|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
7.6.2016 11:34:07   
Bibabuba12
Ne, ne, kar naj se lepo vlije. Midva zdajle se ne delava na user posted image , ker je se prehitro, tako da naj se samo cimprej vlije. user posted image

Js sm tu zato, da navijam za vse vas in za vase user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.6.2016 12:37:59   
pajcevina
Bibabuba12 Ko je bila moja mlajša 4 leta si tudi pod razno nisem mogla predstavljat, da bi imela še enega... ker, kot si rekla, ravno fajn rata. No, sedaj ima mala že dobrih 6 let in sva se z možem zavedla, da je sedaj zadnji čas. Pa ne zaradi razlike v letih. Kadarkoli nam rata bomo itak imeli 2+1 in ne 3. Pač pa naju preganjajo najina leta.
Je pa res tako kot pravite... fajn je počakat na trenutek ko imaš res željo po otroku.

Pri meni tudi še ni nekih znakov... če ne bo do petka nič, grem v soboto po CB. Bolje, da ga prej nimam doma.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.6.2016 13:17:36   
Ashatan
Je kaj novega, je kaj nosečk?

Jaz sem v komplet gužvi, avto sem kupila konec tedna in seveda kup papirologije in časa je šlo, da ne govorim o tem da gre mojim vsem šolarjem proti koncu in so se nekateri šele sedaj spomnili da bi se morda malo več učiliuser posted image , seveda so vsi sestanki sedaj konec šole, nastopi, zaključki......Ne folgam vas bratiuser posted image

Pri nama je ta teden čas O, na test sem se celo danes spomnila in je komajda malo vidna črtica bila vidna, morda je O ravno mimo ali pa v prihodu. Zakaj ima mesec 30 dni in ne tak, vsaj eno polovico, da bi tole vse skupaj šlo kaj hitrejeuser posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.6.2016 16:01:38   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: ela23

Allstar, precej nenavdano se mi zdi, da bi te ginekolog ob potrjenim domnevi operiral šele po zanositvi, ko pa je vendarle znano, da je do 60% neplodnih žensk neplodnih ravno zaradi endometrioze. user posted image Če bi še naprej vztrajal pri tem, bi jaz prosila za drugo mnenje. Še najbolje v večjem neplodnostnem centru (Lj ali Mb), tam imajo le največ izkušenj. Upam, da vama lkjub vsemu ne bo treba preveč okrog zdravnikov hodit, in bo uspelo samo po sebi. user posted image

Tudi jaz ne vem zakaj je tako rekel....to je že bilo drugo mnenje, v LJ na Leonišču. Zdaj se bom prestavila k njemu in je rekel, da naju bo dal julija na preiskave, če prej ne uspe. Zdaj imava datum konec junija oba. Bomo videli kaj bo povedal naslednjič...

Ste se tako razpisale, da upam, da sem vse ujela user posted image . Če bom katero spustila na seznamu ali kaj narobe napisala, me naj prosim popravi user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.6.2016 16:03:39   
Allstar
user posted image user posted image user posted image JUNIJ 2016 user posted image user posted image user posted image

2.6.
user posted image Allstar, 11. krog, 0 otrokuser posted image

3.6.
user posted image talisman13, 1. krog, 1 otrokuser posted image

12.6.
Pajcevina, 1. krog
izida, 5. krog

17.6.
Storzek3, 5. krog, 2 otroka

18.6.
madjanca, 12. krog, 0 otrok

21.6.
*tabu*, 2. krog po SS, 0 otrok
majčyca, 2. krog, 1 otrok

22.6
Ashatan, 5. krog, 2 otroka

24.6.
morskazvezdica, 2. krog, 1 otrok

25.6.
diamantina, 2. krog, 2 otroka

26.6.
Katriss

29.6.
mimi_ka, 3. krog po SS, 1 otrok
Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok

30.6.
Luminnel, 2. krog, 0 otrok
Mayche, 10. krog po SS, 0 otrok

enkrat junija
mišamaša

user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, Bibabuba12

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.6.2016 16:44:28   
mava1975
Punce moje še vedno vas redno berem in navijam za vas. Za nami je 3 pregled. Sem v 9. Tednu, zaenkrat vse ok...upamo da bo zdržalo...želim vam čim več pluskov.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.6.2016 16:47:14   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

Punce moje še vedno vas redno berem in navijam za vas. Za nami je 3 pregled. Sem v 9. Tednu, zaenkrat vse ok...upamo da bo zdržalo...želim vam čim več pluskov.

Se opravičujem ker sem vskočila v temo in pogovor. Že 3. pregled pa si v 9. tednu? Aaaaaaa, js čakam 2. pregled pa sem v 16. tednu. Groza.

