|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBERKE 2016
15.3.2016 20:45:22   
zvezdica007
Vekybel še ena ki ima v sredo pregled..le da bom jaz ze v 8.tednu..torej bi se moglo vse ze videt in slisat utrip..nazadnje sem bila na pregledu v 9.tednu..pa je bila samo prazna vrecka..in sem takoj vedla da iz tega nebo nic..ceprav je ginekolog hotel pocakati se en teden za ziher (najhujsi teden)..se pa vsaj malo pripraviš...
Upam da bo tokrat drugace user posted image
Sem jaz edina,ki zaenkrat nima nobenih posebnih znakov nosecnosti? Edino cokolada mi nepase vec...user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.3.2016 20:49:37   
Isabella*
vekybel jaz mislim da je tako (ampak ne me za besedo držat, ker nisem 100%, izkušenj pa nimam, ker če bom, bom mamica študentka):

Če si brezposelna in imaš v zadnjih 3 letih pred nastopom porodniške vsaj 12 mesecev delovne dobe si upravičena do porodniškega nadomestila, ki je 55% minimalne plače+2% od minimalne plače za vsak mesec delovne dobe v teh 3 letih, če dobiš starševski dodatek, ki je menda okoli 250e.

< Sporočilo je popravil Isabella* -- 15.3.2016 20:50:02 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 327
15.3.2016 20:53:53   
zvezdica007
Stvar je v tem, ce si zaposlen vsaj 12 mesecev v zadnjih treh letih dobis porodnisko neko povprecje zadnjih 12 plac (tam nekje 70%) se mi zdi..ce pa nisi zaposlen ti pripada starsevsko nadomestilo iz socialne ki znasa okoli 250€..kolikor sem jaz seznanjena s temuser posted image
Mislim da je nekak tko...user posted image

(odgovor članu Isabella*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
15.3.2016 21:00:55   
trolik4
Pripada ti porodniska, ker si bla zaposlena vsaj 12m v zadnjih treh letih. Porodniska je odvisna od place. Pa zdej ko ti bo potekla pogodba ti pripada nadomestilo na zavodu, visina in dolzina sta odvisni od trajanja zaposlitve.
Js sm na zavodu, tamala bla zavrnjena v vrtcu, pa morm usejen sluzbo iskat in se vsak mesnc javljat na zavod :S

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.3.2016 21:02:55   
trolik4
Aja porodniska ti pripada tut ce nisi na dan zacetka porodniske zaposlena..vazno je teh 12 mesecev v zadnjih treh letih

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.3.2016 21:14:05   
zvezdica007
Men je rekla svetovalka na zavodu da naj sam prinesem materinsko knjizico in me potem oprostijo javljanja na zavodu in iskanja sluzbe preko zavoda...

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 331
15.3.2016 21:21:13   
vekybel
Hvala punce za odgovore.

trolik4
Pa si jo vprašala če najdeš službo kam pa boš otroka dala????? user posted image mislim grozno res, ta naša država ima kr neke zakone. Za te prebežnike pa bodo vse dali a ne!!

(odgovor članu zvezdica007)
Neposredna povezava do sporočila: 332
15.3.2016 23:33:08   
lmatejal
Hja vekybel to bi blo supeeer!! Amak, da bi se to zgodilo dvakrat zaporedoma user posted image skoraj nemogoče user posted image Sej GV so videti kot mehurčki ane?? user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 333
16.3.2016 6:44:11   
tarika.m
Jaz sem isto se brez znakov user posted image edino zize me bolijo,zvija me spodaj in pa povecan izcedek mam nekaj dni user posted image drugace pa tudi meni ne pase cokolada in sladke stvari user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 334
16.3.2016 7:01:08   
zvezdica007
No sej sm brala da ni nic narobe ce ni znakov..nosecnosti pac potekajo različno user posted image
Še točno en teden do pregleda...jaz že odštevam user posted image

(odgovor članu tarika.m)
Neposredna povezava do sporočila: 335
16.3.2016 7:58:06   
trolik4
Nvem ka tti zenski ni jasn. Nism ji nc rekla, k bom tak g rekla za potrdilo da nmorm delat, ker sm v prvo mela preeklampsijo in je v drugo tut moznost, da jo dobim.

Neposredna povezava do sporočila: 336
16.3.2016 7:59:16   
vekybel
tarika.m
sej obstajajo nosečnice ki nimajo znakov. Primer je moja sestrična. Ona je rekla da v prvo ne bi niti vedela da je noseča, če ji ne bi izostala menstruacija. Tako polna energije je bila in brez slabosti.

imatejal
nikoli ne veš. Lahko da si podvržena temu da ti uspe ne en mah dve muhi user posted image .

zvezdica007
koliko časa pa si ti na zavodu? Imaš skozi soc.podporo? Pa otroški dodatek se ti poveča kaj, če si brez službe?

Neposredna povezava do sporočila: 337
16.3.2016 8:29:42   
mika13
Zvezdica007, tudi jaz nimam nobenih drugih znakov kot malo več belega toka pa občasno, nekje 1x dnevno začutim kot bi mi bradavice malo drevenele (pa malenkost bolj občutljive so). Aha, pa fuuul napet trebuh imam, da ne omenim kakšen je zvečer! 😵 Špikanje v sp.delu trebuha pa se je že kak teden nazaj nehalo, edino včeraj zvečer se je spet pojavilo, ker sma s hčerko ta teden doma, saj jo kuha visoka vročina in sem jo imela dokler ni moj prišel iz službe, ves čas na rokah.
Drugače pa me še vedno moti tričetrt stvari, ki jih moj naredi/ne naredi, enako kot v 1.N.😂

