|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBERKE 2016
18.3.2016 20:47:28   
Isabella*
Malo nevmesno, kako dolgo moram cakati, da spet probama? 2 cikla?

(odgovor članu Isabella*)
Neposredna povezava do sporočila: 376
19.3.2016 7:59:28   
zvezdica007
Isabella to je odvisno od vrste splava..jaz sm mela abrazijo pod narkozo in po tem priporocajo da pocakas vsaj tri cikluse..ceprov je meni ginekolog reku na prvem pregledu po splavu da je vse vredu in da loh kr zacneva...po splavu s tableto pa mnde lahko kar takoj zacnes saj je ta splav kot simulirani spontani splav...meni je ratalo po abraziji v drugo..upam da vama tudi kmaluuser posted image
Materinsko naj bi se dobilo ko se slisi utrip in vidi da je zarodek..jaz je nazadnje nisem dobila ker so ze na prvem pregledu vidli,da najbrz nebo nic..
Upam da bo tokrat drugace..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 377
19.3.2016 10:19:54   
Gisela
Aaaaaaaaaa tudi jaz se vam pridružujem!!! Danes zjutraj sem bila najsrečnejša oseba na celem svetu :). Najprej sem naredila clear blue navadni test in ker mi tisti plusek ni bil 100% sem hitro naredila še digitalnega. Sploh ne vem zakaj kupujem tiste navadne, pri digitalnem vsaj ni dileme in takoj veš ali si noseč ali ne :).
Cikel imam ful dolg (34 dni) in imam po tem izračunu PDP cca 27.11.
Komaj čakam, da se po prvem pregledu pridružim na fbku.

(odgovor članu zvezdica007)
Neposredna povezava do sporočila: 378
19.3.2016 15:59:08   
tan3ita
Isabella* zelo mi je žal! Želim ti, da čim prej zagledaš plusek.

Mene pa zanima, če še ima katera rjavi izcedek? Jaz sem ga spet dobila. Zdaj je bilo 2 tedna mir.Danes pa se je spet pojavil. Sem pa v 7t 4/7. Upam, da bo vse vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 379
19.3.2016 20:02:55   
Srchy
Punce, meni se tudi pojavljajo grozne težave z zaprtostjo in napihnjenostjo in posledično pridejo hemoroidi...

Kaj to pritiskanje in napetost na wc-ju ne morejo nič škoditi ali vplivati, recimo da bi povzročilo splav? Vem, da sem preveč paranoična, ma te dni mi je grozno pri odvajanju, ne gre ne naprej, ne nazaj in zadaj me vse boli :/

(odgovor članu tan3ita)
Neposredna povezava do sporočila: 380
19.3.2016 22:06:28   
vekybel
Srchy
mislim da nič ne vpliva pritiskanje na splav, ker splav po neki moji logiki je povezan s tem da telo odbije nekaj kar ni vredu. Nekatere nosečke ko še ne vejo da so noseče marsikaj počnejo in je vse vredu na koncu.

tan3ita
jaz hvala bogu nimam izcedka. Odvisno kdaj si zanosila?? Morda je še od vgnezditvene.

Gisela
čestitke in dobrodošla. Javi ko boš opravila 1.pregled.

Isabella
mislim če imaš tabletko, da lahko drug mesec greš v akcijo. Vprašaj sestro ko ti bo dala recept ali G.

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 381
19.3.2016 22:41:52   
Srchy
hvala ;)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 382
20.3.2016 9:46:11   
Anonimen
Aaaaa...naredila sem danes zjutraj se digitalni CB in ja....sem noseča!!! Noro 😊😊😊 Moram priznat, da me je malo strah kako bo vse potekalo. Dvojčka bosta imela novembra 20 mesecev, skrbiva za njiju sama, ker je vsa žlahta 100 km stran. Sam saj bo, ne?

Bom poskusila prebrat poste za nazaj, da bom malček bolj na tekočem 😊 s fb-jem bi pa se za enkrat počakala.

Kako ste ostale? Jaz sem ze napihnjena...itak mi je ostalo nekaj trebuha od prejšnje nosečnosti, tako da se mi zdi, da sem ze ogromna. Pa danes sem odprla pomivalni stroj in je bila notri neoprana posodo...tako mi je obrnilo želodec 😀 radosti so se že začele.

