|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke 2016
18.5.2016 18:33:08   
k.m.
ja Nastja žal je tak naš svet. Že ko sm mela laparoskopijo, pa sm manjkala manj ko 14 dni, je težil, pol ko sm dobla novo pogodbo mi je tak povedo da brez bolniških, ko sm pa šla na oploditev mi pa ni več podaljšal. tak to je. Marsikdo ne razume kak je to težko, že samo po sebi, k se trudiš pa ne gre, pol še pa ljudje s svojim razmišljanjem user posted image apoak glavno da smo tud to preguraliuser posted image , sm čist zadovoljna

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 526
18.5.2016 19:18:17   
nastja1
Ojoj kaj takega pa še ne. To ti pa je nek šef ja groza.
Jaz sem bila tudi na punkciji in hsg in vse kaj pride zdraven sm nasrečo sm
jz prej dobila pogodbo za stalno preden sm šla v to. Ma ja sej, glavno da vama je ratalo pa da bo otroček zdrav, drugo bo pa že še prišlo ob svojem času ☺

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 527
19.5.2016 9:31:13   
Suziiika
Evo me user posted image
Je bil doooolgi vikend v sluzbiuser posted image , smo delali ko budale se v pon, po 9 ur v skljucenem polozaju, js se nism upala usedit, ker se vstat nisem mogla, tak me je medenica bolela pa kriz. Tak da sem ze obupano cakala zdravnika v torek.
Tak da ja nastja1, sem do 3.6 v bolniski. 30.5 mam pa tako morfologijo, tak da morm se ginekologinji razlozit zadevo pa je. Upam da bo dojela, da ni to zame. Sem klicala pol v sluzbo (sem jim tak po vikendu povedla, da grem k zdravniku, ker sm komaj na nogah stala, tak da so vedli), pa so mi rekli da kr naj pazim nase. Isto mi je pa osebna zdravnica rekla. Niti ji nism celotne zadeve rabla razlozit, je samo rekla, vi samo pazite nase. user posted image je moj pop ta teden, žaba v vrtcu, tak da zdle drugi dan samo pocivam pa uzivam.user posted image pol morm pa pocas kako generalko doma naredit, pa prebelit morma predno bo tista hud vrocina. Ampak tak na izi, velik mi tak križ ne dovoli, me hitro opozori, da ne gre.
Je pa moja pikica v trebuscku tak brcala, ko sem prisla od zdravnika, da me je prav zgeckalo v spodnjem delu trebuha, sem mel oblecene kavbojke pa pas, sem si prav odpet mogla. Je bil se dojencek vesel, ga je tud moj vceraj zjutri prvic cutil. Se je zacelo ful dogajat v trebuhu. Kr veckrat dnevno. Sem pa danes na tocno polovici. 20 teden. Se enkrat tolk pa smo tamuser posted image noro kak gre cas.
k.m moj si je pri prvem (no sma oba) zelela fantka in je bil, ko je zvedel da bo puncka, tak prisrcno zalostn, je reku " kaj se bom pa z puncko igral?" pa sta zdej nerazdruzljiva. Ce ma partner interes do otroka, ga spol ne bo ustavu. Mal se prilagodis pa je.

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 19.5.2016 9:34:26 >

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 528
19.5.2016 9:45:04   
Suziiika
Še nekaj me zanima. Ko sem ravno govorila o bolečinah v medenici\križnem delu, kaj ve katera za kakšno masažo le tega predela za nosečnice? V okolici Celja po možnosti? Ali pa če je že katera poskusla to?

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 529
19.5.2016 10:15:41   
k.m.
Suziiika to maš čist prav, sej vem da mu je vseen kaj bo, sam pupa je pač njegova želja. pa tak se je sprijazno da je pobuser posted image sej pridno boža trebušček vsak dan, že poskuša če bo začuto kako brciko pa mu ne uspe. Kljub temu da je pestrouser posted image
Nastja se ne sekiram zarad službe, se bo našla ko bo čas, zdaj bom pač doma, je dela okoli hiše dovolj, pa še ssama veliko ustvarjam, pa mam še kr neki planov glede sobice user posted image
Še samo čakamo da potrdijo spol pa bo delauser posted image
Suziiika kako masažo misliš? ker mene tud orng križ matra, se včasih vstat ne morem, sploh če sedim na čem trdem pa na boku.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 530
19.5.2016 10:25:59   
Suziiika
k.m. Ma sem brala po netu, da obstajajo prav neke masaže za nosečnice, ki se osredotočajo na ta križni del, pa medenični. Pač tist najbolj boleč, samo konkretno pa v svoji okolici nisem našla nikogar, ki bi to prakticiral. Bi pa takoj šla, ker mene tud fejst matra ta križni del. Tak, da če punce katera ve kaj o tem, kr na dan z predlogi :)

