Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 19.6.2016 21:32:13
|
|
|
|
Veronique
|
storzek3 cisto mogoce, da si imela O kasneje in se ni dovolj hormona, da bi bili . Mocno stiskam pesti in upam, da bos ponedeljek zacela z lepo novicko!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 19.6.2016 21:39:53
|
|
|
|
Sofie
|
No katera bo naslednja pripela slikco z
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 19.6.2016 21:53:07
|
|
|
|
diamantina
|
Zdravo! Storžek, pri prvi N mi je test pokazal tako intenzivno kot madjanci šele 3 dni po pričakovani M, točno na dan D pa čisto ničesar, tako da upanje je. Jaz sem bila sicer takrat prepričana, da nekaj ni po starem, ker sem imela premočne predmenstrualne krče (M pa od nikoder) in pa apetit v poznih večernih urah. Drugič sem bila pa utrujena za znoret (poleg krčev in lakote), ampak mogoče tudi zaradi tega, ker sem imela enega malega že doma, potem pa še služba in sem bila bolj ožeta. Prvič sem verjetno zaradi tega imela tudi prestavljen PDP za nekaj dni naprej, saj je bil plod manjši za tedne N. Rodil se je čisto normalno velik fant, ampak je pa zamujal, glede na datum po ZM celih 15 dni, po UZ pa 6 ... tko da ... rahla črtica je nek znak, da ni vse po tabelah. Drugič je bil močan plus že dva dni po pričakovani M, niso mi pa prestavljali PDPja, tudi rodil se tadrugi sinkek ni kaj dosti z zamudo, samo 1 dan. Verjetno gre res včasih za pozno vgnezditev ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 19.6.2016 21:55:15
|
|
|
|
madjanca
|
Vsem res najlepsa hvala. Za cestitke in za vse mesece, ko smo se skupaj bodrile, kako nam bo uspelo.. Nisem mogla biti tiho in res sem mogla povedat takoj dragemu. Sem mu rekla, da ne moreva jeseni z avionom na dopust (kot sva planirala) saj noseckam odsvetujejo lete. In mi kar ni verjel. In sem mu pokazala test in pravi, da mu se vedno nic ni jasno in zeli, da jutri narediva se enega skupaj.. ampak mi pa ze celi dan razlaga vse kaj bo in kako bo... Uglavnem, punce ki se trudite.. ne obupat. Pri meni je trajalo eno leto in je na koncu le uspelo s pomocjo tablet.. navijam se do konca za zelem seznamcek.!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 19.6.2016 22:36:22
|
|
|
|
Storžek3
|
Hvala vsem za prijazne besede. Za jutri ssem imela CB, ki pa sem ga iz neučakanosti že naredila in zagledala en velik minus Nekako res ne verjamem da je ta mesec uspelo. Danes je že 31 dan cikla, praviloma so na 28 dni, me pa vsake toliko naheca in pride M malo kasneje, zgleda bo tudi ta mesec tako. Ste pa vsaj ostale obarvale seznamček zeleno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 19.6.2016 22:58:18
|
|
|
|
izida
|
Storžek3, vem kako ti je. Meni je tudi ta mesec zamujala, celo rahla črtica na BC, nato pa se je ulilo. Verjamem, da nama bo uspelo, prav tako vsem tistim, ki so ta mesec na seznamu rdeče obarvane. madjanca, morskazvezdica in ostale pa iz srca čestitam in želim mirno nosečnost Gremo v nove boje z dvignjeno glavo...enkrat nam mora uspeti in ugledamo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 19.6.2016 23:08:44
|
|
|
|
Veronique
|
Itak punce, bo pa naslenji mesec nas! Pa bomo cartale spomladanske
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 8:26:01
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja2 Hvala. Glede vozicka pa bomo mi imeli kar tistega, ki smo ga imeli za naso 4 letnico. Takrat smo kupili novi peg perego gt3 (kosara, sportni del in lupinica), nasa punca se je v njem vozila 2 leti in pol (sportni del je super velik). Vozili smo lahko po vseh terenih in vozicek je kot nov, nikjer se ni strgal ali kaj podobnega. Lp To je najboljši voziček, jaz sem prav jezna, da ga ne delajo več, ker kar so dali ven kot naslednjika tega je obup, svojega sme pa seveda pred leti prodala! In čestitke za nosečnosti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 8:31:15
