|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
23.6.2016 14:25:38   
aja2
Dr. Pusenjak pravi, da se v nekaterih primerih do 6.tedna ne vidi in da do takrat ni panike. Mogoce sem imela kasnejso ovulacijo-kaj pa ves. Jutri grem nazaj do gin. in bomo videli. Lp

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 826
23.6.2016 14:26:54   
aja2
Janchek81-bila si kdaj tak hitro na pregledu in se je videla gv?

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 827
23.6.2016 14:35:47   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: aja2

Ja, jst sm bla 4Z 4/7 in se je videla GV .. prilagams liko ...
user posted image

mela sm zato tok zgodi, ker sem mela prejšnjič IMN, da se zadeva ne bi ponovila ...

Zato sprašujem .. in sklepam, da si pač manj noseča, nič drugega ...
Tvoja beta pa seveda kaže, da naj bi bila nosečnost med 4 in 5 tedni ...

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 828
23.6.2016 14:36:46   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: aja2

Ne se sedaj prestrašiti in delati paniko si, pred seboj imaš najbolj zanesljiv test in vidiš sama, da so vrednosti odlične.
Jaz sem bila enkrat prehitro na prvem pregledu,sicer je bilo vidno, ampak bi kao moral že biti srček viden in me je G poslala na abrazijo čez dva dni, ker kao ni šanse da tole še oživi. Nisem je poslušala, sem šla do Merlota v Postojno in danes je iz šole prišla navihana 6 letnica :) In pri sinu sem bila spet isto prehitro, tudi še ni bilo srčka in prazna GV, kaj so nor, kak peklenski teden sem imela zaradi tega, pa je tukaj živ in zdrav.
Res so pregledi ogromnokrat prehitro, kot sem ti rekla, ravno zaradi tega marsikateri G ne želi delati prvi pregled pred 8t, ko je vse čisto jasno vidno.

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 829
23.6.2016 14:47:11   
Janchek81
Pa sej je noben ni hotu strašit .. delč od tega .. jaz sem pač pomislla na slabšo aparaturo .. sej se vid, da je vsebnost bete OK in da je pač med 4 in 5 tednom user posted image
Sam hočm rečt oz. napisat, da pač ni noseča 5T ampak bo mal manj - odvisno od O .. sej ti pol na nuhalni prestavjo datum, če se izkaže ...

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 830
23.6.2016 16:14:12   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Pa sej je noben ni hotu strašit .. delč od tega .. jaz sem pač pomislla na slabšo aparaturo .. sej se vid, da je vsebnost bete OK in da je pač med 4 in 5 tednom user posted image
Sam hočm rečt oz. napisat, da pač ni noseča 5T ampak bo mal manj - odvisno od O .. sej ti pol na nuhalni prestavjo datum, če se izkaže ...

Saj vem, saj vem. Samo sama veš kako je, vsaka od nas je v paniki, ko kao kaj ne štima. Verjetno je kasneje zanosila ali pa aparatura starejša, kot si sama rekla.

Moje user posted image še kar ni, zmešalo se ji očitno kompletno. Testov pa tudi nimam več doma, nisem niti šla danes nič kupiti, če je pa negativen, bom zdajala spet enega dnarja za tole, grrrrr.

Neposredna povezava do sporočila: 831
23.6.2016 16:47:58   
Allstar
Ashatan meni se je zdaj tudi zamaknilo. Vse mesece do zdaj sem pričakovala okoli 2. v mesecu, zdaj se mi je pa že 2x prestavila ovulacija in se mi bo ta cikel spet zamaknil za kakšne 3 dni user posted image . Očitno se lahko kar iz lepega prestavi...počakaj še kakšen dan, potem pa ponovno po test in upam na user posted image user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 832
23.6.2016 16:52:13   
aja2
Punce jaz verjamem, da sem noseca, vsak nasvet oz. izkusnjo pa vzamem dobronamerno. Bomo videli kaj bo jutri. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 833
23.6.2016 16:58:22   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Ashatan meni se je zdaj tudi zamaknilo. Vse mesece do zdaj sem pričakovala okoli 2. v mesecu, zdaj se mi je pa že 2x prestavila ovulacija in se mi bo ta cikel spet zamaknil za kakšne 3 dni user posted image . Očitno se lahko kar iz lepega prestavi...počakaj še kakšen dan, potem pa ponovno po test in upam na user posted image user posted image