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 531
19.5.2016 11:37:03   
nastja1
Suziika: o no super sem prav vesela da ti je ratalo dobit to bolniško. sej če bo ginekologinja napisala pol za komisijo da imaš težko fizično delo ti bojo sigurno podaljšali.
o to pa tk lepo da vi že tako čutite brce.. jaz bi tudiii. včasih ko da čutim da me neki požgečka malo izpod popka, sm nevem bo vrjetno treba še malo počakat user posted image
K.mvse tk urejeno da bi lhk rekla da zdej pa nimam kaj za delat .: ja dela je okrog hiše vedno dost to pa res. jaz sem že od 2.3 doma, pa mi ni noben dan dolgčas user posted image z partnerjem imava novogradnjo in mislim da nebo nikdar vse tk urejeno da bi rekla da nimam kaj za delat, vedno se kaj najdeuser posted image

Jaz bi vas pa vprašala a še katero tako zelo srbi koža? joj meni se bo zmešalo, sploh podplati pa dlani. mogoče če ve katera od vas za kako kremo ko bi pomagala?
Lep dan. user posted image

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 532
20.5.2016 11:59:02   
Pia*
Mene srbi sicer ne podplati ampak ledveni del in stegna na zadnji strani. Včasih bi se do krvi spraskala. Jaz sedaj uporabljam ognjičevo mazilo (ker imam trenutno res suho kožo) ali pa 100% organsko karitejevo maslo.

Jaz imam pa res obupen obraz polno mozoljev oz. rdečih lis skratka katastrofa za nikamor.user posted image sram me je da bi šla taka sploh ven.

A spol veste že vse? Meni so najprej govorili da je fantek sedaj je že punčka tako, da smo resnično zmedeni. Občutek imam, da je punčka.

Jaz pa delam še do konec meseca. Potem mi preteče pogodba in grem na zavod, če me ne bo prej moj zavaroval po sebi v Avstriji.

Je katera že kaj kupovala? Jaz sem bila zadnjič v baby centru pa sem malo spraševala za vozičke, ogledala sem si PP pa mi ga je prodajalka tako skritizirala da sploh nisem hotela več poslušati. ( seveda mi je ponudila enega, ki bi me prišel 1200eur ampak toliko niti pod točko razno ne dam za voziček). Katerega boste pa ve kupile?

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
20.5.2016 14:31:48   
dansas
Danes sem imela morfologijo – mislim, da sem prva med oktoberkami (ja, sej ni nič čudno, če imam pa 1. 10. rok user posted image ).Vse, kar je bilo za videt je na svojem mestu user posted image ; kot ponavadi tudi tokratne meritve kažejo, da je ta naš otrok večji, kot naj bi bil za svojo starost – tako, da bo ali velik ali pa prej rojen. Glede na to, da imam redne cikle, se bolj nagibam v to smer, da bo velik. Na tej simpatični strani (za radovedne nosečke) sem preverila v katere percentile pade naš pob po velikosti, če katero zanima kako glede na povprečje so veliki vaši pikci… Sta bili pa starejši punci z mano na pregledu (kljub zgodnji uri) in sta bili čisto navdušeni; od vsega pa jima je bilo najbolj všeč, da sem jim na koncu kupila kakav iz avtomata user posted image user posted image

Jaz imam že tako velik trebuh, da me je že začel ovirati – sem se par dni nazaj brila, pa sem le s težavo videla čez trebuh, tako da sem zdaj na cik-cak spodaj user posted image .

Koža mene srbi po trebuhu – zaradi raztezanja po moje. Jo imam pa tudi jaz v tej nosečnosti zelo suho po obrazu in kar neke lise in madeži se mi pojavljajo, tako da se stalno nekaj mažem.

