|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016
20.2.2016 10:34:51   
mimi_ka
pikapoka pika veš, da sem zjutraj pomislila nate, če ti bo uspelo zdržat do ponedeljka user posted image ne sekiraj se zaradi negativnega testa. Po mojem mnenju je še veliko prezgodaj, da bi ti pokazalo pravilno, saj jo komaj v sredo (ne)pričakuješ. Tako da ti se lepo umiri, pojdite zdaj čez vikend, ko je tako lepo sončko na en fajn izlet in boš malo odmislila vse skupaj, ponedeljek pa bo kot bi mignil tukaj user posted image

Sareta88 hvala, da misliš name. Jaz imam popolnoma iste znake kot ti. Napete in boleče prsi in prozoren izcedek občasno, ampak jaz imam tako večkrat pred m, tako nič kaj preveč ne upam. No bomo videli kaj bo. Si pa tudi jaz želim, da bi vsaj eni od nas uspelo. Stiskam pest, punce user posted image

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 426
20.2.2016 10:50:57   
Anonimen
Sicer sem slučajno zajadrala na tole temo, ampak sem tudi jaz dočakala user posted image februarja. user posted image Ta mesec sem bila 5 dni pred pričakovano M prepričana, da ni nič, ker so se začeli krči in so trajali 4-5 dni, kak dan so bili res močni. Trebuh sem imela napihnjen in večje prsi tako kot vsakič pred M, edina razlika tisti dan, ko naj bi dobila M je bila, da so bile bradavice občutljive na dotik in da sem bila dobre volje. To je bil edini tak znak, da sem prvič pomislila kaj pa če vendarle ne bo M, ker sem dan preden priteče vedno groooozne volje, da grem sama sebi na živce. Naslednji dan je bil test pozitiven (13. dan po O, sicer dobim M 12. dan po O), popoldne je bil + tudi clearblue. Sicer sem skoraj doktorirala iz znakov, delanja testov ipd. (nisem ga hotela delat prehitro, en dan pred M je bil seveda negativen in se prilepila na stran Countdown to pregnancy. Zadnje tri cikluse sem si pridno beležila znake po ovulaciji in sem lahko primerjala cikluse.
Ti hitri testi in to - glede na to, da se plodek ugnezdi 6.-9. dan po O, se mi ne zdi smiselno, da se dela test 8. dan po O. PA res ne delat testov prezgodaj, ker je brezveze biti 5x na mesec razočaran.
Nama je sicer uspelo sorazmerno hitro (4. mesec), imam pa za sabo SS v 9. tednu in sem bila zato precej bolj neučakana, ker je od prve nosečnosti minilo malce več časa. Skratka, želela sem vam samo napisat, da so lahko znaki za prihod M ali user posted image identični. user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 427
20.2.2016 12:23:27   
pikapoka pika
Čestitke anonimna!user posted image

Ne sekiram se zaradi negativnega testa ampak zato ker sem bla spet tok neumna da sem prehitro delala test user posted image . čeprav v prejšnjih nosečnostih je prej pokazalo samo to so tiste blede črtice ki ne veš al so al ne. meh. zdej pa res čakam vsaj do ponedeljka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
20.2.2016 15:12:06   
mava1975
Pika poka ne sekiraj se, jaz sem isto delala že včeraj in danes, pa imam tisto bledo črtico, ki ni nastala takoj, sam se mi zdi da je bila vidna že v roku 5 minut, pa vseeno ne vem, pa sem tudi jezna sama nase... in zdaj gledam teh 50 odtenkov roza, pa tale Baby mini check mu itak ne verjamem, pa vseeno ga kupim, ker najprej pokaže, tako da nisi edina...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 429
20.2.2016 15:42:22   
pikapoka pika
Oh mava1975 tok sem vesela da si to napisala, da nisem edina.
Jaz mam z babycheck mini ful slabe izkušnje. Mi je večkrat pokazalo lažne rahle črtice in ga ne kupujem več. upam pa da pri tebi so vseeno taprave user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 430
20.2.2016 17:06:41   
madjanca
A je pri kateri first sign, kljub nosecnosti, kazal eno crtico?