Isabella... bravo za tak odnos!!! user posted image

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Srchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
20.3.2016 13:32:37   
.pikica
Jaz sem vstopila v šesti teden in nobenih znakov, razen izostanka MP.
In seveda digitalni test je pokazal plusek.
Saj se nič ne pritožujem nad tem, samo me pa malo skrbi, če je vse ok in
se pikica lepo razvija.
Kako pa se drugače kaj fejst pazite, mislim pri delu?
Uživajte na sončku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
20.3.2016 15:04:44   
Tajaa_
Pri meni so se pa že začele slabosti. Bruhanja hb (še) ni. Zvečer je najhujše. Isto je bilo pri prvi N. Izcedek imam tudi jaz povečan, ampak je bel, nič krvi ali kaj podobnega.

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 385
20.3.2016 17:29:41   
Anonimen
Se ena nosecka tukaj, pdp 22.11 zaenkrat se anonimna, za fb bo se cas

(odgovor članu Tajaa_)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
20.3.2016 17:34:42   
Inod
Tudi pri meni so se ta ta vikend začele slabosti,predvsem ob tem da mi je hrana začela smrdeti. Tudi na wc hodim ful pogosto, ponoči tudi do 3X, kar prej nikoli nisem. Obvezno je tudi vsakodnevno popoldansko spanje 😴 user posted image

(odgovor članu Tajaa_)
Neposredna povezava do sporočila: 387
20.3.2016 17:36:11   
Inod
In čestitke vsem novimuser posted image

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 388
20.3.2016 17:54:06   
zvezdica007
Joj tut jz sm se prejšnji teden pisala,da nimam nobenih nosecniskih znakov..zdej se je pa začelo..manjše slabosti in zelo občutljive prsi..skor da nemorem več spat na trebuhuuser posted image
Da ne govorim o nenormalni utrujenosti in zaspanosti..zunaj tak lep sonček, jaz bi pa kar spala in spala...user posted image najbrž je zraven še malo spomladanske utrujenosti user posted image pa to čakanje na sredin pregled me tudi malo zdeluje...user posted image

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 389
20.3.2016 19:59:32   
Špeli25
Evo, pa se poslavljam od vas :( SS :( zelim vam lepo in prijetno nosecnost, srecno do konca user posted image

''The day'' - 27.1.2014

Neposredna povezava do sporočila: 390
20.3.2016 20:07:33   
tarika.m
Jaz sem isto...6t pa se nic znakov razen napihnjenosti in bolecih prsi user posted image tut mene skrbi malo ce je vse ok,ampak probam ne mislt na to in pozitivno razmisljam user posted image

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 391
21.3.2016 7:25:58   
Mal_
Živijo novembrkee :) da se še jaz priključim.
Zm: 15.2.
Pričakujem nekje v sredini novembra.. Pričakujem pa 1. in sem zelooo vesela.

Drugače pa imam od dneva izostanka pa do danes huuude prebavne motnje, driskam v eno, pa tudi želodec me matra.. Ravno včeraj pa sem ugotovila, da nolpaze nosečke ne bi smele jesti! Sem jih takoj pustila z rok haha

(odgovor članu tarika.m)
Neposredna povezava do sporočila: 392
21.3.2016 7:38:10   
tjasakp
jutro punce!

Isabella* in Špeli 25, zeeelo mi je žal user posted image kar pogumno naprej!
Moram pa reč, da si nisem mislila da je SS tako pogost pojav user posted image ko vidiš statistiko 10 % se ti zdi to zelo malo, dejansko pa ste nas že 4 zapustile, če se ne motim, kar pa postane kar velika številka user posted image
Še en objem vsem in srčno upam da se bo tu zaključilo user posted image

Meni še kar veselo dela slabo cel dan, ostaja pa nekje na enaki ravni, tako da zgleda da se bom bruhanju izognila user posted image bi pa zaradi teh slabosti neprestano jedla, to je edina stvar ki pomagauser posted image
so mi pa na veliko veselje moža joške precej že zrasle v zadnjem tednu user posted image počasi bo treba it v šoping za kak nov modrc user posted image

je pa tudi zame kooončno prišel teden pregleda, ampak imam občutek da se bodo ti zadnji dnevi do četrtka še zeeelo vlekli

