|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
4.8.2016 9:47:34   
banana88
Jaz sem toksoplazmozo ze orebolela, bom pa vseeno se izogibala suhih mesnin, zaradi listerioze.

Meni je tudi noro slabo, ne vem kako bom zdrzala v sluzbi... 😣

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 551
4.8.2016 9:58:29   
Akajni
Mene pa ravno to skrbi, ker mi ni nič slabo. Odkar sem noseča, mi niti enkrat ni bilo, kvečjemu imam full apetit. Dopoldan mi full diši hrana. Če ne jem, mi je kar malo čudno v želodcu.

A se vam kaj vidi trebuh? Meni se res že kar precej, tako da sta me že dve sodelavki vprašali, če sem noseča. Hvalabogu da imam hitro nuhalno, ker dolgo ne bom mogla več skrivat. :) Moj mož je čisto šokiran nad tem, kako se mi hitr pozna. Jaz pa seveda tudi. Pa prsi imam kar precej večje. Drugače pa sem brala neko knjigo, kjer piše, da modrci s kostjo (podporo) niso najbolj priporočljivi, ima katera kakšne izkušnje? Jaz če sem brez modrca me kr prsi bolijo, pa nikoli nisem imela prav velikih, da ne bo katera mislila, da imam D košarico. :)

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 552
4.8.2016 10:09:48   
Luminnel
Meni pa dopoldne vsa hrana smrdi in težko kaj spravim vase... in pa prespala bi lahko celi dan, če bi šlo. Grozno sem utrujena.
Jaz sem bila prepričana, da bom kupila Bugabooja (Cameleon), vendar sem si sedaj nekoliko premislila, nisem več prepričana, da je to to. Mi je pa še vedno zelo lep.

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 553
4.8.2016 10:13:54   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Meni pa dopoldne vsa hrana smrdi in težko kaj spravim vase... in pa prespala bi lahko celi dan, če bi šlo. Grozno sem utrujena.
Jaz sem bila prepričana, da bom kupila Bugabooja (Cameleon), vendar sem si sedaj nekoliko premislila, nisem več prepričana, da je to to. Mi je pa še vedno zelo lep.

Kaj pa gledaš kot alternativo?

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 554
4.8.2016 10:14:48   
Sofie

Jaz jem po malo pa je ok. Slabo mi ni. Če pojem preveč me tišči v želodcu.

Trebuh se mi pa še nič ne vidi, upam, da tako še nekaj časa ostane. Teža je pa itak še vedno -2kg.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 555
4.8.2016 10:26:07   
evica23
Evo mene iz prvega pregleda danesuser posted image ... videla pikico ki je danes velika 4 cm. PDP imam 2.3. čeprav je rekla ginekologinja da bo po vsej verjetnosti prej v februarju kot v marcu user posted image .
sedaj še izvide počakam in upam, da ne bo kakšnih nevšečnosti. Potem pa še nuhalna 16.8. in upam da bo ve ok.

Tudi meni je bilo precej slabo, da približno enega tedna nazaj, sedaj pa sem malo zaživela bolj normalo... Čist drugačna je tale tretja nosečnost od prvih dvehuser posted image

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 556
4.8.2016 10:30:52   
evica23
Tudi jaz gledam tega bugaboo cameleon oz kot alternativo joolz... eden od teh dveh bo sigurno user posted image

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 557
4.8.2016 14:16:03   
banana88
Evica23, pri orvem so me strasili da bom rodila marca,pa sem imela rok 25.4. Na koncu sem komaj ujela april hehehe ;)

Ja jaz ne vem kaj je to, res mi je ogromno slabo, komaj cakam da mine...

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 558
4.8.2016 15:23:52   
evica23
Banana88... pri meni je mislila bolj zaradi velikosti ploda, kot kej drugo... jaz sem v obeh nosečnostih imela popadke v 22.tednu in sem potem kljub vsemu donosila do roka..

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 559
4.8.2016 17:18:39   
diamantina
Mene so pa končno nehale tako grozno boleti dojke ... zdaj me bolijo samo še malo, ob bolj grobih dotikih. Zaspana sem še zmeraj, sploh če ponoči premalo spim. Tam po kosilu bi me kar zmanjkalo. Slabo mi je pa samo, če me glava boli, sicer ni take sile. Bolj me kislina peče, pa lakota je tudi že na čase prisotna. Tista prava volčja, ko se počutiš kot sod brez dna. user posted image

Danes sem nastopila 3. mesec ... še malo, pa bo to 1. tromesečje mimo, komaj čakam, ker potem je res boljše ... tam do 35. tedna, ko ti pa začne trebuh na živce it. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 560
4.8.2016 17:38:33   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Mene so pa končno nehale tako grozno boleti dojke ... zdaj me bolijo samo še malo, ob bolj grobih dotikih. Zaspana sem še zmeraj, sploh če ponoči premalo spim. Tam po kosilu bi me kar zmanjkalo. Slabo mi je pa samo, če me glava boli, sicer ni take sile. Bolj me kislina peče, pa lakota je tudi že na čase prisotna. Tista prava volčja, ko se počutiš kot sod brez dna. user posted image

Danes sem nastopila 3. mesec ... še malo, pa bo to 1. tromesečje mimo, komaj čakam, ker potem je res boljše ... tam do 35. tedna, ko ti pa začne trebuh na živce it. user posted image

Lakota je tudi pri meni prisotnauser posted image

Kdaj imaš pa ti rok?

