|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
18.8.2016 19:34:16   
nastja1
ojoj jz sem tudi brala o tem da se povija na široko... nevem, vrjetno nebom, niti nobena od sester ni.. nevem no.

jaz bi vas pa vprašala a je šla mogoče katera od vas v nosečnosti v toplice? danes sem zadela eno super nagradno igro 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebe v moravskih toplicah v hotelu (prvič da sem kaj zadela user posted image ) . ampak nevem, malo mi je tako tako iti v toplice, ker vem da lahko stakneš kako infekcijo ko je toliko ljudi v vodi... tega mi pa res ni zdej treba. a imam samo 3 mesce časa da izkoristim user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 876
18.8.2016 19:39:09   
Ribica **
Jaz ne smem zarad vnetij, smpak če nimaš tržav, pojdi, samo v mullerju si kupi tampone za v vodo, senta so, se mi zdi. So povoskani, navadnih ne smeš.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 877
18.8.2016 19:42:33   
nastja1
ajoj to pa ni zame. tamponov pa res nemaram in nikdar jih nisem user posted image
če bo hteu iti moj da se sam kopa, jaz pa se samo sončim.. če ne bomo pa doma. ah škoda. prvič nekaj zadenem pa nič s tega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 878
18.8.2016 21:36:37   
dansas
Hja, Pia, eni se že rodijo strašno pametni - čeprav jim potem rata samo OŠ končat (če sem malo zlobna user posted image ). Nič se preveč sekirat, ker je dejstvo, da boš še veliko takih "pametnih" srečala - od raznoraznih tetk, sosed, tašče, mame,... Vse so imele otroke in vsaka jih je najboljše rihtala in nekatere (seveda ne vse) res nimajo meje pri dajanju nasvetov, ki to sploh niso. V bistvu ti dajejo navodila in so užaljene, če jih ne upoštevaš user posted image . Širokega povijanja pa sploh ne vem zakaj bi si ga kdo želel in ga forsiral, če seveda niso taka navodila od zdravnikov user posted image . Mah, še sto nasvetov boš slišala, upoštevaj pač tiste, kateri so ti blizu. Sploh pa ni nujno, da je tisto, kar ustreza nekemu otroku, prav tudi za drugega. Zato si pa ti mama svojemu otroku in ne drugi. Ni nujno, da vse prav narediš in to je seveda čisto logično, saj nobena vse prav iz prve ne naredi - pa tudi iz četrte ne, če smo že glih pri tem user posted image . Ti povem, da me je moja tretja pri določenih stvareh čist iz tira vrgla... pa ko sem že mislila, saj če sem že dve dala čez, bo tole mala malica, pa mi je bilo v tretje verjetno še najtežje pri določenih stvareh...

Neposredna povezava do sporočila: 879
18.8.2016 21:47:06   
dansas
nastja - super za nagrado. Saj, če imaš pomisleke glede kopanja, se pač ne kopaj, beri knjigo, revijo, kvačkaj, štrikaj, karkoli... Že to je super, da ti ne bo treba kuhat, da bosta z možem šla nekam sama (verjetno po porodu kar nekaj časa ne bosta imela možnosti). Sem se zdaj prav zamislila in sem se zavedla, da midva, odkar imava otroke, še nisva nikamor šla sama za dva (ali več) dni. Pa tudi ne kaže preveč dobro s četrtim na poti user posted image ...

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 880
18.8.2016 21:52:51   
nastja1
ja vsej kuhat nebi rabila. že to je počitek kot se šika user posted image sm kaj ko je pa res deleč od nas. mi smo bela krajina pa je do moravskih kar deleč. user posted image
a če še zdej nebota šla sama dva, pa pol ko otroci odrastejo user posted image mi smo tudi 3 sestre, pa moji tudi vem da nikdar niso nikamor šli.. zdej ko smo pa že vse zdoma pa hodijo na neke divje počitnice, pa na jeep safari, pa z avijonom že po skor celi evropi.. user posted image nikoli ni prepozno user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 881
18.8.2016 23:06:32   
Ribica **
Dansas, ta tretji otroci smo pač posebni, še sploh, če so same punce. Ampak lej, pol smo prav fajn, ko odrastemo user posted image

