|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBERKE 2016
31.3.2016 15:20:15   
trolik4
Celjska:) prej sm bla v zd v celju, pa ni primerjave s porodnisnico, ceprov je guzva

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 526
31.3.2016 16:01:31   
Isabella*
Hojla punce, vas pridem vsak dan prebrat in sem res vesela za vas, da gre vse superuser posted image
vekybel hvala, v redu sem, z vsakim dnem boljse. Hudo bo se jutri, ko grem za 1 dan v bolnico se po zadnje tabletke ampak komaj cakam, da bo vse to za mano in se lahko optimisticno podam v nove zmageuser posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 527
1.4.2016 6:28:23   
tarika.m
Tudi jaz sem imela ta teden 1.pregled,vse je ok,srcek je bil (6t3dni)...me pa bega nekaj drugega..namrec ze tako nimam nobenih znakov, razen bolecih prsi in se to so me vceraj nehale boleti user posted image ..seveda sm sla gledat na internet in ne pise nic kaj obetavnega - da je plod odmruuser posted image ...tega me je najbol strah,saj bi se mi to zgodilo ze drugic zapored user posted image ...in mislim da bom sla kar do ginekologa,ce mi lahko naredi UZ da vidim na cem sem,ker ne bom zdrzala se 3 tedne do ponovnega pregleda.

(odgovor članu Isabella*)
Neposredna povezava do sporočila: 528
1.4.2016 9:18:34   
Gisela
tarika.m joj ne se psihirat!! To šele škoduje plodu ;). Sploh pa ne beri forum kakšni znaki vse obstajajo. Ene imajo vse znake, ene nič, vsaka nosečnost in vsaka ženska je drugačna. Že pri isti ženski je vsaka nosečnost čisto drugačna, kaj šele, če se primerjaš z vsemi ostalimi. To čakanje res ubija ampak tako se naučimo biti potrpežljive, kar nam pride prav potem, ko pride otroček ;). Če pa misliš, da se res ne boš morala pomiriti pa pojdi na samoplačniški pregled. Ne vem, če ti bo tvoja G naredila pregled kar tako... razen, če rečeš, da si opazila kri, v tem primeru ti bo pa sigurno naredila pregled že sedaj.

Mene pa zanima na kakšen način ste povedale, da ste noseče? Je katera naredila kakšno foro?

(odgovor članu tarika.m)
Neposredna povezava do sporočila: 529
1.4.2016 9:21:40   
korinca
pozdravljene. Tudi jaz sem bila nedavno nazaj na teh straneh. Danes vam ponujam ogled moje strani, mogoče vam pride kdaj prav :). Pa srečno !

https://www.facebook.com/Tina-%C5%BDabar-Petaros-Fotografiranje-otrok-in-nose%C4%8Dnic-255059391264002/?fref=ts

(odgovor članu Gisela)
Neposredna povezava do sporočila: 530
1.4.2016 9:23:22   
tarika.m
Gisela,sm se ze malo umirila...je reku moj da naj se ne sekiram,ker bo vse ok,tako da mu zaupam in upam da bo imel prav user posted image ...
drugace pa midva sva povedala samo njegovim starsem,bili so fuul navduseni,svojim se pa se ne upam,ker vem da bosta komplicirala da ce sva nora (stara sva 23),tako da bova se pocakala nekaj casa user posted image

(odgovor članu Gisela)
Neposredna povezava do sporočila: 531
1.4.2016 17:53:06   
.pikica
Jaz tudi nimam nobenih znakov, razen občasno bolečih prsi.
Pa si rečem hvala bogu da ni slabosti in podobno. Samo pozitivno
je treba razmišljat in vse bo vredu. user posted image

(odgovor članu tarika.m)
Neposredna povezava do sporočila: 532
1.4.2016 18:09:41   
..noname..
Meni se je slabost umirila, edino kar je je to, da imam boleče prsi in seveda M niuser posted image user posted image
Še 17 dni in imam pregled. Vsak dan odštevam in komaj čakam, da vidim kako raste najina pikica in če je vse ok.

