|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
8.6.2016 7:03:12   
Bibabuba12
Punci drzim pesti, da so tole prvi znakci in ne PMS. user posted image user posted image user posted image

Js mojo gospo user posted image se vedno nestrpno pricakujem. Zgleda da tale izcedek ni bil to kar sem mislila in se bom nacakala do nedelje, da gospa pride. Se mi je zdelo cisto predobro, da bi bilo res, da bi jo dobila prej kot 30+ dni. user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.6.2016 7:13:20   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Punci drzim pesti, da so tole prvi znakci in ne PMS. user posted image user posted image user posted image

Js mojo gospo user posted image se vedno nestrpno pricakujem. Zgleda da tale izcedek ni bil to kar sem mislila in se bom nacakala do nedelje, da gospa pride. Se mi je zdelo cisto predobro, da bi bilo res, da bi jo dobila prej kot 30+

Kaj pa ce se polulas???? Kar tako malo izcedka, pol pa nič več? Mogoče pa je res ne bo....user posted image drzim pesti tudi jaz za vse ringarajovke, ki v juniju želijo +++user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.6.2016 7:56:56   
Bibabuba12
Verjetnosti so tako majhne, da se mi ne splaca lulat. Ce pa je v nedeljo se vedno ne bo, ko bo 34. dan, potem bom za vsak slucaj delala test. Pa itak ni to to. Sploh nocem razmisljat.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.6.2016 9:26:08   
morskazvezdica
Ojla.

Da se malo javim. Včeraj sem delala O test in se je že pojavila črtica,sicer ne tako močna. Tako da pričakujem da bo O nekje v petek. Sem pa trenutno čist brez energije. Vsa sem čudna. user posted image
Ampak mislim da bo ta mesec uspešen. Če ne zame pa za vas ostale user posted image

Lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 279
8.6.2016 9:28:32   
morskazvezdica
Aja pa že zdaj vem da se bodo dnevi do 24.6 ko je ne pričakujem vlekliiii... user posted image ampak upam da bodo na koncu user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil morskazvezdica -- 8.6.2016 9:29:10 >

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.6.2016 12:32:47   
majčyca
morskazvezdica potem pa zdaj le pridno user posted image user posted image

Bibabuba 12 držim pesti da bo tako kot si želiš user posted image

Nekaj mi povejte, je katero kdaj pikalo v jajčnikih vse dalje od O? Jaz sem imela O mislim da v nedeljo in me zdaj vsak dan malo pika na obeh straneh in mi je to malo čudno, se bojim da ne bi blo kaj narobe. Vem da bi to lahko bilo pred user posted image ali pa zaradi user posted image , ampak je za oboje prezgodaj. Pozna katera mogoče tak občutek?

Neposredna povezava do sporočila: 281
8.6.2016 12:38:05   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Nekaj mi povejte, je katero kdaj pikalo v jajčnikih vse dalje od O? Jaz sem imela O mislim da v nedeljo in me zdaj vsak dan malo pika na obeh straneh in mi je to malo čudno, se bojim da ne bi blo kaj narobe. Vem da bi to lahko bilo pred user posted image ali pa zaradi user posted image , ampak je za oboje prezgodaj. Pozna katera mogoče tak občutek?

Mene tudi špika že od ovulacije naprej. Konstantno, najbolj ko se umirim. Spet na levi , pa spet na desni. Sem mislila, da je krvomočnica. Danes sem 4 dni do user posted image . Še vedno špika, danes me je celo vožnjo. Tudi en tak čuden pritisk čutim v spodnjem delu trebuha.probam odmislit, ampak saj veš da si pozoren na spremembe. Bomo videli, ko in če zamudi.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.6.2016 12:38:53   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica

Aja pa že zdaj vem da se bodo dnevi do 24.6 ko je ne pričakujem vlekliiii... user posted image ampak upam da bodo na koncu user posted image user posted image

Potem pa le pridno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
8.6.2016 12:39:24   
mimi_ka
Mene običajno boli par dni pred O in na dan O, potem pa ne več. Ravno danes se mi je pojavila ta bolečina v jajčnikih, sploh v levem in vlečljiv izcedek, tako da bo verjetno enkrat v naslednjih dneh O. Nisem še nič testirala, bom pa danes en test za vsak slučaj naredila, čeprav glede na zadnje par mesecev, je bila O pri meni na 15.dan, danes pa je šele 10. Bomo videli..tudi jaz upam, da bo ta mesec bolj uspešen user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 284
8.6.2016 12:41:32   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Mene tudi špika že od ovulacije naprej. Konstantno, najbolj ko se umirim. Spet na levi , pa spet na desni. Sem mislila, da je krvomočnica. Danes sem 4 dni do user posted image . Še vedno špika, danes me je celo vožnjo. Tudi en tak čuden pritisk čutim v spodnjem delu trebuha.probam odmislit, ampak saj veš da si pozoren na spremembe. Bomo videli, ko in če zamudi.

