|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
20.6.2016 10:56:20   
aja2
Sorry, da te s tem morim vendar me zanima, ce si imela kaksne znake IMN? Ali si izvedela na pregledu?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.6.2016 11:03:53   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: aja2

Sorry, da te s tem morim vendar me zanima, ce si imela kaksne znake IMN? Ali si izvedela na pregledu?

Mela, mela ja ... ene 3 dni predn bi jo mogla dobit me je po jajčnikih ščipal za znort, .... pol se je umirilo ... po zamujanju M mi test ni pokazu + ... šele 10 dni ko mi je zamujala ... pol pa 16dan po zamujanju pa krvavitev ... sem šla na urgenco, kjer so dal diagnozo spontani splav, jaz pa nism in nisem nehala krvavet ... tko da potem po 3 tednih sem šla do svoje, kjer je ona vidla, da ge za IMN

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.6.2016 11:25:45   
Storžek3
No da vam poročam tole mojo zmešnjavo. Danes M še ni, CB pa je pokazal raaaahlo črtico. ampak sem takoj zatem naredila še First Sign in je čisto negativen. BT si pa ne merim več, ker mi je že v četrtek padla oz sem mislila, da mi je.
Tole je pa slikica testa..a kaj vidite?? http://static.ringaraja.net/1108489044/big/eab2218ce7ecb89ba51a9ce872782140.jpg?tempid=44

Neposredna povezava do sporočila: 678
20.6.2016 11:30:14   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

No da vam poročam tole mojo zmešnjavo. Danes M še ni, CB pa je pokazal raaaahlo črtico. ampak sem takoj zatem naredila še First Sign in je čisto negativen. BT si pa ne merim več, ker mi je že v četrtek padla oz sem mislila, da mi je.
Tole je pa slikica testa..a kaj vidite?? http://static.ringaraja.net/1108489044/big/eab2218ce7ecb89ba51a9ce872782140.jpg?tempid=44

Jaz žal nič ne vidim ali pa če res fejst gledam, se mi zdi da malo nekaj mogoče vidim. Samo to je mogoče tudi od računalnika odvisno. Je pa čudno, da bi CB pokazal nekaj vidnega, FS pa ne, glede na to da FS zazna manj hormona kot CB. Eh, tebi se mora pa res počasi že mešat od vsega tega, res ti želim ali da se pokaže konkreten + ali pa da se ti vlije, karkoli, da se nehaš tako mučiti s temuser posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.6.2016 11:38:30   
Veronique
storzek3 res je rahla, ampak jaz tudi nekaj vidim

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.6.2016 11:40:09   
Storžek3
Ma ja no res kar nekaj.. Zdej ko se j FS posušil pa se mi zdi da tudi tam nekaj vidim. Ali pa se mi samo zdi? Ker sem že čist zmešana.user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.6.2016 11:46:47   
Janchek81

Ma ja no res kar nekaj.. Zdej ko se j FS posušil pa se mi zdi da tudi tam nekaj vidim. Ali pa se mi samo zdi? Ker sem že čist zmešana.user posted image

Kok časa je po zamujanju M?

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.6.2016 11:47:41   
mišamašaa
Zakaj me greš dati krvi????? Tako boš najbolje vedela in se nehala sekirat. V sedi se v avto in pojdi dat kri.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 683
20.6.2016 11:48:36   
Janchek81

Najboljš boš pa vedla, če greš na krvni test ... če bo beta HCG zlo nizka gre lahko tudi za IMN user posted image Upam,da ni to to, ampak je bolje, da se ukrepa prej kot kasneje user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.6.2016 11:48:53   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mišamašaa

Zakaj me greš dati krvi????? Tako boš najbolje vedela in se nehala sekirat. V sedi se v avto in pojdi dat kri.

Bereš mi misli user posted image

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 685
20.6.2016 11:48:53   
Storžek3
V petek naj bi jo dobila, torej 3 dni. Vsake tok se mi cikel premakne za par dni. O pa nisem ta medec s testi ujela.

Neposredna povezava do sporočila: 686
20.6.2016 11:49:44   
Janchek81

V petek naj bi jo dobila, torej 3 dni. Vsake tok se mi cikel premakne za par dni. O pa nisem ta medec s testi ujela.

Lej, lahko gre za IMN, lahko pa si ravno pred prihodom M in ti zato lahko pokaže test rahlo črtico - meni jo je 2x pri zamujanju M in se je pol v roku dveh ur al enega dneva samo ulila ..

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 687
20.6.2016 11:50:35   
Storžek3
Danes ne morem. Mogoče bom šla jutri.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 688
20.6.2016 11:52:52   
Veronique
storzek3 a bi se od FS prilepila sliko? Jaz sem 99%, da na tem CB nekaj vidimuser posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.6.2016 11:59:33   
Storžek3
Ja na FSju je tudi senca, zdej sem ziher. Samo ko slikam se pa nič ne vidi.
Joj zdej me pa že res skrbi da ni kaj narobe. Po drugi strani pa sem mela pred prvim porodom cikle dolge 35 dni, samo to je bilo 5 let nazaj. to bo pa v sredo. za jutri zjutraj imam CB digital, pa RES upam da bo jutri bolj jasno. Če ne, grem popoldan na krvni test.
Hvala punce ker poslušate moje jamranje user posted image

< Sporočilo je popravil Storžek3 -- 20.6.2016 12:14:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 690
20.6.2016 12:02:20   
Storžek3
Kam pa se gre to na krvni test v ljubljani? in koliko časa čakaš rezultat?

