|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
5.8.2016 9:23:35   
Kika86
Meni je moja ginekologinja ful toplo priporočila Strahovo za nuhalno in grem kar tja. Tudi v 1. nosečnosti sem bila in je držalo, kar je povedala. :D Najprej sem mislila k Štrumbelj, ker je bila moja ginekologinja v 1. nosečnosti.

(odgovor članu chilika)
Neposredna povezava do sporočila: 576
5.8.2016 9:26:23   
evica23
Jaz bom imela nuhalno 16.8. v Postojni, ker sem iz teh koncev...
Na druge preiskave pa ne bom šla, noo razen če nuhalna ne bo ok.
Tudi v prejšnjih dveh nosečnostih sem bila samo na nuhalni.

< Sporočilo je popravil evica23 -- 5.8.2016 9:28:24 >

(odgovor članu chilika)
Neposredna povezava do sporočila: 577
5.8.2016 10:21:23   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: chilika

Kaj bo katera delala dvojni hormonski test? Ali pa ga je v prvi N? Kako to poteka točno? Samo kri daš? Je katera delala DHT v UKC MB?

Jaz bom delala oboje pri Pušenjaku. Samo kri daš.

K Pušenjaku grem pa zato, ker želim nekoga, ki je strokoven. Meni je važno, da vse preveri. Ne grem tja dojenčka gledat, ker UZ-je mi itak moj G dela. Zanima me samo če je vse ok.

(odgovor članu chilika)
Neposredna povezava do sporočila: 578
5.8.2016 11:39:15   
banana88
Jaz grne k dr. Strah,isto sem sla v prvi N. Strokovna G, pregleda vse kot je treba.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 579
5.8.2016 12:40:41   
katikaa_
Zdravo!

Sem Katja in tudi jaz pricakujem marca ☺ zanima me ce na fbju obstaja kaksna skupinica za marec 2017?

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 580
5.8.2016 17:06:37   
Luminnel
Ja na fb obstaja skupina...
Prosi punce in te bodo dodale. Naša skupinica je skrita, da nihče ne vidi kdo je notri. Da se še malo skrivamo... user posted image

(odgovor članu katikaa_)
Neposredna povezava do sporočila: 581
5.8.2016 17:21:10   
talisman13
Da se vam po dovgmu casu se jaz oglasim, danes koncno docakala pregled pri nadomestni gin. tako da je bil res na hotro toliko da je potrdila nosecnost in da sem slisala srcka pdp pa je 9.3. :)

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 582
5.8.2016 17:35:12   
borboletta
Kateri posljem privat sporocilo, da me doda v skupino na FB?

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 583
5.8.2016 20:30:54   
Sofie

Kako ste kaj danes? Jaz sem super. Sem bila celo popoldne zunaj. Mi je ful fajn, ker ubistvu razen lakote ob najbolj čudnih urah, drugih znakov nosečnosti ni. Aktivna sem enako kot prej in res uživam. Naj bo še naprej takouser posted image

Midva z mojim še kar gledava otroško opremo, debatirava...moj me je presenetil, saj ga vse zanima. Komaj čakam, da bo NS mimo, da si še kakšno malenkost privoščim.

(odgovor članu borboletta)
Neposredna povezava do sporočila: 584
5.8.2016 20:49:40   
diamantina
Sofie, ful fajn, kajne? Saj je luštno, če te ne pestijo te nosečniške tegobe preveč. Tudi jaz sem kar veliko v gibanju, mene telesno toliko ne muči nosečnost, bolj me skrbi, da bo ja z dojenčkom vse ok. Jaz bom tak preživela, pa če po štirih hodim. user posted image Res pa nas zdaj čaka prav luštno obdobje, ko bo minilo to s slabostmi. Ful je fajn, ko te prime energija, ko bi kar poskočil ... no, žal se tudi to potem enkrat konča.
Meni je bil najbolj hecen občutek po porodu, sploh prvem, ko sem šla doma na wc in me je naenkrat prešinilo ... vau, zdaj sem na wcju končno sama. user posted image V nosečnosti se nisem nikoli počutila, da sem sama. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 585
5.8.2016 20:57:34   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Sofie, ful fajn, kajne? Saj je luštno, če te ne pestijo te nosečniške tegobe preveč. Tudi jaz sem kar veliko v gibanju, mene telesno toliko ne muči nosečnost, bolj me skrbi, da bo ja z dojenčkom vse ok. Jaz bom tak preživela, pa če po štirih hodim. user posted image Res pa nas zdaj čaka prav luštno obdobje, ko bo minilo to s slabostmi. Ful je fajn, ko te prime energija, ko bi kar poskočil ... no, žal se tudi to potem enkrat konča.
Meni je bil najbolj hecen občutek po porodu, sploh prvem, ko sem šla doma na wc in me je naenkrat prešinilo ... vau, zdaj sem na wcju končno sama. user posted image V nosečnosti se nisem nikoli počutila, da sem sama. user posted image

