|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
29.7.2016 13:41:20   
evica23
Jaz ima pa naslednji teden 4.8. prvi pregled, tako da komaj čakam... potem pa 16.8. nuhalno.
Tudi pri nas nismo še nič povedali domačim, razen par prijateljic ve... me je kar nekako strah odzivov ker sem tretjič noseča. Sej vem da je brez veze razmišljat o teh stvareh in se obremenjevat z drugimi..
Je tudi za naju bila ta nosečnost eno veliko presenečenje, čeprav sem si jaz želela še enega otročka. Moj pa je tudi sedaj čist zadovoljen, čeprav naju je oba kr malo strahuser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 451
29.7.2016 14:10:10   
Storžek3
Tudi jaz se malo bojim reakcij na to da pričakujuemo tretjega v smislu, da mi nekaterim ne bo fajn povedat. pri nas je bilo za prvega ful veselje, za drugega tko bolj slabe reakcije, zdej za tretjega pa bo po moje še bolj tko, ah ne vem.. Važno da se midva veselila, ostali bojo pač mogli sprejeti.

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 452
29.7.2016 14:11:57   
roželjubka
Akajni, hvala, si me kar malo potolažila... Saj vem, vse to vem, v teoriji... ni nujno da imam vse po "regelcih", ampak saj veš, v takem svetu živimo in nezavedno ponotranjimo to "urejenost". Če pa ni tako, pa radi hitro kdo reče kaj čez koga... Češ, kar otroka, kaj pa služba, kaj pa šola... user posted image Sej bom čimbolj pozitivna, mi bo dal otroček energijo, da zaključim vse svoje odprte stvari user posted image Vesela sem samo, da nama pa je tako hitro uspelo, praktično prvič, ko sva se odločila, da bova imela odnose v ovulaciji, tako da sva res srečkota.

Upam, da nama iz ambulante dr. Strah kmalu kdo odpiše!

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 453
29.7.2016 14:20:07   
Sofie

Pri nama bo pa ravno obratno. Pomoje bodo jokal od sreče. Ker že leta sprašujejo kaj čakava.

Itak se pa vse vedno poštima. Meni gre vmešavanje v to koliko ima kdo otrok na živce. Midva bova imela samo enega, pa bodo najbrž čez kakšno leto tut neumni komentarji. Čim manj se sekirat pa bo.

(odgovor članu roželjubka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
29.7.2016 14:24:31   
Akajni
Tako je, nč sekirat!

Pri nas so bili vsi čisto iz sebe od sreče, ko sva jim povedala, da bodo dedki in babice. Sva jim pa povedala takoj po pozitivnem testu. Pa zdi se mi, da nismo sami mi bodoči starši pod pritiskom okolice, ampak tudi oni. Mama mi je večkrat rekla, da jo sprašujejo, kdaj bo babi. In vsem je bilo tudi težko za naju, ker nisva mogla že enkrat zanosit. Se mi zdi, da so ob vsakem neuspešnem IVF še bolj trpeli, kot midva sama.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 455
29.7.2016 14:41:05   
evica23
Storžek3 koliko pa imaš stara otročka doma? Moji dve sta 7 in 10 let in komaj čakam da jima povem... za druge pa vem da se nima smisla sekirat, važno da smo mi srečni.
Tamali dve skoz navijata za še enega dojenčka, tako da bo po moje veselje ob novici.

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 456
29.7.2016 14:43:18   
Bibabuba12
Pri nas se noben ne ve in mava namen pocakat. Sva ze prej imela namen cakat, zdaj pa sploh, ko gre nasa druzina skozi zelo tezko preizkusnjo in sva se poroko odpovedala zaradi tega in se mi sploh ne zdi primeren cas za taksne novice. Bodo pa verjetno vsi veseli, ker je mali ze 4 leta star in samo cakaj kdaj bo se kaksen vnuk/vnukinja na poti, No, vsaj v moji druzini vem da bodo.

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 457
29.7.2016 15:11:48   
Storžek3
evica23 mojadva sta 2 leti in 4 leta in si tudi želita sestrico ali bratca, najbolj vesela bom ko jima bom lahko povedala user posted image ostali pa..ja družini se zdi, da sta dva dovolj, eni prijatelji še nimajo otrok in pol je tudi težko povedati da midva pa že tretjega.. Eh. Bo že.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 458
29.7.2016 15:40:34   
evica23
Storžek3 koliko pa si stara če ni skrivnost?? Jaz bom letos 33, pa se zdim sama sebi že stara user posted image
Pri nas pa imamo vsi otroke, sam noben pa nima tri. Pa še same punce so v družbi. Mogoče bo pa sedaj koončno en fant prišel na svet..

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 459
29.7.2016 15:53:50   
Storžek3
Sploh nisi stara user posted image to se ti samo zdi zato ker maš že tok velike otrokeuser posted image
Jaz sem 30 in se imam za mlado user posted image .

