|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2016
23.3.2016 18:57:28   
Isabella*
Jupiii, superuser posted image V katerem tednu si pa bila?user posted image

(odgovor članu zvezdica007)
Neposredna povezava do sporočila: 451
23.3.2016 19:16:20   
zvezdica007
Rekel je da velikost ustreza 6t4d..res je vseskp se mini..ampak srcek se je pa videl kako utripa!! Kako sem si oddahnila...moj ginekolog je res zakon..nebi zamenjala nikoluser posted image ...ze prejsnjic ko se je slabo izteklo mi je bil ful v oporo..tokrat pa se je lahko veselil z manouser posted image
Isabella mocno upam da izves dobre novicke ob pregleduuser posted image

(odgovor članu Isabella*)
Neposredna povezava do sporočila: 452
23.3.2016 19:20:52   
Isabella*
Jupiii, super za take novičke, sem tako vesela za vsako izmed vas! user posted image

Tudi jaz upam, ampak če mi ni namenjen ta, mi bo sigurno naslednji, vem da bom kmalu postala mamiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 453
23.3.2016 19:23:47   
Isabella*
Ravno sem brala na FB strani bibaleze je ena spraševala o tem, da ji je G na pregledu v 8t rekel, da je vse skupaj odmrlo in dal napotnico za čiščenje.user posted image Očitno nisem edina. Ampak se mi vseeno zdi, da je moja G mogoče malo prehitro sklepala. Tudi če ne bo vse ok se mi zdi, da je bilo takrat vseeno prezgodaj, da bi podala tako dokončno mnenje.

Kakorkoli, k bolj veselim temamuser posted image Še katera, ki je imela danes pregled in nas bo razveselika?user posted image Čakam, da nam še katera oznani, da bosta 2! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 454
23.3.2016 20:23:34   
..noname..
Jaz imam prvi pregled šele 18.4. Ene pravijo, da je to kar hitro, ampak meni se zdi, da je tako zelo daleč. Takrat bom glih 9. teden.
Zaradi dela s kemikalijami moram v službi čimprej povedat. Ampak bom po praznikih, ker bi vseeno raje najprej povedala staršem. Tako, da se bo izvedelo še pred prvim pregledom. Upam, da bo vse OK, ker bo potem toliko težje razlagat če se bo kaj zakompliciralo..

Neposredna povezava do sporočila: 455
23.3.2016 21:05:24   
Inod
Tudi mi čakamo na 13. April...se mi zdi cela večnost do tja user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 456
23.3.2016 21:14:22   
tara.81
ja, tej dnevi se takooo vlečejo. Celo prvo tromesečje se...pol po nuhalni pa kar šibne user posted image

Jaz sem pa zdaj zbirala majčke, ki jih bom vzela s sabo, ko gremo k žlahti za praznike. Skoraj v vsaki se mi že trebuh pozna, nekaj res širokih mi je uspelo sicer najt. Bomo vidli, če mi bo uspelo skrit moj trebušček. Bi rada počakala vsaj na 1. pregled preden povem najožjim. Po nuhalni pa ostalim. Če me seveda ne bojo prej pogruntali. user posted image user posted image

a bi kak seznamček naredile? al raje še malo počakamo?

srečno jutri tistim, ki imate preglede!

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 457
23.3.2016 21:16:26   
..noname..
Ja, lahko bi imele seznamček user posted image
Koliko si pa noseča, da se ti že pozna? Jaz bom vrjetno še kar nekaj časa mogla čakat, da se mi bo poznalo.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 458
23.3.2016 21:20:43   
tara.81
konec 5. tedna, sem res čisto na začetku. sam mi je itak ostalo nekaj trebuha od prejšnje nosečnosti, ker sta me dvojčka pošteno raztegnila :) in zdaj pa me daje še napihnjenost in evo super kombinacija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 459
23.3.2016 22:33:39   
Marčevka2010
Malo se bom vštulila.

Glede slabosti pomaga Antimetil, vsebuje ingver in je dovoljen v nosečnosti. Meni je zelo pomagal, priporočam.

Glede železa so sedaj ene nove tablete, ki vsaj meni niso povzročale zaprtosti, mi jih je predpisal ginekolog: Tardyferon. Ker v prejšnji nosečnosti sem imela tisti ogaben sirup, ki me je silil na bruhanje, vseboval cel kup svinjarije in še zapiral. Te sedaj so mi pa vredu, sploh ne vem, da jih jemljem.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 23.3.2016 22:34:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 460
24.3.2016 8:17:54   
ŽABBY
Pozdravljene user posted image

Sporočam vam, da včeraj sem imela moj prvi pregled. Velikost ustreza 7 tednom in srček je že utripal :)

Upam, da tudi vse ostale boste imele prijeten prvi pregled,

LP

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 461
24.3.2016 9:20:25   
tjasakp
ekomi s prvega pregleda!!
vse ok, srček bije, malo je veliko 19 mm, kar ustreza 8t3d, torej 1d več kot je po ZM user posted image

to pa tudi pomeni da je moj PDP po UZ 31.10. in se bom pridružila tudi oktoberkam, pa vidimo kaj bomo imeli na koncu user posted image
prvi je prehitel za 2 dni tako da bo mogoče res spet oktoberček, manj kot 2 tedna razlike bosta, če bo vse po planu, bomo lahko skupaj praznovali rojstne dneve user posted image

zdaj se bom še na nuhalno naročila, naslednji pregled pri ginekologu pa čez 1 mesec, 25.4. Ampak tega ne bom tako neučakano pričakovalauser posted image

