|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBERKE 2016
14.3.2016 16:48:43   
vekybel
Pozdravljene vse nove user posted image

Isabella
morda je vseeno še prehitro vse skupaj. Bomo videli drug teden. Samo pozitivno razmišljaj in tako se ti vrača. user posted image user posted image

Mene pa zanima, če še spite na trebuhu?
Glede kilogramov pa je pri meni tako, da imam manj kilogramov kot pred prvo user posted image . Drugače pa sem od nekdaj bolj močnejše postave. Zaenkrat mi ne dela slabo in me zanima kako bo, ker v prvi user posted image mi je zelo slabo delalo do 4 meseca, groza, tako da sem kar 8kg izgubila takrat.

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 301
14.3.2016 18:21:18   
trolik4
Js sm v prvi n spala na trebuhu do 6m, pol mi je pa trebuh zacel rastit pa ni slo vec. Najbolj mi je pasal spat na uni napihljivi modri postelji, vsako zizo v eno lukno pa ne prevec napihnjeno, da sm se trebuh lepo nastimala :)
Zdej pa se bp spim na trebuhu.
Slab mi prvic ni blo nikol, zdej mi pa prot veceru rata.
Spala bi zutri dooolg pa tavecja ni za akcijo :)

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 302
14.3.2016 19:07:06   
Isabella*
vekybel tako je, še bom počakala pa bomo videli. Sem pa zelo pomirjena glede vsega ker vem, da sem naredila vse v svoji moči in da (razen pozitivnih misli) ne morem nič. To je pač narava in čas bo pokazal kako bo.user posted image

(odgovor članu trolik4)
Neposredna povezava do sporočila: 303
14.3.2016 19:42:19   
zvezdica007
pozdravljene...

tudi jaz spadam pod novemberke user posted image
čeprav je datum ZM: 23.1... ampak imam zelo dolge cikle, tako da mi je v soboto clearblue pokazal + (2-3 tedne)
predviden datum je potem nekje: 6,11.
pregled imam naslednji teden 23.3. ker sem naročena že od prej..upam da se bo že kaj videlo..
za mano tudi zelo slaba izkušnja novembra lani ko sem imela slepo nosečnost in potem abrazijo...user posted image
Znakov nimam sploh nobenih, kar me malo skrbi..upam da je vse vredu user posted image
vsem nosečkam želim čim boljšo nosečnost..
p.s. skupini na fb pa se pridružim po prvem pregledu user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 304
15.3.2016 8:38:28   
minime84
Pozdravljene vse nove user posted image user posted image .

Kako ste kaj danes? Jaz danes vstopam v 6 teden. Dnevi se mi pa tako vlecejo, da imam obcutek, da se je cas ustavil. Do pregleda je se 6 dni in ze komaj cakam, da mi G potrdi, da je vse OKnuser posted image .

Pa komaj cakam pomlad. Ze tako slabo spim in sem brez energije, to turobno vreme pa tudi ne pripomore k boljsemu pocutju. No, sej bo boljse user posted image .

(odgovor članu zvezdica007)
Neposredna povezava do sporočila: 305
15.3.2016 10:33:50   
Tajaa_
Glede slabosti- v prvi N so se začele nekje okoli 6. tedna in trajale vse do 13. tedna. Bruhala sem skoraj vsako jutro pa tudi kdaj čez dan. Potem kasneje so bile prisotne predvsem večerne slabosti. Prav za lahko noč no 😳 Zdaj sem pa 4t4d in slabosti še ni na vidiku.

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 306
15.3.2016 10:43:57   
zvezdica007
Če so moji izračuni pravilni sem nekje v 7 tednuuser posted image ...znakov pa res nobenih...
pri prejšnji neuspeli nosečnosti sem imela kar veliko slabosti..sedaj pa ničesaruser posted image ...
edino opažam da mi sladkarije ne pašejo..drugače sem hud čokoholik...tako da se tudi na kilah malo pozna,
ker ne jem skoraj nič sladkega user posted image
naslednji teden je že pregled...me zelo že stiska, da se slučajno nebi ponovilo isto user posted image
vsem novemberkam želim lep dan!! user posted image

(odgovor članu Tajaa_)
Neposredna povezava do sporočila: 307
15.3.2016 13:44:09   
Nosecnicka
Pozdravljene novembrke :)
Evo jz sem pa koncno dobila datum in sicer 6.4 joiii to je so tolk za cakat :)
Zakaj nas takoj ne narocijo ce tolk tesko cakamo da slisimo da je vse uredu :-) to je moja druga nosecnost ,doma mam 6 letna dvojcka :-) edino upam da nebosta spet dva :-) pa tud ce bosta bom itak vesela ampak zdj bi res rada vidla kako je z enmu :-)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 308
15.3.2016 14:31:18   
tjasakp
vedno več nas je, super user posted image