Torej imaš vsaki cikel daljši od prejšnjega sedaj že 2x? Meni še ni zamujala, ves čas je na 30 dan menstra, še ko sem KT jemala je bilo tako. Sedaj pa kar nekaj vse skupaj, čeprav sedaj se mi zdi da me je zdaj popoldan začelo malo zvijati in križ ne je začel boleti.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 834
23.6.2016 17:12:43   
Storžek3
Joj punce pa ne strašit aja2. Mensezdi da sem nekje prebrala da se tam do 1000bhcg ne vidi nič na uz, tko da si tam tam. Mogoče se pa že jutri kaj vidi.

ashatan mene je isto hecala, za znoret, samo da sem jaz testirala kot nora ker sem bila že čisto živčna. Te čisto razumem in upam da bosta vseeno user posted image .

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 835
23.6.2016 17:37:41   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Torej imaš vsaki cikel daljši od prejšnjega sedaj že 2x? Meni še ni zamujala, ves čas je na 30 dan menstra, še ko sem KT jemala je bilo tako. Sedaj pa kar nekaj vse skupaj, čeprav sedaj se mi zdi da me je zdaj popoldan začelo malo zvijati in križ ne je začel boleti.

Do sedaj sem imela na cca 30 dni, 29-31. Prejšnji cikel se mi je zamaknila že ovulacija za dva dni in vse skupaj je bilo 33 dni, sedaj pa spremljam O in se mi je zamaknila za najmanj dva dni, če bo danes pozitiven test. Če pa bo jutri pa za tri. In bo spet celoten cikel 33 ali 34 dni verjetno. Ampak če ne bi ujela ovulacije, bi norela zakaj mi zamuja. Tako pa vem da cca 14 dni po ovulaciji pride in si že prej v glavi zamaknem cikel. Tudi tu najdem pluse ovulacijskih testov user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 836
23.6.2016 20:48:40   
katjesss

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Ja jaz sem sedaj drugi mesec na Clomidu...

Prej ste se pogovarjale o alkoholu. Jaz ze drugace zelo malo pijem sedaj zadnjega pol leta pa sem mogoce enkrat na mesec spila kaksen deci dobrega vina. Kadim sploh ne, kavo pa spijem obcasno mogoce na 14dni. Tako, da ravno takih razvad nimam, ki bi se jim morala stezka odpovedati.

In kako se počutiš? Kakšno dozo pa imaš? Jaz z julijem začnem s Clomidom. A te kaj spremljajo?

Meni se bo najbrž tako neumno izšlo, da bo moj G takrat, ko bi morala imeti une 3 ultrazvoke na dopustuuser posted image So mi rekli, da nadomestna dr. sprejema samo nujne primere in da to ni nujnouser posted image Tako, da bom šla pomoje kar samoplačniško nekam. Upam da mi dajo kaj popusta, ker drugače je en UZ 50€user posted image

Sofie jaz bom konec julija zacela s clomidom - sem pa zdaj komaj pomislila na to, da so mozni kaki dopusti, prav super ja...

Luminnel kaj pa blo prvi mesec kaj receno na UZ, se ni nic kaj dogajalo??

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 837
23.6.2016 21:50:01   
Luminnel
Ko sem dobila Clomid, sem imela prvi pregled 14 dan cikla... takrat je bil en folikel sicer povečan, vendar še ni bil dovolj velik. Nato me je ponovno naročila na UZ, mislim, da čez 4 dni. Takrat je videla, da je en folikel velik cca. 18mm, če se pravilno spomnim in da naj bi prišlo do ovulacije. Takrat sem potem tudi naredila ene dva ovulacijska testa in je pokazalo, da imam ovulacijo. Mislim, da je prišla čez dva dni, nisem pa povsem sigurna.

