Amour
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 No da vam poročam tole mojo zmešnjavo. Danes M še ni, CB pa je pokazal raaaahlo črtico. ampak sem takoj zatem naredila še First Sign in je čisto negativen. BT si pa ne merim več, ker mi je že v četrtek padla oz sem mislila, da mi je. Tole je pa slikica testa..a kaj vidite?? http://static.ringaraja.net/1108489044/big/eab2218ce7ecb89ba51a9ce872782140.jpg?tempid=44 Jaz žal nič ne vidim ali pa če res fejst gledam, se mi zdi da malo nekaj mogoče vidim. Samo to je mogoče tudi od računalnika odvisno. Je pa čudno, da bi CB pokazal nekaj vidnega, FS pa ne, glede na to da FS zazna manj hormona kot CB. Eh, tebi se mora pa res počasi že mešat od vsega tega, res ti želim ali da se pokaže konkreten + ali pa da se ti vlije, karkoli, da se nehaš tako mučiti s tem Meni je FS še, ko sem bila že več kot 14 dni po pričakovani M pokazal zeeeelo šibko črtico, medtem ko mi je CB pokazal kar normalno črtico že 2. dan po izostanku. No, saj sem o svoji zgodbi že pisala (predvsem je na dolgo in široko opisano v lanskem oktrobru ;)), pa bom na kratko še enkrat. M sem pričakovala 31. 10., morda 1. 11., ker sem jemala dabroston in takrat nisem mogla točno vedeti, kdaj jo bom dobila, vsakič je bilo kak dan gor ali dol. Nato je mož želel, da narediva test, jaz sem imela vse znake prihajajoče M in nisem hotela, ker je bil reeeees čuden mesec, ko sva bila fuuuuul malo časa sploh fizično v istem prostoru, kaj šele skupaj. No, mož je 1. 11. (nedelja) naredil FS in pokazalo je fuuuuuuuul, res fuuuuul šibko črtico, ravno toliko, da naju je zmedlo in da sva nekako vedela, da test NI negativen :) Nato sem šla v ponedeljek v Mullerja po njihov vijolični test, ki so ga punce priporočale (Muller imam zraven službe) in mi je ob 18h zvečer, se pravi s poznopopoldanskih urinom pokazal plusek. Ker še vedno nisem verjela, sem šla še po CB, ki sem ga naredila potem 3. 11. zjutraj in je bil (tudi) normalno pozitiven. Nato sem čez 14 dni čisto iz firbca še enkrat naredila FS, ker me je res zanimalo, kako močna bo tokrat črtica in je bila še vedno ultra šibka in komaj vidna. Tako da jaz FS ne bi več kupila. No, danes sem v 37/3 :)
|