danes sem bila na zdravniškem pregledu za službo, v medicini dela, in takoj prvi sestri, ki je vzela kri, povedala da sem noseča, pa je kljub temu vzela vzorec in vodo sem dala. Drugi, ki je gledala oči, pljuča in ekg srca nisem niti omenla ker se mi je zdelo da na te preiskave nosečnost ja ne vpliva...
pol pa pridem k zdravnici in čim sem rekla da sem user posted image je rekla ''a potem pa ne bomo nič delali'' ?! pa da če sem omenla sestram da sem noseča, da ki krvi in vode ne bi bilo treba dajat ker me itak spremlja ginekolog, in da pihanje za kapaciteto pljuč ni lih najboljše v nosečnosti zaradi podtlaka..nisem razumela kaj je hotela povedat. ampak je bilo vse ok. mi je pa zanimivo da kako sestre ne vejo, da če si noseč, so postopki drugačni?! valda nisem prva nosečka ki je prišla na tak pregleduser posted image

ne vem sicer kaj bi drugače zdravnica še delala, ustavila se je na polovici nekega vprašalnika, takoj ko sem rekla da sem user posted image user posted image
eh be, na podlagi preiskav, ki pa sem jih naredila, je vse ok user posted image
edino me je opozorila že sestra da se bo lahko v krvi pokazal povišan cuker ker sem zjutraj pojedla dva piškota, morala pa bi biti tešča... ampak mi je delalo tako slabo, sem mogla nekaj dat v usta user posted image ampak kot sem razumela krvi niti ne bodo gledali zdaj, tako da bo vse ok, ''sposobna za delo'' je bila diagnozauser posted image

(odgovor članu Nosecnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
15.3.2016 14:36:09   
tjasakp
aha, in vidim, da bo drugi teden kar pester, kar nekaj nas ima prvi pregled user posted image
jaz v četrtek ob 8 zjutraj... se mi zdi da kar ne morem dočakat, tej dnevi se takooo vlečejo user posted image
mislim pa da bo po prvem pregledu, kjer nam bodo potrdili da je vse v najlepšem redu, vse šlo s svetlobno hitrostjo naprej user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 310
15.3.2016 16:15:35   
minime84
A imate ve tudi povecan beli tok? Vsak dan rabim dnevni vlozek user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 311
15.3.2016 16:25:46   
zvezdica007
Jaaa tut jz ze komaj čakam naslednji teden (sredo), da bom potem lažje zadihala! Tut povedala še nisva nobenmu..bova po pregledu user posted image
Drugac pa ja tut jaz imam zelo povecan beli tok..tko da morm tut skos uporabljat dnevne vlozkeuser posted image

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 312
15.3.2016 17:02:07   
Isabella*
A se še kateri zdi, da ji simptomi malo izginjajo? Meni je bilo prva dva dni po testu slabo (verjetno od šokauser posted image ) potem pa je bilo to OK. So me pa skozi grozno bolele prsi, kar pa se je zadnja 2 dni umirilo in me ne bolijo čisto nič več.
Sem nekje slišala, da bi naj bil to slab znak.

(odgovor članu zvezdica007)
Neposredna povezava do sporočila: 313
15.3.2016 17:09:12   
minime84
Meni je bilo tudi prejsnji teden bolj slabo, kot npr ta teden, ko mi sploh ni. V prvih dveh nosecnostih, me niso prsa nikol bolela. Lahkotne da se motim ampak mislim, da nima to nobene veze, ce bolijo ali ne oz ce vmes nehajo boleti.

(odgovor članu Isabella*)
Neposredna povezava do sporočila: 314
15.3.2016 17:12:29   
Isabella*
minime84 takrat, ko si bila na urgenci zaradi pikanja v jajčnikih in so ti potrdili, da je nosečnost v maternici... v katerem tednu si bila in kaj se je videlo? Jaz sem bila v nedeljo (ko sem bila 5t6d) in se je videla samo gestacijska vrečka, plod pa ne. Kaj več pa mi niso povedali razen tega, da bi se moglo videt več.
Tiste, ki ste bile tako zgodaj na pregledih, se je pri vas že videl plod ali celo utrip?

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 315
15.3.2016 17:13:27   
trolik4
Mene so v prvi n zize nenormalno bolele od 6.-8.tedna pol pa k bi odrezu nic vec. Pa ni blo nic narobe. Kr pozitivno razmisljat pa bo

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 316
15.3.2016 17:50:07   
lmatejal
Pozdrav vsem novim user posted image !

Selim se iz oktoberske teme, ker je prišlo do ss (po uz sta bila dvojčka), nato pa mi je takoj spet uspelo zanositi user posted image . Clearblue digital mi je danes pokazal + in 3+. Mislim, da je tokrat rezultat zanesljiv ☺. Delala sem namreč tudi teste z baby check mini pa je bila druga črtica vedno tako svetla, da nisem vedela ali je ali ni user posted image .

Zadnja menstruacija je bila 6. februarja in po mojem izračunu imam pdp 12.11, ko bom stara 28 let. Imam že punčko, ki bo od bratca/sestrice starejša skoraj 6 let.

Prvi pregled imam šele 14. aprila, pregled nuhalne svetline pa 4. maja. Jah dolgo bo treba čakat, se bo pa zato takrat že konkretno videlo ☺. Sem pa bila prejšnji ponedeljek na rednem pregledu za odvzem brisa in sta se na uz videla dva mehurčka. Ginekolog je rekel da je možno, da se nekaj dogaja. In ja, očitno se res 😀. Ampak kaj bi naj bila tista dva mehurčka? Ima katera podobno izkušnjo?

