dansas
|
Hej, hoj, tako, pa sem dala amniocentezo skozi. Je bilo bolj stresno, kot sem pričakovala. Bolj iz psihološkega vidika, kot pa da bi me kaj strašno bolelo. Poseg sem imela v Postonjski porodnišnici, ker samo tam dela Medgen na napotnico (lahko bi šla tudi v Kliničnega v Lj, ampak bi potem čakala na rezultate 1 mesec, tako pa bom na trnih "le" 2 tedna). Ja, je pa bil Pušenjak in Ribica, si imela prav - ni bilo kosila. Mislim, da sem to o kosilu brala na nekem forumu in je bil očitno starejšega datuma. Šle smo tudi že po eni uri ležanja; sem pa zato več doma ležala. Včeraj cel dan, ker me je kar špikalo po trebuhu in ves čas mi je trebuh otrdeval, danes se je pa že umirilo, ampak sem še vedno v črnogorskem ritmu . Aja, me je bilo pa ful strah samega posega, ker je rekel, da imam posteljico spredaj, ampak ja, da mogoče bo pa šlo. In potem, ko je šel z iglo skozi maternico, je komentiral, da je zadel rob posteljice Sej laik ne ve, kaj naj si misli - še posebej prestrašena nosečka ne... Kanej, super za brcike - je res nekaj posebnega, ko otročka tudi čutiš. Kar se pa velikosti trebuha tiče, sem pa jaz tudi v prvo komaj čakala, da se mi vidi, ker se mi dolgo ni poznalo - tako je po navadi v prvo, v kasnejših nosečnostih so vezi že bolj razrahljane in se trebušček prej pozna. Pia, dobrodošla. Je res, da si septemberka, ampak sva me le 1 dan razlike. Jaz bom pa na koncu itak septemberka, če bo tako kot pri ostalih treh, ko sem rodila 1 do 2 tedna pred rokom. Lep vikend
|