Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 14:25:38
|
|
|
|
aja2
|
Dr. Pusenjak pravi, da se v nekaterih primerih do 6.tedna ne vidi in da do takrat ni panike. Mogoce sem imela kasnejso ovulacijo-kaj pa ves. Jutri grem nazaj do gin. in bomo videli. Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 14:26:54
|
|
|
|
aja2
|
Janchek81-bila si kdaj tak hitro na pregledu in se je videla gv?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 14:35:47
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja2 Janchek81-bila si kdaj tak hitro na pregledu in se je videla gv? Ja, jst sm bla 4Z 4/7 in se je videla GV .. prilagams liko ... mela sm zato tok zgodi, ker sem mela prejšnjič IMN, da se zadeva ne bi ponovila ... Zato sprašujem .. in sklepam, da si pač manj noseča, nič drugega ... Tvoja beta pa seveda kaže, da naj bi bila nosečnost med 4 in 5 tedni ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 14:36:46
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja2 Janchek81-bila si kdaj tak hitro na pregledu in se je videla gv? Ne se sedaj prestrašiti in delati paniko si, pred seboj imaš najbolj zanesljiv test in vidiš sama, da so vrednosti odlične. Jaz sem bila enkrat prehitro na prvem pregledu,sicer je bilo vidno, ampak bi kao moral že biti srček viden in me je G poslala na abrazijo čez dva dni, ker kao ni šanse da tole še oživi. Nisem je poslušala, sem šla do Merlota v Postojno in danes je iz šole prišla navihana 6 letnica :) In pri sinu sem bila spet isto prehitro, tudi še ni bilo srčka in prazna GV, kaj so nor, kak peklenski teden sem imela zaradi tega, pa je tukaj živ in zdrav. Res so pregledi ogromnokrat prehitro, kot sem ti rekla, ravno zaradi tega marsikateri G ne želi delati prvi pregled pred 8t, ko je vse čisto jasno vidno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 14:47:11
|
|
|
|
Janchek81
|
Pa sej je noben ni hotu strašit .. delč od tega .. jaz sem pač pomislla na slabšo aparaturo .. sej se vid, da je vsebnost bete OK in da je pač med 4 in 5 tednom Sam hočm rečt oz. napisat, da pač ni noseča 5T ampak bo mal manj - odvisno od O .. sej ti pol na nuhalni prestavjo datum, če se izkaže ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 16:14:12
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Pa sej je noben ni hotu strašit .. delč od tega .. jaz sem pač pomislla na slabšo aparaturo .. sej se vid, da je vsebnost bete OK in da je pač med 4 in 5 tednom Sam hočm rečt oz. napisat, da pač ni noseča 5T ampak bo mal manj - odvisno od O .. sej ti pol na nuhalni prestavjo datum, če se izkaže ... Saj vem, saj vem. Samo sama veš kako je, vsaka od nas je v paniki, ko kao kaj ne štima. Verjetno je kasneje zanosila ali pa aparatura starejša, kot si sama rekla. Moje še kar ni, zmešalo se ji očitno kompletno. Testov pa tudi nimam več doma, nisem niti šla danes nič kupiti, če je pa negativen, bom zdajala spet enega dnarja za tole, grrrrr.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 16:47:58
|
|
|
|
Allstar
|
Ashatan meni se je zdaj tudi zamaknilo. Vse mesece do zdaj sem pričakovala okoli 2. v mesecu, zdaj se mi je pa že 2x prestavila ovulacija in se mi bo ta cikel spet zamaknil za kakšne 3 dni . Očitno se lahko kar iz lepega prestavi...počakaj še kakšen dan, potem pa ponovno po test in upam na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 16:52:13
|
|
|
|
aja2
|
Punce jaz verjamem, da sem noseca, vsak nasvet oz. izkusnjo pa vzamem dobronamerno. Bomo videli kaj bo jutri. Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 16:58:22
