Luminnel
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel izida dobrodošla med nami in želim ti, da čimprej zagledaš . Jaz nisem občutljiva, ko slišim, da je katera zanosila, čeprav se vse skupaj že kar dolgo vleče (čeprav sva uradno v 2. krogu, ker imam šele sedaj menstruacije). Je pa res, da me je potrlo, ko je prijateljica oz. bolj znanka povedala, da je noseča in to vsa razočarana v smislu, kaj ji je to sploh potrebno. Kljub vsemu, da je poročena, imata stanovanje, gradita hišo, oba imata stalni službi... take stvari mi je pa težko slišati. Predvsem, ker vem, da si nekateri zelo želimo zagledati . Kako te razumem in sem prav vesela, da sem se pridružila, da si lahko malo "pojamramo", čeprav ne želimo nikomur nič slabega in seveda vsem zdrave štručke!! Veš, mene pa pestijo še drugačne zgodbe prijateljev, ki me/naju obdajajo. Ali je trud, ki ga posvetiš in vložiš v to obdobje, tako sramoten, da tega ne priznajo, v glavnem: vsem najinim prijateljem je uspelo v prvo ali največ v drugo. Ko se družimo, sploh ne odpiramo te teme, v smislu "kaj pa še vidva čakata", "zdaj pa je že skrajni čas", ker vejo (predvsem ženskice), da se naju to ne sprašuje več. Pa saj bomo tudi me enkrat ! Vem, kako je v 2. krogu, misliš si, če ni bilo 1., bo pa zagotovo zdaj! Morebiti pa tudi bo! Pozitiva ostaja! Kaj pa je bilo, da nisi imela menstruacij? Oprosti, nisem brala prejšnjih postov. Od osemnajstega leta sem jemala kontracepcijske tablete... pred tem sem imela redne menstruacije, vendar je moj cikel vedno trajal 35 dni. Ko sem lansko leto zaključila z kontracepcijskimi tabletami nisem imela več kot pol leta menstruacije. Tako, da sem dobila 2x tablete za sprožitev menstruacije in sedaj sem bila drugo rundo na Clomidu. Imam pa policistične jajčnike, vendar po UZ pregledih naj bi imela svoje ovulacije.
|