Neposredna povezava do sporočila: 431
20.2.2016 18:17:46   
Sareta88
No pri meni ni minilo 1h uro od posta, ko se je gospa M odločila, da pride. Itak sem jokala. Pa sej uradno ne delava na tem, ampak ženska kot ženska, imam neizmerno željo po otroku in ta mesec je moj kar nekajkrat spustil, ampak ne v pravih dnevih. Sej vem, sej mi moj pravi, da bom tudi to dočakala, ampak ko sem danes že drugič jokala, je rekel, da šele sedaj vidi kako zelo močno željo po otroku imam. Skratka letos enkrat nama bo ja uspelo ;) za ostale pa pridno navijam, kot je bilo že v štartu mišljeno! Go girls!!!

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 432
20.2.2016 18:38:15   
pikapoka pika
sareta88 user posted image upam da čimprej začneta zares delat na user posted image . Te pa ful razumem, midva sva do zdej ene pol leta pazila pa sem vseeno večkrat upala kaj pa če..

madjanca meni je first sign pokazal črtico kakšen dan ali dva pred pričakovano M. kdaj pa naj bi dobila M?

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 433
20.2.2016 18:42:08   
Allstar
Punce, jaz še vedno držim pesti za vas, poskusite se zadržat in teste naredit po izostanku, prej je samo mučenje same sebe...
Sareta88 škoda da je prišla M....ampak se ne preveč sekirat. Ko se bosta resno lotila, bo že uspelo user posted image . Midva sva se tudi pred "resnim lotevanjem" par mesecev igrala, pa ni bilo kaj. In potem sem se še malo bolj podučila in ugotovila, da mi sploh ni jasno kako se lahko komu ponesreči in da moraš imeti kar veliko sreče na svoji strani da uspe, tudi takrat ko načrtuješ in zadaneš prave dneve. Kar lotita se, pa bo ;) user posted image .

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 434
20.2.2016 19:02:44   
..noname..
Oh, neeee user posted image Sareta88 jaz pa sem bila prepričana, da ti je uspelo. No če ne drugega, vsaj točno menstruacijo imaš. Jaz to ne moram rečt, ker je vsak mesec drugače.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 435
20.2.2016 19:17:13   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

sareta88 user posted image upam da čimprej začneta zares delat na user posted image . Te pa ful razumem, midva sva do zdej ene pol leta pazila pa sem vseeno večkrat upala kaj pa če..

madjanca meni je first sign pokazal črtico kakšen dan ali dva pred pričakovano M. kdaj pa naj bi dobila M?

Saj to je, ko ne vem.. zadnjo sem imela novembra, ampak te dni cutim, da se z mano nekaj dogaja.. mogoce je dolg uvod v tecko rdecko..

Neposredna povezava do sporočila: 436
20.2.2016 19:20:55   
mimi_ka
Sareta88 user posted image dobro vem, kako se počutiš. Sama grem skozi to dramo vsak mesec zadnje leto, od kar delava na user posted image ta mesec sem se prav psihično pripravila, da ne bom razočarana, če ne bo spet nič in bom lepo marca na izi, potem pa aprila na pregledu ori gin. upam da izvem kje je problem, oz. če sploh je.
Pikapoka pika [/b. in mava bodita močni in naj vaju ne premami testkat pred ponedeljkom ali torkom. Prav zaradi takih razočaranj sem tukaj neomajna in se držim stroge samodiscipline, da ne tikam nobenih testov dokler ni čas. No pa saj itak se je do sedaj le enkrat zgodilo, da mi je zamujala in sem sploh imela priložnost testirat, drugače sem jo zadnje pol leta vsak mesec dobila že dan ali dva prej. Ahhhh.

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 437
20.2.2016 19:26:40   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Punce, jaz še vedno držim pesti za vas, poskusite se zadržat in teste naredit po izostanku, prej je samo mučenje same sebe...
Sareta88 škoda da je prišla M....ampak se ne preveč sekirat. Ko se bosta resno lotila, bo že uspelo user posted image . Midva sva se tudi pred "resnim lotevanjem" par mesecev igrala, pa ni bilo kaj. In potem sem se še malo bolj podučila in ugotovila, da mi sploh ni jasno kako se lahko komu ponesreči in da moraš imeti kar veliko sreče na svoji strani da uspe, tudi takrat ko načrtuješ in zadaneš prave dneve. Kar lotita se, pa bo ;) user posted image .