Midva v enajstih letih še nikoli nisva bila sama na morju, na glavnem dopustu je bil tako tamal vedno z nama, potem pa vsaj pes, če že ne kaka moja familija. Tako da greva septembra za tri dni sama na morje in to v hotel, kar nikoli ne hodimo, in to še celo s polpenzionom. Moram izkoristit še zadnjo plačo pred porodniško user posted image V vsem tem času sva bila sama samo na poročnem potovanju in enkrat v Belgiji 3 ali 4 dni za 30-ko od moža. Tako da je zdaj res skrajni čas.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 882
20.8.2016 12:20:59   
Suziiika
Kdaj sem pa js vse tole zamudila?user posted image Mi ni nič mejlov pošiljalo user posted image
No pa da sedaj še kako rečem..umm Pia tebe bodo res čisto zmešali ljudje okrog sebe, ne se jim pustit.. js sem med. sestra po poklicu, pa vseeno nimam pojma o širokem povijanju user posted image točna navodila boš dobila pa v P, če bojo kolki tam ok, je to to.. Nimaš kej komplicirat. Eni pa že od štarta otroke sami seb zakomplicirajo. Ne si že vnaprej pustit, da ti skačejo po glavi. Ti boš mama tvojemu otroku in ti boš vedla kaj pa kako bo TVOJEMU otroku pasalo. Pa se lahko ona po glavi meče. Samo na ignor vrži.

Magnezij+kalcij js že tretjo škatlo jemljem - imam tablete za spit kr tako, ne šumečke, mi bol pašejo te..pa me ponoči še vedno tu pa tam hoče krč, če preveč stegnem nogo..jemljem pa še železo, enako v tabletah.. ker sem v prvi nosečnosti dobla spit 6 flaš sirupa za železo po porodu. Upam, da bo zdej kej bolše.

Nastja in Bazeni - js sem bla prejšnjo nedeljo..Se je mala naučila plavat na morju, pa sm rekla, mormo it sprobat še v sladko vodo, da vidmo kak bo. Smo sicer šli notri, zuni je bla gužva, kot pr norcih, pa sem šla v olimpijskega, ker je bil fajn hladen, oni je bil občutno prevroč zame in sem bla skos v tistem.. brez tamponov in česarkoli. Ko sem šla iz vode sem šla pod tuš, si dala gor suhe kopalke, pa po končanem kopanju, sem se namazala z canesten kremo - nisem je šla ekstra kupit, sem jo mela še doma od vnetja, pa sem se čist preventivno. In ni blo težav nobenih. Je pa res, da pa nosim materinsko v torbici zdej skos, za vsak slučaj user posted image Ti prilagam še en link od ginekologa Pušenjaka, kaj on pravi na kopanje, pa to kompliciranje različnih ginekolov : http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=4977797

Sem pa zašila tisto blazino "kostko" za spanje, nisem zapravla niti centa, sem vse po hiši nabrala skupaj user posted image
včeraj mi je stara mama dala še otroško blago, tako, da bom naredla še eno iz otroškega, da bo mal bolj fletno zgledalo vse skupaj. Evo še slikca:user posted image

Meni se pa zdi, da se samo s tem sladkorjem obremenjujem zdej.. samo razmišljam, kaj bom lahko jedla, kdaj bom jedla.. nikamor ne morm urnk it, brez da bi to mašino za merjenje vzela zraven, ker si morm 90min po obroku zmerit in ponavadi smo ravno kje drugje kot doma.. Včeraj sem si v avtu pred deichmannu merla, ker sma šla tamali kupit nove copate za vrtec user posted image
Je pa hec, da še nisem mela sladkorja nad 6 niti enkrat.. tako, da ne vem.. Se peljemo včeraj proti stari mami pa sem rekla mojemu, dans bo ziher mela štrudl (pa ga že en čas ni pekla), ampak zdej ko ga js ne smem bo ziher.. in evo pridemo tja, štrudl na miziuser posted image sem rekla nič, js bom pojedla dva kosa, pa če se svet podre, bom pa pri večerji kruh skenslala.. in evo res.. zvečer po večerji sem si namerla 4,8, zjutraj na tešče pa 5,0.. za dušo morm tu pa tam kakega, če ne me bo pobralo do poroda user posted image

