|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
6.6.2016 14:20:54   
izida
Punce, pozdravljene. Pridružujem se Vam v želji, da v tem mesecu zagledam user posted image . Ovulacija potrjena z UZ, dne 30. 5. ZM 16. 5. Že dlje časa Vas berem in res je lepo občutiti, da nisem edina, ki upa. Za nama je 5. krog in še vedno nič. Vsem želim iz srca, da ta mesec ne pride user posted image oz. da se ne prikaže vse do naslednjega leta!

Zanima me, če katera pije krvomočnico? Jaz sem ta ciklus pričela s pitjem in čutim špikanje v jajčnikih, najbolj ko se umirim. Je za ta (meni nov) pojav lahko kriva krvomočnica?

Veliko sončka in pozitive Vam želimuser posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 201
6.6.2016 16:01:33   
Luminnel
izida dobrodošla med nami in želim ti, da čimprej zagledaš user posted image . Jaz nisem občutljiva, ko slišim, da je katera zanosila, čeprav se vse skupaj že kar dolgo vleče (čeprav sva uradno v 2. krogu, ker imam šele sedaj menstruacije). Je pa res, da me je potrlo, ko je prijateljica oz. bolj znanka povedala, da je noseča in to vsa razočarana v smislu, kaj ji je to sploh potrebno. Kljub vsemu, da je poročena, imata stanovanje, gradita hišo, oba imata stalni službi... take stvari mi je pa težko slišati. Predvsem, ker vem, da si nekateri zelo želimo zagledati user posted image .

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 202
6.6.2016 16:13:02   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

izida dobrodošla med nami in želim ti, da čimprej zagledaš user posted image . Jaz nisem občutljiva, ko slišim, da je katera zanosila, čeprav se vse skupaj že kar dolgo vleče (čeprav sva uradno v 2. krogu, ker imam šele sedaj menstruacije). Je pa res, da me je potrlo, ko je prijateljica oz. bolj znanka povedala, da je noseča in to vsa razočarana v smislu, kaj ji je to sploh potrebno. Kljub vsemu, da je poročena, imata stanovanje, gradita hišo, oba imata stalni službi... take stvari mi je pa težko slišati. Predvsem, ker vem, da si nekateri zelo želimo zagledati user posted image .

Kako te razumem in sem prav vesela, da sem se pridružila, da si lahko malo "pojamramo", čeprav ne želimo nikomur nič slabega in seveda vsem zdrave štručke!! Veš, mene pa pestijo še drugačne zgodbe prijateljev, ki me/naju obdajajo. Ali je trud, ki ga posvetiš in vložiš v to obdobje, tako sramoten, da tega ne priznajo, v glavnem: vsem najinim prijateljem je uspelo v prvo ali največ v drugo. Ko se družimo, sploh ne odpiramo te teme, v smislu "kaj pa še vidva čakata", "zdaj pa je že skrajni čas", ker vejo (predvsem ženskice), da se naju to ne sprašuje več.
Pa saj bomo tudi me enkratuser posted image ! Vem, kako je v 2. krogu, misliš si, če ni bilo 1., bo pa zagotovo zdaj! Morebiti pa tudi bo! Pozitiva ostaja! Kaj pa je bilo, da nisi imela menstruacij? Oprosti, nisem brala prejšnjih postov.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.6.2016 16:21:09   
pajcevina
Jaz sem zelo vesela za vsako prijateljico (ali znanko), ko zvem, da pričakujejo. Ponavadi me kar nosi nekaj dni, ko izvem! Nisem pa še bila v tej koži,da bi sama delala na otročku, drugim pa bi uspelo pred mano.

Za prvo nosečnost sva se trudila dobro leto,a sem bila tako mlada, da znanke okrog mene še niso bile noseče,pri drugi nosečnosti pa je uspelo v prvo. Kako bo pa sedaj, pa res ne vem. Vmes sem se postarala za 7 let.
Se mi pa zdi, da je najhuje v primeru splavov (ko primerjaš s tistimi, ki imajo PDP v času, kot bi ga imela sama.)

