Suziiika
|
Sem našla eno masažo v Celju v City Centru je en salon (BIONA), pa pravijo, da majo tudi stol za nosečnice. Za celo telo 60 min 36 evrov, za samo križno/medenični del 30 min, pa 20 evrov. Se mi zdi kr sprejemljivo, zdej morm samo še do tja se spravit. oo dansas za morfologijo, js mam v ponedeljek, pa že praaav nestrpno čakam. Zaradi vsega; spola (po oceni tašče, ki jo je izvajala z zlato verižco, naj bi bila , po okroglem trebuhu po besedah ene sodelavke , po besedah druge sodelavke , zaradi čiste kože na obrazu. najbolše da stave začnejo pobirati ), da bom otročka vidla, da vidim kaj bo gin. rekla glede bolniške. Upam, da bo dala še ona zeleno luč. Sedaj ko sem en teden doma, grem vsak dan na sprehod, pa mi je ena urca naenkrat čist dovolj, me malo že hoče križ matrat, če kej dle pokonc skačem. Kar se tiče kupovanja, sem tako vesela, da imam že večino, sicer bi blo pametno sprobat zadeve po 5 letih, če funkcinirajo še vedno . Voziček sma midva takrat kupla v eni spletni trgovini Lux4Kids, takrat so mel trgovino samo v MB, zdej mislim, da majo v LJ tudi, pa je super zadeva. Vse v kompletu za 400 evrov. Takrat nisem imela nikoli težav. Posteljnino sem samo rabljeno prek bolhe našla, ker sem hotela tokrat met obrobo za kinderpet okrog in okrog, ker najina prva pupa je spala na vsih koncih kinderpeta in se je skos butala v glavo, tak da je na koncu mela igrače okrog in okrog, da je malo oblažilo zadevo, zdej sm pa rekla da bom kr oblogo kupla tadolgo, pa bo zadeva rešena. Edino kar še moram, je previjalna podloga, ta z trdim dnom, ki se kr na kinderpet fiksira, ker bomo malo na tesnem z prostorom, pa bo tak najbolše, kak dolgo bomo pač previjalno uporabljali, pri prvi vem, da se je na koncu pol previjalo glih kjer je bilo, samo na previjalni ne Mene so pa tako krči v nogah začeli grabiti, sem se sred noči zbudila par dni nazaj v takšnih bolečinah, noge sploh ne smem (konic prstov), čist raztegniti, ker me začne v mečah kr zvijat. Kaj pravijo, da je fino za krče? Magnezij? Sicer imam šumeče tablete, te kr iz trgovine, a uporablja katera še kaj druga? No za danes bo menda več kot dovolj, tak, da se poslavljam. Lep dan vsem