|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
8.3.2016 9:23:48   
pikica 4
Prvega sem delala 1 dan pred pričakovano M, ker nisem zdržala user posted image , drugega pa 1 dan po pričakovani M, dva dni razlike med testoma.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.3.2016 9:30:17   
Allstar
user posted image user posted image user posted image MARECuser posted image user posted image user posted image

2.3.
user posted image Allstaruser posted image

3.3.
user posted image Tejči Huser posted image

5.3.
user posted image Taromauser posted image

7.3.
user posted image user posted image Pikica 4user posted image user posted image

8.3.
ela23
Sandyy

9.3.
Katriss
tuttifrutti

10.3.
Pelkaa

13.3.
Daise

17.3.
mava1975

22.3.
..noname..

27.3.
pikapoka pika
Tara 90

31.3.
Ashatan

Enkrat v marcu
N23OK
mojamiska

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.3.2016 10:08:25   
pikapoka pika
jeeeej bravo pikica 4 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.3.2016 10:30:11   
Sandyy
Cestitke pikica 4 za user posted image user posted image
Jaz tudi upam da moje user posted image ne bo danes... saj se niti ne pocitim kot da bi mogla dobit danes. Sem pa ful utrujena. Ce bo zamujala bom naredila test ze v petek.

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.3.2016 10:32:05   
Tara90
pikica 4
iskrene čestitke!!! Lepo nosečnost ti želim!user posted image user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.3.2016 10:50:28   
pikapoka pika
pikica 4 katera testa pa si delala?

(odgovor članu Tara90)
Neposredna povezava do sporočila: 281
8.3.2016 11:45:24   
pikica 4
pikapoka pika delala sem baby mini check, cenovno je ugodno pa še dva testa sta.

Sandyy držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 282
8.3.2016 14:47:52   
tuttifrutti
pikica 4, iskrene čestitke user posted image user posted image

Srečno ostalim in upam, da nam uspe še polepšat seznamček user posted image user posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.3.2016 14:54:50   
..noname..
user posted image user posted image user posted image BRAVOuser posted image user posted image user posted image
Upam, da sedaj tole ostane v navadi vsem ostalim, ki pričakujejo. Pri meni je še daleč do testiranja, Čez O sem tudi že. Sem začela opazovati svoje izcedke in moram rečt, da mi kar lepo nakazujejo kdaj se kaj dogaja, ker so ravno v času, ko naj bi po izračunih bila O.

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 284
8.3.2016 15:31:40   
Pelkaa
Pikica 4 čestitke!user posted image
Pri meni pa se je M že nakazala...tako da je pri meni marec spet rdeč user posted image ...
Srečno ostalim user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.3.2016 15:48:10   
Allstar
Pelkaa če se je le nakazala še ni nujno. Držim pesti, da je ne bo.

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.3.2016 16:41:29   
Ashatan
Še katera pije krvomočnico in pogosto lula? Ker to da lulam nima nobene veze z nosečnostjo, sem šele M imela, vnetja tudi nimam niti nisem nagnjena k temu. Krvomočnico pa 5 dni pijem in ko jo dopoldan popijem sem par ur kar naprej na wcuser posted image .

Drugi teden grem na krvodajalsko, sem krvodajalka, je kak "zakon" proti krvodajalstvu, če želiš zanositi? Po moji logiki nima to nobene veze z zanositvijo (seveda mi je jasno da je to prepovedano v nosečnosti). Vprašam pa vseeno, da mi ne bo potem katera rekla, če sem znorelauser posted image .

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.3.2016 18:42:08   
pikapoka pika
ashatan super da si krvodajalka user posted image Najboljše da vprašaš kakega zdravnika kako je s tem. Jaz bi rekla da je tudi to neke vrste stres za telo in verjetno je zaradi tega tudi manjša možnost zanositve? kaj drugega pa po moje ne more bit narobe..ne vem..

