|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2017
16.8.2016 18:01:31   
mava1975
Z napotnico ne moreš v Dravlje

(odgovor članu Marta72)
Neposredna povezava do sporočila: 251
16.8.2016 18:13:37   
Sofie

Z napotnico se potem v porodnišnici naročiš.

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 252
16.8.2016 19:00:40   
lola85 RR
Ashatan, nisem ravno iz Ptuja, imam pa do tja cca 25km..in ravno iz tega razloga se nisem prestavila na Ptuj, ker vem, da se mi ne bi dalo tolko vozit, sploh ob koncu nosecnosti.
Sem pa bila na morfologiji pri dr. Rosicu, tudi super ginekolog, nimam nobenih pripomb.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 253
16.8.2016 19:15:58   
Storžek3
Meni je vseeno ali nuhalna traja 5 minut ali pol ure, ali mivse razloži ali ne, bistvo pregleda je da ti zmerijo plod in te verjetnosti, ne pa da jaz gledam otroka in da mi kaže rokice in nogice. Zato mi je samo važno da je čim večji stručko ki to dela.

Jaz imam pa 25.8. že naslednji pregled. Juhu user posted image takrat bom v 9. tednu.
Kdaj se že dobi materinsko knjižico?

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 254
16.8.2016 19:19:12   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Meni je vseeno ali nuhalna traja 5 minut ali pol ure, ali mivse razloži ali ne, bistvo pregleda je da ti zmerijo plod in te verjetnosti, ne pa da jaz gledam otroka in da mi kaže rokice in nogice. Zato mi je samo važno da je čim večji stručko ki to dela.

Jaz imam pa 25.8. že naslednji pregled. Juhu user posted image takrat bom v 9. tednu.
Kdaj se že dobi materinsko knjižico?

Jaz sem jo dobila na prvem pregledu...v 8. tednu.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 255
16.8.2016 19:27:49   
Pitaja
Verjetno bom res kar dr Pušenjaku narocila... edino ne vem a naj tudi DHT preverim ali ne, glede nato da je prva N in sem stara skoraj 33. Kaj menite?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 256
16.8.2016 20:13:40   
Storžek3
Jaz sem 30, to je moja tretja nosečnost in bom verjetno šla na DHT. Pri prvih dveh nisem, so bili rezultati nuhalne ful dobri, zdej pa vemčim si nad 30 so ful slabši že samo zaradi starosti. Mije pa v dravljah G rekla da grem lahko na DHT že pri osmih tednih in imam nato na nuhalni že rezultate in to vse skupaj pol upoštevajo.

(odgovor članu Pitaja)
Neposredna povezava do sporočila: 257
17.8.2016 9:08:43   
narcisa 1
Zivjo :) ze nekaj casa vas pridno spremljaj :)
Sedaj sem se pa odlocla se vam pridruzit :)
Vceraj opravljen prvi pregled in srcek bije :) :) :)
Sem v 8.tednu, je pa to moja druga nosecnost,
se je prva lani prehitro koncala. :( :(
Tako, da je zame vse to novo in nimam pojma o nicemer. :)
Tako, da me zanima kam na nuhalno? Sama sem razmisljala
o Strahovi. Bom se pa se malo pozanimala. :)
Ka pa za nosecnost ste kom ze povedale? Midva samo
enem paru in jaz v sluzbi poslovodji, ker ne bi rada dvigovala,
da nebi bilo kaj narobe. A ve se delate? Jaz se kar dobro pocutim,
mi ni nic slabo in nimam nobenih tezav. Razen cisto na zacetku,
bi samo spala in spala, to so bli edini znaki. :) pa mogoce kaksen
teden sem imela rahle krce, kar so mi razlozili, da se maternica siri in,
da ni nic narobe. Ze komaj cakam drugi pregled in nuhalno. :)

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 258
17.8.2016 9:17:40   
Marta72
Dobrodošla :)

(odgovor članu narcisa 1)
Neposredna povezava do sporočila: 259
17.8.2016 9:45:02   
lola85 RR
Pozdravljenauser posted image
Glede nuhalne smo ravno čvekale 1 stran nazajuser posted image
Midva povedala še nisva nikomur in tudi ne nameravava do nuhalne, če bo le možno..
Ob večerih sem že ko buhteljček prek trebuha, hahaha, tako da malo skrivam pod temi vrečastimi majcami, ki so letos moderneuser posted image
Na jesen pa tako pride jopa čez majco in bo lažje..
Jaz sem šele dobro stopila v 5. teden in upam in molim, da bo vse vredu.
Prvi pregled sem si izborila 12.9., ko bom lepo v 9.tednu, kar mi je super. Sestra bi me namreč naročila že kar v naslednjem tednu pa tega nisem želela. Se še predobro spomnim živčne vojne, ko še ni bilo srčka in potem tisti teden počakat je bil najdaljši v mojem življenju..
Jaz še delam in imam namen do konca, če bo le možno..
Sem pa povedala, da sem noseča, tako da dvigovanje težkih stvari odpade in sem bolj v pisarni za papirji, kar mi ustreza.