Na fb sem se že pridružila skupini in upam, da tega nihče od "nečlanov" ne more videt user posted image .

< Sporočilo je popravil lmatejal -- 15.3.2016 18:03:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 317
15.3.2016 18:00:35   
sancy
Živjooo! user posted image
Evo ... tudi jaz se pridružujem vsem novembrkam ... juhuhu user posted image
ZM: 11.2 Prvi pregled sem imela že včeraj in tudi že dobila slikico ... me je pa naročil ponovno v ponedeljek, da vidiva če se bo že videl utripajoči srček.
Bom pa v četrtek noseča 5 tednov.

Vesela zase in za vse srečke nosečke na tej strani ... in vesela, da se bomo družile na tej strani ...
lep pozdravček vsem!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 318
15.3.2016 18:06:17   
lmatejal
Sancy maš pa super ginekologa 😊. Ali greš samoplačniško na uz?

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 319
15.3.2016 18:10:27   
trolik4
Punce js sm skrila skupino, ker se clani vidijo.
Tako da, ko/ce se bo hotela katera pridruziti, mi pisite zs tule pa vas dodam

(odgovor članu lmatejal)
Neposredna povezava do sporočila: 320
15.3.2016 18:16:15   
sancy
lmatejal mi je ginekolog sam rekel, da se vidiva naslednji ponedeljek ... tako da čist zastonj :)

(odgovor članu lmatejal)
Neposredna povezava do sporočila: 321
15.3.2016 19:24:24   
Limeta82
Isabella; jaz sem bila na UZ-ju pri 5T in 5 dni in se je videla samo gestacijska vrečka, to je POVSEM normalno. Čez 4 dni pa se je videl še srček/utrip.

Ker sem zanosila z IVF-jem, me je zaradi malo bolj močnih bolečin zgrabila panika in sem šla na UZ še celo prej, skoraj takoj po pozit.testu. Ginekolog je rekel, da je lahko panika, če ZELO izraziti znaki povsem izginejo nenadoma, čez noč. Meni so res zelo hitro po prvem UZ-ju začeli izginjati in je bila spet panika, dokler mi na novem UZ-ju niso pokazali utripa in me pomirili. :-)) Sedaj pa imam nov UZ spet v četrtek(uradno naj bi bil to prvi).
Torej, če znaki izginejo, je vse ok, brez panike. Kot si napisala, nisi imela res nenadnega zmanjšanja zelo izrazitih znakov... naj te ne skrbi. :-)

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 322
15.3.2016 19:48:18   
minime84
Ko sem bila na urgenci, sem bila po ZM noseca 4t2d. Pri meni se je videla mocno odebeljena sluznica in majhna GV v maternici. Na izvidu pise, da velika 4,5 mm. Plod naj bi se pa videl enkrat po dopolnjenem 6 tednu, srcek pa se malo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 323
15.3.2016 20:16:38   
Isabella*
Joj mene tako jezi, ker mi sploh niso nic konkretnega povedali (še to za GV sem prebrala iz izvida, če sem sploh prav), dali so mi samo izvid ampak je tako nečitljiv, ker je napisan na roko, da mi ni nič jasno... bedarijauser posted image

Hvala za deljene izkušnje punce user posted image

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 324
15.3.2016 20:34:35   
vekybel
Isabella
Tudi pri meni so izginile slabosti, čeprav ko se zbudim imam tak čuden občutek ki mine. Joške pa me bolijo še vedno. Tako da res ne vem.
Jaz sem tudi bila na prezgodnjem pregledu, ker sem slučajno imela datum od prej in me je pregledal in ni mogel nič videt, bila pa naj bi v 5t in je rekel da je verjetno prišlo do kasnejše oploditve in sodeč po krvnem testu naj bi bila noseča 3-4t in zato sem delala betacg 2x in je videl da je raven hormona narastel dvojno in naj bi bilo vse vredu.

Mene bolj skrbi, ker mi drug teden poteče pogodba v službi in to me bolj skrbi. Kaj katera ve kako je če med nosečnostjo pokoristiš socialno podporo in kaj se zgodi ko rodiš, a ti pripada še kaj? Enkrat mi je govorila ena znanka, da se dobi od socijalne kot porodniška. Skratka sem se odločila da se ne bom sekirala, ker ni dobro in bom sproti reševala stvari. Imam 15 let delovne neprekinjene dobe in si zaslužim, nekaj časa počitka in socialne podpore. user posted image user posted image Ko pomislim kako nekateri izkoriščajo državo a jaz se sekiram.

Imatejal
Morda pa bodo spet dvojčka, držim pesti da bo vse vredu.

Jaz imam tudi drugi pregled drug teden v sredo ko bom dopolnila 7 tednov in komaj čakam, da bom videla utrip in da mi reče da bo vse vredu, ker
mi je rekel, da je verjetno prišlo do kasnejše oploditve.

< Sporočilo je popravil vekybel -- 15.3.2016 20:39:58 >

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?