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 20.8.2016 12:27:58 >

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Neposredna povezava do sporočila: 883
20.8.2016 14:19:49   
vikica1
ooo punce ciao!

Js sm pa malček pozna. Do sedaj v bistvu sploh nisem nič brskala po forumih, ali pa bolj slabo. Pa sem vas našla. Tudi jaz sem oktoberka :) PDP 11.10. in se počutim odlično. Izgleda, da tudi mali razgrajač v meni. Občutim že stiskanje maternice in otrdelost trebuha, ma samo na trenutke. A je kakšna med vami, ki bo rodila v Izoli ali Postojni? Upam, da se počutite v redu in, da vam ta vročina ne nagaja preveč :)

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 884
20.8.2016 16:12:02   
dansas
Vikica pozdravljena. Nas je samo cca 6 aktivnih med oktoberkami, ampak če se ne motim, ni nobena Primorka. Imamo pa vse PDP v prvih 2 tednih, tako da smo bolj na kupu user posted image . Je to tvoj prvi otrok? Koliko si pa stara?

Suzika lepo si tole zašila - so pa res kot eni slončki s tole blazinico user posted image .
Za cuker ti pa lahko samo čestitam. To so čist lepi rezultati. Jaz nimam tako lepih pa se manj nazaj pri sladkem držim (mogoče pa glih zato user posted image ). No sej, če bi bila kriza pri vrednostih, bi se že še bolj nazaj držala, ampak dokler je v mejah ne vidim potrebe... bi mi samo na psiho udarilo, če bi imela pred sabo sveže pečen štrudel, jaz bi se ga pa mogla odpovedati user posted image .
Jaz pa vedno odkljukam, da me obvesti na odgovor, pa mi ga vseeno pošlje.

Ribica, sem se spomnila, da ti nisem odgovorila katero komodo sem kupila. Malm s štirimi predali. Mogoče je res ene 5 cm previsok za previjat, ampak ni spet tako hudo. Isti predalnik smo kupili že za tretjo. Sem takrat gledala prav previjalne, pa se mi zdi, da so bile veliko dražje (se mi zdi, da je vse, kar je prav za dojenčke, dražje). Pa še za naprej gledam da bo - da ni preveč dojenčkasto, da se bo dalo tudi za večje otroke ponucat.

Koliko pa kaj vaša občina (če sploh) da za rojstvo? Sem šla zadnjič iskat po netu obrazec in me je prijetno presenetilo, da so povišali znesek za 20 €, na 220 €. Znese ravno 500 €, če prištejem še 280 € od države. Kr kul user posted image .

(odgovor članu vikica1)
Neposredna povezava do sporočila: 885
20.8.2016 16:58:27   
Ribica **
Dansas, fajn, jaz sem gledala pa tistega s tremi predali, pa mi je mami težila, da je prenizek (ampak imam tudi jaz samo 1,6 m), potem je pa mož previjalno izbral. Sobice tako ne bo imela tamala, tako da je vse še bolj v zraku, kako naprej. Najbrž bo treba stanovanje menjat.

MO LJ ne da nič za dojenčke, paketa od države pa tudi ne dobim, pravzaprav nič ne dobim od države, ne OD, ne tega. Kredita pa tudi ne bodo upoštevali za vrtec, ker padeva v bogati 7. plačilni razred, v LJ pa kredit upoštevajo samo do 6. razreda. Tako da izvisimo povsod, sem zadnjič že gledala, da nas bo vrtec stal cca 260 €.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 886
20.8.2016 17:50:58   
vikica1
hello!

