|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2017
19.8.2016 13:37:29   
Storžek3
To bi bilo super. Samo raje ne tvegam. Nisem preveč zaupljive sorte.
Upam da me boste še vzele po kakem mesecu user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 326
19.8.2016 14:16:09   
Rožicaaaa

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

To bi bilo super. Samo raje ne tvegam. Nisem preveč zaupljive sorte.
Upam da me boste še vzele po kakem mesecu user posted image

Bomo, ne skrbi :)

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 327
19.8.2016 14:30:55   
Marta72
Evo mene s prvega pregleda. :D

Vse bp, imam pa edino posvet o nosečnosti ali naj se ta obdrži ali ne, ker je bilo že toliko velikih posegov v maternici.

No,..v glavnem,..vidim da poteka že debata o fb,. Jaz sem takoj za, ker je veliko bolj pregledno, sem lahko gor na vsakih 5min in nobena objava mi skor ne uide user posted image
Tukaj lahko pridem samo na vsake kvatre, ker mi preko telefona ringaraja ne dela oz se ne morem logirat.

Aja pa še glede NS.
Lahko se jo dela tudi v Dravljah pri Rešu preko napotnice, če ste preko 35+. Imajo tudi koncesijo.

(odgovor članu Rožicaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 328
19.8.2016 14:43:26   
Ashatan
Marta72, kakšne vse posege si pa že imela na maternici in čemu misliš, da se zaradi tega ne bi obdržal?

(odgovor članu Marta72)
Neposredna povezava do sporočila: 329
19.8.2016 15:06:52   
Pitaja
Moj na prvi pregled ne bo sel, ker si ne more zal frej uzet... upam pa da bo kasneje lahko... me veseli da me pri G ne bojo cudno gledali....

Glede FB - super ampak gor pridem po prvem pregledu, da bom sploh verjela kaj se dogaja, ker za 1x mi ni se nic jasno....

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 330
19.8.2016 15:11:59   
Ashatan
Na FB pridem tudi jaz po prvem pregledu, ki ga imam čez en teden. Sem pa ponoči sanjala ta prvi pregleduser posted image

(odgovor članu Pitaja)
Neposredna povezava do sporočila: 331
19.8.2016 16:14:43   
lola85 RR
Tako, sem ze zaprosila za vstop v skupino...imam pa na fb tako muslimansko ime, ker nocem, da me ravno vsak najde :-)
Bi pa mogoce bilo vseeno boljse, ce bi bila skupina skrivna in pac clanice same dodajamo, tiste, katere bi to zelele..
Jaz se tudi nikomur nisem povedala in ne bi rada, da srecam v skupini kaksno cveko :-)

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 332
19.8.2016 17:28:17   
Ashatan
Jaz skupine v iskalniku še vedno ne najdem, samo preko linka, ki je tukaj nalepljen. Tako da lahko celo da je skrita?

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 333
19.8.2016 17:58:21   
lola85 RR
Tudi jaz je nisem nasla drugace kot po tem linku :-)

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 334
19.8.2016 18:19:46   
banana88
Tudi jaz ae raje pridruzim po pregledu ns. Pri prvem sem anredila isto in je slo kot hitra posta po nasem kraju da sem noseca 😂

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 335
19.8.2016 18:26:51   
Ashatan
Mene bodo do NS že vsi zgruntali, ker sem kot en balon napihnjeni. Pa ne samo spodnji del trebuha, neeeee, jaz ga imam vse do pod prsmi že napihnjenega. Vedno istouser posted image Moža je včeraj skoraj kap, ko si me je malo bolj ogledal od straniuser posted image , da česa takšnega pa še svoj živi dan ni videluser posted image

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 336
19.8.2016 18:30:12   
banana88
Hahaha Ashatan pri meni isto! Ampak hudica no, vsaj do prvega pregleda no 😂

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 337
19.8.2016 19:46:53   
Rožicaaaa
Hmmm, nimam pojma zakaj je ne najdete, nastavla sem da je zaprta, ocitno tudi skrita :D

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 338
19.8.2016 20:07:07   
Mango987
Hej punce ... Da se malo vklopim user posted image
Moj na prvi pregled ne bo sel z mano, ampak potem na NS pa kaksnega naslednjega pa ze. Mislite, da mi bo gin. dovolila da bi bila tudi starejsa hci poleg ob kkakem UZ? Samo toliko da vidi kako to zgleda.
Aja ja jaz bi se tudi raje na fb vclanila, ker mi je bolj pregledno. Ampak tako kot ostale sele po NS.

(odgovor članu Rožicaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 339
19.8.2016 20:48:41   
lola85 RR
No, jaz sem si tudi premislila glede fb skupine..se vkljucim ponovno po prvem pregledu oz po NS..prevelik riziko, da bi me videl kdo, ki me pozna in raztrobil dalje..