Par dni pred pričakovano M se tudi meni pojavi to špikanje, ampak sredi cikla oz. po O tako kot pravi majčyca pa nisem še nikoli opazila.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.6.2016 12:55:03   
majčyca
Ja saj meni tudi ne bi bilo nič čudnega, če bi se mi to pojavilo par dni pred user posted image , zdaj pa jo (ne)pričakujem 21.6., torej je do takrat se 13 dni, ravno zaradi tega mi je to vse skupaj malo čudno. Me pa to vsake tolko pikne že od nedelje dalje.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.6.2016 12:56:44   
izida

Ja saj meni tudi ne bi bilo nič čudnega, če bi se mi to pojavilo par dni pred user posted image , zdaj pa jo (ne)pričakujem 21.6., torej je do takrat se 13 dni, ravno zaradi tega mi je to vse skupaj malo čudno. Me pa to vsake tolko pikne že od nedelje dalje.

Seveda je čudno. Saj ti pravim, mene enako ta mesec od ovulativnega dneva naprej in ni popustilo nič

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.6.2016 13:00:05   
majčyca

Seveda je čudno. Saj ti pravim, mene enako ta mesec od ovulativnega dneva naprej in ni popustilo nič

Mogoče pa nam konec tedna sporočiš veselo novičko user posted image držim pesti user posted image kdaj pa imaš namen delat test, če ne bo user posted image ?

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.6.2016 13:02:46   
mimi_ka
majčyca in izida morda pa je ravno to znak, da je uspelo user posted image
Jaz se spomnim iz prve nosečnosti, da me je sicer samo en dan nekje med O in pričakovano M tako močno šikalo v jajčnikih in očitno je ravno tisti dan prišlo do vgnezditve, ker potem sem čez kakšen teden dni zagledala plusek user posted image držim pesti, da je to to user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.6.2016 13:07:03   
izida

Mogoče pa nam konec tedna sporočiš veselo novičko user posted image držim pesti user posted image kdaj pa imaš namen delat test, če ne bo user posted image ?

Upanje ostaja za vse nas, dokler ne pride. Majcyca, danes sem v trgovskem centru stala pred lekarno, pa sem rekla ne ne bom, dokler ne bo zamujala. In nisem. Pridem domov in mi je žal, da nisem. Bom v nedeljo, ko mora prit ali v ponedeljek, ce je ne bo. Joooj, kako si želimo tele user posted image .user posted image

Vidva pa tudi te dni pridno na delo user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 290
8.6.2016 13:09:16   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

majčyca in izida morda pa je ravno to znak, da je uspelo user posted image
Jaz se spomnim iz prve nosečnosti, da me je sicer samo en dan nekje med O in pričakovano M tako močno šikalo v jajčnikih in očitno je ravno tisti dan prišlo do vgnezditve, ker potem sem čez kakšen teden dni zagledala plusek user posted image držim pesti, da je to to user posted image

Upam, da te sliši tale grda tetka user posted image in bo štrajkala pri vseh, ki si želimo bitiuser posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
8.6.2016 13:11:00   
majčyca

Upanje ostaja za vse nas, dokler ne pride. Majcyca, danes sem v trgovskem centru stala pred lekarno, pa sem rekla ne ne bom, dokler ne bo zamujala. In nisem. Pridem domov in mi je žal, da nisem. Bom v nedeljo, ko mora prit ali v ponedeljek, ce je ne bo. Joooj, kako si želimo tele user posted image .user posted image