Srečno še vsem ostalimuser posted image user posted image

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 462
24.3.2016 9:33:25   
rakica91
Isabella* Močno držim pesti zate, in ti pošiljam veliko pozitivnih misli in energije user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 463
24.3.2016 10:02:47   
vekybel
Super za dobre preglede. Sem prav vesela.

tjaša
jaz imam tudi pregled čez 1 mesec.

zabby in zvezdica
koliko pa je vajin velik? Piše na UZ slikici. Ker jaz sem danes 6t4d pa da malo primerjam. user posted image

Drugače pa jaz tudi pijem A-Z mama iz DM tablete in so mi ok.

(odgovor članu rakica91)
Neposredna povezava do sporočila: 464
24.3.2016 10:18:12   
tjasakp
ekola, nuhalno svetlino imamo 18.4., potem pa bodo lahko še drugi izvedeli za novega člana user posted image oziroma članico, še vedno me ni zapustil trden občutek da bo user posted image

no pa bom še jaz probala tele A-Z mami, DM mi je na splošno všeč, pa še če so cenejše še toliko boljšeuser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 465
24.3.2016 10:33:13   
zvezdica007
Meni se zdi tko majhno vseskp da me mal skrbiuser posted image ..ce peov gledam na slikci pise CRL 0,43cm..ustreza pa 6t1d sm zdle opazla na slikci..jz mam pa cez 14dni ze pregled da bo vidu ce lepo raste..koksn je pa tvoj, vekybel?user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 466
24.3.2016 12:50:35   
Isabella*
Hojla punce, sem imela danes pregled in sem ravno konec. Pri meni ni sprememb, nic ni zrastlo (baje da je se plod celo manjsi) tako da ostane v veljavi prvotni "nacrt" in me caka tabletka naslednji teden. Hvala vsem za lepe zelje! :) sem pa zelo pomirjena sama s sabo in s to situacijo (danes je celo slo brez solz na pregleduuser posted image ), G pa mi je rekla, da ce bo vse potekalo kot more ze lahko greva maja v nove bojeuser posted image
Hvala vsem za podporo in vas se definitivno pridem kaj pogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
24.3.2016 16:18:53   
tarika.m
Isabella zal mi je zate user posted image ..vem kako ti je,sem sla lani isto cez to (plod je omdrl+ciscenje),tak da zdaj sem v skrbeh da se mi ne bi zgodilo se 1x ker ne vem ce bi prenesla..ampak mislim pozitivno...pa zelim ti cimmanj bolecin na ciscenju,da das hitro vse cez in da kmalu zagledas spet user posted image ..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 468
24.3.2016 16:34:26   
..noname..
Kako je lepo brat lepe novičke iz pregledov. Joj kok mate hitr preglede. Js bom ze skoraj 9. teden na prvem pregledu. Aaaaa. Sam bedno je to, k moram povedat za nosečnost še pred prvim pregledom in to vse zrt službe, ker me morjo premestit.

Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: NOVEMBERKE 2016
24.3.2016 19:53:32   
..noname..
A imamo skupino tudi na FB? A je toliko skrita, da nihče niti članov ne mora vidt?

Neposredna povezava do sporočila: 470
24.3.2016 20:34:53   
Tajaa_
Skupina je popolnoma skrita. Nihče je ne vidi. Niti članov. Novembrke 2016

Neposredna povezava do sporočila: 471
24.3.2016 20:35:46   
zvezdica007
Isabella* zal mi je za tvojo pikico user posted image
Cimprej se poberi in naprej v nove zmageuser posted image
Srečno!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 472
24.3.2016 20:38:14   
trolik4
Ja skupina je cist skrita, tak da ko/ce se bo hotela katera pridruzit, nej men tule poslje zs in jo potem dodam :)

Neposredna povezava do sporočila: 473
24.3.2016 20:39:09   
megyboznik
Iiiiiiiiiiiii, js tudi :)

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 474
24.3.2016 22:36:54   
mika13
Isabella, žal mi je. :(
Jaz jemljem prenatalni multivitaminski kompleks od terra nove, je čist naravna zadeva. Vsebuje tudi železo, folat (boljša oblika kot folna kislina) in ostale pomembne vitamine, le omega 3 ne vsebuje, tako da sem danes začela jest še ribamed 1000 od fidimeda, ki velja za zelo dobre omega 3.
Jaz pa komaj že čakam torek!! Takrat bom po z.m. 8t 3d. :) Bomo videli....o napetem trebuhu pa jaz ne bi. Vsako jutro stojim pred omaro in iščem širšo majico. Da je omenjam, da sem zvečer naravnost takšna, kot da bi pojedla polno luno. 🌕

(odgovor članu megyboznik)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!