|
|
|
|
Ashatan
|
Madjanca, seveda lahko greš jeseni na letalo, nosečnicam je odsvetovano letenje samo zadnje tedne nosečnosti, pred tem pa čisto normalno letijo. In vidim da vas je veliko zelenih Bravo punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 8:36:56
|
|
|
|
talisman13
|
En dan me ni gor pa vas ne dohajam več Ste me pa danes kar v dobro voljo spravile ko sem prebrala koliko vas je zagledala , čestitke vsem Storžek3 kaj pa BT si jo kaj meriš? No ta mesec pa mene tudi nekaj heca, merim si BT in z tem potrdim O ki naj bi bila ta mesec 18. No moja BT je 36,3 vedno sem jo imela do O 36 in po O 36,5 sedaj pa ne vem ali je 36,3 že povišana ali pa še ne, nisem bila pa pozorna kdaj se mi je povišala na 36,3. No do takrat ko ne pričakujem se bo BT že kaj spremenila in bom mogoče kaj več vedela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 8:43:44
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Ashatan kok maš stare otroke? Ravno ene cunje od tamale ( pa so res kot nove ) pospravljam ... Punce 6,7 in 12 let. Verjetno imaš ti mlajšo. Drugače se pa pri nas veliko rabljenega nosi, nimajo otroci nikoli nič proti, le takšno razmerje višin imamo, da ne morejo čisto nič nositi ena za drugo Ja, škoda ja Ker..zadnjič se mi je zgodilo, da sem eni šenkala in je šla stvari naprej prodajat *bruh* in pol še napiše, da nikjer ni omenila, da rabjo njeni otroci ..Tko, da sem se odločila, da sploh več tko ne dajem stvari ... ampak pač al ko nekdo RES rabi ... al pa pač v tiste HUMANA kontejnerčke ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 8:48:21
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Jooj kar ne morem verjet... po enem letu solza in truda... pa ravno ta mesec, ko nisem imela casa in sva samo enkrat ali dvakrat v casu O in sem bila pod hudim stresom in sem dobila ze napotnico za neplodnostno.. zanimivo kajne.. Kar ne morem verjet. Sploh ne dojemam.. moza bom pustila se kaksen teden nevednega, da se res prepricam, da je to to.. Jojjj sploh ne morem verjet. Res ne kar tresem se.. Ooooo kaj vidim bejbi .. Čestitkeeeeeeee Čestitke tudi aja2 - mi mamo tud doma 4 letnico - pestro ane
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 9:14:38
|
|
|
|
Ashatan
|
Morskazvezdica, kako to, da si toliko pred pričakovano M test delala? In bravo da je že pokazalo Vprašanje za vas aplikacija mojstrice, zakaj pa MyCalendar šteje en dan premalo v odštevanju do M? Naprimer jaz je ne pričakujem 22.6. in mi danes piše še 1 dan. Včeraj da še dva dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 9:32:50
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Morskazvezdica, kako to, da si toliko pred pričakovano M test delala? In bravo da je že pokazalo Vprašanje za vas aplikacija mojstrice, zakaj pa MyCalendar šteje en dan premalo v odštevanju do M? Naprimer jaz je ne pričakujem 22.6. in mi danes piše še 1 dan. Včeraj da še dva dni. Pa si sigurno prav vnesla datume? Ker meni danes piše še 9 dni do M, pričakujem jo pa 29.6.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 9:56:18
|
|
|
|
aja2
|
Janchek81-ja res je pestro z nasimi 4 letnicami, sedaj so ze prave male damice. Se bolj pestro pa bo drugo leto februarja, ko bomo dobili se enega otrocka. Nasa punca se ne ve, bomo ji povedali po pregledu. Kdaj ste starejsim otrockom povedale veselo novico? Janchek81-si ti marcevka oz. aprilcica 2012?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 10:03:52
