|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
10.6.2016 9:12:31   
talisman13
Morskazvezdica meni se BT povisa naslednji dan ko je O ze konec, tako da ce imas danes O se bo verjetno jutri dvigniala

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.6.2016 11:20:19   
Sofie

Hojla.

Jaz sem imela pa danes spet UZ. Sem v naravnem ciklusu pridelala samo en folikel. Je pa ta velik 17mm in naj bi zgledal OK. Tudi sluznica je trenutno prave debeline. Do ovulacije naj bi prišlo v naslednjih dneh.

Je pa drugače res težava v mojem dolgem ciklusu, saj je sluznica potem že prestara in ni dobrih pogojev za vgnezditev. Če sedaj ne bo nič začnem v juliju s klomifenom. Potem pa naj bi po besedah G sigurno uspelo user posted image

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 352
10.6.2016 11:21:33   
Ashatan
BT se res poviša po O, zato se z BT lahko določa O po enih treh mesecih meritev, da se določi približen čas oziroma sam dvig BT nam pove, da je do O prišlo, če ostane po O BT povišana vse do M, ko pade tisti dan ali ostane povišana in je user posted image .

Jaz naj bi O imela en dan v tem tednu, sva od prejšnjega tedna že vsaki dan pridna, sam tudi če sva vsaki mesec toliko pridna enih 10 dni vse naokoli O, se vseeno ne prime, tako da ne pričakujem popolnoma nič. Kar bo pač bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 353
10.6.2016 11:29:56   
mišamašaa
Tako, jaz sem pa danes imela punkcijo foliklov, našli so jih 5, je kar bolelo, zdaj se je malo umirilo. V ponedeljek pa grem na transfer in potem ne ljubo čakanje.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 354
10.6.2016 11:32:15   
morskazvezdica
torej prejle sem naredila O test,črtica je zelo slabo vidna,kot 2 dni nazaj, ko je bila bolj močna,ne pa toliko da bi prekašala testno črtico.torej če prav razumem sem imela verjetno zgodnjo O,torej BT je nizka in to pomeni da ne bo user posted image ta mesec...user posted image

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
10.6.2016 11:45:10   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica

torej prejle sem naredila O test,črtica je zelo slabo vidna,kot 2 dni nazaj, ko je bila bolj močna,ne pa toliko da bi prekašala testno črtico.torej če prav razumem sem imela verjetno zgodnjo O,torej BT je nizka in to pomeni da ne bo user posted image ta mesec...user posted image

Ali je pa še nisi imela, če še močne črtice nisi imela niti na O testu in niti BT še ni narasla, če jaz to dobro razumemuser posted image Ali pa je bila črtica na O testu najbolj močna včeraj, ko nisi delala testa in je O danes, BT pa še ni narasla, ker le ta naraste dan PO O in ne prejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 356
10.6.2016 11:45:34   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: mišamašaa

Tako, jaz sem pa danes imela punkcijo foliklov, našli so jih 5, je kar bolelo, zdaj se je malo umirilo. V ponedeljek pa grem na transfer in potem ne ljubo čakanje.

Res želim da uspeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 357
10.6.2016 11:50:40   
talisman13
Ne morskazvezdica, ko je O se BT povisa meni za 0,5 stopinje lahko se kateri tudi manj, ta povisana BT nima nobene povezave z user posted image , ce bos hotla tocno vedeti kako je pri tebi z BT si jo bos mogla cel cikel meriti vsak dan da bos vidla kaksno mas do O in kaksno po O. Potem ko pa je cas za user posted image pa meni zjutraj pade in potem se popoldne ulije, takrat ko sem bila pa user posted image pa se mi je dvignila se za 0,5 stopinje. Pri vsaki je drugace in po treh mesecih rednega merjenja bos ze vedela kdaj in za koliko se ti povisa

Neposredna povezava do sporočila: 358
10.6.2016 11:58:23   
talisman13
Pa se to jst si sedaj merim z drugim termometrom in mi kaze 0,2 stopinji manj kot prejsni se pravi je pri meni povisana temperatura 36,5 normalna pa 36. Si napisala da ni nikoli visja od 36,6 lahko da je to ze povisana in si imela O pred ponedeljkom, zato pa je potrebno meriti cel cikel da ves kako in kaj se bolje pa je da si zapisujes meritve

Neposredna povezava do sporočila: 359
10.6.2016 15:04:30   
*tabu*
Pri meni je z BT enako kot sta napisali Talisman13 in Ashatan. Ko imam bolečine v jajčnikih in predvidevam, da je takrat O, je to zadnji dan nizke BT, naslednji dan se dvigne. Gre pa iz 36.3-36.6 na 38.8-37.0.
Ovulacijskih testov pa nikoli nisem delala. Smatram, da je O zagotovo mimo, ko imam že tri dni zvišano temperaturo. Tako da morskazvezdica, tudi po moje O še ni mimo.

Mišamašaa, čestitke za 5 foliklov, držim pesti za ponedeljek!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
10.6.2016 15:14:40   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: mišamašaa

O super. A mogoče veš kolk so bili veliki? Kateri dan v ciklusu pa je danes?

Moj je bil 15. dan velik 17mm. Nekje pri 22mm naj bi počil.

Neposredna povezava do sporočila: 361
10.6.2016 15:34:07   
mišamašaa
Hmmm pojma nima k Jst si to nič ne zapomnim :) ampak v sredo sem bla na uz in mislim da je govoril o 17mm. Sam v postopku je tako da sem si jaz zvečer dala stop inekcijo in 34-36 ur po inekcije jih morajo vn pobrati.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 362
10.6.2016 15:36:06   
mišamašaa
Aha dan v ciklusu je pa danes 13.dan.