Stara sem 29 let, bliža se 30 user posted image Je pa moj prvi otrok. :) Vidim da aktivne kar dobro sodelujete. Dosti zanimivih info na enem kupu. Js pa tako lena, še nič ne vem in vidim, da bom morala kar dosti migat da uredim vse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 887
20.8.2016 18:07:34   
Suziiika
Dansas sej zato ga pa ravno malo serjem s sladkarijami oz en sok hruskov sem spila, smo bli v trgovini pa se mi je tako vrtelo, me je blo strah, da bi kje spet skup padla, pa sem spila en sok pa en rogljicek pojedla. Pa kar bo bo.
Sem ravno gledla, nasa obcina, da za prvega 190, potem pa za vsakega nadaljnega 230. Sem prav pozabla ze. Kako se pa potem to na csd obracunava? Po dohodkih grejo al kako? Mislim kaksen je cenzus? A ce ga presegas sploh nic ne dobis? Al znizujejo potem? Sej nimama tolko denarja oz sma oba na minimalcu, samo pri prvo nosecnosti se ni blo tega cenzusa, tako, da ne vem a boma dobila al ne.

Dobrodosla vikica, me smo ze kr nekaj zadev obdelale ja, kr prav pride kaka informacija viska:)

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu vikica1)
Neposredna povezava do sporočila: 888
20.8.2016 18:22:11   
Ribica **
Pred dobrimi štirimi leti so uvedli cenzus za paket, moja sestra je ravno brez ostala pri prvem. 648,47 € je lahko dohodek na družinskega člana, da ti pripadajo te zadeve, če presegaš, ostaneš brez vsega. Sem ravno računala par mesecev nazaj pri možu, ko je dal vlogo za OD, da če mu ne bi upoštevali preživnine (ki je tako ne dobiva) in nekih minimalnih prihrankov na računu od tamalega (nekih 200 €), bi vseeno presegli cenzus za 4 cente oz. nekaj takega, s tem da mene niso upoštevali sploh, pa smo 2014 že imeli skupno gospodinjstvo in konec koncev sva bila poročena že takrat, pa bi se moralo delit s tri, ne z dva. Ampak sva potem pustila, se nama je zamalo zdelo karkoli ugovarjat, da ne bi potem upoštevali kakih drugih podatkov spet in bi po možnosti mogla naknadno kaj državi vračat. user posted image

Vikica, super, vsaj nekdo še z rokom bližje mojemu, da ne bom tule reva sameval, ko bodo ostale že pestvale. user posted image

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 889
20.8.2016 18:40:23   
Suziiika
Ribica nama zaradi teh t.i. "prihrankov" za katere se vedela nisma (neke sklade je mel moj) ze 2 leti visajo vrtec in nizajo otroske. Potem sma te sklade skenslala, sma misla, da bo letos kej drugace, so nasl pa neke vrednostne papirje za 90 € in sma padla en se razred visje kot leto prej??! Pa klicarima okrog pa ne najdema od kje jim ti papirji, ne vem kam se sploh vprasat. Na kdd mors pa placat ce hoces tocno izpisek zaka se gre. Zmesani so.
Ja js sem rodila prvo pet let nazaj, pa sem lahko se se odlocala al bi paket al denar.. Sem zgleda ravno usla tej spremembi.

Neposredna povezava do sporočila: 890
20.8.2016 19:04:03   
vikica1
Hvala pupe za lepe želje in pozdrave :)

Vidim po prebranem, da naša država lepo skrbi za naraščaj!?! Kakšne komplikacije mamma mia! Js sploh še nisem vtaknila nosu v te zadeve. Vidim, da bo treba začet migat. Še en teden delam, tako da sem odsotna cele dneve, potem pa akcija.
Me pa zanima ena stvar, vidim da ste ene prav strokovnjakinje za ta področja. Z možem živiva v isti hiši kot njegova mama. Ravno sva končala obnovo oziroma večanje svojega stanovanja in še nisem uredila ločenega gospodinjstva. Se pravi naslov za stalno bivanje imava oba v tej hiši, vodiva se pa pod isto gospodinjstvo kot njegova mama. A bodo pri tem "paketu" denarja upoštevali tudi njen dohodek in ali je smiselno, da čimprej uredim to ločitev na svojo enoto? Za vrtec vem, da je potrebno ločit.