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Morskazvezdica, kako to, da si toliko pred pričakovano M test delala? In bravo da je že pokazalo Vprašanje za vas aplikacija mojstrice, zakaj pa MyCalendar šteje en dan premalo v odštevanju do M? Naprimer jaz je ne pričakujem 22.6. in mi danes piše še 1 dan. Včeraj da še dva dni. Pa si sigurno prav vnesla datume? Ker meni danes piše še 9 dni do M, pričakujem jo pa 29.6. Pa ja, piše next expected period jun.23.2016. Nad tem pa na veliko 1 Day Left in te dneve napačno odšteva. Na koledarčku je tudi 23.6. narisana kapljica za M. No, saj ni da je to nekaj pomembno, samo tak pač, a vsem tako odšteva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 10:21:40
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja2 Janchek81-ja res je pestro z nasimi 4 letnicami, sedaj so ze prave male damice. Se bolj pestro pa bo drugo leto februarja, ko bomo dobili se enega otrocka. Nasa punca se ne ve, bomo ji povedali po pregledu. Kdaj ste starejsim otrockom povedale veselo novico? Janchek81-si ti marcevka oz. aprilcica 2012? Ne, jaz sem januarčica 2012 Mi smo ji povedali šele ko se mi je poznal - nekje v 16T, ker smo se bali, da bomo povedali prezgodej in da ne bi šlo karkoli narobe .... drugače pa tud njim ni jasn kok časa to traja predn bo sestrica privekala na svet
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 10:23:36
|
|
|
|
aja2
|
Kdaj pa si rodila drugic?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 10:26:21
|
|
|
|
Allstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Morskazvezdica, kako to, da si toliko pred pričakovano M test delala? In bravo da je že pokazalo Vprašanje za vas aplikacija mojstrice, zakaj pa MyCalendar šteje en dan premalo v odštevanju do M? Naprimer jaz je ne pričakujem 22.6. in mi danes piše še 1 dan. Včeraj da še dva dni. Meni na isti način. Danes ne šteje in dneva menstruacije tudi ne. Torej je jutri. Pojutrišnjem je pa že today you are expecting, 23. bo one day late, potem pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 10:27:41
|
|
|
|
aja2
|
Potem niste nikomur povedali do 16. tedna?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 10:48:25
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja2 Kdaj pa si rodila drugic? Prvič sem rodila 23.9.2010 ( UPN ) Drugič sem rodila 21.1.2012
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 10:48:29
|
|
|
|
aja2
|
Janchek81-sem na drugem forumu zasledila, da si noseca. Kdaj imas rok?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 10:49:38
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja2 Potem niste nikomur povedali do 16. tedna? Staršem sva, pa ožjim kolegom ( ene 3je so vedli ) ... drugo pa ne ..,. glede na to, da mam za sabo slabo izkušnjo in sem se bala, da tudi tokrat ne bi šlo karkoli narobe.. Pa glede na to da sem imela marca 2015 IMN sem mela na vsak teden preglede in sem rabila varstvo tamale pri mojih, tko, da nism mogla lagat in tajit ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 10:52:37
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Morskazvezdica, kako to, da si toliko pred pričakovano M test delala? In bravo da je že pokazalo Vprašanje za vas aplikacija mojstrice, zakaj pa MyCalendar šteje en dan premalo v odštevanju do M? Naprimer jaz je ne pričakujem 22.6. in mi danes piše še 1 dan. Včeraj da še dva dni. Meni na isti način. Danes ne šteje in dneva menstruacije tudi ne. Torej je jutri. Pojutrišnjem je pa že today you are expecting, 23. bo one day late, potem pa Ahaaaa, zanimivo. No, še to, zadnjo M sem imela 24.5. in vpisala sem 30 dnevni ciklus in mi je vrže 22.6. kot 30 dan in kapljico za M narisano ampak šele 23., torej 31. dan ciklusa. Se učim Še to, se da kako za nazaj vpisati podatke, kdaj sme prejšnje M in O imela, da se bolje računa povprečje ali lahko samo od sedaj naprej pišem? Myperiod tracker imam
< Sporočilo je popravil Ashatan -- 20.6.2016 10:58:06 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 20.6.2016 10:55:38
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja2 Janchek81-sem na drugem forumu zasledila, da si noseca. Kdaj imas rok? 20.9.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?