Sicer pa že koooomaj čakam na torek po velikonočnem ponedeljku, 29.3., ko imam končno pregled. Danes sem 6t 4d, tako da bom takrat že 8t 3d.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 338
16.3.2016 8:29:43   
zvezdica007
Jz sm na zavodu ze odkar sm diplomirala..to je sept.2013..delala vmes edino tisto usposabljanje prek zavoda...socialno sm prejemala samo eno leto..ker potem je treba vse vracat..oprostijo ti samo 12 najvecjih zneskov..torej jo prejemas eno leto pa ni treba nic vracat...edino zavarovanje mi skos oni placujejo..kar tut nanese 50€ mesecno..tega pa ni potrebno vracat..sam na racunu nesmes imet veliko denarja..otroski se seveda vecajo glede na to koliko prihodkov imata s partnerjem..manj jih je..vecji bodo otroski..pa upostevajo cisto vse..tut ce imas kake prihranke ali varcevanje..user posted image
Zame bo to sicer prvi otrok..malo pa vem ker imam ze kar nekaj necakov pa mi sestrce mal svetujejouser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 339
16.3.2016 8:40:01   
zvezdica007
Mika13 potem sva pa lih en teden razlike user posted image
To čakanje na pregled je res najhujše..tokrat sm vsaj kasnej zvedla za nosecnost, tko da je čakanje mal krajše...
Jz sm lih tko opazla,da nekaj dogaja k sm par dni mal tezje skatle dvigovala in me je zacel precej spikat v trebuhu..mi je menstra ze precej zamujala ampak ker mam zlo neredne pa sm nardila vec testov v razmaku dveh tednov pa ni nic pokazal..vsi negativni..sele tretji teden..kar najbrz pomeni da je bla precej kasnejsa ovulacija..vsaj upam da je tko...ker nevem kako bi sla se enkrat cez neuspesno nosecnost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
16.3.2016 18:51:29   
.pikica
Sem najsrečnejša na tem svetu in se vam z velikim veseljem pridružujem.
Danes sem zagledala user posted image . Delala sem z digitalnim testom in mi je pribeležilo
še 2-3 tedne.
Verjetno sem tudi najstarejša med vami. Že kar nekaj let nazaj sem imela SS in potem do sedaj ni bili nekako prave prilike.
Ko sva se pa sedaj s partnerjem odločila za otroka, pa kar ni ratalo. Dobro leto je trajalo do čarobnega pluska.
Moram pa povedat, da sem po zadnji M začela piti čaj krvomočnice in prepričana sem, da mi je pripomogel do user posted image .
Torej bo to moj prvi user posted image . In mora biti vse vredu.
ZM je bila 15.02., torej po izračunu predvideni rok okoli 20.11.
Uživajmo srečke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 341
16.3.2016 19:54:16   
trolik4
Pikica cestitam.
Tut meni je v prvo pomagala krvomocnica :)

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 342
16.3.2016 19:56:18   
trolik4
Aja nevem a spremljate kej skupino mamice na fb, uglavnem so ugotovile, da se v eni od skupin skriva nekdo za laznim profilom. One pa so objavljale slike svojih otrok v to skupino.
Zaradi tega bom zelo pozorna, koga bom sprejela v skupino.
Mogoce bi celo "zahtevala" sliko materinske knjizice, ko bomo vse tako dalec?

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 343
16.3.2016 20:07:12   
Isabella*
Ojejuser posted image To pa so slabosti interneta, slabo mi postane pri takih ljudeh user posted image Mogoče bi bilo res fajn, da bi imele kak ''filter'', ja.

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.3.2016 20:08:58   
lmatejal
Jaz kdaj pa kdaj pogledam ampak mi je boljše tu. Vsaj do prvega pregleda. Na fb nikoli ne veš kdo kaj vidi, sploh ker se tam predstavljamo z imenom in priimkom pa še z drugimi podatki. To z materinsko pa res ni slaba ideja!

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 345
16.3.2016 20:14:59   
trolik4
Ok, skupino sem tak ze skrila, da u bistvu ne obstaja,
pol bom pa se materinsko zahtevala.

(odgovor članu lmatejal)
Neposredna povezava do sporočila: 346
16.3.2016 20:16:22   
Isabella*
Super! Jaz upam, da se vam lahko pridružim po 1. pregledu user posted image

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 347
   RE: Novemberke 2016
16.3.2016 21:00:00   
Špeli25
juhuuuu, tudi jaz se vam pridružujem :) user posted image

ZM: 19.2.
PDP /po mojih izračunih: 25.11.
prvi pregled: 24.3.

Doma imam enega 26 mesečnika :) tale + nas je presenetil totalno nepripravljene :) sem se menila z G da grem po mireno ob prvi M, ampak...te M ni bilo in se je pokazal + :) Imam sladkorno bolezen tip1 že 23 let... tako da upam da bo drug teden na pregledu vse OK!! javim :)user posted image

''The day'' - 27.1.2014

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 348
16.3.2016 21:24:25   
zvezdica007
Tudi jaz bom z veseljem posredovala materinsko knjizico za sprejem v skupino po 1.pregledu! user posted image
Upam da jo tokrat pa dobim..user posted image

(odgovor članu Špeli25)
Neposredna povezava do sporočila: 349
17.3.2016 10:26:44   
megyboznik
Berem koliko nas ima v sredo pregled :) Tut js :) Pol se pa tudi z veseljem pridružim na FB :) Aja glede znakov....tudi jaz nimam neki izrazitih, v prejšnjih treh nisem imela sploh nobenih, če ne bi mela izostanka menstruacije in ogrooooooooooooooooooomnega trebuha, sploh ne bi vedla, da sem noseča, zdaj mi je popoldne in zvečer malček slabo, tu pa tam me zize zabolijo, to je pa tudi vse :P

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?