|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
16.6.2016 17:00:05   
Sofie
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

No super, glavno, da imas podporo in te obravnavajo. Upam, da cimprej ugotovijo kje je problem in da uspe. user posted image

Ja, to pa imam. Moj G je en ta fajn človek. Ne jemlje zadev na izi, no vsaj do zdaj jih ni. Sploh ker res že dolgo traja vse skupaj.

V KO za reprodukcijo me je pa operirala tudi ena super G. In hodim sedaj kar k njej. In kar je najbolj pomembno...v Lj. res nisi samo ena številka. Si vzamejo čas.

Aja, tudi jaz uporabljam aplikacijo. Si beležim en kup zadevuser posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 526
16.6.2016 17:04:02   
Ashatan
Ne vem, najprej bi zmagala, če bi si znala to aplikacijo najti, glede na to da imam windowse na telefonuuser posted image Potem pa da bi se še disciplinirala pisati v to. Jaz sem še peš pisanje človek :)

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 527
16.6.2016 17:08:38   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Ne vem, najprej bi zmagala, če bi si znala to aplikacijo najti, glede na to da imam windowse na telefonuuser posted image Potem pa da bi se še disciplinirala pisati v to. Jaz sem še peš pisanje človek :)

Tudi jaz imam Windows telefon. Aplikacija se imenuje Women Calendaruser posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 528
16.6.2016 17:09:20   
*tabu*
Uf, vidim, da je tudi mene povozil čas, jaz si samo kaj zabeležim kar na 'papir' user posted image

Drugače pa je tudi moja BT danes padla in se je pojavila user posted image , pričakovano par dni prej, ker je bila tudi bolj zgodnja ovulacija.
Tako da nas bo zgleda šlo žal kar nekaj v nov krog, upam, da bo od zdaj naprej seznam bolj zelen.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 529
16.6.2016 17:16:11   
Veronique
Kako slab mesec, spet user posted image no, bomo pa imele spomladanske user posted image a ne user posted image

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 530
16.6.2016 17:19:11   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Tudi jaz imam Windows telefon. Aplikacija se imenuje Women Calendaruser posted image

Zdaj me pa že hecate, če sem pravkar namestila My calendaruser posted image . Tako je pol meseca z zeleno rožco, da treba verjetno takrat SO imetiuser posted image
Pogledam še tega women calendar. Očitno imam danesw čas, namesto bi posesala in tla pomila, preden otroci pridejo domovuser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 531
16.6.2016 17:19:33   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Kako slab mesec, spet user posted image no, bomo pa imele spomladanske user posted image a ne user posted image

Pa res noooouser posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 532
16.6.2016 17:30:11   
mimi_ka

Zdaj me pa že hecate, če sem pravkar namestila My calendaruser posted image . Tako je pol meseca z zeleno rožco, da treba verjetno takrat SO imetiuser posted image
Pogledam še tega women calendar. Očitno imam danesw čas, namesto bi posesala in tla pomila, preden otroci pridejo domovuser posted image

Še ena mobilna se oglaša user posted image user posted image
Ashatan, tudi jaz uporabljam že nekaj časa to aplikacijo MyCalendar in res je super, kot so že punce napisale. Sem pa šla ravno zdaj gledat in ugotovila, da sva tudi midva ta mesec bolj zabušavala. V času O sva uspela bit pridna samo enkrat, tako da tudi jaz nimam kaj dosti upanja za ta mesec user posted image no, pustimo se presenetiti, saj konec koncev secda tudi od enega seksa zanosit user posted image
Je pa res bolj slab ta mesec s pluski user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 533
16.6.2016 17:36:44   
Ashatan
Mh mimi-ka, ampak potem, ko tako pogledaš nazaj, pa veš da sta v času O samo enkrat, nekako pri sebi veš, da pač nista bila najbolj pridna in ne moreš veliko pričakovati, čeprav ja, od 1x se zanosi, jaz sem živi primer za to. Pride pač tako. Jaz pa sem jezna/žalostna, ko imava vsak dan SO in ne samo okoli O, morda v celem mesecu kak dan ali dva ne, ampak itak spermiči preživijo več dni in sploh nisva v onem filingu "delanja" na user posted image , SO imava ko nama zapaše, nič plansko in z nekim stresom da sedaj se pa mora, ker to mojega moža čisto ubije (in mene tudi)..........no, mene potem, ko je vsaki mesec negativno kar jezi tole no. Hudimanškauser posted image Ampak je pa fajn delati na temuser posted image

