|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
9.6.2016 8:36:02   
Veronique
Bravo, cestitke!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
9.6.2016 9:23:10   
Ashatan
Super, pa le imamo spet nosečko user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 327
9.6.2016 9:55:58   
talisman13
Čestitkeuser posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 328
9.6.2016 10:27:37   
pajcevina
Hvala Vam! Še kar ne morem dojet, da se je to res meni zgodilo!

Komaj čakam, da bodo 3 meseci mimo in da lahko razširim novico (sem zelo težko tiho). Pa upam, da ne bo prehudih slabosti - ker potem je težko skrivat.

Moj povprečen ciklus je bil dolg 27 dni (kar je na današnji dan, čeprav sem na seznamček za ziher dala datum najdaljšega ciklusa). Danes je tudi 14 dni od O. Pokazal pa se je tako močen plusek, da ni dvoma.user posted image

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 329
9.6.2016 10:33:26   
pajcevina

IZVIRNO SPOROČILO: izida

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Izida si ti tudi že nardila test? Super bi bilo, če nam danes obe sporočita tako lepo novičko user posted image

majčyca, jaz ga pa še nisem. Sem že šla enkrat lulat, tako da sem prvi urin zamudila. Čeprav sem pomislila, da bi z drugim, pa bom najbrž raje do jutri zjutraj počakala. pajcevina, si še imela kake druge znakce kot špikanje v prsih in jajčnikih?

Oj! Res je bolje, da počakaš še kak dan, pa da si potem bolj ziher. Poleg prsi sem bila zadnje tri večere tudi tako utrujena, da sem se po hitrem postopku spravila ležat. Vceraj sem celo zaspala ob 9h, pa me je zbudil telefon. Drugače sem bolj nočni ptič in mi je bilo to tudi malo sumljivo.
Danes pa mi prebava dela 100/h, sam to so živci verjetno.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 330
9.6.2016 10:38:42   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Izida si ti tudi že nardila test? Super bi bilo, če nam danes obe sporočita tako lepo novičko user posted image

Bravo...in še tole v prvo, kajne??user posted image

majčyca, jaz ga pa še nisem. Sem že šla enkrat lulat, tako da sem prvi urin zamudila. Čeprav sem pomislila, da bi z drugim, pa bom najbrž raje do jutri zjutraj počakala. pajcevina, si še imela kake druge znakce kot špikanje v prsih in jajčnikih?

Oj! Res je bolje, da počakaš še kak dan, pa da si potem bolj ziher. Poleg prsi sem bila zadnje tri večere tudi tako utrujena, da sem se po hitrem postopku spravila ležat. Vceraj sem celo zaspala ob 9h, pa me je zbudil telefon. Drugače sem bolj nočni ptič in mi je bilo to tudi malo sumljivo.

Bravouser posted image in še tole v prvo, kajne??user posted image jaz pa ga ne bom do nedelje delala sem se odločila, ker sem bila že velikokrat razočarana, čeprav mislim, da mam vse to nek PMS al pa še kako vnetje jajčnikov. Tako da čakam, če pride ali je ne bo. Polepšala si mi dan!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 331
9.6.2016 10:39:40   
izida
Nekaj sem skopirala in prepisala tako da je neka zmeda nastalauser posted image .

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 332
9.6.2016 10:42:18   
pajcevina

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Bravo...in še tole v prvo, kajne??user posted image

Bravouser posted image in še tole v prvo, kajne??user posted image jaz pa ga ne bom do nedelje delala sem se odločila, ker sem bila že velikokrat razočarana, čeprav mislim, da mam vse to nek PMS al pa še kako vnetje jajčnikov. Tako da čakam, če pride ali je ne bo. Polepšala si mi dan!!!user posted image user posted image

Res hvala ti! Ja, sej zato ne morem dojet, ker je bilo v prvo. Kot sem že napisala, sva se za najino prvo dete trudila več kot eno leto, za drugo 1 cikel - in se mi je zdelo da je bila to zgolj sreča in zelo malo verjetno, da se zgodba ponovi. Pa še ob enakem letnem času...user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 333
9.6.2016 11:54:44   
Bibabuba12
Oh wow. Kar v prvo. user posted image

Upam, da bo tudi meni sreca naklonjena in da ne bova dolgo cakala, ko bova zacela delat na tem. Ali pa da naju kak mesec prej presenti. user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 334
9.6.2016 12:05:31   
majčyca
izida zakaj misliš da bi to lahko bilo vnetje jajčnikov?

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 335
9.6.2016 12:33:50   
izida

Ma ne vem, svašta že razmišljam. Ker mam taki pritisk v jajčnikih, ki ne pomeha in to nepoznano špikanje od ovulacije naprej. Se mi zdi preveč lepo, da bi blo res. Poleg tega me danes preveva nek notranji občutek, da ni uspelo, tudi tokrat ne. Bom počakala do nedelje, da vidim, če se prikaže.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.6.2016 14:46:05   
majčyca

Ma ne vem, svašta že razmišljam. Ker mam taki pritisk v jajčnikih, ki ne pomeha in to nepoznano špikanje od ovulacije naprej. Se mi zdi preveč lepo, da bi blo res. Poleg tega me danes preveva nek notranji občutek, da ni uspelo, tudi tokrat ne. Bom počakala do nedelje, da vidim, če se prikaže.