< Sporočilo je popravil lola85 -- 17.8.2016 9:46:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 260
17.8.2016 10:16:58   
narcisa 1
Js imam tud namen delat do konca, ceprav bom vrjetno tezko, glede nato, da delam v trgovini. Bomo vidli. :)
Mislim, da kr vse kumi cakamo 12.teden, ko bo nevarnost za splav mimo. :) Drugace sem pa js ze prej mela nosecniski trebuh, sicer spehast, a se je zj utrdil no mogoc malenkost zrastel. Ne pa tako opazno. Ni se noben nic posumil. :) si kej prehrano spremenila? Js jem sedaj dosti vec sadja in zelenjave. Ampak za kosilo pa nimam vec idej, rada bi da je vim nolj zdravo in raznoliko, ampak mi ne rataje vedno.
Kero folno pa jemljes? Ja sm do sedaj tifol, ampak ki je sestra svetovala elvit. Tako, da danes skocim po njega. Pa ne vem ce bi se kake vitamine kupla? A ti mas kej? :)

Neposredna povezava do sporočila: 261
17.8.2016 10:34:47   
lola85 RR
Jaz zelenjave nekaj pojem, ampak nič več kot prej..ker ne maramuser posted image Sadja pa ne pojem skor nič, razen tu in tam kakšna banana in lubenica.. Nisem ravno kandidat za veganauser posted image user posted image
Meni se zdaj kar vidi, kot sem rekla, sploh na večer..Moj sicer pravi, da ne, ampak jaz opazim, ker drugače sem imela čisto raven trebuh, zdaj je že tak kot da bi se malo poredilauser posted image
Glede kosila je pa tako, da ko delam popoldne, imam prvi topel obrok šele okrog 18:30, ko pridem iz službe.
Idej kaj kuhat pa tako in tako nimam.. Danes bom naredila čisto na hitro, ker se mi ne da kuhat pa tudi tamali je na počitnicah, makarone z jajčki in naribano poli salamo + prelila bom z mešanico kisle smetane, mleka in jajčki + sir povrhu.. Nič kaj zdravo, ampak reeees se mi ne da stat za štedilnikom 3 ureuser posted image
Jaz imam folno kar od DM A-Z Mami + zraven jemljem še 2x dnevno Omega 3, isto iz Dm..

< Sporočilo je popravil lola85 -- 17.8.2016 10:37:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 262
17.8.2016 10:36:24   
Storžek3
Čestitke narcisa za lep pregled!

Jaz jem prenatal ali tifol.. Tiste dni ko mi je precej slabo in ne pojem nič pametnega vzamem prenatal (to je podobno kot elevit, folna plus ostali vitamini), če pa mam dneve ko mi ni tako slabo in lahko jem raznovrstno pa vzamem tifol.

Za NS sem se jaz za Pušenjaka odločila. Se bom drug teden naročila, po pregledu v 9. tednu.

Glede trebuha pa grozaaaa, v kopalkah ga težko skrijem, pa kar vzhaja, sploh popoldan kot bi bila ene 4 mesece noseča user posted image nisva še nikomur povedala, ampak ko me vidijo jimje po moje vse jasno.

Neposredna povezava do sporočila: 263
17.8.2016 10:41:51   
lola85 RR
Storžek3, tudi meni se v kopalkah lepo vidiuser posted image
Na srečo gremo sami na dopust, tako da mi prav dol visi kako je za videt, na bazene pa zdaj itak nimam namena hodit.
Po koliko so pakirane te prenatal tablete in kakšna je cena? Sem nekaj že iskala pa ne najdem..

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 264
17.8.2016 10:57:07   
Storžek3
jaz sem vzela tisti paket ki jih je notri 100 tablet, mislim da je bila cena ene 18 eur. (Sam nisem ziher)
Evo tkole izgledajo http://static.framar.bg/product/rarararrar.jpg
Ne najdempa jim na kakšni slovenski strani, zgleda se dobijo samo v lekarni.

< Sporočilo je popravil Storžek3 -- 17.8.2016 10:59:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 265
17.8.2016 11:17:18   
mateiicicaa
jaz samo elevit jemljem, se pa potrudim jesti malo več sadja in zelenjave user posted image počutje še vedno perfektno, edino brado so mi mozoljčki poselili user posted image zvečer mam pa tudi jaz trebuh kot da bi bila že ene 4 mesece noseča user posted image prou napihnjena zgledam, no saj sem tudi pridobila že 2kg , a ve ste se že kaj zredile?
sem si na internetu naročila nosečniški planer od prvega utripa in je danes že prispel user posted image do pregleda me loči samo še en teden...iii komaj čakam user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 266
17.8.2016 11:49:31   
lola85 RR
mateiicicaa, a lahko deliš link od tega planerja?user posted image
No, jaz sem že na +3kg pa mi ni jasno od kje, ker nič več ne jem kot prej..pa itak mi nič kaj ne diši, ker mi je grozno slabo čez cel dan..Danes prav umiram v službiuser posted image
Grem si pa potem po Donat, je prebava kar naenkrat neka čudna ratala pa nisem s tem imela nikoli problemov.