< Sporočilo je popravil Ashatan -- 16.6.2016 17:39:17 >

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
16.6.2016 17:38:56   
Luminnel
Vidim, da nas bo večina na vrsti v zadnji tretjini meseca... in mora biti več user posted image , kot jih je bilo do sedaj. Upam, da so koledarčki delovali. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 535
16.6.2016 19:31:37   
Storžek3
*tabu* žal mi je..
a tu dobiš M še isti dan , ko ti pade temperatura? Jaz je še nimam, pq je zjutraj tudi BT padla.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 536
16.6.2016 19:38:53   
*tabu*
Hm, ta mesec mi je v bistvu prvič pred user posted image padla BT in je počasi začelo tečt čez dopoldan. Bolj na polno imam običajno 2 in 3 dan.
BT si še ne merim dolgo. Prvič sem jo ravno začela takrat, ko sem tisti mesec zanosila. Potem pa so bili po ss 3 cikli. Pri dveh mi BT ni padla, se je počasi zniževala do 5 dne novega cikla, tokrat pa je in je tudi user posted image .
Tudi PMS sem ta cikel prvič po ss normalno čutila, tako da se bodo hormoni zgleda počasi uravnovesili. Upam.
Bomo pa videli, kaj bo prihodnji mesec, če je tole izjema ali pravilo. Čeprav razmišljam, da bi si jo merila samo v času O, drugače je v resnici malo brez veze. Tudi brez padca BT sem že čutila, da prihaja...

Kdaj po padcu BT pa tvoja user posted image pride?

Izida in Storžek3, mi je žal za vajini user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 537
16.6.2016 20:01:44   
Storžek3
A veš da ne vem točno, ker nisem tok pridna pri merjenju. Prejšnji mesec mislim, da je zjutraj padla pa sem jo popoldan dobila. Danes je bil tudi zjutraj padec BT pa je do večera še ni. Bo pa pol ponoči prišla..naj že pride, saj veste drugače samo tuhtaš kaj pa če.

< Sporočilo je popravil Storžek3 -- 16.6.2016 20:03:33 >

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 538
16.6.2016 20:29:35   
Allstar
user posted image user posted image user posted image JUNIJ 2016 user posted image user posted image user posted image

2.6.
user posted image Allstar, 11. krog, 0 otrokuser posted image

3.6.
user posted image talisman13, 1. krog, 1 otrokuser posted image

12.6.
user posted image pajcevina, 1. kroguser posted image
user posted image izida, 5. kroguser posted image

17.6.
Storzek3, 5. krog, 2 otroka

18.6.
madjanca, 12. krog, 0 otrok

21.6.
user posted image *tabu*, 2. krog po SS, 0 otrokuser posted image
user posted image majčyca, 2. krog, 1 otrokuser posted image

22.6
Ashatan, 5. krog, 2 otroka

24.6.
morskazvezdica, 2. krog, 1 otrok

25.6.
diamantina, 2. krog, 2 otroka

26.6.
Katriss

28.6
Anonimna user posted image , 1. krog, 2 otroka

29.6.
mimi_ka, 3. krog po SS, 1 otrok
Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok

30.6.
Luminnel, 2. krog, 0 otrok
Mayche, 10. krog po SS, 0 otrok

enkrat junija
mišamaša

user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, Bibabuba12

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 539
16.6.2016 20:32:25   
Allstar
Žal je za vse user posted image user posted image ...očitno so se pikice res odločile, da ne bodo zimske, ampak bodo pomladanske. Upam, da bodo pomladanske. Pomlad 2017. user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.6.2016 21:08:47   
talisman13
Žal mi je za vse ki ste dobileuser posted image user posted image

Upam da bo naprej seznam bolj zelen, stiskam pesti za čim več user posted image user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 541
16.6.2016 22:23:36   
majčyca
Danes pa ste bile pridne s čvekanjem user posted image

No sem pa tudi jaz med mobilnimi user posted image jaz tudi že dolgo uporabljam app My Calendar user posted image pa mi je res super zadevica user posted image

Tabu žal mi ne za user posted image
Madjanca kako pa kaj kaže pri tebi?

