Ashatan
|
Kg, ki so se sedaj nabrali so povečana količina krvi, povečana in otečena maternica in še neke takšne fore, ker so ravno nekaj gramski. Vitamine pa jem omega3 in Prenatal. Jem kot vedno, sadježer ravno nisem nikoli bila, sploh ko se mi keri otrok nabije v objem , zelenjavo pa vedno jem. Sem še vedno med tistimi, ki ne verjamejo da so noseče, ker slabo mi ni (dvakrat mi je bilo zelo), edino bradavičke so skorajda preobčutljive in je že malo moteče koliko bolijo in tako sem mozoljava da resnično ne pomnim, da bi kdaj bila takšna v poberteti. Po spodnjem delu obraza vse okoli, po ramenih in to prav tisti mastni rdeči, ki se iz kilometra vidijo . Mi je pa sedaj prvič, ta teden se je začelo, da me moti, da imam prvi pregled šele 26.8. pri 9t in mi je že kar muka čakati, da končno vidim ali sem res sploh noseča ali nisem (ne kot da ne bi bila, ampak saj veste, če je srček, če raste, če res živi v meni.......). In časa tudi res nimam razmišljati o pravi hrani, vitaminih, kilogramih......Mislim da se tudi nič posebej ne pozna, ampak nisem super vitka in trebušček že tako je.....ta vikend se v hišo selimo, to je noro koliko je to dela in stresa in organizacije in dela.......Priznam, da tudi res že komaj čakam 1.september, da se otroci spet v šolo vrnejo, ker so siti že vsega, vse jim je že brezveze......jaz pa menda resnično cele dneve kuham, nosim na mizo, pospravljam iz mize, perem, likam......... Rabim zgleda oni pregled, da vidim , da se zavem resničnosti situacije, da se spet spravimo v vsakdanje tirnice in se lahko posvetim tudi kaj sama sebi
|