Suzika, masažo hrbta za nosečnice sem jaz sprobala v prejšnji nosečnosti – v Dolenjskih Toplicah imajo prav en tak stol za nosečnice, da se nasloniš in ti hrbet zmasirajo… mmm, božansko – ampak, kdaj pa masaža ni božanska. Samo to je zate predaleč. Jaz bi na tvojem mestu v lokalnih termah povprašala, kaj imajo za nosečke, mogoče pa jim poveš za ta stol in ga nabavijo – saj ni to nek strašen strošek za njih.

Lep sončen vikend user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil dansas -- 20.5.2016 14:33:48 >

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
20.5.2016 19:18:34   
nastja1
pia: hvala, bom probala s tem mazilom upam da bo kaj pomagalo user posted image ja veš kaj so meni zmeri rekle babice..če imaš v nosečnosti grdo kožo na obrazu da bo punčka ker vso tvojo lepoto pobere zase user posted image meni so rekli na nuhalni da bo vrjetno fantek sm bomo videli na morfologiji 6.6 ( imam pa sedaj lepšo kožo na obrazu ko pred nosečnostjo user posted image ) . Jaz sem gledala vozičke na internetu so bistveno cenejši z vsemi dodatki kot če kupiš v trgovini. nisem pa še nič naračala user posted image

Dansas: o čestitam, sem vesela da je vse tk ko more biti. nič hudega če je večji, samo da je zdrav user posted image

tudi vem lep vikend user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 535
21.5.2016 17:34:24   
Ribica **
Masažo tudi jaz iščem, pa zaenkrat neuspešno. V LJ sem našla tri tajske salone z masažami za nosečnice, samo tajske masaže ne maram, pa še maserke komaj razumeš in mi ni. Sicer na koncu bom verjetno vseeno šla, kaj pa hočem, če ni druge ponudbe. Mene boli samo zgornji del hrbta in vrat, malo zaradi sedenja v službo, malo imam zaleženo vse skupaj, križ me nič ne boli. To bi pa lahko klasična masaža vratu in zgornjega dela hrbta rešila, samo na trebuhu ne morem ležat, a ne. Enim sem ravno v petek pisala, pa imajo naslednji teden termin čisto prezgodaj, ko sem še v službi, ali pa šele drugi teden junija, kar pa ne morem reči zdaj ja ali ne, če pa ne vem, kako se bom takrat počutila in kake obveznosti bom imela. user posted image Cela znanost, skratka.

Brcanje sva včeraj oba prvič čutila čez trebuh (19t), danes spet, tako da bi rekla, da jo res čutim že kake dva tedna, ampak da sem bila čisto prepričana, je bilo pa šele ta teden. Tak malo čuden občutek se mi zdi. user posted image

Koža me občasno srbi po trebuhu, predvsem pa hrbet in noge, ker imam suho. Pri mazanju nisem najbolj pridna, razen trebuh redno mažem vsak dan.

Ta teden sem bila kar pridna s športnimi aktivnostmi, danes sem prehodila 8 km približno, pa plavala sem tudi ta teden. Zdaj grem pa še s kolesom do BTC-ja, ker se ne grem gužvat z avtom, so popusti in je najbrž gneča.

Voziček + oprema - nič še nismo kupovali, imam pa že vse zbrano. Računam, da bova za vse poskrbela avgusta. Voziček bo itak drag, ostalo pa rabim samo posteljico in regal/komodo + leseno desko za gor za previjat. Regal bova kupila v Ikei, desko bo pa mož sam naredil. Ostalo dobim od sestre oz. prijateljev. Bi pa seveda že kar kaj kupila, pa se uspešno držim nazaj user posted image

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.5.2016 10:55:03   
k.m.
Pozdravljene :) midva sma včeraj šla z mojim malo po trgovinah, sma iskala posteljnino. Pa nikjer nisma našlaa kar mi je všeč. Pa še povsod nimajo kompletkov z baldahinči vreduser posted image Bom kr verjetn naročla preko Junior trgovine. Tam sma že sobico naročila, jo dobiva sredi junija user posted image drugače pa bova počasi nabavljala, je še čas

