Suziiika
|
Js tudi komaj cakam morfologijo, jo mam pa tudi komaj 30. Maja, mi je dala 6 tednov med pregledi, zakaj toliko razlike ne vem, zgleda bo ze vredu tak Bom 22.teden takrat, tako da se ocitno ne omejujejo na 20. Teden, se imajo nekaj manevrskega prostora :) se mi pa se tolko bolj vlece, ker js se tudi nic ne vem spola. Nastja1 sem klicala osebno zdravnico, da bi se oglasla, pa me je ze sestra hotla tako na hitro odslovit, ces da to nima ona nic cez, da se morm z gin zment. Sem bla ze prav posteno jezna, ker gin me posilja k os zdravnici, ona pa k gin, ampak sem vseeno vztrajala, da mi da uro, tako da grem v torek k njej, potem pa cez 14 dni se k gin pa bom se tam povedla. Me odbijajo sem pa tja, kot zogo, kot da bi hotla to. Ribica **, kar se tice bolniske, js se v zivljenju nisem bla v bolniski, in sem tudi od zacetka nosecnosti govorila, da dokler bo slo, bom delala. Ampak ko pa ti delas fizicno 9 ur dnevno, od pon do nedelje, po 200 ur mesecno, ne gre. Prejsni teden sem se nekak folgala, zdej je pa vsak dan tezje, s tem da nas v sluzbi ni dovolj, da bi mi kaksno delo olajsali, ampak morm delat 150% kot prej. Kar so ki ze sami povedali, da dokler sem tam bo tako, ker sele ko grem bodo dali zamenjavo. Meni je vodja rekel, ko sem mu povedla za nosecnost, dobesednontako, da firmo boli k**** zame, da si naj zrihtam bolnisko, ko ne bo slo. In to je blo misljeno dobronamerno, z njegove strani, pol ti to vse pove. Meni je. Pa sem vseeno rekla, da bom ze. Sedaj je pa napor zgleda prevec zame. O placi pa rajsi ne bi, ker ze tako dobivamo dodatek od drzave, da pridemo do 500 evrov, pa se to ne. In sem en mesec nazaj tud tako razmislala, da moram zaradi place se matrat. Ampak roko na srce, zakaj ze? Da bom po 10 urah sluzbe oblezala, pa bohnedaj se kaj narobe? Ni vredno. Ko telo ne more, ne more. Bi pa blo drugace najbrz,ce bi imela lazjo sluzbo. Pa je zal nimam. Mi pa v sluzbi ze 1 mesec govorijo, da kaj se sploh matram, ker je obcutno prevec to zame, pa sem trmasta, pa sem rekla bom ze, ampak ko me je pa zacelo matrat, kaj cem? To je to od mene, pa od moje pikice tudi, me je ravno sredi pisanja porukala v trenuscku, da bedi, pa naj vas slabo vreme ne ovira, meni iskreno prav pase malo dezja. Lp
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 12.5.2016 9:45:43 >