Poznam ta občutek, ampak to še vseeno nič ne pomeni. Mogoče pa te ravno pozitivno preseneti. Dokler ni user posted image je še vse mogoče. Kaj pa prsi te drugače pred user posted image tudi bolijo? Pa kako dolgo te zdaj že bolijo prsi? Mene so izključno samo v user posted image , pred user posted image nikoli.
Držim pesti, da bo user posted image user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 337
9.6.2016 15:09:54   
izida

Poznam ta občutek, ampak to še vseeno nič ne pomeni. Mogoče pa te ravno pozitivno preseneti. Dokler ni user posted image je še vse mogoče. Kaj pa prsi te drugače pred user posted image tudi bolijo? Pa kako dolgo te zdaj že bolijo prsi? Mene so izključno samo v user posted image , pred user posted image nikoli.

bo

(odgovor članu izida)

Hvala za spodbudne besede, enako želim tudi tebi, da čim prej ugledašuser posted image in postaneš user posted image Mene prsi bolijo vedno pred M, ta mesec pa mogoče malo ali sploh ne, edino polne so in precej večje od O. Včeraj so postale občutljive bradavičke, tako da ne vem. Bomo videli user posted image Sploh pokaže test že 11. dan po ovulaciji oz. "tistem" odnosu? Bo že počakalo do nedelje ko ima datum za predvideno. Priznam, da me je po eni strani tudi strah, da ga grem delat prej, vidim + in potem dobim krvavitev, kot se je zgodilo že mnogim user posted image Potem ga raje ne vidim prej in kar bo, bo. Tako, da bom morala biti še malce potrpežljiva.

Danes sem se prebudila tako pozitivno, potem me je razveselila še pajcevina in sem si rekla, kako lep dan. Potem pa pokukam na spletno omrežje in vidim, kako znanka ponosno (s slikico od UZ) oznani že 4. nosečnost (da ne bo pomote, vsaki ta čudež narave privoščim iz srca), ampak da bi ve vedele, kaj je v ozadju tega "delanja otrok", bi Vas srce bolelo. Ko veš, da otrok ni sad ljubezni, ampak drugih manevrov... In sem bila tako jezna, zamišljena in slabe volje. Ne vem, na kaj. Morebiti nase? No, potem me je moj potolažil in presenetil, ko me vpraša: spet o tistem razmišljaš? Pa rečem neuser posted image Itak je vedel, da lažem in mi pravi: tudi za naju bo enkrat prišel tisti dan, boš videla! In sem imela kar solznate oči ter se odločila, da tudi če tokrat spet ne bo, se ne vdam kar tako! user posted image user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 338
9.6.2016 16:06:39   
majčyca

bo

(odgovor članu izida)

Hvala za spodbudne besede, enako želim tudi tebi, da čim prej ugledašuser posted image in postaneš user posted image Mene prsi bolijo vedno pred M, ta mesec pa mogoče malo ali sploh ne, edino polne so in precej večje od O. Včeraj so postale občutljive bradavičke, tako da ne vem. Bomo videli user posted image Sploh pokaže test že 11. dan po ovulaciji oz. "tistem" odnosu? Bo že počakalo do nedelje ko ima datum za predvideno. Priznam, da me je po eni strani tudi strah, da ga grem delat prej, vidim + in potem dobim krvavitev, kot se je zgodilo že mnogim user posted image Potem ga raje ne vidim prej in kar bo, bo. Tako, da bom morala biti še malce potrpežljiva.

Danes sem se prebudila tako pozitivno, potem me je razveselila še pajcevina in sem si rekla, kako lep dan. Potem pa pokukam na spletno omrežje in vidim, kako znanka ponosno (s slikico od UZ) oznani že 4. nosečnost (da ne bo pomote, vsaki ta čudež narave privoščim iz srca), ampak da bi ve vedele, kaj je v ozadju tega "delanja otrok", bi Vas srce bolelo. Ko veš, da otrok ni sad ljubezni, ampak drugih manevrov... In sem bila tako jezna, zamišljena in slabe volje. Ne vem, na kaj. Morebiti nase? No, potem me je moj potolažil in presenetil, ko me vpraša: spet o tistem razmišljaš? Pa rečem neuser posted image Itak je vedel, da lažem in mi pravi: tudi za naju bo enkrat prišel tisti dan, boš videla! In sem imela kar solznate oči ter se odločila, da tudi če tokrat spet ne bo, se ne vdam kar tako! user posted image user posted image

Hvala tudi tebi za tako lepe želje in upam, da se to hitro uresniči user posted image
Po mojem je odvisno od testa kako hitro pokaže pravilni rezultat, kako občutljiv je. Ker imaš teste ki zelo hitro pokažejo in tiste, ki kasnje.
Jaz mislim (in tudi sama sebe moram včasih v to prepričevat), da je vedno treba poskusit pozitivno razmišljat, ker potem tudi lažje prenesemo kakšne negativne zadeve.
To ko pa se otroci delajo iz kakšnih drugih manevrov in ne iz dejanske želje po otroku in ljubezni, tega pa sploh nočem kaj dosti komentirat, ker pri takih starših po navadi na koncu otroci najbolj trpijo, pa niso nič krivi user posted image