heheheh....komaj čakam brcike, potem bom pa res vedela da nisem več samauser posted image

Ja, se precej zavedam, da imam res srečo ker mi ni nič slabo. To je res redkost. Si sploh ne predstavljam kako je, če bruhaš, ti je cel dan slabouser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 586
5.8.2016 21:53:50   
Akajni
Jaz tudi komaj čakam na nuhalno. Danes sem si nabavla Angelsound in ga seveda tudi že poskusila in sem slišala srček! Res najlepši zvok, kar ga lahko slišim ta trenutek:) Ker sem full obremenjena s tem, da neki ni OK, res se ne nam sprostit. Do nosečnosti nisem vedela, da sem taka psihopatka:)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 587
5.8.2016 21:59:56   
banana88
Hehe Akajni js sm bla pri orvem ista hahahaha, vsak drug dan poslusala z aS ce se slisi utrip..sedaj sem sele v 7t in ne slisim nic... , sem dva dni nazaj za hec probala 😅

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 588
5.8.2016 22:28:45   
katikaa_
Prosim ce me doda katera v fb skupino ☺ na fbju sem katja danko.

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 589
6.8.2016 11:28:29   
lara2013
Pozdravljene punce

Že pred časom ste se razgovorite o vozičkih. Ker nama je z možem najbolj fajn Bugaboo - ima ga tudi soseda in je res noro fajn in praktičen- bi ga imela tudi midva, če bo to mogoče.
Mi lahko katera prosim pove, kje se ga da kupiti, ker ga pri nas nisem zasledila???? Bova morala ponj v Avstrijo, Italijo? Prosim za pomoč.

Hvala vsem in fejst božajte trebuščkeeee

(odgovor članu katikaa_)
Neposredna povezava do sporočila: 590
6.8.2016 12:24:06   
kaja.kaja
Pozdravljene marčevke :) pa se vam javljam še jaz. Sem počakala na včerajšnji UZ..sva slišala srčka in tudi to, da je vse ok :) pred tem pa sem vas prebirala in odštevala dneve, ko sem se vam lahko oglasila ;)
Torej..moja druga nosečnost. Doma imamo 2 in pol letnico. PDP imam 20.3., 5 dni prej rojstnim dnem naše punce :)) v glavnem, marec po pester :)

Slabosti..jih je bilo malce, v prvi nosečnosti pa čist nič. Meni osebno zelo zelo zelo pomaga coca cola :D

Glede vozičkov, sem videla, da je tema kar zaživela :) mi imamo mima xari in jo bomo uporabljali tudi pri drugem. Smo ful zadovoljni. Tud po makadamu gre komot, tak da ne drži dejstvo, da je mestni voziček. Mogoče res zgleda bolj eleganten, je pa tud offroad vozek komot :)))

Je še katera s štajerskega konca? Jaz sem iz Maribora..bi še blo fino kakšno marčevsko sokrajanko najt ;)

Uživajte in se slišimo :)

(odgovor članu lara2013)
Neposredna povezava do sporočila: 591
6.8.2016 12:35:46   
lara2013
Živjo kaja.kaja