Vidva pa tudi te dni pridno na delo user posted image

Upam, da v nedeljo zagledaš user posted image user posted image
Jaz si tudi tako močno želim user posted image user posted image , da ko nimam veliko dela samo o tem razmišljam user posted image
Midva sva za ta mesec že naredila kar sva (pač glede delanjauser posted image ), ker je O mimo, sploh pa zdaj te dni na žalost nisva skupaj, tako da bova morala za user posted image še nekaj dni počakat user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 292
8.6.2016 13:22:03   
izida
Hvala. Jaz tudi želim, da je vajin rezultat že kje na potiuser posted image A misliš, da si preveč želimo? Meni to marsikdo reče, čeprav po navadi tiste punce, ki se jim je zgodilo neplanirano. Sama sem taka, da imam rada vse razčiščeno in se o pomembnih življenjskih stvareh zavestno odločam. In kako naj potlačiš potem to željo? Se pretvarjaš v smislu "ko bo pač bo". Ampak potem realnost skrivaš sam pred sabo....Ah, bo že, drugač pa pozitivaa in enkrat po plusek na testu zasijal kot sonček v tem dnevuuser posted image user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 293
8.6.2016 13:26:52   
majčyca

Hvala. Jaz tudi želim, da je vajin rezultat že kje na potiuser posted image A misliš, da si preveč želimo? Meni to marsikdo reče, čeprav po navadi tiste punce, ki se jim je zgodilo neplanirano. Sama sem taka, da imam rada vse razčiščeno in se o pomembnih življenjskih stvareh zavestno odločam. In kako naj potlačiš potem to željo? Se pretvarjaš v smislu "ko bo pač bo". Ampak potem realnost skrivaš sam pred sabo....Ah, bo že, drugač pa pozitivaa in enkrat po plusek na testu zasijal kot sonček v tem dnevuuser posted image user posted image

Hvala user posted image si pa to na koncu ful lepo napisala user posted image jaz zase vem, da včasih res malo preveč razmišljam o tem, ampak si ne morem pomagat user posted image ko pa se zalotim pri tem, pa se mi zdi, da včasih sama sebe malo skregam in se potem spravim v red, da malo odmislim, čeprav misli potem vseeno hitro pridejo nazaj user posted image ampak tako kot si rekla, bo že, pozitivno moramo razmišljat in bo vse ok user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 294
8.6.2016 14:38:02   
Anonimen
Hej, punce. Se vam lahko pridružim? Sem dolgoletna RR veteranka, zaenkrat bom raje anonimna. Ravno včeraj je padla odločitev, da spet poskusiva zanositi. Imela sva probleme z zanositvijo, kljub temu imava dva srčka, želiva si pa še enega. Bomo videli, če bo šlo.
Toliko zaenkrat.
A ja, user posted image ali user posted image pričakujem tam nekje 28.6.
Anonimna user posted image .

(odgovor članu majčyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
8.6.2016 14:40:15   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej, punce. Se vam lahko pridružim? Sem dolgoletna RR veteranka, zaenkrat bom raje anonimna. Ravno včeraj je padla odločitev, da spet poskusiva zanositi. Imela sva probleme z zanositvijo, kljub temu imava dva srčka, želiva si pa še enega. Bomo videli, če bo šlo.
Toliko zaenkrat.
A ja, user posted image ali user posted image pričakujem tam nekje 28.6.
Anonimna user posted image .

Pozdravljena torej nazaj. Torej držimo pesti, da ugledaš že tretji +++user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
8.6.2016 17:43:08   
Bibabuba12
Tale mesec mora bit, razen na zalost zacetka, cisto lep zelen. user posted image

Ste me pa ze prepricale, da mogoce je pa res kaj na tem in sem prej sla po test in ga naredila. Valda je snezno bel, po pricakovanjih. user posted image Mogoce bom kontra navijala cez par mesecev. user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 297
8.6.2016 17:52:05   
Sofie

Ja itak. Samo sprosti se in bo uspelouser posted image To najraje slišimuser posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 298
8.6.2016 18:50:05   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Ja itak. Samo sprosti se in bo uspelouser posted image To najraje slišimuser posted image

Me toouser posted image user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 299
8.6.2016 19:27:08   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Tale mesec mora bit, razen na zalost zacetka, cisto lep zelen. user posted image

Ste me pa ze prepricale, da mogoce je pa res kaj na tem in sem prej sla po test in ga naredila. Valda je snezno bel, po pricakovanjih. user posted image Mogoce bom kontra navijala cez par mesecev. user posted image

Vsaj veš, na čem si! Jaz ga imam tudi že doma, upam, da bo počakal do nedeljeuser posted image Potem ti držimo pesti za takrat, ko si to želišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?