Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 7:03:12
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Punci drzim pesti, da so tole prvi znakci in ne PMS. Js mojo gospo se vedno nestrpno pricakujem. Zgleda da tale izcedek ni bil to kar sem mislila in se bom nacakala do nedelje, da gospa pride. Se mi je zdelo cisto predobro, da bi bilo res, da bi jo dobila prej kot 30+ dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 7:13:20
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Punci drzim pesti, da so tole prvi znakci in ne PMS. Js mojo gospo se vedno nestrpno pricakujem. Zgleda da tale izcedek ni bil to kar sem mislila in se bom nacakala do nedelje, da gospa pride. Se mi je zdelo cisto predobro, da bi bilo res, da bi jo dobila prej kot 30+ Kaj pa ce se polulas???? Kar tako malo izcedka, pol pa nič več? Mogoče pa je res ne bo.... drzim pesti tudi jaz za vse ringarajovke, ki v juniju želijo +++
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 7:56:56
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Verjetnosti so tako majhne, da se mi ne splaca lulat. Ce pa je v nedeljo se vedno ne bo, ko bo 34. dan, potem bom za vsak slucaj delala test. Pa itak ni to to. Sploh nocem razmisljat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 9:26:08
|
|
|
|
morskazvezdica
|
Ojla. Da se malo javim. Včeraj sem delala O test in se je že pojavila črtica,sicer ne tako močna. Tako da pričakujem da bo O nekje v petek. Sem pa trenutno čist brez energije. Vsa sem čudna. Ampak mislim da bo ta mesec uspešen. Če ne zame pa za vas ostale Lep dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 9:28:32
|
|
|
|
morskazvezdica
|
Aja pa že zdaj vem da se bodo dnevi do 24.6 ko je ne pričakujem vlekliiii... ampak upam da bodo na koncu
< Sporočilo je popravil morskazvezdica -- 8.6.2016 9:29:10 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 12:32:47
|
|
|
|
majčyca
|
morskazvezdica potem pa zdaj le pridno Bibabuba 12 držim pesti da bo tako kot si želiš Nekaj mi povejte, je katero kdaj pikalo v jajčnikih vse dalje od O? Jaz sem imela O mislim da v nedeljo in me zdaj vsak dan malo pika na obeh straneh in mi je to malo čudno, se bojim da ne bi blo kaj narobe. Vem da bi to lahko bilo pred ali pa zaradi , ampak je za oboje prezgodaj. Pozna katera mogoče tak občutek?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 12:38:05
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca morskazvezdica potem pa zdaj le pridno Bibabuba 12 držim pesti da bo tako kot si želiš Nekaj mi povejte, je katero kdaj pikalo v jajčnikih vse dalje od O? Jaz sem imela O mislim da v nedeljo in me zdaj vsak dan malo pika na obeh straneh in mi je to malo čudno, se bojim da ne bi blo kaj narobe. Vem da bi to lahko bilo pred ali pa zaradi , ampak je za oboje prezgodaj. Pozna katera mogoče tak občutek? Mene tudi špika že od ovulacije naprej. Konstantno, najbolj ko se umirim. Spet na levi , pa spet na desni. Sem mislila, da je krvomočnica. Danes sem 4 dni do . Še vedno špika, danes me je celo vožnjo. Tudi en tak čuden pritisk čutim v spodnjem delu trebuha.probam odmislit, ampak saj veš da si pozoren na spremembe. Bomo videli, ko in če zamudi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 12:38:53
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica Aja pa že zdaj vem da se bodo dnevi do 24.6 ko je ne pričakujem vlekliiii... ampak upam da bodo na koncu Potem pa le pridno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 12:39:24
|
|
|
|
mimi_ka
|
Mene običajno boli par dni pred O in na dan O, potem pa ne več. Ravno danes se mi je pojavila ta bolečina v jajčnikih, sploh v levem in vlečljiv izcedek, tako da bo verjetno enkrat v naslednjih dneh O. Nisem še nič testirala, bom pa danes en test za vsak slučaj naredila, čeprav glede na zadnje par mesecev, je bila O pri meni na 15.dan, danes pa je šele 10. Bomo videli..tudi jaz upam, da bo ta mesec bolj uspešen
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 12:41:32
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca morskazvezdica potem pa zdaj le pridno Bibabuba 12 držim pesti da bo tako kot si želiš Nekaj mi povejte, je katero kdaj pikalo v jajčnikih vse dalje od O? Jaz sem imela O mislim da v nedeljo in me zdaj vsak dan malo pika na obeh straneh in mi je to malo čudno, se bojim da ne bi blo kaj narobe. Vem da bi to lahko bilo pred ali pa zaradi , ampak je za oboje prezgodaj. Pozna katera mogoče tak občutek? Mene tudi špika že od ovulacije naprej. Konstantno, najbolj ko se umirim. Spet na levi , pa spet na desni. Sem mislila, da je krvomočnica. Danes sem 4 dni do . Še vedno špika, danes me je celo vožnjo. Tudi en tak čuden pritisk čutim v spodnjem delu trebuha.probam odmislit, ampak saj veš da si pozoren na spremembe. Bomo videli, ko in če zamudi. Par dni pred pričakovano M se tudi meni pojavi to špikanje, ampak sredi cikla oz. po O tako kot pravi majčyca pa nisem še nikoli opazila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 12:55:03