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.6.2016 16:26:13   
izida
Tudi jaz sem vesela za vsako prijateljico, da ne bo pomote. Pomagam po najboljših močeh, pomagam ji iskati zadevice, literaturo, pri drugih prijateljicah povprašam za kakšna oblačila za nosečo prijateljico itd. Tako mi je bilo hudo, ko je imela slab rezultat NS, da sem doma sama jokala, na drugi strani pa jo bodrila in spodbujala k pozitivnim mislim. Hvalabogu je danes z njeno pikico vse ok in imela jo bom res rada, ko nas razveseli oktobra user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.6.2016 17:04:56   
Sofie

Tudi jaz sem vesela za vse prijateljice, ki so v veselem pričakovanju. Hkrati pa na trenutke zelo žalostna, ker nama ne uspe. Načeloma sem zelo optimistična oseba, ampak včasih me preprosto preplavi žalost.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 206
6.6.2016 19:36:37   
mišamašaa
No pa se bom še jaz kar tukaj priključila, ker tema ivf-ovk je popolnoma mrtva :) Jaz krogov ne štejem, ker nam spontano nikoli nič ne uspe :( sem pa 2x zanosila v ivf postopku in imam doma 2 fantka :) sedaj sem šla v tretji postopek, ker bi imeli še enga :)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 207
6.6.2016 19:48:29   
majčyca
izida dobrodošla user posted image tudi tebi želim da čimprej zagledaš user posted image če ni odveč vprašanje - kako to da ti spremljajo O z UZ?

Jaz sem imela za ta mesec zelo dober občutek, ampak je bilo toliko stvari ravno zdaj ko sem imela O, da nisma bila ravno pridna (samo 2 dni pred O) user posted image tako da se bom verjetno prestavila kar v julij in upam, da nama takrat uspe user posted image

mišamašaa dobrodošla user posted image

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 208
6.6.2016 19:55:52   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

izida dobrodošla user posted image tudi tebi želim da čimprej zagledaš user posted image če ni odveč vprašanje - kako to da ti spremljajo O z UZ?

Jaz sem imela za ta mesec zelo dober občutek, ampak je bilo toliko stvari ravno zdaj ko sem imela O, da nisma bila ravno pridna (samo 2 dni pred O) user posted image tako da se bom verjetno prestavila kar v julij in upam, da nama takrat uspe user posted image

mišamašaa dobrodošla user posted image

Za izido sicer ne vem, ampak lahko ti zase napišem. Meni bodo spremljali ovulacijo, ker imam dolge cikluse (45 dni) in niso prepričani da do spontane ovulacije sploh pride. Mi bodo pa zdaj začeli spremljat, da vidijo razliko pred klomifenom in potem še ko začnem jemat klomifen.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 209
6.6.2016 19:59:11   
majčyca
Sofie hvala za odgovor! Mogoče malo noro vprašanje, ampak res ne vem user posted image cikluse imaš tako dolge ker naj ne bi bilo O oz. pri tistih ki nimajo svoje O so ponavadi tako dolgi ciklusi?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 210
6.6.2016 20:05:21   
Sofie

Sofie hvala za odgovor! Mogoče malo noro vprašanje, ampak res ne vem user posted image cikluse imaš tako dolge ker naj ne bi bilo O oz. pri tistih ki nimajo svoje O so ponavadi tako dolgi ciklusi?

Zaradi dolgih ciklusov imam manj ovulacij, saj menstruacije ne dobim vsak mesec. Oz. trenutno ne vejo ali sploh pride vsakič do ovulacije. Pa tudi slabše možnosti za vgnezditev so, saj je sluznica drugačna kot pri normalno dolgem ciklusu. Vsaj tako so meni razložili.

