|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2016
17.3.2016 10:57:58   
Inod
Živjoo.

Pridružuje se vam še ena novemberka. user posted image

user posted image smo videli že en teden pred izostankom menstruacije. Razlog testa so bile težke in zelo boleže prsi ( niti po stopnicah nisem upala hodit v hitrem koraku). Potem je prišla pa še ogromna utrujenost.. Sem prvič nosečka.
ZM: 16.2.
PDP/ po mojih izračunih 23.11.
Prvi pregled imam 13.4., torej ravno v času 8 tednov.

Čestitke vsem user posted image na forumu. Po prvem pregledu ( ki je sicer svetlobna leta daleč :( ) pa upam da tudi v skupinici na facebooku.

(odgovor članu megyboznik)
Neposredna povezava do sporočila: 351
17.3.2016 11:45:53   
mika13
Trolik, super, da boš preverjala podatke in materinske! Tudi sama sem še v eni skupini odkar imam hčerkico in mi je bilo auper tako. Smo si vse pomagale, se skupaj veselile in bodrile v težkih trenutkih. Smo pa imele tudi me eno članico, ki je sliko enega otroka kar posredovala naprej po fb. Odtakrat smo naredile "čistko", da smo v skupini samo še tiste, ki smo aktivne in je spet super. Fb je lahko pozitivna ali negativna stran tega. Sem pa definitivno za previdnost, saj je danes na svetu žal preveč čudakov. :(
Joj, veliko vas ima že drug teden preglede, jaz pa komaj 29. Ampak počasi bo... ;)

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 352
17.3.2016 12:33:43   
trolik4
Sem adminka v eni drugi skupini iz prve n, pa tut res pregledam profil, da je resnicen in da ima dejansko toliko starega otrocka.
To kar se je pa sedaj zgodil me je pa tak sokiral, da sm se odlocla tu zaostrit pogoje :)
Js mam tut sele 4.4.pregled user posted image

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 353
17.3.2016 14:05:23   
minime84
Jaz imam sedaj, 21.3 pregled user posted image glede na ZM bom komaj 5t6d, upam da se bo videlo kaj konkretnega. Vseeno dvomim, da bom ze zdaj dobila materinsko knjizico. user posted image . Dnevi se pa se kar vlecejo. Ceprav mi vsi govorijo, da gre v drugo cas hitreje, nimam takega obcutka.
Drugace pa, cestitke vsem novim user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica007)
Neposredna povezava do sporočila: 354
17.3.2016 14:06:22   
minime84
Aja se to, ima se katera tezave s spominom in koncentracijo?

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 355
17.3.2016 14:10:45   
Inod
Jaz predvsem s koncentracijo. In v kombinaciji z utrujenostjo sem ko megla v službi glede dela :(... teden že dolgo ni bil tako dolg do vikenda :)

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   RE: NOVEMBERKE 2016
17.3.2016 18:32:30   
Špeli25
Babike,eno vprauser posted image sanje....test je pokazal user posted image ,slabo se pocutim,M nimam... Sem danes se 1x nardila in ni nic pokazalo.... Delala sem pa first sign... ?????

''The day'' - 27.1.2014

Neposredna povezava do sporočila: 357
17.3.2016 18:54:58   
minime84
Za sigurno, naredi se clear blue digital. Bos takoj vedela, pri cem si. Se najbolj ziher je pa krvni test. Pa baje se testi lahko samo lazno negativni, lazno pozitivni pa ne.

(odgovor članu Špeli25)
Neposredna povezava do sporočila: 358
17.3.2016 19:09:19   
lmatejal
Špeli25 vsekakor naredi test clearblue digital. Jaz sem delala najprej z baby check mini in je kazalo tako svetlo črtico, da nisem vedela ali je ali ni. S CB pa + in 3+. Testiraj po kakšnem tednu izostanka menstruacije, takrat boš 100% prepričana o pravem rezultatu.

(odgovor članu Špeli25)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.3.2016 9:28:26   
Tajaa_
Tudi jaz ti svetujem, da narediš z digitalnim. Čeprav so teli listki tudi zanesljivi. Jaz sem zdaj v drugo naredila samo s tem trakcem in je pokazalo N v 30 sekundah 😊

(odgovor članu lmatejal)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.3.2016 11:57:03   
ŽABBY
heeelp

jaz sem danes tako napihnjena da mislim, da me bo vsak čas razneslo....,

nisem bila na wc...že dva dni....ima kdo kaksen pameten nasvet...kako naj se mi ta zaprtost.....odpre? user posted image

...jogurt ne pomaga, sadje niti,.....suhe slive namočene v vodi, mi ponavadi niti.... kaj lahko probam?

Hvala za vsak nasvet

(odgovor članu Tajaa_)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.3.2016 12:00:16   
trolik4
Donat, coca cola?

A je mela katera preeklampsijo v prvi n?

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.3.2016 12:18:10   
minime84
Jst sem mogla v prvi N jemati tablete za zelezo in ker so me zelo Zapirale, sem vsak dan lila Donat. In vsako jutro sem na tesce spila kozarec mlacne vode. Mi je ful pomagalo.
Sem imela pa tudi preeklampsijo in sem mogla 14 dni pred rokom na urgenten CR.

