Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 19:32:10
|
|
|
|
pajcevina
|
Sem bila tako pametna, kako ne bom še kupila testa. No, danes sem bila v lekarni in se nisem mogla upret. Zdej se bo pa še težje, da ga še ne naredim takoj jutri. Res je drag, in če bo prekmalu, bo potreben še kakšen... Znaki: špikanje v prsih, na otip rahlo boleče, tako da sem se zjutraj od tega zbudila še pred budilko (psiha dela)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 19:45:22
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina Sem bila tako pametna, kako ne bom še kupila testa. No, danes sem bila v lekarni in se nisem mogla upret. Zdej se bo pa še težje, da ga še ne naredim takoj jutri. Res je drag, in če bo prekmalu, bo potreben še kakšen... Znaki: špikanje v prsih, na otip rahlo boleče, tako da sem se zjutraj od tega zbudila še pred budilko (psiha dela) Pajcevina, midve pa na isti dan čakava, kajne Ja, priznam, tudi jaz ga imam že doma A boš ga res delala? Tudi jaz mam špikanje v jajčnikih že od O naprej, moje prsi pa so polne in večje, bradavice malce boleče, ostalo niti niso. In veš kaj, tudi jaz sem se danes zbudila že ob pol 7, budilko pa sem imela ob pol 8 V mislih sem s tabo, itak sva sotrpinki v pričakovanju . Jaz še ga ne bom, je blo prejšnje cikluse preveč psihiranja. Drugače pa, ko se polulaš, javi Tudi če pokaže negativo, do nedelje še lahko upaš!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 19:47:31
|
|
|
|
Veronique
|
Moja se je zakljucila, ampak bo ta mesec vse na strani. Rabim malo pavze, psihicne in fizicne. Tako da nic O testov in nicesar, morda celo z zascito. Me je zdaj to tako potrlo... se moram prvo sestaviti in spet zacet pozitivno razmisljat, potem pa v nove boje Imam pa drug teden ginekologa, me zanima kaj bo povedala. Prejsnjic me je samo tako sumljovo vprasala "a smo vas dali na ugotavljanje kake pregrade?", pa sem rekla ne in je bilo to to. Nevem, bomo videli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 19:47:33
|
|
|
|
Bibabuba12
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Tale mesec mora bit, razen na zalost zacetka, cisto lep zelen. Ste me pa ze prepricale, da mogoce je pa res kaj na tem in sem prej sla po test in ga naredila. Valda je snezno bel, po pricakovanjih. Mogoce bom kontra navijala cez par mesecev. Vsaj veš, na čem si! Jaz ga imam tudi že doma, upam, da bo počakal do nedelje Potem ti držimo pesti za takrat, ko si to želiš No ja, ja in ne, ker je vseeno se dosti zgodaj in mi se 5 dni ne bo zamujala, tako da teoreticno bi se bilo mozno. Drzim pesti, da ti uspe pocakat ali pa da se pokazeta , ce bos delala prej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 19:52:45
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Moja se je zakljucila, ampak bo ta mesec vse na strani. Rabim malo pavze, psihicne in fizicne. Tako da nic O testov in nicesar, morda celo z zascito. Me je zdaj to tako potrlo... se moram prvo sestaviti in spet zacet pozitivno razmisljat, potem pa v nove boje Imam pa drug teden ginekologa, me zanima kaj bo povedala. Prejsnjic me je samo tako sumljovo vprasala "a smo vas dali na ugotavljanje kake pregrade?", pa sem rekla ne in je bilo to to. Nevem, bomo videli. Kolk časa pa že delata na bejbiju?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 20:18:56
|
|
|
|
Veronique
|
Leto in nekaj (niti ne stejem tocno), vmes pa dva SS.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 20:33:24
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Leto in nekaj (niti ne stejem tocno), vmes pa dva SS.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 20:47:32
|
|
|
|
izida
|
Punce, mene pa je zdaj, ko sem prišla izpod tuša in se umirila, začelo tako tiščat v spodnjem delu trebuha (sem popolnoma odmislila znake, ampak ne morem mimo tega). Nek čuden pritisk čutim, ki mi je tuj in prihaja od križa v spodnji del trebuha. Jaz še vedno krvomočnico pijem. Raje neham? Lep večer vam želim in hvala za morebitne odgovore, če se je kateri kaj takega dogajalo. Kakšni so pa znaki za vnete jajčnike?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 20:49:20
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Leto in nekaj (niti ne stejem tocno), vmes pa dva SS. Močen moraš biti, a ne?...Občudujem Vas vse, ki ste šle skozi tole... Vse dobro ti želim v prihodnosti in seveda, da čimprej ponovno ugledaš in na koncu malo štručkico!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 21:00:15
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Ze vidim, da ne bos do nedelje zdrzala s testom. Upam, da je to znak, da bosta !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 21:22:22
|
|
|
|
diamantina
|
Zdravo punce! Kako kaj? Jaz sem zelo zaposlena z delom, imamo kar gnečo v službi in ne najdem časa za računalnik, popoldne me seveda še moja škrateka okupirata in sem čisto preč. Mene lahko prestavite kar v julijski seznam, ta mesec ne bo nič, saj moža nimam doma ravno v času O ... danes se mi je začela sluz, kar pomeni da max. do jutri zjutraj, seksa pa žal ravno danes in jutr zagotovo ne bo (že včeraj ga ni bilo) , tako da bo M kar lepo prišla, ko bo čas zanjo. Pa drug mesec ... kaj čmo. Držim pa pesti za vse, ki je ne čakate ta mesec!
