Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:16:25
|
|
|
|
Radenska_
|
Ja, prejsnje leto....pa tudi 2012 in 2013... To je zdej drugi, enega otroka imam....uspelo zdaj v drugem IVF :)
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:18:41
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Ja, prejsnje leto....pa tudi 2012 in 2013... To je zdej drugi, enega otroka imam....uspelo zdaj v drugem IVF :) Ooo a tud 2012 Zdela si se mi znana, sam ne vem, ... a si vmes že enx zagledala plusek al ... Ubistvu .. čestitke za plusek in SREČNO do konca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:21:32
|
|
|
|
Radenska_
|
Ja sem, decembra 2013, imam septembercka 2014 doma. Hvala :)
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:25:47
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Jaz mam tudi dve Sam ne vem ce grem lahko na seznam ker nisem veliko klepetala :) Čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:28:17
|
|
|
|
aja2
|
Hej, sem s pregleda. Danes je poleg krvnega testa tudi uz potrdil, da sem noseca in je vse ok. Rok imam 22.2.2017, naslednji pregled pa 12.7. Lp vsem in dobrodosle nove nosecke. Radenska-si februarka 2017?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:29:40
|
|
|
|
Ashatan
|
Super Radenska Pa še jaz.....M še vedno ni, sedaj sem v 2-3 dni zaostanka. Testa danes nisem delala, ni bilo ne časa zjutraj niti volje, glede na to, da je včeraj in v torek bil negativen. Samo, zdaj mi je naenkrat šinilo, ko sem Storžka brala.......a ni pri izvenmaterenični nosečnosti tako, da je test negativen ali je pri IMN tudi pozitiven in si noseč? O bogme, še kaj takega naj se mi zgodi ja........ Nimam pa znakov pa ama nič, tudi boli me ne čisto nič, da bi me morda v kakšnem jajcevodu že kaj bolelo
< Sporočilo je popravil Ashatan -- 24.6.2016 12:31:37 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:41:55
|
|
|
|
talisman13
|
Radenska čestitke za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:59:25
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Super Radenska Pa še jaz.....M še vedno ni, sedaj sem v 2-3 dni zaostanka. Testa danes nisem delala, ni bilo ne časa zjutraj niti volje, glede na to, da je včeraj in v torek bil negativen. Samo, zdaj mi je naenkrat šinilo, ko sem Storžka brala.......a ni pri izvenmaterenični nosečnosti tako, da je test negativen ali je pri IMN tudi pozitiven in si noseč? O bogme, še kaj takega naj se mi zgodi ja........ Nimam pa znakov pa ama nič, tudi boli me ne čisto nič, da bi me morda v kakšnem jajcevodu že kaj bolelo Pri IMN ti test pokaže kasneje + ... se je vseeno prisoten hormon beta HCG sam distancira se na napačnem mestu Jaz sem pri IMN plus ( ornk plus ) šele deseti dan po izostanku M .... Tud mene ni nč bolelo, samo v času O me je bolelo ... pol pa čist nč ... edino pri IMN se v večini potem zakrvavi ... v zlo mal primerih ženske niso zakrvavele....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 12:59:55
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja2 Hej, sem s pregleda. Danes je poleg krvnega testa tudi uz potrdil, da sem noseca in je vse ok. Rok imam 22.2.2017, naslednji pregled pa 12.7. Lp vsem in dobrodosle nove nosecke. Radenska-si februarka 2017? No, vids...ste pol vidli GV?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 13:08:31
|
|
|
|
aja2
|
Ja se je gv danes lepo videla in na pravem mestu. Sedaj pa cisto na "izi" do naslednjega pregleda.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 13:14:08
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja2 Ja se je gv danes lepo videla in na pravem mestu. Sedaj pa cisto na "izi" do naslednjega pregleda. Kako pa to, da si imela pregled tko na začetku ŽE? Ja, zdj pa lepo na easy, ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 13:19:04
|
|
|
|
Radenska_
|
hvala vsem :) ne, marec bo, rok je 5.3 :)
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 13:25:14
|
|
|
|
aja2
|
Tak me je sestra narocila, ker sedaj zacnejo z dopustom, potem pa grem jaz na morje. Zgleda, da ji je par dnevov uslo, ker sem sedaj narocena 12.7. se pred morjem in tudi gin. se vrne z dopusta. Ne vem, v glavnem da je vse dobro. Kako pa se kaj pocutite druge nosecke? Mene kar mucijo slabosti z rahlimi glavoboli. V prvi nosecnosti nisem imela nobene nosecniske "nevsecnosti", tak da je zame to novo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 13:33:32