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.3.2016 12:35:00   
trolik4
Kk se pa zdej pocutis? Js sm jo mela v prvo, sm lezala zadn mesnc v bolnici ampak mi niso nc zdravl in so mi sprozl 1 dan po roku.
Vceri mi je pa pritisk zvecer ful narastu pa srce zacelo nabijat in je trajal 4 ure da se je umiril. In mi je cudn, ker sm brala da se ponavad pojavi po 20.tednu..da bi ze tak zgodi se pojavla

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.3.2016 13:46:41   
Anonimen
Aaaaa punce meni se mesa!!! user posted image Ze nekaj dni sem imela nosecniske znake (bolece prsi, vnete dlesni, herps se mi je naredil) in sem rekla nic...pa nardim test in evo jo rahlo rahlo, a vidno crtico. Ponovim test nekaj ur kasneje in crtica se zmeraj tam. Sem sla kar v dm po CB digital in ga ju3 zjutraj nardim. M cakam sele v ponedeljek...me je pa to totalno presenetilo, doma mi kravzljata zivcke 1 letna dvojcka, ki sva ju dobila s pomocjo IVF-a in evo zdej....aaaa noro. Bi pa rada bila se nekaj casa anonimna, upam da me boste razumele. Ajaaas PDP sem si izracunala 30.11. 
user posted image user posted image

(odgovor članu trolik4)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
18.3.2016 13:53:43   
ŽABBY
čestitke...pa dobrodošla med user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Aaaaa punce meni se mesa!!! user posted image Ze nekaj dni sem imela nosecniske znake (bolece prsi, vnete dlesni, herps se mi je naredil) in sem rekla nic...pa nardim test in evo jo rahlo rahlo, a vidno crtico. Ponovim test nekaj ur kasneje in crtica se zmeraj tam. Sem sla kar v dm po CB digital in ga ju3 zjutraj nardim. M cakam sele v ponedeljek...me je pa to totalno presenetilo, doma mi kravzljata zivcke 1 letna dvojcka, ki sva ju dobila s pomocjo IVF-a in evo zdej....aaaa noro. Bi pa rada bila se nekaj casa anonimna, upam da me boste razumele. Ajaaas PDP sem si izracunala 30.11. 
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
18.3.2016 14:19:53   
Isabella*
Hojla punce, jaz pa se od vas poslavljam. Sem imela zjutraj pregled in ni bilo utripa, nic ni zrastlo tako da me v zacetku tedna caka tabletka.

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 367
18.3.2016 15:03:16   
zvezdica007
Isabella* zelo mi je žaluser posted image
Vem kako se počutiš...samo naprej v novo akcijo..tako sem si jaz govorila...tudi ginekologi so me lepo potolažili..upam da se čimprej pobereš...
Za vse ostale user posted image pa upam da na prvih pregledih zveste samo dobre novičke..tudi mene že precej črviči kako biuser posted image

(odgovor članu Isabella*)
Neposredna povezava do sporočila: 368
18.3.2016 15:10:18   
mika13
Isabella, žal mi je. :((( Ampak naj te to ne potre preveč. Držim pesti, da bo naslednjič vse ok. ;)
Zdaj je pa še mene malo strah, glede na to, da drugih znakov nimam, razen zeeelo napihnjenega trebuha. :(

Za zaprtje pa definitivno donat. Segrej si ga, da bo mlačen in ga spij na tešče.
Glede na zaprtost, lahko pričakuješ da te bodo obiskali tudi hemeroidi. Jaz sem jih dobila v 1.nosečnosti 14dni pred rokom, pa nisem imela težav z zaprtostjo in od takrat se jih ne rešim prav. :(

Neposredna povezava do sporočila: 369
18.3.2016 15:19:21   
vekybel
Isabella
zelo mi je žal, res sem šokirana. Glavo gor in korajžno naprej. Vse dobro ti želim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je tudi malo strah. Upam da o vse vredu za vse nas user posted image .
Druače kako ste user posted image ?
Javljajte takoj ko pridete iz pregledov in potem lahko katera naredi seznamček PDP.

Za zaprtost pa topel donat.

Anonimna
sigurno si noseča. Cestitke.

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 370
18.3.2016 15:35:31   
Isabella*
Hvala vam punceuser posted image
Ne morem reci, da nisem zalostna in sokirana ampak sem nekako pricakovala tak razplet in se bila morda malo pripravljena. Upam, da to cimprej mine in da lahko grem veselo naprej, v nove boje. Morda pa mi bo naslednji cudez namenjenuser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 371
18.3.2016 15:36:41   
Isabella*
Vrjamem, da bo na vasih pregledih vse kot mora biti!! Vas se definitivno pridem kaj pogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
18.3.2016 20:14:13   
vekybel
Bravo user posted image Isabella, tako se govori. Rada imam take pozitivne ljudi. Pa da nam javiš ko se zgodi čudež ok!!!!!

Kdaj se dobi materinska knjižica? Zdej grem pogledat od mojega sina.

Neposredna povezava do sporočila: 373
18.3.2016 20:21:40   
vekybel
Sem pogledala in prvi zapis in prvi pregled je bil 6/7 teden.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 374
18.3.2016 20:46:25   
Isabella*
Hitro se dobi, meni je ze sestra prve podatke ze vpisala in potem me je G razocarala z novico. Tako da je ostala v moji kartoteki in me caka za naslednjicuser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?