Suziiika, ti pa imaš hude težave. Ne predstavljam si kako more bit. Želim ti čim lažji preostanek nosečnosti!

Pupe a vas kaj matrajo lažni popadki? Js že tri dni obolevam od tega pa od otrdevanja trebuha. Pa še otrok brca kot kung fu mojster... U glavnem pestro ampak nič resnega :)

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 891
20.8.2016 20:15:46   
k.m.
Živijo punceuser posted image Jojkolko čtiva za prebrat user posted image Pa sem zdi da je komaj teden minil. Še smo živi user posted image sam res ne vem kam je cajt mino. Se mi zdi da je takoj dneva okol. Midva kr neki delava, pa kr ni konca. Stalno neki zraven najdeva. Pa je to za zrihtat pa tistouser posted image . Zdaj pa mislim da bova zaklučla. Se mi ne da več. Zdaj se je pa res treba pripravit na prihod najne pikice. Tak počasi kupujeva stvari, tiste malenkosti, pa preprat pa oprat je še vse treba, pa bom še počakala kakih 14 dni, zdaj mama ak še šolo za starše naslednji teden, pa bojo 3 dnevi takoj mimo. Na Csd sem si jaz stvari uredila, edin moj še pol odda za dopust. mi je vse lepo razložla, pa sma skupi rešle, ker mam tk tisto varjanto zadnje 3leta, 12 delovnih mesecev. Tak da je rekla da nekje 450 evrov bo porodniške +otroški.Za enkratno denarno bom tudi dala vlogo, mam že papirje. Od občine pa mi dobimo 160 evrov. Mela sm pregled u petek, je vse ok, nimam več rizične nosečnosti, se je maternica dvignilja za 2 cm. Ni ne vem ka, ampak je. pupa se je sicer zaj obrnala na ritko, tak da to edin ni fajn, če se ne obrne, grem čez 3t na obračanje, al pa če se odločim za CR. verjetno se tudi bom, na obračanje nebi rada šla. Sladkor je super, še vedno ga pa morem kontrolirat. mela sm konkreten pregled, sm se v 4t zredila sam za 1kg, tak da sm komi na +6 od začetka. Ampak je vse ok, je mela v 31tpa pol 1903g, edin glavico ma malo bolj malo za te tedne, ampak je še vse ok. Zdaj mam pregled 2.9. v 35t. Takrat mam tud malo večji pregled, vklučno z labaratorijem. Drugače je pa full živahna, tak da se mi zdi da tud ponoči slabo spim, vsaki 2h tak grem na wc, pol pa se tak ob pol5h zbudim, ko grem mojmu kavo skuhat preden gre v službo, to mama pa tak ritual že odkar sva skupaj user posted image Železo jst jem že cca 2m, so mi ga predpisali zaradi slabokrvnosti. jem pa še tablete mama od A-Z od DM-a. pa magnezij. Morem pa povedat, da sm mela orng podvig v ponedeljek, sm šla zraven mojga pa mojih staršev na pohorje po gobe. Joj joj, 3h smo hodli, pol sm pa do konc tedna komi k sebi prišla. Čist sm bla povožena, Sm strastna gobarka, ampak toth 1x ko sm letos šla je blo zaletos dovolj user posted image

