Katjenka82
|
Zdravo PujsaDeja. Za šolo še nisem gledala nič, prav tako ne za nobeno telovadbo ali rekreacijo. Glede na to, da se doma na polno renovira, sem bolj nadzorni, si pa privoščim več sprehodov. Moj ginekolog je Mavrič, ampak od nosečnosti dalje imam takšno "srečo", da me do zdaj še sploh ni pregledal, ker ga ali ni bilo, ali pa je moral kam in so ga zamenjali. In če sem prav razumela to sredo, ko sem imela pregled, ga tudi julija, ko imam morfologijo, ne bo. Po eni strani mi te stvari ne odgovarjajo, po drugi strani pa si mislim, da morda ni nič hudega, če me pogleda več različnih zdravnikov. Tako ali tako bom imela več UZ-jev, glede na to, da sem diabetik in je tudi diabetolog predlagal boljše in podrobnejše spremljanje razvoja deteta. Kar se tiče PDP, je po ZM 24.11., po NS pa 25.11., zagotovo se bo pa še spremenilo Glede želje za punčko - seveda je najbolj pomembno, da nosečnost poteka OK in da je dete zdravo, ampak tiste tihe male želje še vedno ostanejo. Bolj se mi nekako gre za to, da imamo v familiji same dečke (4 kom), tako da bi naša babika razbila to rutino Kar se tiče trebuha, pri meni še ni nekih ekstra znakov, da se karkoli dogaja, ampak bolj zaradi tega, ker sem že v osnovi močnejše postave, tako da še bomo počakali verjetno kak teden ali dva, da bo kaj bolj vidnega Sam začetek nosečnosti je pri meni potekal čisto ok, ni bilo niti dneva slabosti, bruhanja. En dan me je neznosno bolel križ, pa spanje ponoči me muči, ker mi je prevroče, zjutraj pa potem konkretno poležim do kakšnih 9 ali 10 Največja muka mi je utrujenost in da bolj kot ne nimam volje do ničesar. Lep dan vsem
|