Občuti katera kaj to nogometno evforijo? Jaz praktično vsak dan user posted image ko je zdaj vsak večer nogomet totalno in user posted image

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.6.2016 22:27:25   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

No sem pa tudi jaz med mobilnimi user posted image jaz tudi že dolgo uporabljam app My Calendar user posted image pa mi je res super zadevica user posted image

Občuti katera kaj to nogometno evforijo? Jaz praktično vsak dan user posted image ko je zdaj vsak večer nogomet totalno in user posted image

Jaaaa....vsak večer sem frejuser posted image Nogometa namreč ne gledamuser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.6.2016 22:30:39   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Jaaaa....vsak večer sem frejuser posted image Nogometa namreč ne gledamuser posted image

Torej sma na istem user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.6.2016 23:58:23   
madjanca
Joooj cvekice. Sploh ne morem sledit, predvsem sedaj, ko delam po 16 ur na dan.. ampak na hitro sem preletela vse.. sicer je na telefonu to sila neprirocno ampak vseeno toliko, da se malce prikljucim v debatko.

Tudi sama imam aplikacijo.. tam pisem user posted image in pa kaksne podrobnosti, ki niso vsakdanje. Recimo kadar opazim hudo spikanje ali druge nepoznane simptome.

Kar pa se tice clomida. Jaz sem ga jemala 3 mesce in po tem casu ni uspelo tako, da me cakajo se trije mesci (srcno upam, da ne bom toliko potrebovala user posted image ). Meni je clomid predpisala na podlagi vseh diagnoz v preteklosti in pa ker je kristalno jasno, da imam lene jajcnike. Nimam menstruacij in tako tudi ne ovulacij. Najprej smo poizkusili z dabrostonom, ki ni deloval. Nato pa smo presedlali na clomid in prvic v zivljenju sem dejansko cutila ovulacije. In tudi cikle imam po clomidu redne, le malce daljse.
In kolikor je meni znano, se comid uporablja za vzpodbujanje ovulacij in s tem so odlicna pomoc zenskam s PCO, ki ovulacij nimajo. Samega PCOja se ne zdravi, ker se ne poznajo zdravila, le v zelji po pricakovanju, se s hormonskimi tableti vzpodbuja jajcnike.

Mogoce sem vse skupaj malce cudnk napisala. Upam, da razumete. Ampak moja glava je polna in rabim obilo spanca user posted image

Se pa bliza dan, ko je ne pricakujem ampak mislim, da se mi bo zaradi strsa vse zamaknilo. Na crtice pa niti ne pomislim.. prvo zato, ker sem polno zasedena user posted image in pa zato, ker sem v casu O bila veliko v sluzbi..

Zal mi je za vse user posted image in upam,da bo drug del meseca lepsi, ostale pa pridemo na vrsto naslednji mesec user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 545
17.6.2016 8:15:46   
mimi_ka

Mh mimi-ka, ampak potem, ko tako pogledaš nazaj, pa veš da sta v času O samo enkrat, nekako pri sebi veš, da pač nista bila najbolj pridna in ne moreš veliko pričakovati, čeprav ja, od 1x se zanosi, jaz sem živi primer za to. Pride pač tako. Jaz pa sem jezna/žalostna, ko imava vsak dan SO in ne samo okoli O, morda v celem mesecu kak dan ali dva ne, ampak itak spermiči preživijo več dni in sploh nisva v onem filingu "delanja" na user posted image , SO imava ko nama zapaše, nič plansko in z nekim stresom da sedaj se pa mora, ker to mojega moža čisto ubije (in mene tudi)..........no, mene potem, ko je vsaki mesec negativno kar jezi tole no. Hudimanškauser posted image Ampak je pa fajn delati na temuser posted image

Ashatan, se poplnoma strinjam s tabo. Seveda je razočaranje dosti večje, ko veš, da si se trudil in bil priden cel mesec, pa potem vseeno ni bilo uspeha. Nama zadnja dva meseca, odkar sem tudi jaz v službi, res ni zneslo bit toliko pridna. Moj pride ob 8h domov, čisto utrujen in zmozgan od celega dneva in dolge vožnje, jaz pa zvečer hitim še kaj narediti in pripraviti za drugi dan in potem se ob 11h zvečer samo še zložim v posteljo in zaspim kot top, me ne zbudiš niti če bi streljal user posted image Tako da sva bolj aktivna za vikende, ampak kaj ko O vedno ne pade na vikend in potem je seveda vse zamujeno user posted image ampak tako je, nimam kaj, bo boljše naslednji mesec, ko imam moj dopust user posted image