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.6.2016 17:04:28   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Znakov nobenih, mi verjetno še malo preveč manjka do izostanka. Pred vsako user posted image imam sicer boleče prsi ene 10 dni prej, zdaj ni pa še čisto nič. Pa občutek "polne maternice" imam, ampak to je lahko po mojem tudi prehrana in napihnjenost zaradi nje user posted image .
Test bom delala v soboto, če ne pride prej user posted image . Kaj pa ti?

Sem šla nazaj brat in našla tole. Identične znake mam, kot si jih imela. Oh, kako se telo in um igrata z nami, resuser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.6.2016 17:08:37   
mava1975
Ja glede na vse prejšnje težave, sedaj rjav izcedek in super zdravnico hodim na 14 dni ker me živci ubijajo...

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.6.2016 17:16:02   
..noname..

Ja glede na vse prejšnje težave, sedaj rjav izcedek in super zdravnico hodim na 14 dni ker me živci ubijajo...

Aja, to pa razumem ja. Jaz imam na 4 tedne. Ampak če je vse ok pol ni problem. Ampak vseeno je dolgo za čakat user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.6.2016 19:35:53   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: ela23

Allstar, precej nenavdano se mi zdi, da bi te ginekolog ob potrjenim domnevi operiral šele po zanositvi, ko pa je vendarle znano, da je do 60% neplodnih žensk neplodnih ravno zaradi endometrioze. user posted image Če bi še naprej vztrajal pri tem, bi jaz prosila za drugo mnenje. Še najbolje v večjem neplodnostnem centru (Lj ali Mb), tam imajo le največ izkušenj. Upam, da vama lkjub vsemu ne bo treba preveč okrog zdravnikov hodit, in bo uspelo samo po sebi. user posted image

Tudi jaz ne vem zakaj je tako rekel....to je že bilo drugo mnenje, v LJ na Leonišču. Zdaj se bom prestavila k njemu in je rekel, da naju bo dal julija na preiskave, če prej ne uspe. Zdaj imava datum konec junija oba. Bomo videli kaj bo povedal naslednjič...

Ste se tako razpisale, da upam, da sem vse ujela user posted image . Če bom katero spustila na seznamu ali kaj narobe napisala, me naj prosim popravi user posted image

H komu pa hodiš v Leonišču?

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.6.2016 19:36:31   
Sofie

Vesela zate. Držim pesti še naprej.

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.6.2016 19:51:26   
mišamašaa
Jaz povem za točen datum, ko bom imela punkcijo in prenos, bo pa 1x konec meseca.

Allstar jaz sem tudi imela endometriozo, me je takrat še operirali dr. Ribičeva, ampak nazalost pol vseeno nisem mogla spontano zanosit.
Se pa ful spomnim takrat njenih besed, ko je moj ginekolog isto čakal če bo kaj izginilo, in je bila ona ful jezna in je rekla, da bo izginilo ko bo ona operirala in da ne ve zakaj nas tako packa jo.
Katerega dr pa imaš ti?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 263
7.6.2016 20:07:09   
Bibabuba12
Mocno mocno stiskam pesti za vse, da vam cimprej uspe in da bo tale mesec veliko bolj zelen od prejsnjega! user posted image

Moje user posted image danes se ni na spregled, obcasno se vedno opazim na papirju malenkost rjavkasto, ampak nic vec. So me pa zdaj se joske zacele bolet, standard user posted image znak tako da jo pricakujem jutri ali pojutrisnjem najkasneje. user posted image

Pri raznoraznih zgodbah o ginekologih, ki jih slisim/preberem in po tem kar sem dozivela se vcasih res vprasam kako je takim uspelo dokoncat medicinski faks, ki je eden izmed tezjih, ce potem taksne osnovne zadeve packajo in klatijo neumnosti! Skoda, resnicno. Ker marsikomu bi lahko marsikatero razocaranje bilo prihranjeno, ce bi bilo manj packanja in vec cloveskega razumevanja in zavzemanja za lastne paciente. Mah, itak utopija sanjat o tem kaj bi bilo ce bi bilo...

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.6.2016 20:13:12   
Sofie
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Mocno mocno stiskam pesti za vse, da vam cimprej uspe in da bo tale mesec veliko bolj zelen od prejsnjega! user posted image

Moje user posted image danes se ni na spregled, obcasno se vedno opazim na papirju malenkost rjavkasto, ampak nic vec. So me pa zdaj se joske zacele bolet, standard user posted image znak tako da jo pricakujem jutri ali pojutrisnjem najkasneje. user posted image

Pri raznoraznih zgodbah o ginekologih, ki jih slisim/preberem in po tem kar sem dozivela se vcasih res vprasam kako je takim uspelo dokoncat medicinski faks, ki je eden izmed tezjih, ce potem taksne osnovne zadeve packajo in klatijo neumnosti! Skoda, resnicno. Ker marsikomu bi lahko marsikatero razocaranje bilo prihranjeno, ce bi bilo manj packanja in vec cloveskega razumevanja in zavzemanja za lastne paciente. Mah, itak utopija sanjat o tem kaj bi bilo ce bi bilo...

