|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
8.6.2016 19:32:10   
pajcevina
Sem bila tako pametna, kako ne bom še kupila testa. No, danes sem bila v lekarni in se nisem mogla upret. Zdej se bo pa še težje, da ga še ne naredim takoj jutri. Res je drag, in če bo prekmalu, bo potreben še kakšen...
Znaki: špikanje v prsih, na otip rahlo boleče, tako da sem se zjutraj od tega zbudila še pred budilko (psiha dela)

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 301
8.6.2016 19:45:22   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Sem bila tako pametna, kako ne bom še kupila testa. No, danes sem bila v lekarni in se nisem mogla upret. Zdej se bo pa še težje, da ga še ne naredim takoj jutri. Res je drag, in če bo prekmalu, bo potreben še kakšen...
Znaki: špikanje v prsih, na otip rahlo boleče, tako da sem se zjutraj od tega zbudila še pred budilko (psiha dela)

Pajcevina, midve pa na isti dan čakava, kajneuser posted image Ja, priznam, tudi jaz ga imam že domauser posted image A boš ga res delala? Tudi jaz mam špikanje v jajčnikih že od O naprej, moje prsi pa so polne in večje, bradavice malce boleče, ostalo niti niso. In veš kaj, tudi jaz sem se danes zbudila že ob pol 7, budilko pa sem imela ob pol 8user posted image V mislih sem s tabo, itak sva sotrpinki v pričakovanju user posted image . Jaz še ga ne bom, je blo prejšnje cikluse preveč psihiranja. Drugače pa, ko se polulaš, javiuser posted image Tudi če pokaže negativo, do nedelje še lahko upaš!

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 302
8.6.2016 19:47:31   
Veronique
Moja user posted image se je zakljucila, ampak bo ta mesec vse na strani. Rabim malo pavze, psihicne in fizicne. Tako da nic O testov in nicesar, morda celo z zascito. Me je zdaj to tako potrlo... se moram prvo sestaviti in spet zacet pozitivno razmisljat, potem pa v nove bojeuser posted image
Imam pa drug teden ginekologa, me zanima kaj bo povedala.
Prejsnjic me je samo tako sumljovo vprasala "a smo vas dali na ugotavljanje kake pregrade?", pa sem rekla ne in je bilo to to. Nevem, bomo videli.

Neposredna povezava do sporočila: 303
8.6.2016 19:47:33   
Bibabuba12

IZVIRNO SPOROČILO: izida

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Tale mesec mora bit, razen na zalost zacetka, cisto lep zelen. user posted image

Ste me pa ze prepricale, da mogoce je pa res kaj na tem in sem prej sla po test in ga naredila. Valda je snezno bel, po pricakovanjih. user posted image Mogoce bom kontra navijala cez par mesecev. user posted image

Vsaj veš, na čem si! Jaz ga imam tudi že doma, upam, da bo počakal do nedeljeuser posted image Potem ti držimo pesti za takrat, ko si to želišuser posted image

No ja, ja in ne, ker je vseeno se dosti zgodaj in mi user posted image se 5 dni ne bo zamujala, tako da teoreticno bi se bilo mozno. user posted image Drzim pesti, da ti uspe pocakat ali pa da se pokazeta user posted image , ce bos delala prej.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 304
8.6.2016 19:52:45   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Moja user posted image se je zakljucila, ampak bo ta mesec vse na strani. Rabim malo pavze, psihicne in fizicne. Tako da nic O testov in nicesar, morda celo z zascito. Me je zdaj to tako potrlo... se moram prvo sestaviti in spet zacet pozitivno razmisljat, potem pa v nove bojeuser posted image
Imam pa drug teden ginekologa, me zanima kaj bo povedala.
Prejsnjic me je samo tako sumljovo vprasala "a smo vas dali na ugotavljanje kake pregrade?", pa sem rekla ne in je bilo to to. Nevem, bomo videli.

Kolk časa pa že delata na bejbiju?

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 305
8.6.2016 20:18:56   
Veronique
Leto in nekaj (niti ne stejem tocno), vmes pa dva SS.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 306
8.6.2016 20:33:24   
Sofie

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 307
8.6.2016 20:47:32   
izida
Punce, mene pa je zdaj, ko sem prišla izpod tuša in se umirila, začelo tako tiščat v spodnjem delu trebuha (sem popolnoma odmislila znake, ampak ne morem mimo tega). Nek čuden pritisk čutim, ki mi je tuj in prihaja od križa v spodnji del trebuha. Jaz še vedno krvomočnico pijem. Raje neham? user posted image Lep večer vam želim in hvala za morebitne odgovore, če se je kateri kaj takega dogajalo. Kakšni so pa znaki za vnete jajčnike?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 308
8.6.2016 20:49:20   
izida

Močen moraš biti, a ne?...Občudujem Vas vse, ki ste šle skozi tole...user posted image Vse dobro ti želim v prihodnosti in seveda, da čimprej ponovno ugledaš user posted image in na koncu malo štručkico!