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 892
20.8.2016 21:16:40   
Suziiika
K.mful fino, da je riziko mimouser posted image .. Mas pa preglede fajn na gosto, pa tud lepo ti vse pogledajo, mislim, da nobena od nas ne prejema cisto vseh takih "uslug" pri gin. Pri vsaki neki fali hehe. No sej prav, da vsaj pri tebi, najbolj pa, da je okej zdej.
Meni je pa ta sladkor ze prav hecn, vceraj, ko sem se pregresila s strudlom, pa danes s sokom pa rogljickom, sem potem se po vecerji in sprehodu imela pod 5. Danes celo 4,2.. Ko pa nisem nic sladkega, je bil pa visji. user posted image sem cist zmedena zdej. Je pa res, da sem ona dva dni zvecer kruh crtala. Mogoce je bil pa kruh problem pri meni, ne tolko sladko? Kaj vem..
Js pa komaj cakam vecere, ker res fino spim zadnje 3 tedne
Me tud to vstajanje za wc ne moti, grem lepo nazaj spat pa je. Hb vsaj nekaj.
Lepo nedeljo jutri vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 893
20.8.2016 21:56:53   
vikica1
Joj punce mene kar stisne ko berem o vseh teh tezavah. Svaka vam cast kako prezivljate vse skupaj. Js nimam nobene tezave. Skoraj da ne vem da sem noseca. Razen zdaj teh popadkov ji so itak blagi in normalni za to obdobje.

Kar se tice bolnice Izola ni ravno ne vem kako hvaljena. Je pa dejstvo da sem ze od zacetka nosecnosti delezna pregledov vsak mesec pogovor z G + UZ. Imela sem 2 morfologiji, nuhalno, pregled rasti ploda, 3x krvne teste, test glukoze, vsak mesec test urina. Sem mislila da je vse to normalno... zdaj 24.8.imam naslednji pregled. Upam da bo vse ok.

Imam pa smolo ker sem ze celo nosecnost podvrzena hudemu stresu v sluzbi in se domaci stalno pritozujejo da bo kaj narobe in da prevec delam ter premalo spim. No sama upam da ne bo imelo vpliva na otroka.

Res se vam prav divim kako ste pogumne, kako imaste ze vse urejeno in vidim da boste super mamice. Js pa kot sem mislim da ze napisala se bom naslednji teden zacasno "upokojila" in bom zacela vse urejat in nakupovat. Sem si pisala dopust, potem pa itak napoci cas za porodnisko :-)

Tudi od mene lepo nedeljo... zame bo sicer delavna, uzivajte se namesto mene!

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 894
20.8.2016 22:55:06   
dansas
Jaz sem ravnokar iz kopalnice. Cel podvig si je na koncu 8. meseca nohte na nogah urejat; star lak se mi pa sploh ni dalo brisat - sem kar čez nov nanos naredila... Sem kar zadihana prišla iz kopalnice user posted image . Na srečo nohti na nogah bolj počasi rastejo user posted image .

Suzika
- ko sem že mislila, da imam malo naštudirano kako je s tem cukrom, kdaj bo višji in kdaj nižji, je bil pa čist kontra kot bi pričakovala. Meni telesna aktivnost ne nekaj posebno zniža sladkorja, pa tudi opažam, da imam takrat, ko sem bolj pod stresom, višji sladkor, pa tudi če jem nekaj čist dietnega. Zadnjič sva se z mojim nekaj usekala in mi je sladkor skočil v višave. Očitno sem bolj sladka takrat, ko sem razkurjena user posted image

Ribica
- si mislim, da se ti za malo zdi, da tako izvisite pri teh denarnih dodatkih ampak če gledaš s svetle plati - to brez dveh dobrih plač ne bi bilo možno.

Vikica - uf, tole s tvojo službo je pa kr huda. Si mislim, da že komaj čakaš dopust/porodniško. Jaz imam rok 10 dni pred tabo, pa sem že cele počitnice doma. Si ne predstavljam, da bi v tako naporno službo hodila.

(odgovor članu vikica1)
Neposredna povezava do sporočila: 895
21.8.2016 6:13:56   
vikica1
Ma js sm ze par let mocno aktivna in karieristka tako da je tezko vse pustit ker vem koliko je odvisno od mene. Po drugi strani pa si res zelim miru ker sm ze cisto upesana.