Tudi jaz imam pdp 20.3 :-) - prvi otrok. Jaz sem iz lj :-) bi blo fajn poznat z eno nosečko, ki je blizu ja :-) Zaenkrat nimam slabosti, le malo me špika po jajčnikih in lulat hodim ponoči. Pa občutek lakote imam skoz in takrat mi rahlo zaslabi. To je to. Fino fajn :-) Mima je bila v štartu tudi najina izbira, a imava raje večje vozičke. Sva pa potem naredila en krog z Bugaboo-jem z sosedovo malčico in sva bla čisto navdušena. Sej mi je soseda rekla da nama ga podari, a je notri že sedmi otrok in temu primerno je tudi zmatran ;-)
Kdaj imaš zdaj naslednji pregled?

(odgovor članu kaja.kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 592
6.8.2016 12:39:08   
kaja.kaja
Oooo, a bova tekmovale kera bo dalj časa zdržala 2v1? Hahah :D

Naslednji pregled 6.9., pregled in nuhalna v enem :) pa ti?

(odgovor članu lara2013)
Neposredna povezava do sporočila: 593
6.8.2016 12:57:21   
lara2013
Jaz sem imela ta teden prvi pregled. Videli srčka :-) zdej pa čakam, da pride moj ginekolog iz dopusta, da se mu najavim, da sem nosečka in še pri njemu za pregled. Za nuhalno pa še ne vem. Bom v ponedeljek poklicala, da se naročim :-) komaj čakam. Sem pa hotla it delat nifty test, pa se moram v ponedeljek pogovorit z ginekologinjo, ki bo delala nuhalno. Ker ne vem, če je v tem primeru sploh potrebno delat nuhalnio, če se odločiš za nifty test. A katera ve kako je s tem?
Ja bova tekmovali :-) kooooomaj čakam ;-)

(odgovor članu kaja.kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 594
6.8.2016 13:26:13   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: lara2013

Pozdravljene punce

Že pred časom ste se razgovorite o vozičkih. Ker nama je z možem najbolj fajn Bugaboo - ima ga tudi soseda in je res noro fajn in praktičen- bi ga imela tudi midva, če bo to mogoče.
Mi lahko katera prosim pove, kje se ga da kupiti, ker ga pri nas nisem zasledila???? Bova morala ponj v Avstrijo, Italijo? Prosim za pomoč.

Hvala vsem in fejst božajte trebuščkeeee

V Lj. ga imajo v Baby Centru. Imajo tako Cameleona kot tudi Buffala.

(odgovor članu lara2013)
Neposredna povezava do sporočila: 595
6.8.2016 13:36:41   
lara2013
Kje a v Btc- ju? Pa sem na internetu gledala, pa nimajo nič :-( hvala za to informacijo :-) v prvi priliki skočiva pogledat. Hvala hvala

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 596
6.8.2016 14:11:59   
Storžek3
lara2013 kako to da greš delat Nifty test, če lahko vprašam?
Jaz bom šla tudi nekaj poleg nuhalne, samo mi je ta Nifty precej drag.

(odgovor članu lara2013)
Neposredna povezava do sporočila: 597
6.8.2016 14:24:58   
srček..
Nifty je tam nekje okrog 600-650 evrov...odvisno kje in kako, nekjer je možnost tudi plačila na obroke...

Ampak po moje to je vse brezveze stresiranje in metanje denarja...kar bo z otrokom in z nami pač bo

Ajde Nuhalna in neki hormonski testi ok ma druge preiskave so po moje pretiravanje...
Ampak,vsak po svoji želji se odloča seveda user posted image

Držimo pesti samo da smo zdravi user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 598
6.8.2016 14:26:41   
srček..
lara 2013, pred Nifty testom se vsekakor opravi NS

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 599
6.8.2016 14:30:36   
banana88
Ce bi hila NS ok, nebi sla delat nic drugega vec. Ok, dht ce je ze malo rizicno, pri slabem rezultatu NS bi pa sla na amniocentezo... kar tako, pa nebi bic hodila, se strinjam, metanje denarja stran, sploh pri mladih nosecnicah, ki imajo rezultat NS visok, se mi zdi res brez pomena opravljati vse preiskave.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?