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 537
24.5.2016 14:21:21   
Suziiika
Sem našla eno masažo v Celju v City Centru je en salon (BIONA), pa pravijo, da majo tudi stol za nosečnice. Za celo telo 60 min 36 evrov, za samo križno/medenični del 30 min, pa 20 evrov. Se mi zdi kr sprejemljivo, zdej morm samo še do tja se spravit. user posted image
oo dansasuser posted image za morfologijo, js mam v ponedeljek, pa že praaav nestrpno čakam. Zaradi vsega; spola (po oceni tašče, ki jo je izvajala z zlato verižco, naj bi bilauser posted image , po okroglem trebuhu po besedah ene sodelavke user posted image , po besedah druge sodelavke user posted image , zaradi čiste kože na obrazu. najbolše da stave začnejo pobirati user posted image ), da bom otročka vidla, da vidim kaj bo gin. rekla glede bolniške. Upam, da bo dala še ona zeleno luč. Sedaj ko sem en teden doma, grem vsak dan na sprehod, pa mi je ena urca naenkrat čist dovolj, me malo že hoče križ matrat, če kej dle pokonc skačem.

Kar se tiče kupovanja, sem tako vesela, da imam že večino, sicer bi blo pametno sprobat zadeve po 5 letih, če funkcinirajo še vedno user posted image . Voziček sma midva takrat kupla v eni spletni trgovini Lux4Kids, takrat so mel trgovino samo v MB, zdej mislim, da majo v LJ tudi, pa je super zadeva. Vse v kompletu za 400 evrov. Takrat nisem imela nikoli težav.
Posteljnino sem samo rabljeno prek bolhe našla, ker sem hotela tokrat met obrobo za kinderpet okrog in okrog, ker najina prva pupa je spala na vsih koncih kinderpeta in se je skos butala v glavo, tak da je na koncu mela igrače okrog in okrog, da je malo oblažilo zadevo, zdej sm pa rekla da bom kr oblogo kupla tadolgo, pa bo zadeva rešena.
Edino kar še moram, je previjalna podloga, ta z trdim dnom, ki se kr na kinderpet fiksira, ker bomo malo na tesnem z prostorom, pa bo tak najbolše, kak dolgo bomo pač previjalno uporabljali, pri prvi vem, da se je na koncu pol previjalo glih kjer je bilo, samo na previjalni ne user posted image

Mene so pa tako krči v nogah začeli grabiti, sem se sred noči zbudila par dni nazaj v takšnih bolečinah, noge sploh ne smem (konic prstov), čist raztegniti, ker me začne v mečah kr zvijat. Kaj pravijo, da je fino za krče? Magnezij? Sicer imam šumeče tablete, te kr iz trgovine, a uporablja katera še kaj druga?

No za danes bo menda več kot dovolj, tak, da se poslavljam. Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu k.m.)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.5.2016 15:38:28   
dansas
Suzika, ti samo uživaj v bolniški, pa lepo polahko…

Ribica, super za tvoje športanje user posted image – kar ohranjaj kondicijo, ti bo prav prišla, ko bo čas za rodit user posted image

oprema in nakupovanje – naš fant bo imel vse rabljeno – tako to je, če si 4. otrok in tudi kak roza bodi mu ne uide. Sicer sem že delala nekako čistko dekliških oblačilc in sem vse ekstra roza, z volančki in nasploh dekliško spakirala, zdaj pa jih moram samo še prodat. Katere muke – vse to poslikat in dat v oglas… se mi tako ne da user posted image . Upam, da mi rata še preden grem rodit.
Ve gledate kateri voziček boste izbrale, jaz pa oglase za avte gledam – ups, pomota, oglase za avtobuse. Ti avti za 6-7 oseb so tako ogromni, da bi skoraj morali piskati, ko greš rikverc z njim user posted image

Mi je pa na zadnjem pregledu dala že datume za 4 nadaljne preglede – vse do konca avgusta. Se mi je zdelo, kot da me že priganjajo rodit…