Ma ta sladkorna je pa huda rec... in sigurno je povezana s stresom. Ker se iz zlez izloca adrenalin ob stresu in ta po zilah s sabo nosi tudi glukozo. Tako da pupce brez jeze pa mirno :-)

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 896
21.8.2016 9:04:16   
Suziiika
Jutro.. Ma dansas mas prav glede sladkorja, js ze res ne vem kaj je to zdej. Zvecer sem ga mela 4,2, zjutraj na tesce pa 5,4? To je mal noro. Sme si pa sla za foro zmerit se v mezincu, ker si rekla zadnic, da si ti mela manj, sm mela pa 5,5user posted image tak, da pr men ne pali ta teorija user posted image Sicer smo malo dle spali danes, ko je nedelja.. Mogoce to. Ma sej js sem tocno vedla, da bom s tem merjenjem pa hrano se stres zram potegnala, in bo se slabse. Samo dopovedat to komu. Kokrkol, danes gremo na nedeljsko kosilo, pa bom lepo vse jedla, ampak v mejah normale. Pa lepo na izi.
Js sem se tud kr na slepo zadnic brila, sem se še neki hotla sklanjat, pa no go :) sploh ne vem kako sem se pri prvi, se isti dan, ko so mi dop dal tisto za sprozit porod, js pa se v kopalnico, pa sem se cela obrila pa zrihtala. Zdej sm pa se 4 tedne do tistega casa, pa glih komaj rihtam vseuser posted image
Samo odstevam dneve do obiska gin, da mi da napotnico za anesteziologa, pa da vidim kaj bojo tam rekli.

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 21.8.2016 9:10:21 >

(odgovor članu vikica1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
21.8.2016 9:44:22   
k.m.
ja to z cukrom je pa cela znanstvena fantastika, tud pr men, pojem zelenjavo pa je cuker višji ko pa takrat ko pojem hamburger. user posted image ampak pazim ful, vsaj takrat ko vem da si ga morem merit. Drugače pa zmažem tud celo čplplado če je treba user posted image Moj dragi je že full nestrpen, skoz pravi da kdaj bo že ta mesec okoli, pa da bo končno spoznal user posted image

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 898
21.8.2016 10:27:29   
Suziiika
K.m kolkrat na dan si pa meris? Po glavnih obrokih? Js mam 4x na dan. Na tesce pa po obrokih. Eh meni je tole cist mim.. Res js tud samo odstevam se.
A ti si dobla napotnico za anesteziologa? Da se bos sla za cr pogovarjat?

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 899
21.8.2016 11:33:44   
Ribica **
Jaz sem samo vesela, da me ni doletel ta cuker, ker potem pa res ne vem, kaj bi jedla. Že tako sem zbirčna in kompliciram zaradi prebave (občutljiv želodec), potem bi bila pa še zaradi tega pod stresom. Če pomislim na prve mesece nosečnosti in vse tegobe, me kar mine, je zdaj prav fajn, nobenih večjih tegob, prej sem utrujena, to je pa vse.

Nekje vmes je bilo včeraj omenjeno otrdevanje trebuha - meni zadnje čase ful manj, mogoče trikrat dnevno. Pa nisem zdajle že par dni pila ne magnezija, ne donata (niti železa in A-Z mama ne user posted image ), sem si pa kupila en fructalov sok z aronijo, menda 100 %, ga še nisem poskusila.

Pri nas v službi se po poletnem zatišju tudi začenja bolj pestro, ta teden sicer ni bil tako grozen, prejšnji pa že kar naporen. Pa še del enega velikega projekta sem, ko samo jaz toliko vem in znam in me to čaka pred koncem še. Ostale tekoče stvari pa počasi predajam sodelavcem, samo nekatre bi pa tudi jaz še rada zaključila, čeprav mi ne bo uspelo, ker se končajo ravno ko jaz doma ostanem. user posted image Potem imam pa že sto stvari, kaj bom počela - CSD, materinska šola, plavanje, sprehod v mesto, dolgi sprehodi s psom ipd. user posted image Me zanima, koliko športnih aktivnosti bom dejansko realizirala.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?