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 460
29.7.2016 23:05:57   
banana88
Rožebljubka.... uf jaz imam vedno napeto s službo ko zanosim,... otrok je nekaj najlepšega na svetu... sem presrečna mamica zdravemu otroku, in v meni raste novo bitje... tako da se ne sekiraj. Tudi jaz bom imela kako modrovanje, ker sem komaj začela novo službo in sklepam da me bodo po poskusnem obdobju zaradi N skenslali... samo se s tem ne obremenjujem več tako grozno... je pa res da par dni nisem spala zaradi tega...... bolj mi je pomembno da je mala pikica zdrava in da lepo raste.,. S službo se bo že vse poštimalo- še vedno se je 😊 je pa partner že zdaj jasno povedal da ko bo kateri kaj modroval da kako pa too, pa zakaj tako majhna razlika- jih bo že on utišal, ter da naj se ne obremenjujem... tako da to svetujem tudi t ebi 😙😙😙😙

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 461
30.7.2016 8:29:16   
pikapikica7
In evo ga. Roza izcedekuser posted image kaj naj naredim? user posted image sem na dopustu se en teden. Naj grem v tukajsnjo ambulanto al nej pocivam in pocakamuser posted image zmedenauser posted image

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 462
30.7.2016 8:49:19   
Novaluna
Jaz sem bila na začetku prve nosečnosti na jadranju in sem tudi dobila roza izcedek, ki je trajal 2 dni, pa je bilo potem vse ok. Tako, da mislim, da samo roza izcedek brez bolečin in ce ni sveža kri še ni panike...

(odgovor članu pikapikica7)
Neposredna povezava do sporočila: 463
30.7.2016 9:02:26   
pikapikica7
Tudi jaz upam da je vse ok. Vceri me je spikalo, bolj ali manj cez cel dan. Zdaj cutim napetost kot pred menstruacijo, zelo verjeno da je od zivcev. Naj grem vseeno v zdravstveni dom?

(odgovor članu Novaluna)
Neposredna povezava do sporočila: 464
30.7.2016 9:09:25   
mava1975
Pij magnezij če te špika, pa bolj počivaj...pomagat ti nimajo kaj...jaz sem imela eoza- rjav izcedek do 8 tedna...sem bolj počivala tiste tedne. Pušenjak pravi, da itak ni pomoči tako zgodaj. Sedaj sem v 18 tednu...

Neposredna povezava do sporočila: 465
30.7.2016 9:15:22   
pikapikica7
Mava1975 niti pregledali te niso? V prvi nosecnosti sem sla do ginekologinje, naredila mi je UZ in je ppvedala da je prepozno. Cez dva dni sem sla na ciscenje.
Zdej imam se en teden morja pred sabo, naj cakam z vlozkom na plazi?user posted image user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 466
30.7.2016 9:27:52   
aja2
Ko sem jaz imela malo izcedka sem takoj sla na urgenco in so me pregledali z uz, bilo je vse v redu. Bila pa sem prej na morju in sem se mogoce malo prehladila in je zato bil krvav izcedek (pojasnilo gin.). Sem po pregledu bila mirna, ker sem videla pikico. Ce imas moznost pojdi na urgenco.

Neposredna povezava do sporočila: 467
30.7.2016 9:36:20   
mava1975
Ja bila sem na pregledu in ni bilo nekih posebnosti, čez dva tedna me je naročila na drugi pregled, ker se še ni srček takrat videl, pa je bilo ok... sem pa skozi imela te izcedke...pregled greš, da se bolj pomiriš, ker pomagat ti itak nimajo kaj...

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 468
30.7.2016 9:55:02   
pikapikica7
Hvala. Bom sla, samo da vidim kaj je in kaj ni. Upam na najboljseuser posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 469
30.7.2016 9:56:46   
pikapikica7
Sem bila na urgenci, pa so me napotili naprej, pac na ginekolosko, kjer imajo UZ. Drzim pesti, da bo tudi pri meni dobro.

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 470
30.7.2016 9:58:32   
mava1975
Držim pesti...

Neposredna povezava do sporočila: 471
30.7.2016 10:10:42   
Storžek3
Držim pesti! V katerem tednu pa si?

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 472
30.7.2016 10:58:12   
Bibabuba12
Drzimo pesti. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 473
30.7.2016 11:38:18   
Sofie

Držim pesti...

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 474
30.7.2016 13:07:19   
pikapikica7
Sem nazaj. Naj bi bila v 6. tednu. Gestacijska vrecka je velika 6 mm, ginekolog je miril, da je to normalna velikost za to obdobje, ploda se ni videt. Naj ne skrbim zaradi krvavitve, predpisal mi je Duphaston in naj grem cez deset dni ponovno na pregled. Medtem naj bolj pocivam in se izogibam soncu. Sedaj ko sm prisla nazaj, je pa rahlo roznat izcedek postal bolj temen, rdece rjavkastuser posted image user posted image nevem vec kaj naj si mislim. Tudi ce me je pomiril, je slo zdaj mimo. Vsake toliko cutim "bolecino" oz bolj kot, da se nekaj dogaja. Kot pred menstruacijouser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?