Suziiika
|
Kdaj sem pa js vse tole zamudila? Mi ni nič mejlov pošiljalo No pa da sedaj še kako rečem..umm Pia tebe bodo res čisto zmešali ljudje okrog sebe, ne se jim pustit.. js sem med. sestra po poklicu, pa vseeno nimam pojma o širokem povijanju točna navodila boš dobila pa v P, če bojo kolki tam ok, je to to.. Nimaš kej komplicirat. Eni pa že od štarta otroke sami seb zakomplicirajo. Ne si že vnaprej pustit, da ti skačejo po glavi. Ti boš mama tvojemu otroku in ti boš vedla kaj pa kako bo TVOJEMU otroku pasalo. Pa se lahko ona po glavi meče. Samo na ignor vrži. Magnezij+kalcij js že tretjo škatlo jemljem - imam tablete za spit kr tako, ne šumečke, mi bol pašejo te..pa me ponoči še vedno tu pa tam hoče krč, če preveč stegnem nogo..jemljem pa še železo, enako v tabletah.. ker sem v prvi nosečnosti dobla spit 6 flaš sirupa za železo po porodu. Upam, da bo zdej kej bolše. Nastja in Bazeni - js sem bla prejšnjo nedeljo..Se je mala naučila plavat na morju, pa sm rekla, mormo it sprobat še v sladko vodo, da vidmo kak bo. Smo sicer šli notri, zuni je bla gužva, kot pr norcih, pa sem šla v olimpijskega, ker je bil fajn hladen, oni je bil občutno prevroč zame in sem bla skos v tistem.. brez tamponov in česarkoli. Ko sem šla iz vode sem šla pod tuš, si dala gor suhe kopalke, pa po končanem kopanju, sem se namazala z canesten kremo - nisem je šla ekstra kupit, sem jo mela še doma od vnetja, pa sem se čist preventivno. In ni blo težav nobenih. Je pa res, da pa nosim materinsko v torbici zdej skos, za vsak slučaj Ti prilagam še en link od ginekologa Pušenjaka, kaj on pravi na kopanje, pa to kompliciranje različnih ginekolov : http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=4977797 Sem pa zašila tisto blazino "kostko" za spanje, nisem zapravla niti centa, sem vse po hiši nabrala skupaj včeraj mi je stara mama dala še otroško blago, tako, da bom naredla še eno iz otroškega, da bo mal bolj fletno zgledalo vse skupaj. Evo še slikca: Meni se pa zdi, da se samo s tem sladkorjem obremenjujem zdej.. samo razmišljam, kaj bom lahko jedla, kdaj bom jedla.. nikamor ne morm urnk it, brez da bi to mašino za merjenje vzela zraven, ker si morm 90min po obroku zmerit in ponavadi smo ravno kje drugje kot doma.. Včeraj sem si v avtu pred deichmannu merla, ker sma šla tamali kupit nove copate za vrtec Je pa hec, da še nisem mela sladkorja nad 6 niti enkrat.. tako, da ne vem.. Se peljemo včeraj proti stari mami pa sem rekla mojemu, dans bo ziher mela štrudl (pa ga že en čas ni pekla), ampak zdej ko ga js ne smem bo ziher.. in evo pridemo tja, štrudl na mizi sem rekla nič, js bom pojedla dva kosa, pa če se svet podre, bom pa pri večerji kruh skenslala.. in evo res.. zvečer po večerji sem si namerla 4,8, zjutraj na tešče pa 5,0.. za dušo morm tu pa tam kakega, če ne me bo pobralo do poroda
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 20.8.2016 12:27:58 >