|
|
|
|
majčyca
|
Ja saj meni tudi ne bi bilo nič čudnega, če bi se mi to pojavilo par dni pred , zdaj pa jo (ne)pričakujem 21.6., torej je do takrat se 13 dni, ravno zaradi tega mi je to vse skupaj malo čudno. Me pa to vsake tolko pikne že od nedelje dalje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 12:56:44
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Ja saj meni tudi ne bi bilo nič čudnega, če bi se mi to pojavilo par dni pred , zdaj pa jo (ne)pričakujem 21.6., torej je do takrat se 13 dni, ravno zaradi tega mi je to vse skupaj malo čudno. Me pa to vsake tolko pikne že od nedelje dalje. Seveda je čudno. Saj ti pravim, mene enako ta mesec od ovulativnega dneva naprej in ni popustilo nič
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 13:00:05
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Ja saj meni tudi ne bi bilo nič čudnega, če bi se mi to pojavilo par dni pred , zdaj pa jo (ne)pričakujem 21.6., torej je do takrat se 13 dni, ravno zaradi tega mi je to vse skupaj malo čudno. Me pa to vsake tolko pikne že od nedelje dalje. Seveda je čudno. Saj ti pravim, mene enako ta mesec od ovulativnega dneva naprej in ni popustilo nič Mogoče pa nam konec tedna sporočiš veselo novičko držim pesti kdaj pa imaš namen delat test, če ne bo ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 13:02:46
|
|
|
|
mimi_ka
|
majčyca in izida morda pa je ravno to znak, da je uspelo Jaz se spomnim iz prve nosečnosti, da me je sicer samo en dan nekje med O in pričakovano M tako močno šikalo v jajčnikih in očitno je ravno tisti dan prišlo do vgnezditve, ker potem sem čez kakšen teden dni zagledala plusek držim pesti, da je to to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 13:07:03
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Ja saj meni tudi ne bi bilo nič čudnega, če bi se mi to pojavilo par dni pred , zdaj pa jo (ne)pričakujem 21.6., torej je do takrat se 13 dni, ravno zaradi tega mi je to vse skupaj malo čudno. Me pa to vsake tolko pikne že od nedelje dalje. Seveda je čudno. Saj ti pravim, mene enako ta mesec od ovulativnega dneva naprej in ni popustilo nič Mogoče pa nam konec tedna sporočiš veselo novičko držim pesti kdaj pa imaš namen delat test, če ne bo ? Upanje ostaja za vse nas, dokler ne pride. Majcyca, danes sem v trgovskem centru stala pred lekarno, pa sem rekla ne ne bom, dokler ne bo zamujala. In nisem. Pridem domov in mi je žal, da nisem. Bom v nedeljo, ko mora prit ali v ponedeljek, ce je ne bo. Joooj, kako si želimo tele . Vidva pa tudi te dni pridno na delo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 13:09:16
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka majčyca in izida morda pa je ravno to znak, da je uspelo Jaz se spomnim iz prve nosečnosti, da me je sicer samo en dan nekje med O in pričakovano M tako močno šikalo v jajčnikih in očitno je ravno tisti dan prišlo do vgnezditve, ker potem sem čez kakšen teden dni zagledala plusek držim pesti, da je to to Upam, da te sliši tale grda tetka in bo štrajkala pri vseh, ki si želimo biti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 13:11:00
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Ja saj meni tudi ne bi bilo nič čudnega, če bi se mi to pojavilo par dni pred , zdaj pa jo (ne)pričakujem 21.6., torej je do takrat se 13 dni, ravno zaradi tega mi je to vse skupaj malo čudno. Me pa to vsake tolko pikne že od nedelje dalje. Seveda je čudno. Saj ti pravim, mene enako ta mesec od ovulativnega dneva naprej in ni popustilo nič Mogoče pa nam konec tedna sporočiš veselo novičko držim pesti kdaj pa imaš namen delat test, če ne bo ? Upanje ostaja za vse nas, dokler ne pride. Majcyca, danes sem v trgovskem centru stala pred lekarno, pa sem rekla ne ne bom, dokler ne bo zamujala. In nisem. Pridem domov in mi je žal, da nisem. Bom v nedeljo, ko mora prit ali v ponedeljek, ce je ne bo. Joooj, kako si želimo tele . Vidva pa tudi te dni pridno na delo Upam, da v nedeljo zagledaš Jaz si tudi tako močno želim , da ko nimam veliko dela samo o tem razmišljam Midva sva za ta mesec že naredila kar sva (pač glede delanja ), ker je O mimo, sploh pa zdaj te dni na žalost nisva skupaj, tako da bova morala za še nekaj dni počakat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 13:22:03
|
|
|
|
izida
|