Nekaj slabo nas obveščate punce ki ne pričakujete danes ali jutri.. user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.3.2016 19:33:46   
mimi_ka
Evo, punce, da se malo javim po dolgem času user posted image danes sem imela kontrolo pri svojem ginekologu, ki pa ga ni bilo in ga je nadomeščal drug gin. No potrdil je, da je šlo za spontani splav. Po pregledu z uz je ugotovil, da se ni še vse ščistilo, vendar ker še vedno krvavim, je rekel, da bi počakali do naslednjega torka, če se bo samo ščistilo do konca, sicer bom mogla na čiščenje. Vprašal me je, če je bila krvavitev zelo močna, ker je videl v poročilu iz bolnice preden je prišlo do splava, da je bila sluznica res močno zadebeljena. Verjetno je h temu pripomogla tudi krvomočnica, samo tega mu nisem omenjala. Dal me je tudi na krvni test za hcg, ker v primeru, da binbil še vedno povišan, bi pomenilo, da je nekaj tkiva še vedno noter. Skratka naslednji teden imam kontrolo pri svojem ginek. s katerim naj bi se potem bolj temeljito pogovorila glede tega splava in mi bo naredil tudi bolj podroben pregled, seveda če ne bo več krvavitve. Mi je pa rekel, da čeprav ve, da je za vsako žensko, ki to doživi, hudo in tragično, vendar da je z medicinskega vidika tako, da se do tri splavi v rodni dobi ženske tretirajo kot nekaj naravnega, sploh če je pred tem vsaj enkrat že rodila.

Držite pesti, da se bo do drugega torka vse ščistilo in grem potem lahko naprej in končno pustim to za sabo, kot sicer grenko izkušnjo, vendar pa izkušnjo, ki je del življenja in človeške narave.
Punce za vas pa navijam, da bo ta seznamček malo bolj zelen, kot se je začel in da bi bilo tudi potem, ko zagledate pluske, vse kot mora biti.

Neposredna povezava do sporočila: 289
8.3.2016 20:19:26   
Pelkaa
No evo, pa je prišla user posted image z vso svojo maščevalno močjo. Torej uradno je moje ime spet rdeče user posted image . In spet jok in stok user posted image

Ashatan, tudi jaz sem krvodajalka in enkrat sem imela isto vprašanje kot ti. Načeloma krvodajalstvo ni problematično za zanositev. Če si že noseča raje ne jemljejo za vsak slučaj, če pride do splava in večjih krvavitev. Vendar je količina odvzete krvi še vedno dovolj majhna, da telesu ne škodi. Jaz sem bila na tem: nisem vedela ali sem tisti mesec zanosila ali ne. To sem povedala na pregledu in mi je zdravnica rekla, naj se sama odločim, ali grem dat kri ali ne.
Če pa nisi še noseča, pa krvodajalstvo nikakor ne škodi oz. zavira zanositve.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 290
8.3.2016 20:31:23   
Allstar
Ashatan zdaj ko pomislim, pa mislim da sem rea več lulala ko sem jo pila user posted image . Učinkuje tudi 100%, ker imam zdaj že 5. dan zelooo močno user posted image , kar konkretni kosi letijo iz mene user posted image .

Tako, da sem prepričana, da res močno odebelji sluznico, kot si tudi ti predvidevala mimi_ka. Upam, da se do naslednjega tedna res dobro sčistiš in da lahko štartaš naprej. Je pa res, splav je zelo žalostna in na žalost zelo pogosta in naravna zadeva pri vsaki ženski. Je pa boljše prej, kot pa kasneje ali pa da bi bilo kaj narobe. Zdaj je to za tabo, naslednja nosečnost pa bo trdna in zdrava, pa bo user posted image user posted image user posted image

Pelkaa user posted image user posted image user posted image bo pa naslednji mesec naš user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
8.3.2016 20:35:04   
Katriss
Pikica 4, čestitke user posted image Mirno in lepo nosečnost ti želim.

Mimi_ka, drži se. Držim pesti, da čimprej okrevaš in dočakaš novo user posted image in potem zdravega user posted image

Jaz naj bi jutri dobila menstruacijo. Običajno se kak dan prej že pojavi krvav izcedek, ki ga sedaj še ni. Sem pa zjutraj delala test, pa je bil negativen, tako da vrjetno ne bo nič. Držim pesti za čimbolj zelen marčevski seznamček.

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 292
8.3.2016 21:16:05   
tuttifrutti
Pa se javim tudi jaz. Jutri naj bi prišla user posted image in upam, seveda, da je ne bo. Znakov nimam še nobenih, razen rahlega izcedka, ki je bil med vikendom in zame ni značilen in ne vem kaj naj si mislim. Tudi ponavadi nimam kakih znakov pred user posted image

Odločila sem se, da če jutri ne pride, bom test delala verjetno v četrtek ali petek zjutraj - sem se odločla tako, ker bo moj doma in mu bom takoj lahko povedala, pa se bova skupaj veselila al pa "jokala"... Služba bo pa tist dan malo počakala...

Lep večer vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 293
9.3.2016 8:10:50   
ela23
Pikica 4, čestitke! user posted image Želim ti lepo nosečnost in zdravega dojenčka. Super, da se je seznamček malo obarval še v zeleno.

