|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
3.8.2016 12:35:52   
banana88
Alajni, za NS je ok ce si v 12 tednu, je vec kot odlicno.

Ns se dela med 10 in 14 tednom... kasneje gres, vec se vidi..

(odgovor članu Kika86)
Neposredna povezava do sporočila: 526
3.8.2016 12:38:15   
banana88
Jao, se vidi ker je skupina zaprta,ni pa skrita.

A sem lahko malce picajzlasta :P? Je opcija da se preimenuje v Marcice? Marcevke je meni tako strogo 😂

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 527
3.8.2016 13:56:09   
Sofie

Jaz kot sem napisala na FB ne bom šla. Itak slišim tudi od ostalih, da je FB eno samo kreganje. Mi je tale RR forum čisto fajn.

Drugače pa kot so že nekatere napisale je skupina vidna, prav tako vsi člani.

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 528
3.8.2016 13:57:59   
Ribica **
Za NS je bolje, da je pred dopolnjenim 13. tednom, v primeru, da kaj ni ok, da se še lahko odločiš za biopsijo horionskih resic, ki se dela do 13t 6d. Jaz sem jo imela točno na 12t, po UZ je bilo potem 12t 3d in ker je bila nuhalna povečana, sem imela še v istem tednu BHR (NS v ponedeljek, BHR v četrtek). Tako da od dopolnjenega 11. tedna dalje je ok.

Kika, sem vesela takih izkušenj za mutsyja. user posted image

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 529
3.8.2016 14:01:46   
banana88
Hja Sofie res jeje pa tudi res da po pordu RR kar zamre, jih je zelo malo gor..

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 530
3.8.2016 14:13:58   
roželjubka
Živijo dekleta!

Vidim, da se je huda debata razvila tukaj, glede vozičkov. Jaz sem jih tudi že malo gledala in sicer ravno Kundert Lavadota 2016... So mi tko lepi. Ima katera lastne izkušnje, da so tako zanič? Drugače sem pa čisti laik, pojma nimam, zakaj se uporablja adapter maxi-cosi, niti kdaj moraš imeti kaj za otroka... se vidi, da je moj prvi... user posted image

Pa še nevem, iz ambulante dr. Strah me še nihče ni poklical, pa sem v 10 tednu in bi mogla it na nuhalno počasi... Ima katera datum pri dr. Strahovi? Najboljše, še da počakam do ponedeljka, potem pa ukrepam drugje...

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 531
3.8.2016 14:26:42   
Akajni

IZVIRNO SPOROČILO: roželjubka

Živijo dekleta!

Vidim, da se je huda debata razvila tukaj, glede vozičkov. Jaz sem jih tudi že malo gledala in sicer ravno Kundert Lavadota 2016... So mi tko lepi. Ima katera lastne izkušnje, da so tako zanič? Drugače sem pa čisti laik, pojma nimam, zakaj se uporablja adapter maxi-cosi, niti kdaj moraš imeti kaj za otroka... se vidi, da je moj prvi... user posted image

Pa še nevem, iz ambulante dr. Strah me še nihče ni poklical, pa sem v 10 tednu in bi mogla it na nuhalno počasi... Ima katera datum pri dr. Strahovi? Najboljše, še da počakam do ponedeljka, potem pa ukrepam drugje...

Jaz od dr. Strahove full dolgo nisem dobila odgovora, pa sem potem včeraj poklicala, pa sem dobila datum 18.8., ko bom glede na podatke UZ noseča 11 tednov in 1 dan. Mislim, da jutri začnejo delat in boš dobila ternmin po mailu, tako je vsaj rekla ko sem ji povedla, da sem se po el. poti naročila že 100 let nazaj.

(odgovor članu roželjubka)
Neposredna povezava do sporočila: 532
3.8.2016 14:28:33   
roželjubka
OH hvala. Sem tudi ravnokar klicala, pa sem spet zamudila njihove "uradne ure"... Bomo jutri uredili ;) Hvala Akajni!