< Sporočilo je popravil majčyca -- 9.6.2016 16:07:42 >

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 339
9.6.2016 16:58:00   
Bibabuba12
Js ne razumem kako lahko ima kdo kakrsnekoli druge razloge za otroka kot ljubezen... Groza. user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 340
9.6.2016 17:26:48   
..noname..
uf, grozno kakšni ljudje obstajajo. To me spominja na mojo sodelavko, ki je rekla, da si želi imeti 4 otroke zato, da ko se bo z partnerjem ločila vsak dobi 2. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na koncu pa takim takoj uspe zanosit, une ki se pa trudite in to delate z željo in vso ljubeznijo pa ne. Res grdo.

Naj bo junij čimbolj zelenuser posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 341
9.6.2016 19:50:18   
Allstar
user posted image user posted image user posted image JUNIJ 2016 user posted image user posted image user posted image

2.6.
user posted image Allstar, 11. krog, 0 otrokuser posted image

3.6.
user posted image talisman13, 1. krog, 1 otrokuser posted image

12.6.
user posted image pajcevina, 1. kroguser posted image
izida, 5. krog

17.6.
Storzek3, 5. krog, 2 otroka

18.6.
madjanca, 12. krog, 0 otrok

21.6.
*tabu*, 2. krog po SS, 0 otrok
majčyca, 2. krog, 1 otrok

22.6
Ashatan, 5. krog, 2 otroka

24.6.
morskazvezdica, 2. krog, 1 otrok

25.6.
diamantina, 2. krog, 2 otroka

26.6.
Katriss

29.6.
mimi_ka, 3. krog po SS, 1 otrok
Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok

30.6.
Luminnel, 2. krog, 0 otrok
Mayche, 10. krog po SS, 0 otrok

enkrat junija
mišamaša

user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, Bibabuba12

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 342
9.6.2016 20:54:05   
Sofie

Čestitke user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 343
9.6.2016 22:09:56   
majčyca
Jaz se že cel večer tako čudno počutim, želidec me nekaj boli, v spodnjem delu trebuha imam taki pritisk, hrbet in glava me bolita, v jajčniku me vsake toliko špikne user posted image groza user posted image upam da ne zbolim, tak čudno se že dolgo nisem počutila.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.6.2016 22:45:54   
izida

Jaz se že cel večer tako čudno počutim, želidec me nekaj boli, v spodnjem delu trebuha imam taki pritisk, hrbet in glava me bolita, v jajčniku me vsake toliko špikne user posted image groza user posted image upam da ne zbolim, tak čudno se že dolgo nisem počutila.

Kaj pa če se ti približuje O? Glede na špikanje mislim....tudi jaz upam, da ne zboliš, naj že bo končno pravo poletjeuser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 345
9.6.2016 22:48:24   
majčyca

Kaj pa če se ti približuje O? Glede na špikanje mislim....tudi jaz upam, da ne zboliš, naj že bo končno pravo poletjeuser posted image

Ne ne, moja O je bila v nedeljo in že od takrat me vsak dan malo špika, danes pa še tako čudno počutje...

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 346
9.6.2016 22:50:22   
izida

Ne ne, moja O je bila v nedeljo in že od takrat me vsak dan malo špika, danes pa še tako čudno počutje...

Lahko, da se je kaj prijelo in so srečkauser posted image user posted image Držim pesti, da je tvoja sreča že na poti! Bo težko čakat, ne??

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 347
9.6.2016 22:54:25   
majčyca

Lahko, da se je kaj prijelo in so srečkauser posted image user posted image Držim pesti, da je tvoja sreča že na poti! Bo težko čakat, ne??

Ko bi se le tvoje besede uresničile user posted image ampak nimam kaj dosti upanja, ker sma bila pridna samo 2 dni pred O, potem pa nič več, se nama ni izšlo. Pa to počutje bi verjetno bolj težko pripisala nosečnosti. Ali pač? Ja čakat pa je vedno težko, se mi zdi da sem velikokrat neučakana kot majhen otrok user posted image
Kako pa si se ti odločila, boš delala test jutri ali čakaš na nedeljo?

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 348
9.6.2016 23:06:03   
izida
Dovolj je ze en odnos tiste dni, ki privede do user posted image Jaz bom pa v nedeljo, če je ne bo, al pa ponedeljek. Bom videlauser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.6.2016 5:59:39   
morskazvezdica
Dobro jutro.

Danes naj bi imela O,ampak BT ni nic povisanauser posted image merim ze od ponedeljka pa se ni bila nad 36,6. Ali je mozno da se BT med O ne povisa?verjetno ne? Sicer vseeno pridno user posted image user posted image

Čestitam za user posted image user posted image
Čimveč user posted image ta mesec! user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?