoma, ko poberem tamalegauser posted image Al pa na hitro kaj spacam, ko pridem domov..user posted image

(odgovor članu narcisa 1)
Neposredna povezava do sporočila: 282
18.8.2016 10:24:38   
Storžek3
Punce tiste ki bruhate, ali vam po bruhanju odleže? Je bolje?

Jaz sem danes spet na meji in če bi šla malo k wcju sedet bi sigurno bruhala. Pa ne vem a bi bilo to boljše al ne? Grozno je danes spet, pa v kombinacijo z vročino za crknit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
18.8.2016 12:04:40   
Ashatan

Punce tiste ki bruhate, ali vam po bruhanju odleže? Je bolje?

Jaz sem danes spet na meji in če bi šla malo k wcju sedet bi sigurno bruhala. Pa ne vem a bi bilo to boljše al ne? Grozno je danes spet, pa v kombinacijo z vročino za crknit user posted image

Mislim, da mi po bruhanju nikoli ni ravno odleglo, me je še kar tiščalo dalje. Ampak če še nisi bruhala, probaj, morda ti pa odležeuser posted image Ali pa ugotovi, če kaj takšnega poješ ali popiješ, da ti dela slabo, da ti sedaj ne paše. Meni je v dveh nosečnostih slabost poslabšalo mleko in mlečni izdelki, sem valda ful pridno mleko pila in kozlala. Sem ukinila mleko in mlečno in konec s slabostjo.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 284
18.8.2016 12:16:04   
Storžek3
Ja mleko tudi meni ne paše, oa bel kruh, pa melone, vbistvu vse sadje, pa še sto stvari. Sploh ne vem kaj bi jedla.. Slabo mi je če jem in če ne jem. Zdej v osmem tednu se je fuuul poslabšala slabost.

Kokakolo bom mal probala pit, pa bobi palčke. Sam tega tudi ni zdravo veliko, ah ne vem. Groza vglavnem. Tamalima sem rekla, da sem zbolela, ker se zadnje dva dni ne mirem nič z njima ukvarjat.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 285
18.8.2016 13:20:16   
pupika7
Meni se je pa hvalabogu slabost malo umirila, ali pa sem se ze tolko navadila na njo, ne vem user posted image imam dosti več energije kot prejšnji teden user posted image
Malo sem brala, kaj sem zamudila v teh dneh, tudi jaz hodim k dr.Lukmanu na Ptuj, pa morem rečt, da se res zelo posveti, vse lepo razloži itd.. v glavnem, sem zadovoljna z njim. user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 286
18.8.2016 13:34:31   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: pupika7

Meni se je pa hvalabogu slabost malo umirila, ali pa sem se ze tolko navadila na njo, ne vem user posted image imam dosti več energije kot prejšnji teden user posted image
Malo sem brala, kaj sem zamudila v teh dneh, tudi jaz hodim k dr.Lukmanu na Ptuj, pa morem rečt, da se res zelo posveti, vse lepo razloži itd.. v glavnem, sem zadovoljna z njim. user posted image

Super, lepo slišati pohvalo, jaz bom na NS k njemu šla. Sedaj imam G v ZD v Ormožu, pa saj je v redu, samo nisem čisto prepričana.........morda menjam. Po drugi strani je pa tako, da 25km je res daleč. Zdaj v začetku enkrat na mesec ni problema, kasneje je pa res že zoprno voziti. Samo po drugi strani pa vsak dan otroke v šolo smao v eno smer peljem 16km in jih nihče ne bo namesto meneuser posted image

(odgovor članu pupika7)
Neposredna povezava do sporočila: 287
18.8.2016 13:35:41   
Ashatan

Ja mleko tudi meni ne paše, oa bel kruh, pa melone, vbistvu vse sadje, pa še sto stvari. Sploh ne vem kaj bi jedla.. Slabo mi je če jem in če ne jem. Zdej v osmem tednu se je fuuul poslabšala slabost.

Kokakolo bom mal probala pit, pa bobi palčke. Sam tega tudi ni zdravo veliko, ah ne vem. Groza vglavnem. Tamalima sem rekla, da sem zbolela, ker se zadnje dva dni ne mirem nič z njima ukvarjat.

Pa jej bobi palčke, pa kaj, samo da nekaj ješ in če ti pomaga pri slabosti je biljše to, kot pa da ješ sadje in mleko po katerem bruhaš. Je verjetno bruhanje slabše za telo kot bobi palčkeuser posted image Bo pa slabost minila. Čez čas user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 288
18.8.2016 17:29:22   
Ashatan
Kak seznamček bi pa res lahko naredile. Samo jaz sem s časom v razsulu trenutno (čeprav se mi zdi da danes kar veliko pišemuser posted image )....da malo vidimo koliko nas je sploh.....Kaj pa napišemo na seznam? Prvi pregled, pdp, starost, kateri otrok........user posted image ne vem, se ne spomnim več kaj gre na te seznameuser posted image Lahko še spol ugibamouser posted image user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 289
18.8.2016 20:37:45   
Rožicaaaa
Zivjo. Se ena tukaj :) pregled imam komaj zacetek septembra.
Sta za to, da na fb ustvarimo skupino?