Ja to tudi meni ni jasno, ampak vem, da je čisto možno. Imam sorodnico, ki jima je kljub temu da sta zelo pazila, ratalo zanosit. Ona si nosečnosti res ni takrat želela, ker je ravno takrat izvedela, da so jo na razgovoru izbrali za službo, ki jo je zelo dolgo iskala, in seveda so jo, potem ko je povedala za nosečnost zavrnili. No ampak ima pa danes namesto službe hčerkico user posted image Eni se pa matramo in matramo, pa nič. Ja očitno mora biti tako user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 438
20.2.2016 19:37:22   
mimi_ka
Anonimna čestitke!
Joj, kako bi bilo lepo, da bi ti znaki tudi pri meni pomenili nosečnost ta mesec. Isto kot pri tebi, tudi mene zelooo bolijo prsi in malo me špika po trebuhu. In isto je vsak mesec pred m, le da me tokrat prsi res fuuuul bolj bolijo, ampak ok, to ne pomeni nujno, da je kaj drugače. No, bomo videli. Ne želim preveč premišljevati o tem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
20.2.2016 20:37:23   
pikapoka pika

FEBRUAR user posted image

2.2.
user posted image 1lubenica1user posted image user posted image

3.2. 
user posted image anonimna user posted image user posted image user posted image
user posted image Allstar user posted image

6.2. 
user posted image Taroma user posted image

10.2. 
user posted image Sandyy user posted image  
user posted image Pelkaa user posted image

12.2. 
user posted image Katriss user posted image

14.2. 
user posted image daise user posted image
user posted image ..noname.. user posted image

22.2. 
mimi_ka 
user posted image Sareta88 user posted image
user posted image N230K user posted image

23.2.
mava1975

24.2. 
pikapoka pika 

29.2.
viČipU

KONEC FEBRUARJA
user posted image mojamiska user posted image

user posted image NAVIJAČICE  user posted image
sareta88, madjanca, katte, Damuš

Neposredna povezava do sporočila: 440
21.2.2016 8:28:57   
viČipU
hej hoj a slučajno ktera ve če kakšn samoplačniški lab. deluje tudi med vikendom?
sprašujem za naslednji teden user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

Neposredna povezava do sporočila: 441
21.2.2016 10:15:06   
mimi_ka
Dobro jutro oziroma dober dan user posted image
Pri meni pa je taka situacija. Zjutraj okrog sedmih so me prebudili močni krči kot takrat ko se mi ulije m. Ker nisem mogla ležat, sem ustala in šla na wc, sigurna da se mi bo ulila vsak čas. No, ni bilo niti kapljice krvi. Potem se nazaj uležem. Spet krči in res nisem mogla več zdržat, zato vstanem in si grem namontirat vložek. Ravno sem razmišljala, da bom eno tableto spila, pa me čez kakšnih 10 minut preneha bolet in sedaj nobenega znaka o krčih. M se pa tudi ni (še) prikazala. Vem, da se še vedno lahko ulije kadarkoli, samo ponavadi vedno do sedaj, takoj ko so se začeli taki res močni krči, je pritekla. Testa itak nobenga nimam doma. Razmišljam, da če je do jutri ne bo, da bi mogoče jutri ali v torek naredila en test. Punce, držite pesti, da je kaj na tem user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 442
21.2.2016 10:17:49   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

hej hoj a slučajno ktera ve če kakšn samoplačniški lab. deluje tudi med vikendom?
sprašujem za naslednji teden user posted image user posted image

Res nimam pojma kako je z laboratoriji čez vikend. A na spletu nimajo nič objavljeno, kakšen urnik?

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.2.2016 12:01:35   
pikapoka pika
juhu mimi_ka tole se pa obetavno sliši user posted image

jaz ne zdržim in bom tudi jutri delala test. al pa že danes user posted image me pa tudi malo krči kot pred M, ali se mi pa samo zdi.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 444
21.2.2016 19:10:04   
Daise
Pozdravljene bejbe!

Že dolgo niste nič slišale od mene, kajne? Z razlogom. Delala sem na novem projektu in ga uspešno zaključila, kar pomeni, da Vam lahko povem mojo skrivnost!

Povabila bi vas na svojo novo spletno stran dragimaliskrat.si (od bodoče nosečke do novopečene mamice). Upam, da boste na njej našle veliko uporabnega in se mi pridružile na tej poti.

Da boste bolj na tekočem o vseh objavah se mi lahko pridružite tudi na Facebooku, saj bodo dnevno novi prispevki glede na to koliko idej še imam!

Lepo bodite, pa iskrena hvala vsaki posebej, saj sem tukaj na Ringaraji dobila pogum za to!

