Suziiika
|
O moj bog Pia, kake kozlarije pa vse pišejo na seznam ?? Pa brez zamere, samo tole je pa čisto mimo. Js za to školjko za dojenje nisem vedla do pred enga meseca, kaj sploh je, takrat , ko sem js rodila sploh ne vem če je obstajala, zdej je pa že kr obvezna?? Pa to je bolano no. Že tako je puncam pri prvem porodu težko, ker ne vejo kaj vse pa kam se obrnat niti, da še pa dodatno takale kozlarije pišejo na sezname, je pa prav bolano. Punca vse kar je takega, pa ne veš če boš rabla, boš videla potem, ko boš v porodnišnici in če boš rabla takrat, lahko gre tvoj kamot takrat iskat, da si pa zdej nakupiš vsega boga, pa pol 3/4 od tega ne boš rabla, je pa čist brezveze. Dojenje bo najmanj boleče s časom, ko se bo bradavica navadla na vse te dejavnike, malo je že treba potrpet..Kaka kremica res ni od škode, da si jo sproti celiš, da se ti res ne vname, pa še otrok lahko tisto v uste da.. tisto je že kr ok.. Js sem sicer potem rabila črpalko, ampak jo je moj kupil, ko sem šla domov, v porodnišnici sem uporabljala njihovo. To niso mali stroški in je bv, da si zdej nabaviš čist vse. Za dudo sem tud že rekla, da smo jo pri nas kupli šele nekje v 2 mesecu, prej je niti rabla ni, ker je spala ko top.. Oz sem jo dobla za darilo, tako, da to lahko sproti vse pol. Če pa res želiš, pa lahko, samo roko na srce je brezveze, Tud od krem nimam še nič, na začetku tako samo z vodico brišeš, ko se pa kopanje začne, ti bo pa tako babica povedla, kaj si pripravi. Do takrat maš pa še čas. Za ritko sem mela hladilno mazilo iz lekarne (tistega, ki sami naredijo) pa fiziološko za popek in to je blo to. Potem za umivanje pa samo trdo milo za dojenčke, ampak v banici umivaš tako dosti kasneje in ti babica res prej pove kaj rabiš, ko bosta kopale. Edino olje sem še mela olivno, za glavico pa temence.. ampak spet ne veš, ali boš rabla al ne.. Te materinske šole so včasih za večjo zgago kot pa pomoč - resno, pa brez zamere še enkrat, samo čisto zmedejo reve, ki prvič pričakujejo in nabavijo vse kar jim rečejo, pol pa pol leta po bolhi zadeve prodajajo, ker se jih niti dotaknale niso. Vsak otrok je drugačen in sproti boš najbolj videla kaj bo tvojemu najbolj odgovarjalo. nastja če ti je ona predpisala pregled še eden, ker se ji zdi nujno, ni pogojev, da ti pregled plačaš? To bi bilo samo v primeru, če bi TI sama želela, ta pregled. Če pa je potreben po presoji gin, ti ga pa ne sme računat- Daj se malo razjezi..Papirje mam js vse, oz tisto kar je po porodu bomo takrat, drugače pa čakam na odločbo.. dansas kako si pa potem ti pri zobarju zrihtala, ko te je prvo rundo tako grdo odslovila?
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 17.8.2016 10:19:00 >