Jaz razumem, da vsi ne morejo biti strokovnjaki. Ampak pričakujem pa, da se potem vsaj pošlje naprej nekam kjer so. In sem res vesela, da imam G, ki me je poslal naprej, priporočal točno določeno G za operacijo itd.

Mi je pa grozno, ko berem da eni kar takoj predpišejo Klomifen, brez da bi prej opravili osnovne preiskave. In še potem nič ne delajo UZ med ovulacijo. To je pa popolnoma neodgovorno. Še Pušenjak piše, da je to zaradi lenobe.

Neposredna povezava do sporočila: 265
7.6.2016 20:15:31   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: mišamašaa

Jaz povem za točen datum, ko bom imela punkcijo in prenos, bo pa 1x konec meseca.

Allstar jaz sem tudi imela endometriozo, me je takrat še operirali dr. Ribičeva, ampak nazalost pol vseeno nisem mogla spontano zanosit.
Se pa ful spomnim takrat njenih besed, ko je moj ginekolog isto čakal če bo kaj izginilo, in je bila ona ful jezna in je rekla, da bo izginilo ko bo ona operirala in da ne ve zakaj nas tako packa jo.
Katerega dr pa imaš ti?

Jaz imam zdaj dr. Voglerja. Pri njemu sem bila šele enkrat in je naredil noro dober vtis na mene. Res se mi je posvetil, vzel si je 45 minut časa, naredil UZ, vse razložil, povedal da ne bomo dlje čakali, da če do julija na bo, naju da takoj na preiskave. Nimam pa endometrioze, ampak nekaj drugega, ki ima drugačen izvor, deluje pa isto. Ne morem se spomnit kako je rekel. Mogoče je pa to kaj drugače? Ne vem....bomo videli kinec meseca kaj bo povedal.

Neposredna povezava do sporočila: 266
7.6.2016 20:19:00   
majčyca
Punce jaz vas vse tako občudujem ko imate ginekološke težave in kljub vsemu gledate pozitivno na vse skupaj! Res vam vsem skupaj želim čimprejšnje user posted image user posted image pravzaprav nam vsem user posted image user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.6.2016 20:20:30   
Bibabuba12
Seveda ne morejo biti vsi strokovnjaki, ampak nekateri kiksi so pa cisto odvec. Meni je ginekologinja najprej trdila, da imam zgodnji ss, ker sem pac zacela krvaveti in je HCG padel in ni po tem naredila vec nobenega UZ, niti narocila testa HCG, da se preprica, da je negativen. Cez dva tedna sem sla samoplacnisko na krvnega in ugotovila, da imam HCG visji kot pred ss. Pridem na pregled mi rece, da sem ponovno noseca! Jo samo cukasto gledam in ji govorim, da ni mozno, ce je dva tedna od ss. Ona se kar trobi svoje in mi da referenco za ponovni HCG cez dva dni. Pridem nazaj, HCG seveda spet pade in mi rece, da je ponovno ss in da nima smisla naredit nobenega pregleda in da naj pocakam en mesec in pridem nazaj. Sem se narocila k drugi se isti dan, ki mi je postavila diagnozo IMN. Tako da... Raje ne bi komentirala kako nekateri ocitno osnovnega ginekoloskega znanja nimajo. Ker da ti ginekolog trdi, da si dva tedna od ss ponovno noseca je pa visek neumnosti. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.6.2016 20:28:24   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Seveda ne morejo biti vsi strokovnjaki, ampak nekateri kiksi so pa cisto odvec. Meni je ginekologinja najprej trdila, da imam zgodnji ss, ker sem pac zacela krvaveti in je HCG padel in ni po tem naredila vec nobenega UZ, niti narocila testa HCG, da se preprica, da je negativen. Cez dva tedna sem sla samoplacnisko na krvnega in ugotovila, da imam HCG visji kot pred ss. Pridem na pregled mi rece, da sem ponovno noseca! Jo samo cukasto gledam in ji govorim, da ni mozno, ce je dva tedna od ss. Ona se kar trobi svoje in mi da referenco za ponovni HCG cez dva dni. Pridem nazaj, HCG seveda spet pade in mi rece, da je ponovno ss in da nima smisla naredit nobenega pregleda in da naj pocakam en mesec in pridem nazaj. Sem se narocila k drugi se isti dan, ki mi je postavila diagnozo IMN. Tako da... Raje ne bi komentirala kako nekateri ocitno osnovnega ginekoloskega znanja nimajo. Ker da ti ginekolog trdi, da si dva tedna od ss ponovno noseca je pa visek neumnosti. user posted image

Ja tebe so res dolgo packali user posted image In takšni nikakor ne bi smeli opravljat tega poklica.