(odgovor članu Mal_)
Neposredna povezava do sporočila: 393
21.3.2016 7:39:48   
Mal_
Vidim, da imate kar hitro preglede.. Me je narocila sele 22.4., kar pomeni skoraj 10.teden.. :)

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 394
21.3.2016 8:19:28   
tjasakp

IZVIRNO SPOROČILO: Mal_

Vidim, da imate kar hitro preglede.. Me je narocila sele 22.4., kar pomeni skoraj 10.teden.. :)

menda naj bi bil prvi pregled med 8 in 10 tednom, kar pomeni, da je to ok user posted image
jaz bom na dan pregleda 8t 2d, torej 9. teden..
sem bila pa v prvi nosečnosti na pregledu že v 7. tednu, zaradi blage krvavitve ampak je bilo potem vse ok.
tan3ta, mislim da je bilo nekaj podobnega kot pri tebi, najbrž zaradi širjenja maternice

aja, pa išias sem fasalauser posted image
grrr, že tako zgodaj, zna se pa vlečt vse do poroda sem brala user posted image ampak hvalabogu je v zelo blagi obliki, samo v ritnici me špika, včasih malo šepam ampak načeloma se da.. skrbi me, kaj bo kasnejeuser posted image

aja, pa dobrodošle vse nove user posted image user posted image

in tiste, ki vas skrbi da nimate znakov, bodite srečne, jaz v prvi nosečnosti tudi nisem imela nobenega, žal mi pa očitno v drugo sreča ni naklonjenauser posted image

(odgovor članu Mal_)
Neposredna povezava do sporočila: 395
21.3.2016 9:42:03   
Isabella*
tjasakp nekje sem po tujih straneh brala, da je procent okoli 20% za SS v prvih 3 mesecih (v tisti tabeli je zgleda razdeljeno po tednih) - torej se vsaka 5 nosecnost konca s SS. Res velika stevilka ampak je to se vseeno taka tabu tema in se ne govori dovolj o tem pa potem ne vemo kako je to v praksi res pogosto.
Mene danes caka pregled se 1x in nato dalje. Vrjamem pa, da mene (in tudi vse ostale) kmalu cakata user posted image in lepa nosecnost polnih 9mesecevuser posted image pridem pa vsekakor javit, ko zagledam plusekuser posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 396
21.3.2016 16:41:21   
..noname..
Še ena nova se javlja.
Danes sem zagledala II.

ZM: 16.2.
PDP po mojih izrčunih: 29.11.
Starost: 26
Št. otrok: 0 - 1. nosečnost

Neposredna povezava do sporočila: 397
21.3.2016 17:50:39   
tan3ita
Živijo punce in dobrodošle vse nove user posted image !

Jaz sem danes bila na pregledu zaradi rjavega izcedka in je hvala bogu za zdaj vse vredu. Pikica se lepo vidi in tudi srček lepo utripa pa slišali smo ga kako lepo bije. Prva slikica je že v albomu. :)
Dobila sem tablete dabraston in spasmex za vsak slučaj.
No prejšnjič sem jamrala, da nimam nobenih znakov. Zdaj mi je 5 dni skupaj slabo in to čez celi dan.

Tjasapk ni mi znala povedati od česa je rjavi izcedek. Tako, da upamo samo na najboljše.

Speli25 zelo mi je žal!

Punce čuvajte in božajte svoje trebuščeke!

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 398
21.3.2016 20:01:57   
minime84
No pa sem jo dobila, materinsko knjizico namrec in 1. slikico malega fizolcka. Odleglo mi je pa zelo. Zdej pa se 34 tednov do pdp user posted image . Jutri bom dopolnila 6 tednov in se je ze vse lepo videlo. Mi je pa ze dva dni skoooos slabo, noro. Nisem navajena tega in se pocutim kar malo zanic. Tako da grem kar spat.
Cestitke vsem novim pluskom user posted image .

(odgovor članu tan3ita)
Neposredna povezava do sporočila: 399
21.3.2016 20:05:16   
Mal_
Ooo, cestitam!:D
Upam, da ste sedaj pomirjena, da bo nosecnost potekala res v najlepsem redu :)
Tudi jaz ze koooomaj cakam ta moj prvi pregled, pa me caka se nekaj tednov.. Me moj tolazi, da bo to hitro mimo, pa mu nekako tezko verjamemuser posted image

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?