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.6.2016 12:15:14   
Janchek81

Kam pa se gre to na krvni test v ljubljani? in koliko časa čakaš rezultat?

Najlažje ti je it v Adria lab, čakaš pa ponavad ene 2 urci..

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 692
20.6.2016 12:23:08   
mišamašaa
V Adria lab ali pa na Metelkovo v laboratorij. Samo pozanimaj se prej, ker na Metelkovi vem da lahko prideš samo do določene ure. Mogoče pokliči da ne boš zastonj hodila popoldan.

Neposredna povezava do sporočila: 693
20.6.2016 12:25:47   
Veronique
storzek3 drzim pesti, da je to to... digitalni jutri zjutraj ali pa kar krvni, bo najboljse.

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 694
20.6.2016 12:27:17   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

storzek3 drzim pesti, da je to to... digitalni jutri zjutraj ali pa kar krvni, bo najboljse.

Jaz bi vseeno bi mali vsebnosti bete šla še na kontrolo ... sej približno vemo kok bi mogla bit beta v tem času, če je nizka gre lahko za IMN user posted image
Nočm strašit, in upam, da ni IMN, ampak bolje je biti previden in sam it na kontrolo .... oni so mene v tem delu razočarali, k so me z napačno diagnozo poslal domov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 695
20.6.2016 12:28:39   
Amour

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Jaz žal nič ne vidim ali pa če res fejst gledam, se mi zdi da malo nekaj mogoče vidim. Samo to je mogoče tudi od računalnika odvisno. Je pa čudno, da bi CB pokazal nekaj vidnega, FS pa ne, glede na to da FS zazna manj hormona kot CB. Eh, tebi se mora pa res počasi že mešat od vsega tega, res ti želim ali da se pokaže konkreten + ali pa da se ti vlije, karkoli, da se nehaš tako mučiti s temuser posted image

Meni je FS še, ko sem bila že več kot 14 dni po pričakovani M pokazal zeeeelo šibko črtico, medtem ko mi je CB pokazal kar normalno črtico že 2. dan po izostanku.
No, saj sem o svoji zgodbi že pisala (predvsem je na dolgo in široko opisano v lanskem oktrobru ;)), pa bom na kratko še enkrat.

M sem pričakovala 31. 10., morda 1. 11., ker sem jemala dabroston in takrat nisem mogla točno vedeti, kdaj jo bom dobila, vsakič je bilo kak dan gor ali dol. Nato je mož želel, da narediva test, jaz sem imela vse znake prihajajoče M in nisem hotela, ker je bil reeeees čuden mesec, ko sva bila fuuuuul malo časa sploh fizično v istem prostoru, kaj šele skupaj.
No, mož je 1. 11. (nedelja) naredil FS in pokazalo je fuuuuuuuul, res fuuuuul šibko črtico, ravno toliko, da naju je zmedlo in da sva nekako vedela, da test NI negativen :)
Nato sem šla v ponedeljek v Mullerja po njihov vijolični test, ki so ga punce priporočale (Muller imam zraven službe) in mi je ob 18h zvečer, se pravi s poznopopoldanskih urinom pokazal plusek. Ker še vedno nisem verjela, sem šla še po CB, ki sem ga naredila potem 3. 11. zjutraj in je bil (tudi) normalno pozitiven.
Nato sem čez 14 dni čisto iz firbca še enkrat naredila FS, ker me je res zanimalo, kako močna bo tokrat črtica in je bila še vedno ultra šibka in komaj vidna. Tako da jaz FS ne bi več kupila.
No, danes sem v 37/3 :)

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 696
20.6.2016 12:32:07   
Janchek81
Amour ja, men je tud ta viola Mullerjev pokazal lepo izrazito obe črtici, un Baby check mini pa skor ne vidno user posted image Je blo pa tud kontra, da mi je enx pokazal CB +, pa sploh nism bla noseča user posted image
To naše žensko telo je res misija nemogoče, da bi ga spoznal in dojel user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 697
20.6.2016 12:56:10   
Bibabuba12
Js tudi nocem strasit, ampak moje sibke crtice en dan bolj, drug dan manj so tudi pomenile IMN. Js bi na tvojem mestu pustila teste v predalu in raje sla na krvnega, ker bo bolj jasno kako in kaj. Najprej na enega in ce bo vrednost nizka, cez dva dni spet. Samo zato, da bi bila ziher.

Neposredna povezava do sporočila: 698
20.6.2016 13:00:05   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Js tudi nocem strasit, ampak moje sibke crtice en dan bolj, drug dan manj so tudi pomenile IMN. Js bi na tvojem mestu pustila teste v predalu in raje sla na krvnega, ker bo bolj jasno kako in kaj. Najprej na enega in ce bo vrednost nizka, cez dva dni spet. Samo zato, da bi bila ziher.

Kako so te zdravili potem?

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 699
20.6.2016 13:13:16   
ela23
Ojoj, Storžek, kaj prestajaš.

Jaz sem imela že 2x tako šibke črtice. Prvič se je izkazalo, da gre za IMN, drugič pa je bilo vse ok (sem v 14. tednu). Držim pesti, da se pri tebi ponovi moja druga izkušnja.

Ti pa res priporočam, da greš na krvni test, ker boš tako najbolj za ziher. Srečno! user posted image

Čestitke vsem novim nosečkam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?