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.5.2016 19:37:25   
Pia*
Jaz imam v četrtek morfologijo pa bomo videli kaj bodo tam rekli, da imamo. Sicer sama sem imela občutek/imam, da bo fant. Na zadnjem pregledu pa so rekli da je punčka. Ko mi je pokazala spol jaz nisem znala iz ekrana razbrati da je to punčka ( samo tri črtice sem videla) ampak ja bomo videli user posted image . Mi nimamo nič opreme še. Meni se zdi kot da imamo še čas ampak nas bo hitro ujelo user posted image . Jaz bom tudi določene zadeve kupila kar preko bolhe.
Iz kot pa ste? Jaz sem na novo preseljena na štajersko in seveda nimam nikogar tukaj, vsi moji so vsaj 200km oddaljeni. Tako, da mi je na momente prav težko.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 540
26.5.2016 22:06:23   
Ribica **
Jaz sem iz LJ, pa sem tudi že razmišljala, če bi vseeno morda se na FB priključila, da bi vsaj kako sovozičkarico morda našla, prijateljice imajo vse ali že večje otroke ali jih pa še nimajo, sosedi enako, potem se pa krog znancev konča. user posted image Ampak se še nisem odločila, imam še čas. user posted image

Posteljnina - meni je bila luštna in ugodna na tej strani: http://www.e-baby.si/posteljnina/mala-120x60-cm.html Samo ne vem, če imajo baldahine, ker me niti ne zanimajo in potem ne iščem tega oz. iščem tako brez baldahina in čim manj kičasto. Jaz sem eno obrobo in dve posteljnini že sama zašila - saj ne, da bi se stroškovno splačalo, ker se ne, je pa unikatno. user posted image Za rozasto pa še čakam blago, sicer sem malo skeptična, ker sem ga naročila na aliexpresu in upam, da ne bo čista plastika, ampak je bilo pa dosti ugodno. Še eno obrobo moram zašit, ta bo pa imela oblačke. Hiške so pa take, samo so nevtralne in zdaj bi rada eno punčkasto: http://malenoreideje.blogspot.si/2015/09/tutorial-obroba-za-otrosko-posteljico.html

Suziiika, sem kar fovš za masažo, jaz še kar nisem prišla do nje. user posted image

Krči - razen ene noči zdaj nimam teh težav, mi pa kar precej že otekajo noge v službi user posted image Ful se mi zdi prehitro to. Sicer pa sem jaz v lekarni spraševala za magnezijeve šumečke, ene generične od lekarne LJ in magnesol, da kaj je razlika, pa je v teh klasičnih od lekarne LJ precej več magnezija kot v magnesolu, tako da sem te vzela. Popila sem eno kak teden dni nazaj, tako pridna sem pri jemanju user posted image Samo mi niso najbolj dobre, potem pa pozabim nanje.

Aja, še to - čista/nečista koža - a ni vraža, da če imaš precej nečisto kožo, da je user posted image , ker kao mamici lepoto jemlje? Pri meni to ziher drži, samo sem tako lena zjutraj, da se mi niti slučajno ne da pudra uporabit.

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 541
27.5.2016 7:17:40   
babyN2
Pozdravljene punce,
vsem iskrene cestitke user posted image ! ceprav ze nekaj casa spremljam forum se se nikoli nisem uspela pridruzit,no pa je le ratalo.
PDP imam 21.10, to pa je moja druga nosecnost.Prvi je bil fant,v tej nosecnosti pa mi je velikokrat zelo slabo,shujsala sem in jem zelo cudne kombinacije hrane,ko pa so mi se mi zaceli delati mozolji(kot gobe po dezju) pa sem vedela da bo zagotovo user posted image ,wii😋
Kje nameravate roditi,boste dojile?
lp babyN2user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 542
27.5.2016 11:19:27   
Pia*
Pri nas so včeraj na morfologiji tudi potrdili, da je punčka. Tako, da pri meni držijo stare vraže. ( hude slabosti do 5 meseca in pa zelo mazoljasta koža).
Jaz bom rodila v avstriji. Dojiti bom probala potem bomo pa videli kako bo steklo. Namreč že samega poroda me je strah ko vrag.
Mogoče ne bi bilo slabo, da se tudi jaz včlanim na fb in tam vidim, če je kakšna iz štajerskega konca.