< Sporočilo je popravil Sofie -- 6.6.2016 20:06:19 >

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 211
6.6.2016 20:09:07   
Luminnel

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Kako te razumem in sem prav vesela, da sem se pridružila, da si lahko malo "pojamramo", čeprav ne želimo nikomur nič slabega in seveda vsem zdrave štručke!! Veš, mene pa pestijo še drugačne zgodbe prijateljev, ki me/naju obdajajo. Ali je trud, ki ga posvetiš in vložiš v to obdobje, tako sramoten, da tega ne priznajo, v glavnem: vsem najinim prijateljem je uspelo v prvo ali največ v drugo. Ko se družimo, sploh ne odpiramo te teme, v smislu "kaj pa še vidva čakata", "zdaj pa je že skrajni čas", ker vejo (predvsem ženskice), da se naju to ne sprašuje več.
Pa saj bomo tudi me enkratuser posted image ! Vem, kako je v 2. krogu, misliš si, če ni bilo 1., bo pa zagotovo zdaj! Morebiti pa tudi bo! Pozitiva ostaja! Kaj pa je bilo, da nisi imela menstruacij? Oprosti, nisem brala prejšnjih postov.

Od osemnajstega leta sem jemala kontracepcijske tablete... pred tem sem imela redne menstruacije, vendar je moj cikel vedno trajal 35 dni. Ko sem lansko leto zaključila z kontracepcijskimi tabletami nisem imela več kot pol leta menstruacije. Tako, da sem dobila 2x tablete za sprožitev menstruacije in sedaj sem bila drugo rundo na Clomidu. Imam pa policistične jajčnike, vendar po UZ pregledih naj bi imela svoje ovulacije.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 212
6.6.2016 20:37:18   
Bibabuba12
Tudi pri daljsih ciklih se da zanosit, ampak pac so moznosti manjse, ker je v enem letu manj ovulacij. Js nikoli nisem imela cikla krajsega od 30 dni, ponavadi med 35 ali se kaj zraven, pa imam kljub temu 4,5-letnika doma. Tako da drzim pestke, da vam vsem cim prej uspe. Pa ce niste prepricane o tem kar vam ginekolog govori, pojdite raje po drugo mnenje, ker nima smisla cakat in cakat v nedogled.

Sem pa olajsana, ker se je tudi pri meni zacela user posted image , ceprav skoraj en teden prezgodaj, ampak ok, naj ji bo. user posted image No, zaenkrat je samo malo roza-rjav izcedek na papirju, ampak zacetek je.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 213
6.6.2016 20:39:45   
izida
majčyca, glede UZ: stvar je taka, da sem slučajno imela pregled, na katerega sem bila naročena in povedala G., da se trudiva že nekaj mesecev. Pa je rekel, da kljub moji starosti (26 let) ne bomo čakali, ker čas gre. Pred dvema letoma sem imela še zdravstvene težave s črevesjem in posledično eno težjo operacijo, tako da se je tudi zaradi tega najbrž tako odločil. Dva meseca zapored me je naročil najprej na 12. dan, potem na 14. in nato na 16, da je spremljal velikosti foliklov, in debelino sluznice ter proces ovulacije nasploh. Ja, moj G. je res zakon, ne dam ga za nič na svetu user posted image

Drugače pa te naj potolažim, da je pri marsikateri znanki bil dovolj že en SO med ovulativnimi dnevi dovolj, da so zanosile. Mogoče pa si pa tudi ti med tistimi srečkami in ugledaš user posted image . Nič obupat! Kdaj pa je ne pričakuješ, tiste grde tete?user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 214
6.6.2016 20:40:15   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Tudi pri daljsih ciklih se da zanosit, ampak pac so moznosti manjse, ker je v enem letu manj ovulacij. Js nikoli nisem imela cikla krajsega od 30 dni, ponavadi med 35 ali se kaj zraven, pa imam kljub temu 4,5-letnika doma. Tako da drzim pestke, da vam vsem cim prej uspe. Pa ce niste prepricane o tem kar vam ginekolog govori, pojdite raje po drugo mnenje, ker nima smisla cakat in cakat v nedogled.

Sem pa olajsana, ker se je tudi pri meni zacela user posted image , ceprav skoraj en teden prezgodaj, ampak ok, naj ji bo. user posted image No, zaenkrat je samo malo roza-rjav izcedek na papirju, ampak zacetek je.

Mene to pri tebi malo bega, glede na to kako si se počutila čez vikend in zdaj to? Da ni to slučajno vgnezditvena?