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja2 Tak me je sestra narocila, ker sedaj zacnejo z dopustom, potem pa grem jaz na morje. Zgleda, da ji je par dnevov uslo, ker sem sedaj narocena 12.7. se pred morjem in tudi gin. se vrne z dopusta. Ne vem, v glavnem da je vse dobro. Kako pa se kaj pocutite druge nosecke? Mene kar mucijo slabosti z rahlimi glavoboli. V prvi nosecnosti nisem imela nobene nosecniske "nevsecnosti", tak da je zame to novo. Superca ... itak, da je in bo vse ok ... Jaz sem bla na začetku samo mal utrujena, drugih znakov nisem mela ... glavobol me je pa začel šele pred časom dajat - vsaj 1x tedensko ... zdej kakšen teden še mal aritmije ... včerj sem pa opazila otekanje nog - prvič v življenju ... sem bla tud v 2N čist druga k zdj .. je pa res, da sem mela prejšnjič rok januarja in nisem bla tok noseča čez poletje, tko, da sem lepo furala naprej ... NO, sej bom zdj tud .. Vse za naše male štručke ..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 14:26:08
|
|
|
|
diamantina
|
Čestitke za nove pluske!! Jaz sem v pričakovanju M danes zvečer ali pa jutri čez dan. Prsi me kar močno bolijo, pa mozoljev sem tudi dobila kar precej. Jutri imamo ravno kopanje sicer v planu, zato upam, da se mi vlije tam nekje v popoldanskem času, ker če bo danes prišla, bo jutri kar orng teklo. Lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 15:47:42
|
|
|
|
aja2
|
Porocaj,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 17:17:34
|
|
|
|
morskazvezdica
|
Ojla. A si mi bo katera pridruzla pri marcevkah? :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 17:51:39
|
|
|
|
Storžek3
|
radenska čestitke aja2 super! ashatan kako je zdaj pri tebi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 18:43:08
|
|
|
|
aja2
|
Radenska je marcevka, tak da se ti bo verjetno pridruzila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 18:56:41
|
|
|
|
Ashatan
|
Pri meni ni nič. Ni mi všeč tole najbolj, pa komu bi bilo, da zamuja in je test negativen. Trikrat sem bila noseča, trikrat pokazal na dan izostanka ali naslednji dan jasen + in je bilo vse jasno. Kadar sem delala test in je bil neg, se je takorekoč takoj po tem li isto dan vlila. Upam res no, da ni kakšna IMN, tega me je nekako najbolj strah, tako globoko pri sebi. Ali naj se vlije ali pa + pokaže, da bom vedela pri čem sem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 19:01:14
|
|
|
|
aja2
|
Koliko pa ti zamuja in kateri test si delala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 24.6.2016 20:04:50
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja2 Koliko pa ti zamuja in kateri test si delala? Po MyCalendar bi jo morala dobiti v torek, po mojih izračunih pa bolj v sredo. Delala sem pa v torek test iz Plodnosti.si, in v četrtek tega iz Plodnosti.si in Babx mini check, oba z istim jutranjim urinom. Vsi negativni, razen BC je včeraj po verjetno dveh urah vmes imel neko sled druge črte, ampak to vem, da ni realno. Danes ga pa nisem delala. Dogaja se pa tudi nič. Vic je v tem, da ne vem, če mi je kdaj zamujala brez posledice-nosečnost . Ampak je vsakič tudi test to potrdil.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 25.6.2016 7:33:26
|
|
|
|
diamantina
|
Jutro! Danes je moj dan D. M še ni, tak da se vsaj kopat lahko gremo, juhej! Očitno bo prišla popoldan, pa tudi čez par ure, ko še ne bo tak teklo, da bi tampon premočilo. Me pa prsi zelo bolijo, ampak mogoče malo manj, kot včeraj, tako da to je že znakec, da bo pršla ... naj še par ur sicer počaka, bom zelo vesela. Lep dan danes!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 25.6.2016 11:32:45
|
|
|
|
Luminnel
|
Hej punce, jojj danes je vreme za umreti. Še voda ne pomaga... Tiste, ki že imate otročke. Povejte katere obleke so vam prišle najbolj prav in koliko česa ste rabile? Kajti meni je toliko stvari všeč, vendar mislim, da dejansko vsega tega se potem sploh ne potrebuje. Kaj je bil pa vaš najbolj zgrešeni nakup za dojenčka? P.s. Toliko, da mal popestrimo in da nam ob čveku hitreje minevajo dnevi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 25.6.2016 11:43:53
|
|
|
|
Ashatan
|
M prišla. Skorajda lahko rečem da končno, glede na neg. teste. Vroče je pa res.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?