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Ashatan meni se je zdaj tudi zamaknilo. Vse mesece do zdaj sem pričakovala okoli 2. v mesecu, zdaj se mi je pa že 2x prestavila ovulacija in se mi bo ta cikel spet zamaknil za kakšne 3 dni . Očitno se lahko kar iz lepega prestavi...počakaj še kakšen dan, potem pa ponovno po test in upam na Torej imaš vsaki cikel daljši od prejšnjega sedaj že 2x? Meni še ni zamujala, ves čas je na 30 dan menstra, še ko sem KT jemala je bilo tako. Sedaj pa kar nekaj vse skupaj, čeprav sedaj se mi zdi da me je zdaj popoldan začelo malo zvijati in križ ne je začel boleti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 17:12:43
|
|
|
|
Storžek3
|
Joj punce pa ne strašit aja2. Mensezdi da sem nekje prebrala da se tam do 1000bhcg ne vidi nič na uz, tko da si tam tam. Mogoče se pa že jutri kaj vidi. ashatan mene je isto hecala, za znoret, samo da sem jaz testirala kot nora ker sem bila že čisto živčna. Te čisto razumem in upam da bosta vseeno .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 17:37:41
|
|
|
|
Allstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Ashatan meni se je zdaj tudi zamaknilo. Vse mesece do zdaj sem pričakovala okoli 2. v mesecu, zdaj se mi je pa že 2x prestavila ovulacija in se mi bo ta cikel spet zamaknil za kakšne 3 dni . Očitno se lahko kar iz lepega prestavi...počakaj še kakšen dan, potem pa ponovno po test in upam na Torej imaš vsaki cikel daljši od prejšnjega sedaj že 2x? Meni še ni zamujala, ves čas je na 30 dan menstra, še ko sem KT jemala je bilo tako. Sedaj pa kar nekaj vse skupaj, čeprav sedaj se mi zdi da me je zdaj popoldan začelo malo zvijati in križ ne je začel boleti. Do sedaj sem imela na cca 30 dni, 29-31. Prejšnji cikel se mi je zamaknila že ovulacija za dva dni in vse skupaj je bilo 33 dni, sedaj pa spremljam O in se mi je zamaknila za najmanj dva dni, če bo danes pozitiven test. Če pa bo jutri pa za tri. In bo spet celoten cikel 33 ali 34 dni verjetno. Ampak če ne bi ujela ovulacije, bi norela zakaj mi zamuja. Tako pa vem da cca 14 dni po ovulaciji pride in si že prej v glavi zamaknem cikel. Tudi tu najdem pluse ovulacijskih testov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 20:48:40
|
|
|
|
katjesss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel Ja jaz sem sedaj drugi mesec na Clomidu... Prej ste se pogovarjale o alkoholu. Jaz ze drugace zelo malo pijem sedaj zadnjega pol leta pa sem mogoce enkrat na mesec spila kaksen deci dobrega vina. Kadim sploh ne, kavo pa spijem obcasno mogoce na 14dni. Tako, da ravno takih razvad nimam, ki bi se jim morala stezka odpovedati. In kako se počutiš? Kakšno dozo pa imaš? Jaz z julijem začnem s Clomidom. A te kaj spremljajo? Meni se bo najbrž tako neumno izšlo, da bo moj G takrat, ko bi morala imeti une 3 ultrazvoke na dopustu So mi rekli, da nadomestna dr. sprejema samo nujne primere in da to ni nujno Tako, da bom šla pomoje kar samoplačniško nekam. Upam da mi dajo kaj popusta, ker drugače je en UZ 50€ Sofie jaz bom konec julija zacela s clomidom - sem pa zdaj komaj pomislila na to, da so mozni kaki dopusti, prav super ja... Luminnel kaj pa blo prvi mesec kaj receno na UZ, se ni nic kaj dogajalo??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 21:50:01
|
|
|
|
Luminnel
|
Ko sem dobila Clomid, sem imela prvi pregled 14 dan cikla... takrat je bil en folikel sicer povečan, vendar še ni bil dovolj velik. Nato me je ponovno naročila na UZ, mislim, da čez 4 dni. Takrat je videla, da je en folikel velik cca. 18mm, če se pravilno spomnim in da naj bi prišlo do ovulacije. Takrat sem potem tudi naredila ene dva ovulacijska testa in je pokazalo, da imam ovulacijo. Mislim, da je prišla čez dva dni, nisem pa povsem sigurna. Vendar glede na to, da je bil ob jemanju Clomida povečan samo en folikel mi je naročila naj naslednji mesec jemljem po dve tableti na dan. Upam, da nama ta mesec uspe. Predvidevam pa, da sem dobila takoj Clomid zaradi policističnih jajčnikov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 23.6.2016 23:09:29
|
|
|
|
Sofie
|