Je pa treba zato toliko bolj cenit dobre ginekologe. Sploh takšne, ki si vzamejo čas in se ti res posvetijo. Mene je moj ob SS res pozitivno presenetil. Ker v tistem trenutku se mi je res podiral svet.

Neposredna povezava do sporočila: 269
7.6.2016 20:30:11   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: mišamašaa

Katerega dr pa imaš ti?

Jaz imam zdaj dr. Voglerja. Pri njemu sem bila šele enkrat in je naredil noro dober vtis na mene. Res se mi je posvetil, vzel si je 45 minut časa, naredil UZ, vse razložil, povedal da ne bomo dlje čakali, da če do julija na bo, naju da takoj na preiskave. Nimam pa endometrioze, ampak nekaj drugega, ki ima drugačen izvor, deluje pa isto. Ne morem se spomnit kako je rekel. Mogoče je pa to kaj drugače? Ne vem....bomo videli kinec meseca kaj bo povedal.

Super. Zanj sem slišala veliko pohvaluser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.6.2016 21:11:13   
mišamašaa
Joj kaj sem jaz takrat vse doživela, samo da me je sestra na operacijo vpisala, da sem dobila datum. Svasta dela pri nas v zdravstvu, nazalost. Samo sem se pa vsaj naučila, da z veliko volje in optimizma in z se več teženja, se pa tud nekam pride :) samo obupat se ne sme.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.6.2016 21:54:33   
izida
Punce, da se malo vrnem:

Jaz sem danes zvečer občutila neznaaansko lakoto in se dobesedno prenažiralauser posted image . Je to PMS, kajne? Grozno se počutim. Pojedla sem 4 kose kruha, meso od kosila, nutellin namaz, papriko, banano, jogurt, niti ne bom dalje naštevala, ker me je sram. Vse, kar je bilo pri roki. In to ob sedmih zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 272
7.6.2016 22:03:51   
madjanca

IZVIRNO SPOROCILO: Sofie
Mi je pa grozno, ko berem da eni kar takoj predpišejo Klomifen, brez da bi prej opravili osnovne preiskave. In še potem nič ne delajo UZ med ovulacijo. To je pa popolnoma neodgovorno. Še Pušenjak piše, da je to zaradi lenobe.

To je bilo cudno tudi meni, ko sem dobila klomid. Ampak kmalu sem sestavila skupaj zakaj je bilo pri meni tako. Sem oseba, ki se z vsemi stvarmi obremenjuje prevec in moja G je po dolgem pogovoru to tudi ugotovila. In ravno zaradi tega menim, da mi je dala klomid brez pregledov, saj ze sama zase vem, da bi se potem se petstokrat bolj obremenjevala z vsem tem, smo pa ze dostikrat ugotovile tudi na forumu, da je stres eden najvecjih ovir na nasi poti do srece. Zato ji tega ne zamerim.

Kot drugo pa bi se dodala. Pri meni ni potrebovala delati preiskav, ker se je v 10ih letih pokazalo, da nimam rednega ciklusa, v zadnjih letih pa se ta pride le s pomocjo hormonskih terapij. Imam neke oblike amenorejo in klomid je tisti, ki sproza ovulacije. Grem pa seveda ravno v teh dneh k njej na kontrolo, da pa vseeno preveri, ce je kaksen napredek.

Obstajajo pa tudi ginekologi, ki vse te stvari zanemarijo iz lenobe... imela sem taksno ginekologinjo prej, ki me je porhu vsega se obsojala in spravljala v obup. In tudi upam, da ji cimprej odvzamejo licenco, ker sem slisala za kar par grdih posledic njene lenobe..

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.6.2016 22:13:48   
pajcevina
Pri meni so pa izbruhnili mozolji. Značilni pms znak. A so lahko tudi znak za nosečnost?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.6.2016 22:19:19   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Pri meni so pa izbruhnili mozolji. Značilni pms znak. A so lahko tudi znak za nosečnost?

Lahko so tudi znak za user posted image . Moja kolegica je zdaj v 5. Mesecu, zacelo se je z izbruhom mozoljev po dekolteju.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?