A obstaja v sloveniji kakšen outlet za vozičke mogoče?

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 533
3.8.2016 14:40:28   
Kika86

IZVIRNO SPOROČILO: banana88

Jao, se vidi ker je skupina zaprta,ni pa skrita.

A sem lahko malce picajzlasta :P? Je opcija da se preimenuje v Marcice? Marcevke je meni tako strogo 😂

očitno sta 2 skupini. ker je ena tudi skrita in jo vidiš samo, ko si že noter. kolikor vem, pa punce z RR dodajajo v skrito.

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 534
3.8.2016 14:44:52   
Sofie
IZVIRNO SPOROČILO: banana88

Hja Sofie res jeje pa tudi res da po pordu RR kar zamre, jih je zelo malo gor..

Ja sem opazila. Ampak mi ni panike. Bo letos kar nekaj dojenčkov pri prijateljicah, pa se bom kar na njih obrnila, če me bo kaj zanimalo. Primerjave z drugimi dojenčki in klepeti kako kakšna doji ali ne doji me pa res ne zanimajouser posted image

< Sporočilo je popravil Sofie -- 3.8.2016 14:45:18 >

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 535
3.8.2016 15:25:58   
diamantina
Tudi mene ne bo na FB. Sofie, jaz bom kar tukaj, tako da ne boš sama. user posted image

Vozički - da bi dala toliko zanj, kot za regale za v dnevno sobo .. neeeee. Otrok je noter samo prvo leto, pol pa vsaj mojim sploh ni blo več v vozu za bit. Smo taki tricikl imeli, pa ga v tistem vozili, sta pa oba zelo rada hodila, tako da sta bila več na nogah kot pa stlačena v neke vozičke. V nakupovalna središča ne hodimo, v gore pa jaz z dojenčkom tako ne bom hodila user posted image .
Jaz imam haucka že od izpred 8 let in mi je čisto ql. Raje otroku kaj pametnega kupim, kot pa dajem ven pol plače za vozek. Tudi za lupinico velja enako, jaz sem imela noter oba samo do 7. meseca - kakršna koli je ta lupinica, je nepraktična, štirasta za nosit, če pa v redu sklofotaš z avtom, ti pa nič ne pomaga. Pri nas imamo raje boljši avto, kot pa neko vrhunsko opremo za dojenčka.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 536
3.8.2016 15:28:21   
diamantina
Glede teh forumov - tud če bi vsi zamrli, bi me še vedno rodile pa normalno skrbele za otroke ... to pač služi klepetu kar tako ... itak vsaka naredi po svojem okusu in močeh. user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 537
3.8.2016 16:02:05   
Sofie
diamantina superuser posted image

Men so pa prejle sporočili, da so vsi izvidi ok, tudi toxo sem že prebolela. Mi ni več treba pazit na solatouser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 538
3.8.2016 16:05:10   
roželjubka
O srečnica ti Sofie!! user posted image
A to so ti z ambulante sporočili, če je ok? A si sama poklicala? Mene tudi ima, da bi malo pozvedela, da bom vedela, koliko moram pazit :D

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 539
3.8.2016 16:12:56   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: roželjubka

O srečnica ti Sofie!! user posted image
A to so ti z ambulante sporočili, če je ok? A si sama poklicala? Mene tudi ima, da bi malo pozvedela, da bom vedela, koliko moram pazit :D

So me poklicali. Kar pokliči. Jaz sem dala v ponedeljek kri in so danes dobili rezultate.

(odgovor članu roželjubka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
3.8.2016 17:01:38   
evica23
Živjo punce...
jaz pa imam jutri prvi pregled, tako da komaj čakam da vidim pikico. Malo me skrbi, da bo vse ok...ma upam da bouser posted image
Voziček si bom pa tudi jaz v tretje privoščila novega, no ne novega kupila bom rabljenega, sam malo bolj modernega. Sem vse od prvih dveh prodala in razdala, tako da vse od začetka.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 541
3.8.2016 18:01:23   
Storžek3
Kdaj ste pa dale kri? Na prvem pregledu? Kok ste bile noseče?

