|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2016
25.3.2016 5:23:22   
..noname..
Meni se pa prav nič še ne pozna. Mislim, da bom kar dolgo mogla čakat na to, da bom kaj videla. Poleg tega imam pa malo špeha okolu trebuha in bom zato še kasnej pazila spremembe. user posted image

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 476
25.3.2016 8:21:55   
september*
Vsem, ki ste uspešno opravile prve preglede čestitke. user posted image

Mene prvi pregled čaka šele čez dolgih 12 dni.

Zvezdica ti pa prosim ne primerjaj mer in tednov drugih. Važno je da srček bije ni važno v katerem tednu si, srečna bodi da se tako zelo hitro vidi bitje srčka. Vsi smo si različni, tudi po velikosti..... brez skrbi vse bo ok.

Jaz sem danes delala ponovno test in tedni so se iz 1-2 povišali na 2-3 tako da sem sedaj pomirjena in čakam na pregled.

Isabella tebi pa pošiljam objemček in pozitivne misli za naprej. 😊

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.3.2016 8:28:21   
zvezdica007
No jaz sem samo odpisala vekybel,ki me je sprasevala za velikost...drugace nebi tega pisala, ker vem da je pri vsaki malo drugace...
Imam pa cez 13 dni ze drugi pregled, tko da se ze veselim, da vidimo ce pikica veselo rasteuser posted image

(odgovor članu september*)
Neposredna povezava do sporočila: 478
25.3.2016 9:21:43   
Srchy
Pozdravljene,

jaz sem tudi med tistimi, ki sem včeraj dala skozi težko pričakovan prvi pregled. Živčna sem bila za umret, zame je vse to prvič.
Videli smo srček ;) ...neverjetno kako hitro bije ;)

To je resnično lep življenjski trenutek!!!!

Seveda pa imam, nove skrbi za naprej, da bo le vse ok, kot si želimo vse... ;)

V aprilu me čaka nuhalna, pa še en pregled...

Se veselim na tej poti skupaj z vami vsemi user posted image

(odgovor članu zvezdica007)
Neposredna povezava do sporočila: 479
25.3.2016 9:23:16   
tara.81
A je katera starejša od 35 in bo šla na nuhalno na napotnico?

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 480
25.3.2016 9:24:12   
Srchy
Aja, moj PDP naj bi bil 3.11.

Tako, da sem uradno med novembrkami user posted image

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: NOVEMBERKE 2016
25.3.2016 9:32:39   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: trolik4

Ja skupina je cist skrita, tak da ko/ce se bo hotela katera pridruzit, nej men tule poslje zs in jo potem dodam :)

prek telefona ne morm odpisovat na zs. Tista oseba nism js. Mam tko naštimano, da se me ne najde. Bom po šihtu zrihtala pa me potem dodaj.

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.3.2016 9:51:56   
trolik4
Ok, bom js poslala link do mojga profila pa me dodaj

Neposredna povezava do sporočila: 483
25.3.2016 11:52:36   
vekybel
zvezdica
pri nama je CRL za 6t3d 5,8mm. Mislim da imava obe vredu.
Jaz zal imam šele cez 1 mesec pregled maju.

tara81
jaz sem stara 35 let in mi je dal napotnico za nuhalno. Je rekel G da zavarovalnica krije med 35 in 37 letom starosti.

Povejte mi punce tiste ko imate datum za nuhalno v katerem tednu boste? Jaz bom v 13t. Je rekla sestra da se dela nuhalna od 12 do 14 tedna.

Drugače pa sem učeraj zvedela, da bom ostala brez službe ko mi poteče pogodba in to je čez 14 dni. Tako, da sem to pričakovala ampak vseeno me je prizadelo. Sem se zjokala in komaj prespala noč. Bomo vidli kaj bodo rekli na socialnem kako naprej. To bo zame prvič da grem na breme države in sploh ne vem kako to poteka.

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 484
25.3.2016 13:19:24   
trolik4
Vekybel na zavodu ti pripada nadomestilo sorazmerno s trajanjem zaposlitve, pol pa ti tut porodniska pripada ce si bla zaposlena vsaj 12m v zadnjih treh letih, tak da se ne nic sekirat :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 485
25.3.2016 13:43:51   
tara.81
vekybel
samo nekaj me zanima...a pripada tudi DHT na napotnico ali samo nuhalna in ali je možno it na pregled samo na GK v LJ? Pisala sem Strahovi, ker sem nekje zasledila, da pri njej se da naredit DHT na napotnico, ne vem pa kako je z nuhalno.