Hvala. Jaz tudi želim, da je vajin rezultat že kje na poti A misliš, da si preveč želimo? Meni to marsikdo reče, čeprav po navadi tiste punce, ki se jim je zgodilo neplanirano. Sama sem taka, da imam rada vse razčiščeno in se o pomembnih življenjskih stvareh zavestno odločam. In kako naj potlačiš potem to željo? Se pretvarjaš v smislu "ko bo pač bo". Ampak potem realnost skrivaš sam pred sabo....Ah, bo že, drugač pa pozitivaa in enkrat po plusek na testu zasijal kot sonček v tem dnevu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 13:26:52
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida Hvala. Jaz tudi želim, da je vajin rezultat že kje na poti A misliš, da si preveč želimo? Meni to marsikdo reče, čeprav po navadi tiste punce, ki se jim je zgodilo neplanirano. Sama sem taka, da imam rada vse razčiščeno in se o pomembnih življenjskih stvareh zavestno odločam. In kako naj potlačiš potem to željo? Se pretvarjaš v smislu "ko bo pač bo". Ampak potem realnost skrivaš sam pred sabo....Ah, bo že, drugač pa pozitivaa in enkrat po plusek na testu zasijal kot sonček v tem dnevu Hvala si pa to na koncu ful lepo napisala jaz zase vem, da včasih res malo preveč razmišljam o tem, ampak si ne morem pomagat ko pa se zalotim pri tem, pa se mi zdi, da včasih sama sebe malo skregam in se potem spravim v red, da malo odmislim, čeprav misli potem vseeno hitro pridejo nazaj ampak tako kot si rekla, bo že, pozitivno moramo razmišljat in bo vse ok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 14:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej, punce. Se vam lahko pridružim? Sem dolgoletna RR veteranka, zaenkrat bom raje anonimna. Ravno včeraj je padla odločitev, da spet poskusiva zanositi. Imela sva probleme z zanositvijo, kljub temu imava dva srčka, želiva si pa še enega. Bomo videli, če bo šlo. Toliko zaenkrat. A ja, ali pričakujem tam nekje 28.6. Anonimna .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 14:40:15
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hej, punce. Se vam lahko pridružim? Sem dolgoletna RR veteranka, zaenkrat bom raje anonimna. Ravno včeraj je padla odločitev, da spet poskusiva zanositi. Imela sva probleme z zanositvijo, kljub temu imava dva srčka, želiva si pa še enega. Bomo videli, če bo šlo. Toliko zaenkrat. A ja, ali pričakujem tam nekje 28.6. Anonimna . Pozdravljena torej nazaj. Torej držimo pesti, da ugledaš že tretji +++
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 17:43:08
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Tale mesec mora bit, razen na zalost zacetka, cisto lep zelen. Ste me pa ze prepricale, da mogoce je pa res kaj na tem in sem prej sla po test in ga naredila. Valda je snezno bel, po pricakovanjih. Mogoce bom kontra navijala cez par mesecev.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 17:52:05
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida Hvala. Jaz tudi želim, da je vajin rezultat že kje na poti A misliš, da si preveč želimo? Meni to marsikdo reče, čeprav po navadi tiste punce, ki se jim je zgodilo neplanirano. Sama sem taka, da imam rada vse razčiščeno in se o pomembnih življenjskih stvareh zavestno odločam. In kako naj potlačiš potem to željo? Se pretvarjaš v smislu "ko bo pač bo". Ampak potem realnost skrivaš sam pred sabo....Ah, bo že, drugač pa pozitivaa in enkrat po plusek na testu zasijal kot sonček v tem dnevu Ja itak. Samo sprosti se in bo uspelo To najraje slišim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 18:50:05
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: izida Hvala. Jaz tudi želim, da je vajin rezultat že kje na poti A misliš, da si preveč želimo? Meni to marsikdo reče, čeprav po navadi tiste punce, ki se jim je zgodilo neplanirano. Sama sem taka, da imam rada vse razčiščeno in se o pomembnih življenjskih stvareh zavestno odločam. In kako naj potlačiš potem to željo? Se pretvarjaš v smislu "ko bo pač bo". Ampak potem realnost skrivaš sam pred sabo....Ah, bo že, drugač pa pozitivaa in enkrat po plusek na testu zasijal kot sonček v tem dnevu Ja itak. Samo sprosti se in bo uspelo To najraje slišim Me too
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 8.6.2016 19:27:08
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Tale mesec mora bit, razen na zalost zacetka, cisto lep zelen. Ste me pa ze prepricale, da mogoce je pa res kaj na tem in sem prej sla po test in ga naredila. Valda je snezno bel, po pricakovanjih. Mogoce bom kontra navijala cez par mesecev. Vsaj veš, na čem si! Jaz ga imam tudi že doma, upam, da bo počakal do nedelje Potem ti držimo pesti za takrat, ko si to želiš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?