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 215
6.6.2016 20:45:13   
majčyca
izida super da imaš tako super G in ti res želim da vama čimprej uspe user posted image
O ko bi se le tvoje besede uresničile in bi že ta mesec bilo user posted image
Te grde user posted image pa ne pričakujem 21.6.
Kdaj pa je ti ne pričakuješ?

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 216
6.6.2016 20:47:23   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Se strinjam. Meni je 1x že uspelo, a je bil SS. Enako s tem, da priporočam tem, ki niste najbolj zadovoljne s svojimi G, da greste še kam. Moj G je super, enako moja G v KO za reprodukcijo. Ju ne zamenjam za nič.

Neposredna povezava do sporočila: 217
6.6.2016 20:48:14   
Bibabuba12
Ne me strasit. Danes mi je tudi slabo. user posted image Ampak stavim na trebusno virozo kot mi je rekla zdravnica. Drugace se mi vsake mesec vec ali manj takole zacne. Vcasih traja nekaj ur, vcasih dva dni, tako da ni vgnezditvena. Poleg tega sem danes zjutraj iz ciste previdnosti vseeno naredila test, ki je bil snezno bel kot pricakovano. user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 218
6.6.2016 20:53:47   
izida
Ne pričakujem je v nedeljo, 12. 6. Nekih znakov, kakršne sem imela prejšnje mesece nimam. Je pa res, da dosti lulam in da me špika v jajčnikih, še posebej ko se umirim, ampak mislim, da je to od krvomočnice, ki jo pijem prvič ta mesec. Edino to sem danes opazila; do sedaj so me vsaki krog pred menstruacijo grozno bolele prsi, zdaj pa nič. Ne vem kakšen znak je to, verjetno je odvisno od ženske do ženske. Vsem želim veliko ++++!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 219
6.6.2016 20:54:06   
majčyca
Bibabuba12 saj te ne strašim, glede na to, da si ne želiš zdaj user posted image , ampak glede na vse znake ki jih opisuješ in še ta izcedek skoraj 1 teden pred pričakovano user posted image , pa sem pomislila da bi vseeno lahko bilo kaj takega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
6.6.2016 20:54:54   
izida
Mogoče je pa res vgnezditvena?? Te špika kot pri "pravi" oz. imaš kake bolečine?

Neposredna povezava do sporočila: 221
6.6.2016 20:57:09   
majčyca
izida mogoče pa je ravno to dober znak zate in nam boš konec tedna sporočila veselo novičko user posted image
Mene pa pred user posted image nikoli ne bolijo prsi, edino v prvi user posted image so me še pred pričakovano user posted image , tako da sem takrat kar nekako vedela da sem bila user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 222
6.6.2016 20:57:19   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Od osemnajstega leta sem jemala kontracepcijske tablete... pred tem sem imela redne menstruacije, vendar je moj cikel vedno trajal 35 dni. Ko sem lansko leto zaključila z kontracepcijskimi tabletami nisem imela več kot pol leta menstruacije. Tako, da sem dobila 2x tablete za sprožitev menstruacije in sedaj sem bila drugo rundo na Clomidu. Imam pa policistične jajčnike, vendar po UZ pregledih naj bi imela svoje ovulacije.

Ovulacije so zagotovo že pol uspeha na poti do user posted image Kdaj pa je ne pričakuješ?

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 223
6.6.2016 21:02:12   
izida

izida mogoče pa je ravno to dober znak zate in nam boš konec tedna sporočila veselo novičko user posted image
Mene pa pred user posted image nikoli ne bolijo prsi, edino v prvi user posted image so me še pred pričakovano user posted image , tako da sem takrat kar nekako vedela da sem bila user posted image

user posted image Naj se ti besede pozlatijo. Bi bili izjemno veseliuser posted image Kako zanimivo je žensko telo, kajne? Kako se poigrava z namiuser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 224
6.6.2016 21:04:48   
majčyca
Ja to pa je čisto res, telo se ponavadi poigrava z nami ravno ko si to ne bi želele user posted image ali pa vse skupaj dela naša psiha user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?