Meni je rekla da naj vzamem 2 na dan. Upam da bo delovalo. Bom pa delala ovulacijske teste da bom spremljala malo dogajanje. V tem ciklusu sem prvič videla dve močni črtici. Ampak šele na 18. dan. Sej pri men je važno samo da folikel malo hitreje zraste in se ciklus skrajša.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 7:35:08
|
|
|
|
katjesss
|
Hja punci, drzim pesti da rata s clomidom...:D Jaz sem tudi zaradi pco dobila, tako da bomo vidli kako in kaj bo, jaz bi tudi naj hodila na UZ, upam res da ne bojo kaki dopusti vmes no ..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 7:59:48
|
|
|
|
madjanca
|
Meni je po treh mesecih s klomidom uspelo. In moram reci, da tako dobro kot sem se poucutila po klomidu, se ze dolgo nisem. Edina razlika je bila, da sem dejansko cutila prvic v zivljenju ovulacijo in pa imla vlecljivo lepljivo sluz. Jemala sem dve tableti na dan, od petega do desetega dne, brez spremljanja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 8:05:57
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Joj punce pa ne strašit aja2. Mensezdi da sem nekje prebrala da se tam do 1000bhcg ne vidi nič na uz, tko da si tam tam. Mogoče se pa že jutri kaj vidi. ashatan mene je isto hecala, za znoret, samo da sem jaz testirala kot nora ker sem bila že čisto živčna. Te čisto razumem in upam da bosta vseeno . Ja, ne vidi se ploda, vidi se pa pač GV .. sej nism strašila .. jst sm pomislla da ma njen G pač slabo aparaturo, da ni mogel tega zaslediti .. Če je pri meni pri beti 116 vidla, da je IMN v desnem jajčniku, pol se valda aparature razlikujejo .. In sej sm napisala, da je njena beta čist OK, sam da ni 5T pa kok je napisala ampak, da je med 4 in 5 tednom, nč druzga ... sej ji bojo pol kasnej npr rok prestavl, če bo plod manjši ... Veš, da ni bojazni no, da ne bi bla noseča, delč od tega pa da bi jo kdo strašil ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 8:46:45
|
|
|
|
katjesss
|
madjanca sem videla ja, saj sem ze napisala, da nedelja bla super :D sem kar malce volje in zagona dobila :D In kdaj gres gledat pikico :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 10:23:11
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss madjanca sem videla ja, saj sem ze napisala, da nedelja bla super :D sem kar malce volje in zagona dobila :D In kdaj gres gledat pikico :D 20. Julija :) komaj cakam...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 10:56:28
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: katjesss madjanca sem videla ja, saj sem ze napisala, da nedelja bla super :D sem kar malce volje in zagona dobila :D In kdaj gres gledat pikico :D 20. Julija :) komaj cakam... Kako se kej počutiš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 11:49:53
|
|
|
|
madjanca
|
Pa odlicno. Samo malce sem bolj obcutljuva ce mi kdo kaj rece :) drgace pa sploh vedela nebi, da sem. Pa vsake toliko mi malenkost zaslabi...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 11:52:15
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Pa odlicno. Samo malce sem bolj obcutljuva ce mi kdo kaj rece :) drgace pa sploh vedela nebi, da sem. Pa vsake toliko mi malenkost zaslabi... Super ... nej tko ostane ... ti maš rok že kdaj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:11:17
|
|
|
|
Radenska_
|
Jaz mam tudi dve Sam ne vem ce grem lahko na seznam ker nisem veliko klepetala :)
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:13:14
|
|
|
|
Luminnel
|
Čestitam za .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:14:01
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Jaz mam tudi dve Sam ne vem ce grem lahko na seznam ker nisem veliko klepetala :) Tebe se pa spomnem .. pa zdj ne vem od kje .. a smo prejšn let skupej čvekal za pričakovanja pluska???? Čestitke za
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?