(odgovor članu Pitaja)
Neposredna povezava do sporočila: 290
18.8.2016 21:58:02   
Pitaja
Eno vprasanje: a na prvi pregled gre bodoci ocka lahko zraven? Je zazeleno? Kako je s tem? Ali te cudno gledajo ce sama prides? Isto me zanima pri NS.

(odgovor članu Rožicaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
18.8.2016 21:58:46   
Anonimen
Joj jaz imam prvi pregled komaj 26.9. Nevem kako bom zdržala :) z veseljem se pridruzim novi fb skupini :)

(odgovor članu Rožicaaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
18.8.2016 22:00:12   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Pitaja

Eno vprasanje: a na prvi pregled gre bodoci ocka lahko zraven? Je zazeleno? Kako je s tem? Ali te cudno gledajo ce sama prides? Isto me zanima pri NS.

Prvi pregled je vaginalen. Pri mojem G partner ne more zraven. Pri NS pa je lahko.

(odgovor članu Pitaja)
Neposredna povezava do sporočila: 293
18.8.2016 22:01:24   
narcisa 1
Na prvi pregled sem sla sama. Se mi zdi, da se vidi le ena pikica in da ni potrebe, da bi bil partner zraven. Meni je sicer delal vaginalni ultrazvok in tega ponavadi ne prakticirajo, ko je partner zraven. Na nuhalno bo pa sel zraven, ja. ☺

(odgovor članu Pitaja)
Neposredna povezava do sporočila: 294
18.8.2016 22:09:39   
banana88
Uf se opravicujem ker se nekaj dni jisem javila.zacela sem z novo sluzbo. Trebuh se mi pa res pozna..po kg sem samo +0.5kg, trebuh je pa res velik, pri prvem sem bila taka v 17 tednu. Drug teden imam prvi pregled, noseca sem 8t3d...

(odgovor članu Mango987)
Neposredna povezava do sporočila: 295
19.8.2016 5:57:37   
mateiicicaa
Tudi jaz bom šla na prvi pregled sama, na NS pa gre moj z mano user posted image
Mene ni na fb-ju tako da bom kar tukaj ostala user posted image

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 296
19.8.2016 6:28:12   
Storžek3
Jaz sem šla zdej na prvi pregled sama, v prejšnji N pa je šel tudi mož z mano.

Jaz se vam na fb pridružim po nuhalni oz ko bova povedala bližnjim.

(odgovor članu mateiicicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 297
19.8.2016 8:03:12   
lola85 RR
Jaz bom šla na prvi pregled sama, ker je itak vaginalni in takrat partnerji načeloma ne grejo zraven, razen če počakajo v čakalniciuser posted image
Na NS pa bomo šli vsi trijeuser posted image
Anonimna, torej se bova obe še načakali- jaz imam prvi pregled 12.9.user posted image
Glede skupine na fb pa če se bo naredila, se naj javi in se pridružim, ko bo čas za to.

< Sporočilo je popravil lola85 -- 19.8.2016 8:04:08 >

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 298
19.8.2016 9:08:10   
Bibabuba12
Nisem iz vase teme, ampak prav morem svoj piskercek dodat. Moj je bil v prvi nosecnosti zraven na prvem pregledu, ni moja ginekologinja nic komplicirala. Zdaj ko sva sla samoplacnisko na potrditveni UZ v Dravlje je tudi lahko bil zraven. Meni je smesno, da ginekologi kao ne dovolijo da je partner zraven pri vaginalnem UZ-ju. Kot da je to nekaj ne vem kaksnega. So nas pa ja partnerji ze videli gole in ni to nekaj posebnega. user posted image In meni je veliko pomenilo, da je bil zraven in da sva skupaj videla srcek in izvedela, da je vse ok. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
19.8.2016 11:43:40   
Ashatan
IZVIRNO SPOROČILO: Pitaja

Na prvi pregled greš sama in te "čudno gledajo", če bi prišla s partnerjem, ker to ni ravno praksa (se pa zgodi da kdo pride in se ga pokliče not samo pogledati na kratko plodek in srček in gre ven). Se za zna že dobiti kakšna slikica, za mu doma pokazati. Za NS in v 20t morfologijo je pa čisto normalno in zaželjeno, da gre partner zraven. Na vse ostale preglede pa notri greš sama. Ponavadi partnerji tudi nimajo kar fraj v službah, tako kot me moramo dobiti fraj za preglede v nosečnostih in izkoristijo potem vsaj za NS in morfo.

< Sporočilo je popravil Ashatan -- 19.8.2016 11:50:47 >

(odgovor članu Pitaja)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?