Ma meni vse narobe hodi zaradi dopustov user posted image

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 542
3.8.2016 18:03:11   
Storžek3
evica23 držim pesti za lep pregled.
jaz ga imam v ponedeljek in kooooomaj že čakam.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.8.2016 18:42:40   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Kdaj ste pa dale kri? Na prvem pregledu? Kok ste bile noseče?

Ma meni vse narobe hodi zaradi dopustov user posted image

Ja jaz sem dala na prvem pregledu. Takrat sem bila noseča skoraj 9 tednov.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 544
3.8.2016 18:44:29   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

evica23 držim pesti za lep pregled.
jaz ga imam v ponedeljek in kooooomaj že čakam.

Če imaš v ponedeljek pregled boš dala potem v torek kri. Ponavadi daš zjutraj, od 22h ne smeš nič jest, piješ lahko samo vodo.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 545
3.8.2016 21:15:59   
srček..
ojla punce mi smo videli najinega user posted image danes da bije user posted image user posted image user posted image
kakšni občutki.........user posted image

Po UZ sem 7t 5d...PDP niso še določili ker bi še malo počakali glede na to da so moje M nenormalno neredne.
Jutri zjutraj grem v laboratorij seveda tešča user posted image

čez koliko časa ste izvedle izvide al kar počakat do naslednjega pregleda?

Na NS naročena 5.9 ko bo 13t

Po dooolgem,dooolgem času sva presrečna, ampak do NS bova še tiho za vse user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 546
4.8.2016 7:28:03   
diamantina
Ooo, srček, kako lepo. user posted image user posted image Zdaj pa pogumno naprej.

Jaz pa od prejšnjih N vem, da tokse še nisem prebolela, kar me je takrat v bistvu presenetilo. Nikoli nisem jedla kupljene solate, ker smo vedno imeli in imam še zdaj vrt, redno sem jedla suhe domače mesnine, ker smo delali in še delamo koline, mačke so z menoj od rojstva dalje in še zdaj jih imamo ... možnosti za okužbe torej veliko ... med N se pač izogibam suhim mesninam, mačke so tako zunanje in mi ni potrebno čistiti za njimi, solato bom pa še naprej jedla domačo ... upam, da ne bo prišlo do česa.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.8.2016 7:34:10   
Novaluna
Mene pa zanima če je še kateri tako slabo? Jaz sem že čisto obupana, nikamor ne morem (še dobro da ne delam celo poletje), skoraj cel dan mi je slabo, nič mi ne paše jest, če pa kaj pojem, moram pazit kaj to je, ker imam drugače grozno kislino. Pritisk imam na dnu. Skratka res se grozno počutim. Pa sem drugače športnica s kondicijo, dokaj zdravo se prehranjujem...sem mislila (že prvič), da bom jaz pa super v nosečnosti.... Ahh očitno sem se motilauser posted image user posted image user posted image ...
Glede vozička pa sem jaz gledala od AcitveBaby, a ima katera izkušnje? Meni so full lepi. Za prvo sem imela pa od Chiccota in sem bila totalno raočarana-res pa da sem ga kupila na blef, ker pojma nisem imela o vozičkih takrat...

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.8.2016 7:38:25   
Novaluna
Diamantina - jaz tudi še nisem prebolela toksoplazmoze pa sem od rojstva med živalmi. Vse mačje mladiče v okolici sem pretikala in med drugim sem vet.tehnik tako, da sem imela res ogrooomno priložnosti za okužbo....zgleda moraš imet res srečo, da se okužiš prvič ravno v prvem trimestru...

(odgovor članu Novaluna)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.8.2016 8:20:23   
Sofie

Mene je toksoplazma precej skrbela, ker grem letos še na eno potovanje. Bom zdaj vsaj lahko uživala v hrani user posted image

(odgovor članu Novaluna)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?