Neposredna povezava do sporočila: 309
8.6.2016 21:00:15   
Bibabuba12
Ze vidim, da ne bos do nedelje zdrzala s testom. user posted image Upam, da je to znak, da bosta user posted image ! user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 310
8.6.2016 21:22:22   
diamantina
Zdravo punce! Kako kaj? Jaz sem zelo zaposlena z delom, imamo kar gnečo v službi in ne najdem časa za računalnik, popoldne me seveda še moja škrateka okupirata in sem čisto preč. user posted image

Mene lahko prestavite kar v julijski seznam, ta mesec ne bo nič, saj moža nimam doma ravno v času O ... danes se mi je začela sluz, kar pomeni da max. do jutri zjutraj, seksa pa žal ravno danes in jutr zagotovo ne bo (že včeraj ga ni bilo) user posted image , tako da bo M kar lepo prišla, ko bo čas zanjo. Pa drug mesec ... kaj čmo. user posted image

Držim pa pesti za vse, ki je ne čakate ta mesec!

< Sporočilo je popravil diamantina -- 8.6.2016 21:24:09 >

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 311
8.6.2016 22:48:03   
Allstar
diamantina pa imaš takoj naslednji dan ovulacijo? Jaz jo imam ponavadi 4-5 po začetku vlečljivega izcedka.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 312
8.6.2016 23:07:10   
madjanca
Evo.. jaz pa sem bila pri svoji ginekologinji pa da vidimo, kako dalje.. pravi, da se je stanje jajcnikov obcutno izboljsalo in ji ni jasno, zakaj do oploditve se ni prislo. Meni pa, da je verjetno potrebno le se malce hormona.
Tako, da imam za tri mesece se klomid poleg tega pa se napotnico za neplodnostno, ce do septembra ne uspe...
Zdaj pa me zanima, ce katera ve, kaksne so cakalne vrste za prvi pregled?

Sva se pa potem se dogo pogovarjali in mi je spet vlila kancek upanja in optimizma. user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 313
9.6.2016 6:21:56   
mava1975
V ljubljani si kar hitro na vrsti za prvi pregled. V mariboru 4-6 mesecev...

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 314
9.6.2016 6:32:28   
diamantina
Allstar, mislim, da jo imam točno na sluz, v drugi N sva namreč takrat samo na tisti dan, ker sva imela oba tisti mesec grozno gnečo, pa se je prijelo. Spomnim pa se, da je bilo tudi prvič tako, prav zapisala sem si (takrat sem imela bolj čas za to), da sem opazila sluz in je treba v akcijo. Je pa res, da sva prvič okrog O imela vsak dan seks. user posted image

Pa saj bo, bo pač na svet prijokalo konec marca, namesto v začetku.

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 315
9.6.2016 6:48:11   
pajcevina
Drage dame!
Jaz se še kar tresem!user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 316
9.6.2016 6:51:16   
pajcevina

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Pajcevina, midve pa na isti dan čakava, kajneuser posted image Ja, priznam, tudi jaz ga imam že domauser posted image A boš ga res delala? Tudi jaz mam špikanje v jajčnikih že od O naprej, moje prsi pa so polne in večje, bradavice malce boleče, ostalo niti niso. In veš kaj, tudi jaz sem se danes zbudila že ob pol 7, budilko pa sem imela ob pol 8user posted image V mislih sem s tabo, itak sva sotrpinki v pričakovanju user posted image . Jaz še ga ne bom, je blo prejšnje cikluse preveč psihiranja. Drugače pa, ko se polulaš, javiuser posted image Tudi če pokaže negativo, do nedelje še lahko upaš!

Zdaj pa še jaz navijam zate na max!!!

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 317
9.6.2016 7:05:56   
mišamašaa
Wiiiiiiiiiiiiiiii čestitke.

Neposredna povezava do sporočila: 318
9.6.2016 7:17:23   
Bibabuba12

Drage dame!

Super! Cestitke! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 319
9.6.2016 7:24:47   
majčyca

Drage dame!

Iskrene čestitke in lepo user posted image ti želim user posted image
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 320
9.6.2016 7:29:26   
*tabu*
Čestitam!!! user posted image

Naj bo nosečnost čim bolj prijetna in brezskrbna user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 321
9.6.2016 8:04:52   
izida

Drage dame!

Polepšala si mi dan user posted image user posted image user posted image čestitam ti iz srca in ti želim mirno nosečnost!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 322
9.6.2016 8:04:55   
majčyca
Izida si ti tudi že nardila test? Super bi bilo, če nam danes obe sporočita tako lepo novičko user posted image

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 323
9.6.2016 8:22:42   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Izida si ti tudi že nardila test? Super bi bilo, če nam danes obe sporočita tako lepo novičko user posted image

majčyca, jaz ga pa še nisem. Sem že šla enkrat lulat, tako da sem prvi urin zamudila. Čeprav sem pomislila, da bi z drugim, pa bom najbrž raje do jutri zjutraj počakala. pajcevina, si še imela kake druge znakce kot špikanje v prsih in jajčnikih?

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 324
9.6.2016 8:31:44   
Anonimen
Čestitam, pajcevina!!! user posted image user posted image user posted image
Anonimna user posted image .

(odgovor članu izida)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?