Neposredna povezava do sporočila: 445
21.2.2016 20:10:31   
Pikapoka1980
Pozdravljene drage dame,
že več dni prebiram vaša sporočila in se vam moram iskreno zahvaliti za vse deljene izkušnje. Očitno smo si globoko v sebi vse zelo podobne user posted image user posted image user posted image
Naj povem, da sama NE PRIČAKUJEM user posted image 27.2.2016. V petek ko sem bila pri večerji so se pojavile bolečine v trebuhu in križu, točno takšne, kot me spremljajo ob vsaki M. 100% sem bila, da se bo vsak čas ulila!!! No enake bolečine so bile prisotne tudi včeraj skoraj cel dan, danes so se pa pojavile šele sedaj.
Poleg tega sem zeeeelo utrujena. Že takoj, ko zjutraj vstanem, bi šla najraje nazaj spat. Pa še nekaj sem opazila, v ustih ogroooomno sline..to pa že od prejšnjega tedna..na trenutke si mislim, da je vse to le plod moje domišljije user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vam za vse poste! Če jih danes ne bi prebrala, bi jutri delala test..in zdej vem da ga ne bom, da ne bom brez veze razočarana!
Vsem skupaj želim lep večer in veeeeliko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daise)
Neposredna povezava do sporočila: 446
21.2.2016 20:12:30   
mava1975
Jaz se selim v marec... M je prišla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 447
21.2.2016 23:33:48   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

juhu mimi_ka tole se pa obetavno sliši user posted image

jaz ne zdržim in bom tudi jutri delala test. al pa že danes user posted image me pa tudi malo krči kot pred M, ali se mi pa samo zdi.

Pikapoka pika, upam, da je res obetavno user posted image no krči so se čez dan še parkrat pojavili, ampak m še ni od nikoder in upam, da tako ostane user posted image bi te pa nekaj vprašala, ker vem, da si ti bolj izkušena na tem področju user posted image ali lahko first sign delaš tudi tekom dneva in ti pokaže pravi rezultat ali je boljše z jutranjim urinom? Kot veš nimam nobenega testerja doma in bi šla dopoldne v nabavo, če user posted image še vedno ne bo na vidiku. Potem pa ne vem, ali bi kar poskusila naredit test ali je bolje počakat do torka zjutraj in s prvim urinom. Ah ja, saj vem, sama sebi otežujem življenje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
21.2.2016 23:45:25   
mimi_ka
Mava1975, mi je žal, user posted image pogumno v pomladni marec. Sem prepričana, da se bo vsaki od nas enkrat nasmehnila sreča in bomo zagledale user posted image user posted image

Daise čestitke za nov projekt! Bom takoj zjutraj šla poškilit na tvojo spletno stran. Super si se to spomnila, sem prepričana, da bo projekt uspešen. Občudujem ljudi, ki sledijo svojim sanjam in željam in imajo pogum, da jih uresničijo. Bravo user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 449
21.2.2016 23:49:29   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980

Pozdravljene drage dame,
že več dni prebiram vaša sporočila in se vam moram iskreno zahvaliti za vse deljene izkušnje. Očitno smo si globoko v sebi vse zelo podobne user posted image user posted image user posted image
Naj povem, da sama NE PRIČAKUJEM user posted image 27.2.2016. V petek ko sem bila pri večerji so se pojavile bolečine v trebuhu in križu, točno takšne, kot me spremljajo ob vsaki M. 100% sem bila, da se bo vsak čas ulila!!! No enake bolečine so bile prisotne tudi včeraj skoraj cel dan, danes so se pa pojavile šele sedaj.
Poleg tega sem zeeeelo utrujena. Že takoj, ko zjutraj vstanem, bi šla najraje nazaj spat. Pa še nekaj sem opazila, v ustih ogroooomno sline..to pa že od prejšnjega tedna..na trenutke si mislim, da je vse to le plod moje domišljije user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vam za vse poste! Če jih danes ne bi prebrala, bi jutri delala test..in zdej vem da ga ne bom, da ne bom brez veze razočarana!
Vsem skupaj želim lep večer in veeeeliko user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikapoka dobrodošla v klub!user posted image
Mislim da smo si res vse tukaj zelo podobne v naših težavah in izkušnjah. Držim pesti zate, da bo konec meseca prinesel en velik plusek. Mislim, da sva midve isti letnik, če sklepam po letnici v tvojem nicku user posted image bo to tvoj prvi otrok ali imaš že kakšnega sončka doma?

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?