Pelka, objemček zate.

Kar se pa krvodajalske tiće, bi jaz upoštevala še raven železa. Jaz ga imam ves čas na meji (še večkrat pa pod mejo user posted image ), v nosečnosti se mi pa prav kritično spusti. Sem že sklenila, da dokler bova delala user posted image , nobenih krvodajalskih zame.

Na seznamčku sem sicer napisana 8. 3., vendar so mi ovulacijski testi kazali, da sem imela ovulacijo šele pred enim tednom, tako da bom test delala prihodnjo sredo. Držim pesti za vse nas! user posted image

(odgovor članu tuttifrutti)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.3.2016 9:40:10   
Allstar
user posted image user posted image user posted image MARECuser posted image user posted image user posted image

2.3.
user posted image Allstaruser posted image

3.3.
user posted image Tejči Huser posted image

5.3.
user posted image Taromauser posted image

7.3.
user posted image user posted image Pikica 4user posted image user posted image

8.3.
ela23
Sandyy

9.3.
Katriss
tuttifrutti

10.3.
user posted image Pelkaauser posted image

13.3.
Daise

17.3.
mava1975

22.3.
..noname..

27.3.
pikapoka pika
Tara 90

31.3.
Ashatan

Enkrat v marcu
N23OK
mojamiska

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.3.2016 9:53:26   
Damuš
Tudi jaz sem se spraševala, če je kaj "kontradiktorno", če greš na krvodajalsko in načrtuješ nosečnost.
Jaz na krvodajalske ne hodim več, ker so me ene parkrat zavrnili zaradi hemoglobina (enkrat pa celo zaradi teže - sem se dohtarci zdela prelahka - ni imela tehtnice s seboj - pač ena unih študentskih krvodajalskih). Tako da zdaj se niti ne trudim in ne hodim na krvodajalske. Imam sicer tu in tam kaka preblisk, ampak se s tem tudi konča.

Po moje nima biti kaj narobe, če daš kri.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 296
10.3.2016 8:03:13   
Ashatan
Hg imam vedno dober, težo tudi, pritisk idealen in kri O-neg. In so me zelooooo veseliuser posted image . Noseča pa v času krvidajalske ne bom, bo šele malo pred O.

Zdaj pa eno drugo vprašanje, če morda katera ve preden se lotim iskalnika.......tretji ciklus je to sedaj, brez KT in vsak ciklus malo zakrvavim nekje 7,8 ali 9 dan ciklusa, torej recimo en 4 do 5 dan po zadnjem dnevu M imam eno čisto rahlo krvavitev, gre za enkratni dogodek (torej ne da se vleče skozi ves dan) da opazim malo sledi na papirju ali pa dvakrat je bilo po spolnem odnosu, da je bilo čisto malo krvi, vedno sveže. Ampak to je za enkrat obrisati in je konec, ne da se potem to vleče ali bi kak vložek potrebovala. Vem da obstaja ovulacijska krvavitev, vgnezditvena krvavitev, menstruacijska krvavitev............kaj pa en krvavitev je pa to malo po M, pa še daleč od O ali vgnezditvene in M?user posted image
Sem bila še dvakrat noseča, pa vsakič po jemanju KT in še živ dan nisem imela nikoli kakršnih koli krvavitev, malih ali velikih izven same M.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 297
10.3.2016 8:05:10   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Ashatan zdaj ko pomislim, pa mislim da sem rea več lulala ko sem jo pila user posted image . Učinkuje tudi 100%, ker imam zdaj že 5. dan zelooo močno user posted image , kar konkretni kosi letijo iz mene user posted image .

Saj ne vem, ali naj bom vesela ali v strahuuser posted image pred možno naslednjo M, da bodo celi kosi ven leteli, ker je že tokrat bilo en kup koščkov zraven in še nisem krvomočnice pila.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.3.2016 8:31:13   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

.kaj pa en krvavitev je pa to malo po M, pa še daleč od O ali vgnezditvene in M?user posted image
Sem bila še dvakrat noseča, pa vsakič po jemanju KT in še živ dan nisem imela nikoli kakršnih koli krvavitev, malih ali velikih izven same M.

Sicer nikoli nisem jemala KT, tako da iz tega vidika, ti ne znam svetovati. Vendar pa se meni zdi, da nobena "izvenredna" krvavitev ni OK. Jz bi se šla pokazat h G.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.3.2016 8:32:43   
mava1975
Se strinjam z Damuš, če pobrskaš pri Pušenjaku, on tudi tako pravi...

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?