(odgovor članu Mango987)
Neposredna povezava do sporočila: 340
19.8.2016 20:54:42   
mateiicicaa
Na prvi pregled bom šla tudi jaz sama ker moja G ne spusti partnerja notri pri vaginalnem UZ, na NS bova šla pa oba user posted image

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 341
19.8.2016 21:56:20   
RH82
Vas berem ze od zacetka, a nikoli ni casa za kak odgovor. Imam doma ze enega 2-letnega user posted image . Trenutno sem v 7.tednu glede na ZM. Prvi pregled pa imam cez 14 dni.
Glede na prvo nosecnost je zdaj grozno. Prve slabosti sem imela se pred izostankom. Je moja mama med voznjo odprla pasteto v avtu in se mi je cist obrnilo. Kmalu po + na testu so se zacele slabosti, najhuje pa je, da sem zapta in me napihujejo se vetrovi, da me vse boli. Ce ima katera cudezni recept za boljse odvajanje, bom zelo vesela.
Glede pregledov pa ga imam tokrat zgodaj, v zacetku 9.tedna. Sem zamenjala G in ima drug red. V 1. sem imela pregled v 11.tednu in
je bila kriza za NS, ker sem bila dalj casa noseca. Tokrat ze imam datum za NS, kar pri svoji v ZD. Mi ga je takoj dala in rekla, da ga na 1.pregledu se potrdi glede na velikost.

(odgovor članu mateiicicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.8.2016 17:35:19   
mateiicicaa
Punce, a ima katera od vas kdaj rjavkast izcedek? Meni se je zdaj pojavil in me skrbi da ni kaj narobe...krčev pa nimam, samo izcedek..

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 343
20.8.2016 18:10:59   
mava1975
Sem sicer januarka, sem pa imela rjav izcedek od vgnezditve do vključno 9 tedna. Krčev nisem omela. Sem šla k svoji ginekologinji dobila tablete dabroston in počitek. Čeprav dr. Pušenjak, da to nič ne pomaga, je mene vsaj malo pomirilo. Zdaj sem v 21 tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 344
20.8.2016 18:22:04   
aja2
Pojdi se pokazat na urgenco, jaz sem imela krvav izcedek v 10. tednu in sem sla takoj na urgenco (je bla tudi sobota). Hvala bogu je blo vse v redu in od takrat ni bilo vec izcedka. Drugace pa sem februarka.

Neposredna povezava do sporočila: 345
20.8.2016 20:37:13   
bubbli
Hej punce!
Se jaz se vam pridruzim :-) Dve crtici sem zagledala 3.8., prvi test en dan po pricakovani M ni pokazal dveh crtic, 7 dni po pricakovani M sem videla 2 crtici, potem pa se za zihr se digitalni clear blue, ki je pokazal 2-3t.
V ponedeljek imam prvi pregled, me pa zanima ce se morem nanj kaj pripraviti, kaksna vprasanja lahko pričakujem?

Vsem vam zelim lepo nosecnost! user posted image

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 346
20.8.2016 20:48:26   
Pitaja
Danes je pa grozn dan... cel dan se fulll slabo pocutm... sej ne da bi me kej bolel, al pa da bi mi slo na bruhanje..., sam slabo se pocutm... upam da bo jutri boljse... :) cel popoldne ze lezim, ker ce sm pokonc je se slabs. mogoce je sprememba vremena pred vrati.... pregled sele v petek... pocasi ga ze nestrpno cakam... :)

(odgovor članu bubbli)
Neposredna povezava do sporočila: 347
20.8.2016 20:56:55   
Anonimen
metulcica jaz sem imela rjav izcedek cca 5 dni.. nic hujsih krcev, izcedek nikoli ni bil sveza kri, je pq sel od temo rjave do roza zadni dan.. je pa res da vsak dan po ena pikica.. moja G je rekla da ce ni drugega pocakava.. in se je res umiril.. nisem nikmor letela na urgenco, verjetno ce bi bila prvic noseca bi user posted image , tako pa cakam na prvi pregled sredi septembra.. za vse te tablete se strinjam s pušenjakom, mogoce samo kak magnezij, sicer pa ne jemljem nic ker še dojim mojo 18 mesecnico 😊

(odgovor članu Pitaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
20.8.2016 20:58:01   
Sofie
IZVIRNO SPOROČILO: bubbli

Hej punce!
Se jaz se vam pridruzim :-) Dve crtici sem zagledala 3.8., prvi test en dan po pricakovani M ni pokazal dveh crtic, 7 dni po pricakovani M sem videla 2 crtici, potem pa se za zihr se digitalni clear blue, ki je pokazal 2-3t.
V ponedeljek imam prvi pregled, me pa zanima ce se morem nanj kaj pripraviti, kaksna vprasanja lahko pričakujem?

Vsem vam zelim lepo nosecnost! user posted image

Nič posebnega. Dobila boš navodila da moraš jesti folno. Poslali te bodo v laboratorij, kjer preverijo glede toksoplazme itd. Naredili ti bodo še UZ, da preverijo če je plod živ.

Pa najbrž še priporočilo glede nuhalne svetline.

(odgovor članu bubbli)
Neposredna povezava do sporočila: 349
20.8.2016 20:59:50   
Anonimen
Sicer pa zanimivo kako kmalu imate preglede.. moja G pred 8-9 tednom nikakor ne naroca, se raje v 10... v prvi N sem imela
pregled na urgenci v 6t.. ker me je zaskrbelo, pac prva nosecnost.. pa se je videla samo GV, in me je potem se 2 tedna skrbelo ce sploh kaj bo iz te N ali ne.. sem kasneje zanosila, tako da si niti ne zelim iti se enkrat cez to..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?