Tudi meni je žal za vse, ki vas je obiskala user posted image user posted image
madjanca in storžek3 za vaju pa še stiskam pesti user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.6.2016 9:33:49   
Bibabuba12
Se dobro, da se lahko zanosi od enega samega SO in to celo 5 dni pred O, ker drugace nama ne bo nikoli uspelo. user posted image Mava zadnjih par mesecev oba 5x prevec dela v sluzbi in potem prideva domov cela zmozgana in res ni nobene zelje po cemerkoli. Da bi pa nekaj na silo, samo zato ker je O si pa sploh ne predstavljam. Mogoce se bo kaj spremenilo, ko bova dejansko zacela delati na user posted image .

Drzim pesti za vse, ki v teh dneh cakate na user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
17.6.2016 11:39:38   
Luminnel
Punce rabim vašo pomoč... jaz imam čistilno akcijo oz. organiziram določene vogale v hiši, ki mi jih do sedaj še ni uspelo. user posted image Ja malce sem organizacijski frik in moj je včasih kar živčen, ker vedno vse prestavljam in organiziram, da je čim bolj priročno in lepo izgleda. In ja potem on nikoli nič ne najde. Oz. če smo iskreni sploh ne poizkusi ampak samo sprašuje kje je kaj. user posted image

Uglavnem zadeva je sledeča... kot sem že enkrat omenila sem dobila od sosede voziček in posteljico (kot novo), čeprav imam namen voziček kupiti nov. Druga sorodnica pa mi je kjub temu, da ne ve, da si želiva otročka, dala ogromne količine otroških cunjic. Ker jih ona ne potrebuje, midva pa naj bi jih še rabila, saj sva že dovolj stara. user posted image Te izjave mi grejo resnično na živce. user posted image Čeprav sem se nekaj časa upirala, sem potem le sprejela. Vzela sem samo oblačila do otrokovega dobrega pol leta. Sedaj pa ne vem kaj naj z vsemi temi oblačili. Ker je tega kar precej, dejansko dovolj, da nebi rabila kupiti skoraj nobene stvari več.
Imam pospravljene v plastične zaboje in umaknjene v sobo, kjer nimam ničesar. Vendar mi še vedno, ko jih vidim delajo skomine in me spravijo v slabo voljo. Sploh ne vem kaj naj naredim, po eni strani bi najrajši vse odpeljala v zabojnik za dobrodelne name. Gre za rabljena oblačila, nekatera lepo ohranjena, določena slabše, med njimi pa je tudi kar nekaj kosov, ki niso bili še nikoli rabljeni.
Resnično ne vem kaj bi, vem, da ko imaš otroka vsaka stvar pride prav. Je pa res, da sem tip človeka, ki sem rada urejena in ravno tako bi veljalo za
dojenčka in se nebi znala zadržati, da mu nebi kupila en kup novih stvari. Predvsem pa tistih, ki so mi všeč.

Kaj menite ve, je smiselno obdržati stvari? Po vsej verjetnosti pa bom dobila še precej stvari od ostalih sorodnikov, ki imajo otroke.

Tukaj je slika, da boste imela lažjo predstavo koliko je vsega tega. Meni se zdi kar precej. user posted image Malce sem zmedena.
user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 548
17.6.2016 11:45:51   
Veronique
Jaz bi naredila tako... stvari bi obdrzala (ker nevem, koliko mi bo prislo prav, kaka bo financna situacija itd.), vendar bi jih spakirala in nesla na neko mesto, kjer jih ne bi videla. V mojem primeru torej k svojim starsem v hiso, da pac nisem vsak dan v stiku s tem.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 549
17.6.2016 12:21:02   
Bibabuba12
Js bi stvari tudi obdrzala, ampak bi jih hranila nekje drugje. Ali na podstresju, ce ga imata, ali pa pri starsih, ce imajo to moznost. Pac nekje, da se ne bi dnevno obremenjevala s tem kaj bo in kdaj bo. Drugace pa stvari zgledajo cisto lepe in toliko novih stvari nakupit je kar financni zalogaj, tako da bi 2x premislila preden bi karkoli dala stran. Ce te pa zares moti in ne zelis imeti pa namesto dajanja v zabojnike, raje poisci kaksno druzino, ki ji bo to zares prav prislo, ker ko das v zabojnik, nikoli ne ves kam pravzaprav gre.

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?