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 561
4.8.2016 20:28:27   
diamantina
Sofie, 4. 3. imam, tako da danes začenjam 3. mesec.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 562
4.8.2016 20:30:07   
diamantina
Aja, za tiste, ki vam je fejst slabo, poskusite z grizljanjem surovega in ostrganega korenčka. Meni je v vseh treh nosečnostih kar pomagalo. Poskusit ni greh, pa še zdrav je korenček.

Neposredna povezava do sporočila: 563
4.8.2016 20:31:41   
banana88
Uf bom probala. Res me muci.. saj ne je tudi pri prvem, ampak takrat sem bila itak na bolniski pa se je dalo zdrzati, sedaj bon lih nastopila z delom in ojojjj

Neposredna povezava do sporočila: 564
4.8.2016 21:31:22   
Sofie

Enako kot jazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
4.8.2016 22:27:00   
lara2013
Pozdravljene punceuser posted image

Pa se vam pridružim še jaz. Za mano je že prvi ultrazvok , videli srčka najinega škratka, pdp pa 20.3 :-) moj prvi otroček ( žal druga nosečnost) po zelooooo dolgem čakanju ...

Sem se vam pridružim, da malo poklepetamo.

Lep večer želim vsem user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 566
5.8.2016 0:28:45   
borboletta
Pa smo tudi mi danes videli srcek, PDP 24.3. 💓

Kar se tice slabosti pa groza, slabo mi je cez cel dan. Imam tudi mocne migrene in tudi po veckrat na dan bruham (tu nastane problem, ker imam slabo arterijo v sfenoidnem sinusu in ce se prevec naprezam, ko bruham potem pljuvam kri).

Zdaj sem zacela pit ingverjev caj in upam, da bo pomagalo.

Punce a ste se ze kaj odlocile kam greste na nuhalno?

Lp

(odgovor članu lara2013)
Neposredna povezava do sporočila: 567
5.8.2016 8:38:08   
Akajni

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Enako kot jazuser posted image

In jaz:)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 568
5.8.2016 8:40:34   
Akajni
Jaz imam nuhalno že 18.8., kar se mi zdi full hitr, pri dr. Strah.
Problem je v tem da je plodek na UZ cca 5 dni manjši kot po štetju ZM.

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 569
5.8.2016 8:45:46   
Novaluna
Jaz pa danes prvic nisem bruhala zjutraj....in se pocutim neverjetno boljše, upam da bo zdržalo. To s korenckom bom pa probala, ker te slabosti...ne vem...meni je to nekaj najhujšega kar sem doživela, sploh zdaj drugič, ko ne morem ravno počivat s 4 letnico.... Drugače je pa meni nekaj časa pomagala banana na tešče, pa ingver v vseh oblikah sem probala, pa tiste akupresurne zapestnice sem kupila v lekarni, pa homeopatske granule, vse možne čaje....in nič....malo omili ampak še vedno je tam user posted image

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 570
5.8.2016 8:46:00   
banana88
Akajni ooo a žee. Meni je vedno tako smešno,ko smo isto mesec pa take razlike med pregledi 😊 jaz imam 25.8 šele 1. Pregled, nuhalno pa šele 19.9. Sedaj sem 6t4d...

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 571
5.8.2016 8:46:35   
borboletta
Gre katera na nuhalno k dr. Tadeji Štrumbelj (center Murgle)?

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 572
5.8.2016 8:51:29   
Akajni
Ja jaz sem danes glede na ZM točno 10 tednov, glede na velikost ploda na UZ pa 9 teden 2 dan. :)

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 573
5.8.2016 8:52:20   
Novaluna
Na nuhalno grem pa k Lovšinu v Izolo, ker sem iz obale. V prvi nosečnosti pa sploh nuhalne nisem imela, ampak samo četverohormonski test, ker je moj G pač opravljal to preiskavo. Zdaj imam pa drugo G.

(odgovor članu Novaluna)
Neposredna povezava do sporočila: 574
5.8.2016 9:10:36   
chilika
Kaj bo katera delala dvojni hormonski test? Ali pa ga je v prvi N? Kako to poteka točno? Samo kri daš? Je katera delala DHT v UKC MB?

(odgovor članu Novaluna)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?