Neposredna povezava do sporočila: 363
10.6.2016 16:21:31   
Sofie

mišamašaa super. Moj je samo eden in še ta je majhen glede na normalno dolžino ciklusa. Sicer je rekla, da zgleda OK in da je tudi endometrij super. Bomo videli. Drugače jih bo pa julija s klomifenom več :)

Držim pesti, da bo transfer uspešenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 364
10.6.2016 16:50:32   
mišamašaa
Sej jaz za postopek sem jih imela tud malo, samo 5, pa od tega sta verjetno 1 ali 2 vodilna, ostali pa tako tako. Sam men se že starost pozna, tako je on rekel. Ampak če bo en pravi, bom čisto vesela :)
Upam, da bo tebi klomifen pomagal. Tole je res zoprno če so predlogi ciklusi. A drugače že imaš kaj otrok?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 365
10.6.2016 17:21:21   
Sofie

Žal ne. Se že več kot eno leto trudiva za prvega.

Neposredna povezava do sporočila: 366
10.6.2016 17:32:28   
mišamašaa
Joj se še spomnim tega ja :( ko nikakor ni uspelo :( ampak sej bo, boš vidla. Upam, res da vama klomifen pomaga.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 367
10.6.2016 21:04:15   
Sofie
user posted image user posted image
Sploh ne vem kaj mi je danes. Itak sem vedela, da je pregled samo formalnost, da se vidi a pride do spontane ovulacije. G je bila itak fajn, da si je vzela čas in preverila zadeve, kljub temu da danes ni imela ambulante, povedala da itak da bo s klomifenom uspelo.

Že cel dan sem na robu joka...se mi zdi da se zadnji teden kar naprej sprašujem zakaj za vraga ne uspe. In kljub temu, da imam vso podporo mojega, se na trenutke počutim tako samo. Okoli mene so itak same nosečke, ki jih iz srca privoščim. Ampak vseeno sem danes tako zelo žalostna zase user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 368
10.6.2016 21:21:34   
mišamašaa
To je čist normalno. Veš kolikokrat sem se jaz z jokala. Ker tako kot praviš, vse so bile noseče okoli mene, jaz pa nikakor ne. Pa sem imela takrat laparoskopijo in so mi rekli da bi mogla v roku treh mesecev zanosit, pa mi isto ni uspelo.
Tako da če ti je za jokat, se kar zjokat in daj ven iz sebe. Mene je zmer najbl ta občutek nemoči zdelal, ker res čisto nič ne moreš, ker si odvisen od zdravil in zdravnikov.
Koliko si pa stara, če lahko vprašam?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 369
10.6.2016 21:43:10   
Sofie

Ja, sej že cel večer tečejo solze. Mojmu ni nič jasn, ker sem načeloma vedno optimistična, dobre volje.

29 let....sej leta me še ne priganjajo...in itak vem, da bo enkrat uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 370
10.6.2016 22:01:45   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Sploh ne vem kaj mi je danes. Itak sem vedela, da je pregled samo formalnost, da se vidi a pride do spontane ovulacije. G je bila itak fajn, da si je vzela čas in preverila zadeve, kljub temu da danes ni imela ambulante, povedala da itak da bo s klomifenom uspelo.

Že cel dan sem na robu joka...se mi zdi da se zadnji teden kar naprej sprašujem zakaj za vraga ne uspe. In kljub temu, da imam vso podporo mojega, se na trenutke počutim tako samo. Okoli mene so itak same nosečke, ki jih iz srca privoščim. Ampak vseeno sem danes tako zelo žalostna zase user posted image

Sofie....prav je da poveš, zato pa smo tu..jeza, razočaranje in sto vprašanj, vemuser posted image Veš kaj, tudi za naju bo enkrat posijal sonček!!

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 371
10.6.2016 22:16:11   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: izida

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Sofie....prav je da poveš, zato pa smo tu..jeza, razočaranje in sto vprašanj, vemuser posted image Veš kaj, tudi za naju bo enkrat posijal sonček!!

Hvalaaa.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 372
10.6.2016 22:51:07   
Veronique
Sophie, kako te razumem. Tudi mene leta ne preganjajo (24let) pa vseeno se ze tako dolgo trudima, ko pa le uspe, se pa slabo konca. Zdaj namensko rabim malo pavze (mesec, morda dva), da pridem k sebi, ker to je mucenje. Vsaki user posted image iz srca privoscim, hkrati pa sem zalostna zase in se sprasujem "zakaj ne jaz". Te misli pridejo in gredo, so pa cisto normalne se mi zdi. Vse imamo dobre in slabe trenutke. Ampak tudi za nas bo posijal soncek, ko bomo l. 2017 nase otrocke drzale v narocju in takrat se bomo zavedle, da je bilo vredno.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 373
10.6.2016 22:58:32   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Sophie, kako te razumem. Tudi mene leta ne preganjajo (24let) pa vseeno se ze tako dolgo trudima, ko pa le uspe, se pa slabo konca. Zdaj namensko rabim malo pavze (mesec, morda dva), da pridem k sebi, ker to je mucenje. Vsaki user posted image iz srca privoscim, hkrati pa sem zalostna zase in se sprasujem "zakaj ne jaz". Te misli pridejo in gredo, so pa cisto normalne se mi zdi. Vse imamo dobre in slabe trenutke. Ampak tudi za nas bo posijal soncek, ko bomo l. 2017 nase otrocke drzale v narocju in takrat se bomo zavedle, da je bilo vredno.

Pavza pride prav, priporočam. Jaz sem jo imela zaradi operacije in sem bila res neobremenjena.

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 374
11.6.2016 9:46:44   
pajcevina
Vsako jutro pridem pogledat če je kaj novega. In močno, močno navijam! user posted image Sicer bo v drugi polovici meseca bolj pestro, ko vas je več.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?