Vendar glede na to, da je bil ob jemanju Clomida povečan samo en folikel mi je naročila naj naslednji mesec jemljem po dve tableti na dan. Upam, da nama ta mesec uspe. user posted image

Predvidevam pa, da sem dobila takoj Clomid zaradi policističnih jajčnikov.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 838
23.6.2016 23:09:29   
Sofie

Meni je rekla da naj vzamem 2 na dan. Upam da bo delovalo. Bom pa delala ovulacijske teste da bom spremljala malo dogajanje. V tem ciklusu sem prvič videla dve močni črtici. Ampak šele na 18. dan. Sej pri men je važno samo da folikel malo hitreje zraste in se ciklus skrajša.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 839
24.6.2016 7:35:08   
katjesss
Hja punci, drzim pesti da rata s clomidom...:D

Jaz sem tudi zaradi pco dobila, tako da bomo vidli kako in kaj bo, jaz bi tudi naj hodila na UZ, upam res da ne bojo kaki dopusti vmes no ..

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 840
24.6.2016 7:59:48   
madjanca
Meni je po treh mesecih s klomidom uspelo. In moram reci, da tako dobro kot sem se poucutila po klomidu, se ze dolgo nisem. Edina razlika je bila, da sem dejansko cutila prvic v zivljenju ovulacijo in pa imla vlecljivo lepljivo sluz.

Jemala sem dve tableti na dan, od petega do desetega dne, brez spremljanja.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 841
24.6.2016 8:05:57   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Joj punce pa ne strašit aja2. Mensezdi da sem nekje prebrala da se tam do 1000bhcg ne vidi nič na uz, tko da si tam tam. Mogoče se pa že jutri kaj vidi.

ashatan mene je isto hecala, za znoret, samo da sem jaz testirala kot nora ker sem bila že čisto živčna. Te čisto razumem in upam da bosta vseeno user posted image .

Ja, ne vidi se ploda, vidi se pa pač GV .. sej nism strašila .. jst sm pomislla da ma njen G pač slabo aparaturo, da ni mogel tega zaslediti ..
Če je pri meni pri beti 116 vidla, da je IMN v desnem jajčniku, pol se valda aparature razlikujejo ..

In sej sm napisala, da je njena beta čist OK, sam da ni 5T pa kok je napisala ampak, da je med 4 in 5 tednom, nč druzga ... sej ji bojo pol kasnej npr rok prestavl, če bo plod manjši ...

Veš, da ni bojazni no, da ne bi bla noseča, delč od tega pa da bi jo kdo strašil ...

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 842
24.6.2016 8:46:45   
katjesss
madjanca sem videla ja, saj sem ze napisala, da nedelja bla super :D sem kar malce volje in zagona dobila :D

In kdaj gres gledat pikico :D

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 843
24.6.2016 10:23:11   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

madjanca sem videla ja, saj sem ze napisala, da nedelja bla super :D sem kar malce volje in zagona dobila :D

20. Julija :) komaj cakam...

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 844
24.6.2016 10:56:28   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

20. Julija :) komaj cakam...

Kako se kej počutiš?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 845
24.6.2016 11:49:53   
madjanca
Pa odlicno. Samo malce sem bolj obcutljuva ce mi kdo kaj rece :) drgace pa sploh vedela nebi, da sem. Pa vsake toliko mi malenkost zaslabi...

Neposredna povezava do sporočila: 846
24.6.2016 11:52:15   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Pa odlicno. Samo malce sem bolj obcutljuva ce mi kdo kaj rece :) drgace pa sploh vedela nebi, da sem. Pa vsake toliko mi malenkost zaslabi...

Super ... nej tko ostane ... ti maš rok že kdaj?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 847
24.6.2016 12:11:17   
Radenska_
Jaz mam tudi dve user posted image

Sam ne vem ce grem lahko na seznam ker nisem veliko klepetala :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

Neposredna povezava do sporočila: 848
24.6.2016 12:13:14   
Luminnel
Čestitam za user posted image .

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 849
24.6.2016 12:14:01   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Jaz mam tudi dve user posted image

Sam ne vem ce grem lahko na seznam ker nisem veliko klepetala :)

Tebe se pa spomnem .. pa zdj ne vem od kje .. a smo prejšn let skupej čvekal za pričakovanja pluska????

Čestitke za user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?