Glede Zavoda, pa nič sekirat je tako kot ti je trolik4 napisala. user posted image

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 486
25.3.2016 14:25:30   
Floriana
Pozdravljene!

Še ena nosečka se vam pridružuje. sem bila pri oktobrkah, pa mi je G danes, na prvem pregledu prestavil PDP na november. torej, november naj bo :)

Čez nekaj dni bom napolnila 29let, tale mali fižolček pa bo naš 6. družinski član. Doma imam (poleg moža seveda user posted image ) še dvojčka, ki bosta septembra napolnila 6let (parček) in še eno veliko mamino mazo, fantka, ki bo pravtako septembra, napolnil 4 leta.

Slabosti so prisotne, ampak sem že zgruntala, da če jem na 3h jih ni. čim zamudim nekaj minut ali pol urce pa je že hudo. kar mi je po eni strani prav ok, ker me tako telo prisli da jem po drugi strani se mi pa ne da skos razmišljat kaj bi dala v usta. Čeprav sem velik sladkosned mi kakšne čokoladice ipd trenutno splooooh ne pašejo.
Drugih znakov niti nimam, ob testu so me nekaj še bolele prsi, pa je tudi to minilo. Utrujena sem - čisto odvisno od dneva.
Bi pa spala veliiiiiko.

Otroci še ne vejo, da pričakujemo. zaenkrat sem poveala samo svojim staršem in 2 dobrima prijateljicama. ostali bojo zvedeli po nuhalni.

Na nuhalno nameravam it kar v Dravlje, s sabo bi peljala otroke, da tam zvejo novico. Hči si blaaaazno želi sestrico in navija zanjo že 1 leto... tko da, če ne bo punčka bolš da sploh domov ne pridem user posted image

A še to, za mano sta 2 CR, želja po naravnem porodu ostaja, upam, da uspe tokrat. :)
1. ni šlo, ker je bila gospodična (ki je bila bližje izhodu) lepo v prečni legi, v 2. pa sem imela nek slab občutek in proti koncu nisem več želela čakat.

Plod mi je danes nameril 16mm. Naslednji pregled čez 1 mesec.

Slikice nisem dobila, čeprav mi jo je v prejšnih nosečnostih dal zastonj. tokrat mi je rekel, da če imam pametni telefo lahko poslikam zaslon. tako da imam slikico zaslona na katerem je naš fižolčekuser posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 487
25.3.2016 14:34:43   
tara.81
Floriana dobrodošla...si prišla kot naročena :) povej mi prosim kako ti je vse skupaj zneslo? Tudi jaz imam dvojčka (2 fanta), ki bosta novembra imela 20 mesecev. In si ne predstavljam prav kako bom vse porihtala...

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 488
25.3.2016 14:42:43   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: tara.81

Floriana dobrodošla...si prišla kot naročena :) povej mi prosim kako ti je vse skupaj zneslo? Tudi jaz imam dvojčka (2 fanta), ki bosta novembra imela 20 mesecev. In si ne predstavljam prav kako bom vse porihtala...

tara.81 meni je bil ta 2. oz 3.mulček pravi dopust v primerjavi s prvima dvema. pa že dvojčka nista bila zahtevna.
Čez dan sem bila z dojenčkom večinoma sama, ker sta bila starejša 2 v vrtcu, ogromno je pomagal tudi možek. ker je najmlajši pridno spal dokler je bil majhen sem si brez problema vzela čas za dvojča in se ukvarjala z njima.

jaz mislim, da samo ne smeš komplicirat. potem, ko je bil večji se je zgodilo, da sem bila po cel dan sama in nisem uspela skuhat, smo pač naročili dostavo, mlajši pa je dobil svojo porcijo zelenjavne kašice oz sadje.
Organizacija je ključ do vsega.

Pri 2letih, ker sta dvojčka se že znata kej tudi sama zamotit in kaj tudi razumet. Če te zanima še kaj komot vprašaj, se bom potrudila z odgovori.

Ju boš imela v vrtcu ko boš na porodniški?

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 489
25.3.2016 14:45:51   
Floriana

IZVIRNO SPOROČILO: trolik4

Ok, bom js poslala link do mojga profila pa me dodaj

Lahko dodaš še mene prosim?

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 490
25.3.2016 22:26:15   
vekybel
tara.81
kaj sploh pomeni DHT? user posted image user posted image vprašaj svojega ginekologa.

Dobrodošla Floriana. Pri vas pa bo pestro. Lepo bi bilo da pride še ena punčka ne.