(odgovor članu babyN2)
Neposredna povezava do sporočila: 543
27.5.2016 16:38:52   
babyN2
Glede strahu..strah je znotraj votel zunaj ga pa nic ni.Prvic sem bila stara 18let ko sem rodila(skoraj 17 mesecev nazaj) in tudi mene je bilo na zacetku strah vendar sem se zavedala da ni nic strasnega,saj boli ampak na koncu dobis najvecji zaklad v narocje,sama sebe prepricaj da ni nic groznega in bo veliko lazje.Mene so v P vse sestre in babice pohvalile kako dobro sem se drzala glede na leta.Tudi okoli dojenja se ne sekiraj prevec saj najveckrat mleko "presahne" ravno zaradi strahu in zivcev.
vso srecouser posted image

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 544
27.5.2016 23:15:03   
Ribica **
O, Pia, super, še ena punčka user posted image

O porodu še ne razmišljam, ker me je groza - imam nizek prag bolečine in na sploh težko prenašam bolečino, vsi "pozitivni stavki" da je vredno, da dobiš na koncu največjo nagrado me za zdaj še ne prepričajo user posted image Gledam na youtubu stare oddaje One born every minute in si mislim kaj mi je tega treba user posted image Rodit grem pa v Ljubljano, imam porodnišnico čisto blizu.

Dojenje - imam namen, seveda, čeprav me tudi ta misel za zdaj še ne navdaja z navdušenjem. Je pa vsekakor bolj priročno kot pa flaške in AM.

< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 27.5.2016 23:18:27 >

(odgovor članu babyN2)
Neposredna povezava do sporočila: 545
28.5.2016 9:03:01   
Pia*
Ribica** najine misli so popolnoma enake :) ne bi morala bolje opisati mojih občutkov!

BabyN2 vse pohvale za tako razmišljanje meni pri mojih skoraj 30 kaj takega ne vem če bo uspelo.

A ostale so pa vse pobegnile na fb?

Neposredna povezava do sporočila: 546
28.5.2016 9:55:43   
jagodka7
Katera že dodaja v fb skupino? Naj še mene dodauser posted image ...

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 547
28.5.2016 9:57:32   
nastja1
Živijo. Da še jaz malo pokomentiram... user posted image
Ja tudi mene je kr malo strah poroda, sploh ko sem videla pri sestri ko je rodila v Novem mestu. na ponedeljek so videli da posteljica več ne upravlja svoje naloge in so ji dali umetne popadke, ki pa niso sprožili poroda. do četrtka so ji davali za umentne popadke, reva ni mogla niti na wc več kako je bila utrujena, na koncu so ji pa v petek naredili carski rez ko so videli da je otroku padel srčni utrip na 40. katastrofa.
Držim pesti da bomo mi čim lažje pa hitreje dale to čez user posted image

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 548
28.5.2016 10:03:45   
Ribica **
Pia*, bolj malo nas je ostalo tu, ja, ampak je pa lažje sledit potem pogovoru. user posted image

Joj, nastja, grozno. In potem ko še slišiš razne zgodbice, te še bolj mine. Mene je najbolj groza, da bi otroku pri porodu zmanjkalo kisika ali pa da bi imel ovito popkovino okrog vratu in bi šlo kaj narobe. A to kaj preverijo pred porodom?
Takšna pacanja v nedogled in herojsko odločanje zdravnikov, da še ni čas, da CR ni nujen, so mi nedopustna, otročki pa potem nastradajo. user posted image O LJ sem sicer v zadnjem času slišala samo eno tako zgodbo, ampak zgodi se tako lahko kjerkoli.

Aja, še to - kaj pa nameravate nosit zdaj za v službo, ko bo vroče? Včeraj sem v H&Mu našla kratke hlače, ki so mi prav, samo so prekratke za v službo. Saj nekaj oblekc imam, ampak kakih tanjših hlač pa ne, razen enih nenosečniških, ki jih pa najbrž čez dva, tri tedne ne bom mogla več zapet. Te tanke dolge v H&Mu so mi pa prevelike user posted image , tako da imam samo kavbojke, kar je pa čisto prevroče za te temperature.

< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 28.5.2016 10:05:25 >

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 549
28.5.2016 10:19:11   
nastja1
Ja res, to kaj delajo včasih na teh porodih. Upam da bomo imele srečo. ko je pa moja druga sestra rodila, je doma dobila že popadke in ker je bila sama doma se je odpeljala sama z avtom v porodnišnico 25 min stran, in ko je prišla tam je javila čez dve urice da je že rodila. čisto po filmsko user posted image
Jaz imam srečo, da sem na bolniški že od začetka pa se ne rabim sekirat za obleke. doma mam pa itak vse bolj ohlapno. Sm je pa res nerodno če kam greš ali pa v službo kaj oblečt user posted image sej bojo zdej pred poletjem valda kake akcije pa razprodaje pa se bo kaj našlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?