< Sporočilo je popravil diamantina -- 8.6.2016 21:24:09 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 22:48:03
|
|
|
|
Allstar
|
diamantina pa imaš takoj naslednji dan ovulacijo? Jaz jo imam ponavadi 4-5 po začetku vlečljivega izcedka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 23:07:10
|
|
|
|
madjanca
|
Evo.. jaz pa sem bila pri svoji ginekologinji pa da vidimo, kako dalje.. pravi, da se je stanje jajcnikov obcutno izboljsalo in ji ni jasno, zakaj do oploditve se ni prislo. Meni pa, da je verjetno potrebno le se malce hormona. Tako, da imam za tri mesece se klomid poleg tega pa se napotnico za neplodnostno, ce do septembra ne uspe... Zdaj pa me zanima, ce katera ve, kaksne so cakalne vrste za prvi pregled? Sva se pa potem se dogo pogovarjali in mi je spet vlila kancek upanja in optimizma.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 6:21:56
|
|
|
|
mava1975
|
V ljubljani si kar hitro na vrsti za prvi pregled. V mariboru 4-6 mesecev...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 6:32:28
|
|
|
|
diamantina
|
Allstar, mislim, da jo imam točno na sluz, v drugi N sva namreč takrat samo na tisti dan, ker sva imela oba tisti mesec grozno gnečo, pa se je prijelo. Spomnim pa se, da je bilo tudi prvič tako, prav zapisala sem si (takrat sem imela bolj čas za to), da sem opazila sluz in je treba v akcijo. Je pa res, da sva prvič okrog O imela vsak dan seks. Pa saj bo, bo pač na svet prijokalo konec marca, namesto v začetku.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 6:48:11
|
|
|
|
pajcevina
|
Drage dame! Jaz se še kar tresem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 6:51:16
|
|
|
|
pajcevina
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina Sem bila tako pametna, kako ne bom še kupila testa. No, danes sem bila v lekarni in se nisem mogla upret. Zdej se bo pa še težje, da ga še ne naredim takoj jutri. Res je drag, in če bo prekmalu, bo potreben še kakšen... Znaki: špikanje v prsih, na otip rahlo boleče, tako da sem se zjutraj od tega zbudila še pred budilko (psiha dela) Pajcevina, midve pa na isti dan čakava, kajne Ja, priznam, tudi jaz ga imam že doma A boš ga res delala? Tudi jaz mam špikanje v jajčnikih že od O naprej, moje prsi pa so polne in večje, bradavice malce boleče, ostalo niti niso. In veš kaj, tudi jaz sem se danes zbudila že ob pol 7, budilko pa sem imela ob pol 8 V mislih sem s tabo, itak sva sotrpinki v pričakovanju . Jaz še ga ne bom, je blo prejšnje cikluse preveč psihiranja. Drugače pa, ko se polulaš, javi Tudi če pokaže negativo, do nedelje še lahko upaš! Zdaj pa še jaz navijam zate na max!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 7:05:56
|
|
|
|
mišamašaa
|
Wiiiiiiiiiiiiiiii čestitke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 7:17:23
|
|
|
|
Bibabuba12
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina Drage dame! Jaz se še kar tresem! Super! Cestitke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 7:24:47
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina Drage dame! Jaz se še kar tresem! Iskrene čestitke in lepo ti želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 7:29:26
|
|
|
|
*tabu*
|
Čestitam!!! Naj bo nosečnost čim bolj prijetna in brezskrbna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 8:04:52
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina Drage dame! Jaz se še kar tresem! Polepšala si mi dan čestitam ti iz srca in ti želim mirno nosečnost!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 8:04:55
|
|
|
|
majčyca
|
Izida si ti tudi že nardila test? Super bi bilo, če nam danes obe sporočita tako lepo novičko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 8:22:42
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Izida si ti tudi že nardila test? Super bi bilo, če nam danes obe sporočita tako lepo novičko majčyca, jaz ga pa še nisem. Sem že šla enkrat lulat, tako da sem prvi urin zamudila. Čeprav sem pomislila, da bi z drugim, pa bom najbrž raje do jutri zjutraj počakala. pajcevina, si še imela kake druge znakce kot špikanje v prsih in jajčnikih?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 9.6.2016 8:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitam, pajcevina!!! Anonimna .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?