(odgovor članu mateiicicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 267
17.8.2016 11:52:50   
mateiicicaa
http://prvi-utrip.si/ to je ta planer user posted image
jaz pa celi dan nič ne delam, ker sem na bolniški in se kar redim pa nonstop neki jem user posted image moja prebava je pa že od začetka nosečnosti boljša kot ponavadim, hodim tudi po 2x ali celo 3x na wc user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
17.8.2016 12:03:42   
Storžek3
Jaz se nisem še nič tehtala, tko po občutku se mi zdi da se nisem nič zredila.
Sem pa večinoma precej aktivna, kljub slabosti.
Danes mi je pa zelo slabo, nič ne morem.

(odgovor članu mateiicicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 269
17.8.2016 13:27:23   
lola85 RR
Jaz danes umiram od slabosti..Komaj že čakam, da je ura 14h in grem domov...
Pa še to bi rabla nekoga, ki bi me peljaluser posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 270
17.8.2016 15:15:42   
Ashatan
Kg, ki so se sedaj nabrali so povečana količina krvi, povečana in otečena maternica in še neke takšne fore, ker user posted image so ravno nekaj gramski. Vitamine pa jem omega3 in Prenatal.

Jem kot vedno, sadježer ravno nisem nikoli bila, sploh ko se mi keri otrok nabije v objemuser posted image , zelenjavo pa vedno jem. Sem še vedno med tistimi, ki ne verjamejo da so noseče, ker slabo mi ni (dvakrat mi je bilo zelo), edino bradavičke so skorajda preobčutljive in je že malo moteče koliko bolijo in tako sem mozoljava da resnično ne pomnim, da bi kdaj bila takšna v poberteti. Po spodnjem delu obraza vse okoli, po ramenih in to prav tisti mastni rdeči, ki se iz kilometra vidijo user posted image .
Mi je pa sedaj prvič, ta teden se je začelo, da me moti, da imam prvi pregled šele 26.8. pri 9t in mi je že kar muka čakati, da končno vidim ali sem res sploh noseča ali nisem (ne kot da ne bi bila, ampak saj veste, če je srček, če raste, če res živi v meni.......).

In časa tudi res nimam razmišljati o pravi hrani, vitaminih, kilogramih......Mislim da se tudi nič posebej ne pozna, ampak nisem super vitka in trebušček že tako je.....ta vikend se v hišo selimo, to je noro koliko je to dela in stresa in organizacije in dela.......Priznam, da tudi res že komaj čakam 1.september, da se otroci spet v šolo vrnejo, ker so siti že vsega, vse jim je že brezveze......jaz pa menda resnično cele dneve kuham, nosim na mizo, pospravljam iz mize, perem, likam......... Rabim zgleda oni pregled, da vidim user posted image , da se zavem resničnosti situacije, da se spet spravimo v vsakdanje tirnice in se lahko posvetim tudi kaj sama sebiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 271
17.8.2016 19:50:38   
Storžek3
ashatan naj ti hitro mine do pregleda.

A veste kaj bi bilo ful fajn, če bi katera ki zna naredila seznamček z datumi pregledov?

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 272
17.8.2016 19:53:20   
Storžek3
ashatan a sta tvoja prva dva otroka istega spola? Mogoče je pa zdaj drugačna nosečnostker je drug spol? user posted image
Sicer ne vem, če je kaj na tem, mogoče pa user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 273
17.8.2016 20:15:23   
Ma_Sa
Pozdravljene punce :)
Še ena nova članica med vami, ki pričakuje aprila :)
To je moja prva nosečnost, sem še študentka.
Prvi pregled imam naslednji teden, ko bom nekje med 8 in 9 tednom.
Slabosti so se pričele prejšnji teden. V 4 dneh sem bruhala okrog 15x. Na srečo se je stanje nato popravila in sem nehala bruhati, čeprav slabost traja čez celotni dan. Upam, da bom ena tistih srečnic, ki jim slabost po prvem trimesečju izgine. :)

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 274
17.8.2016 22:00:34   
Mango987
Punce dober vecer ...
Se ena aprilcica med vami user posted image ... po mojem izracunu sem danes vstopila v 5t. Na pregled se nisem narocena, ker je moja gin. na dopust. Torej pregled nekje v sredini septembra, predvidevam user posted image . To je moja druga nosecnost in komaj cakam da vidim kako bo drugacna od prve user posted image

Lep vecer se naprej ...

(odgovor članu Ma_Sa)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?