Bog ve če bom morala noseča iskat službo? Mislim če me bo zavod pošljal na razgovore, ker bi mi bilo zelo nerodno, ker bi me vsi zavrnili ker sem noseča in to te kar prizadane, kot da si manj vreden. Bomo že vidli kaj bo.
Hvala vam za podporo. user posted image

(odgovor članu Floriana)
Neposredna povezava do sporočila: 491
26.3.2016 7:25:38   
trolik4
Js mam tk fajn svetovalko, da morm vseen prosnje posiljat in se javljat.
Prvic sm mela pa drugega svetovalca in je rekel, da bo dal v mirovanje. Itak ko si na nadomestilu, se steje kot da si zaposlena, ti ne bo treba iskat. Pol bos pa ze tak par mesecev noseca, ti pa tut verjetno ne bo treba.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 492
26.3.2016 8:03:29   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

tara.81
kaj sploh pomeni DHT? user posted image user posted image vprašaj svojega ginekologa.

Dobrodošla Floriana. Pri vas pa bo pestro. Lepo bi bilo da pride še ena punčka ne.

Bog ve če bom morala noseča iskat službo? Mislim če me bo zavod pošljal na razgovore, ker bi mi bilo zelo nerodno, ker bi me vsi zavrnili ker sem noseča in to te kar prizadane, kot da si manj vreden. Bomo že vidli kaj bo.
Hvala vam za podporo. user posted image

DHT - Dvojni Hormonski Test

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 493
26.3.2016 11:56:24   
anča88
Oj oj user posted image ekola, še ena novembrska user posted image

ZM:19.2.
PDP po internetu:25.11.

Doma imamo že enega 16-mesečnega navihanca, novembra pa upajmo da dobi družbo.

Punce, kako je s fb stranjo, skrito vse al se vidi člane?

Neposredna povezava do sporočila: 494
26.3.2016 12:12:18   
ŽanaTaja
Pozdravcek....tud men je test pokazal user posted image
Zadnja M 14.2.2016.

Sem upala do zadnjega, da pa se to men ja ne more zgodit....in na koncu se pretehtale te vsakodnevne slabosti...😊☺

(odgovor članu anča88)
Neposredna povezava do sporočila: 495
26.3.2016 12:18:35   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: anča88

Oj oj user posted image ekola, še ena novembrska user posted image

ZM:19.2.
PDP po internetu:25.11.

Doma imamo že enega 16-mesečnega navihanca, novembra pa upajmo da dobi družbo.

Punce, kako je s fb stranjo, skrito vse al se vidi člane?

Čist skrito je. Tudi članov se ne vidi.

(odgovor članu anča88)
Neposredna povezava do sporočila: 496
26.3.2016 13:36:39   
Mal_
Zivijo souser posted image :)
Da se malo javim.. Prvi pregled se cakam, se tri tedne me loci od njega in ze koomaj cakam :)
Znaki so se malo umirili, imam rahle slabosti tu in tam, manjse prebavne motnje.. Prsa pa.. Napihnjena, napeta in boleca haha :D
Cestitam vsem za uspesne prve preglede in pa srecno vsem nam, ki nas to se cakaa!:)

Neposredna povezava do sporočila: 497
26.3.2016 13:56:42   
Mlle
Pozdravljene srečke user posted image !

V sredo sem naredila 3 teste, ker kar nisem mogla verjet rahli user posted image . Danes sem noseča 4t in po mojih izračunih je rok 1. december, ker imam menstruacijo na 24-26 dni, vendar me bo najverjetneje tudi G uvrstil k vam. Počutje je itak še BP, G še nisem klicala, nameravam v naslednjem tednu, predvidevam da bom na vrsti šele okrog 1.5.

Zanima me, katere vitamine jemljete?

(odgovor članu Mal_)
Neposredna povezava do sporočila: 498
26.3.2016 16:22:31   
mika13
Pozdravljene nove nosečke!
Jaz jemljem prenatalni multivitaminski kompleks od terra nove. Sem že v prvi N in mi je odgovarjalo. Zraven jemljem še ribamed od fidimeda - omega 3.

(odgovor članu Mlle)
Neposredna povezava do sporočila: 499
26.3.2016 17:29:24   
zvezdica007
Jaz zaenkrat jemljem samo tifol..elevit mi ne odgovarjajo...
Sem pa razmisljala tudi od mama a-z al nekej tazga k imajo v dmu da probam, ker ma baje vse potrebne vitamine user posted image

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

kako ti bo ime?
klitia

Kdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?

sami (17%)

mož/partner (75%)

drugi otroci (4%)

drugi sorodniki (0%)

prijatelji (0%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!