Punce pozitivno moramo razmišljat in to nam bo dalo moč in voljo, tako bojo tudi naše pikice zdrave.

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 533
1.4.2016 22:15:44   
zalaa
Hej hej punce. Evo pa sem se tudi jaz pridružila novemberkam. In sicer smo v 8t in 4d. Prvi pregled za nami, bili so res lepi občutki, ko slišiš bitje srčka malega bitjeca :) sicer imam čez 10 dni ponovni pregled zaradi ciste, ampak tokrat vrjamem da bo vse ok :) vsem želim lepo nosečnost in čimmanj zapletov.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 534
2.4.2016 10:20:46   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: zalaa

Hej hej punce. Evo pa sem se tudi jaz pridružila novemberkam. In sicer smo v 8t in 4d. Prvi pregled za nami, bili so res lepi občutki, ko slišiš bitje srčka malega bitjeca :) sicer imam čez 10 dni ponovni pregled zaradi ciste, ampak tokrat vrjamem da bo vse ok :) vsem želim lepo nosečnost in čimmanj zapletov.

bravo čestitam :)

(odgovor članu zalaa)
Neposredna povezava do sporočila: 535
2.4.2016 13:34:27   
.pikica
Jaz že tudi komaj čakam drugi teden, ko imam pregled, bom pa v 8 tednu.
Upam, da je vse vredu in se moja pikica lepo razvija,
kljub mojim prihičnim obremenitvam.

Neposredna povezava do sporočila: 536
2.4.2016 14:12:48   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: .pikica

Jaz že tudi komaj čakam drugi teden, ko imam pregled, bom pa v 8 tednu.
Upam, da je vse vredu in se moja pikica lepo razvija,
kljub mojim prihičnim obremenitvam.

Jaz sem prepričana, da je vse ok. Vrjamm pa da si firbčna. Tut js sm, predvsem pa komej čakam, da vidiva da je vse ok in potem hitro to čudovito novico poveva staršem user posted image

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 537
2.4.2016 18:59:15   
.pikica
Mora biti vse ok, ker to je pa res zeloo težko pričakovano dete.
Kam greste kaj na nuhalno.
Jaz nameravam k dr. Strahovi.

Neposredna povezava do sporočila: 538
3.4.2016 8:19:55   
Gisela
Jaz grem v Dravlje k enmu, tam so vsi dobri. Za Strahovo sem slišala že preveč slabih stvari :). A ti si zadovoljna z njo pikica?

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
3.4.2016 8:45:17   
..noname..
Jaz bom vrjetno kar pri svoji ginekologinjiuser posted image

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 540
3.4.2016 8:55:20   
PujsaDeja
Pozdravljene punce,

najprej čestitke vsem bodočim mamicam. user posted image user posted image Tudi jaz se pridružujem novemberkam, trenutno v 7.tednu, pregled pa imamo šele 14.4. in se ga itak že zelo veselimo. user posted image
Kako so kej pri vas izkušnje.. A je partner lahko že pri prvem pregledu z vami? Meni so rekli, da se pri prvem itak nič kej velik ne vidi, in da ni praksa, da so partnerji zraven. user posted image

No, upam, da uživate te zgodnje trenutke nosečnosti s čim manj slabosti, napihnjenosti in pomanjkanja energije.

Želim vam prečudovito sončno nedeljo.

(odgovor članu Gisela)
Neposredna povezava do sporočila: 541
3.4.2016 10:35:55   
.pikica
Nisem še bila pri Strahovi, mi jo je pa priporočila sodelavka,ki je bila zelo zadovoljna z njo.
Sicer se pa še odločam kam bi šla, je kr težko...

Neposredna povezava do sporočila: 542
3.4.2016 11:13:50   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: PujsaDeja

Pozdravljene punce,

najprej čestitke vsem bodočim mamicam. user posted image user posted image Tudi jaz se pridružujem novemberkam, trenutno v 7.tednu, pregled pa imamo šele 14.4. in se ga itak že zelo veselimo. user posted image
Kako so kej pri vas izkušnje.. A je partner lahko že pri prvem pregledu z vami? Meni so rekli, da se pri prvem itak nič kej velik ne vidi, in da ni praksa, da so partnerji zraven. user posted image

No, upam, da uživate te zgodnje trenutke nosečnosti s čim manj slabosti, napihnjenosti in pomanjkanja energije.

Želim vam prečudovito sončno nedeljo.

Kmalu bo pregled tukaj. Jaz imam še 4 dni več do pregleda, v torek pa dopolnim 7 tednov. Ko sem se naročila na pregled sem vprašala če gre lahko mož z menoj pa je rekla, da ja. Tko da ne vem zakaj nebi smel bit s tabo.

(odgovor članu PujsaDeja)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.4.2016 11:25:59   
trolik4
Js sm bla v prvo pri strahovi in mi je blo res tezk placat. Je bla nesramna, arogantna, ne mara zensk, ki imajo nekaj oblin in to pokaze, je rekla da mi ne more zmerit svetline, ker otrok ne lezi prov (joj piska moja no a se res ne mors prov obrnt, ker se zdravnica ne more mal potrudit oz.nardit vaginalno?!) In sm pol hotla rect, da pol pa nemorm placat, ce ne morte zmerit, sam sm bla rajs tih placala pa sla se enkrat k levakovi v velenje in sploh ni primerjave!

Neposredna povezava do sporočila: 544
3.4.2016 12:51:25   
.pikica
Oh hvala "trolik4" za podeljeno izkušnjo, definitivno ne grem k njej, že glede na moje obline ne.
Ker me bo itak zažrla, po domače povedano.
Bom povprašala v Velenje in še bližje mi je.

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 545
3.4.2016 21:08:39   
zalaa
Jaz sem tudi slišala, da so v dravlah dobri, tako da sem se tam naročila na nuhalno, imam pa jo 20.4. Punce skušala sm najti skupino na fb strani novemberke 2016, pa je ne najdem ker je vrjetno skrita skupina :/

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 546
3.4.2016 21:14:08   
trolik4
Skupina je skrita ja, meni pisi tule zs pa te dodam tam :)

(odgovor članu zalaa)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.4.2016 18:39:39   
Reya11
Pozdravljene tudi jaz se vam pridruzujem, po negativnih testih je bil na 1.april pozitiven. Tako da ne vem kaj naj pricakujem sem kar malo zmedena, doma imam ze enega otroka 😀 na pregled se tudi nisem se narocila po mojih izracunih je pdp 28.11

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.4.2016 19:11:20   
minime84
Joooj kaksno zatisje je tukaj user posted image . Kako ste kaj? Jst imam pogoste glavobe, na trenutke mi je slabo. Pa dnevi se mi blazno vlecejo user posted image . Vceraj sem dopolnila 8 tednov, trebuscek je pa ze kar precej viden. V prvi nosecnosti sem imela takega v 12. user posted image . Pa se huda spomladanka utrujenost me daje.
Bodite lepo, pa kaj se havite user posted image .

(odgovor članu Reya11)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.4.2016 19:35:52   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: minime84

Joooj kaksno zatisje je tukaj user posted image . Kako ste kaj? Jst imam pogoste glavobe, na trenutke mi je slabo. Pa dnevi se mi blazno vlecejo user posted image . Vceraj sem dopolnila 8 tednov, trebuscek je pa ze kar precej viden. V prvi nosecnosti sem imela takega v 12. user posted image . Pa se huda spomladanka utrujenost me daje.
Bodite lepo, pa kaj se havite user posted image .

Evo, se bom malo javila. Malo je zatišje, vrjetno predvsem zato ker so punce v pričakovanju prvega pregleda. Tiste, ki so pa že pa čakajo na ostaleuser posted image .
Juj, tole je pa hitro, da se ti že pozna. Jaz bom to kar čakala tam nekje do 15. tedna. Da pride to mimo špehka. hahahahaha user posted image

Me pa močno muči utrujenost.

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

oktober
dapeal

Katero ime bi izbrali za fantka?

Max (33%)

Alex (26%)

Tinijan (8%)

Leo (20%)

Kris (14%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!