Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 8:42:32
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Punce hvala ne se prehitro veselit, jaz bom raje še malo počakala, sploh zaradi težav, ki sem jih dala čez, potem bom šele vrjela da je "ratalo" in da je vse OK.. in kaj če jutri pride ??? Ne bo prišla boš videla. Sem jaz imela tudi isti strah. Ko ma je datum M bil par dni mimo pa je bilo lažje sprejeti. Aja pa najbolj boš dojela na prvem pregledu ko boš pikico vidla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 8:44:50
|
|
|
|
mana12
|
Tudi moja prva črtica je bila komaj vidna in me je bilo strah takrat...ampak je bilo to to Zdaj pa komaj čakam na prvi pregled, da vidim še pikico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 8:59:59
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Punce hvala ne se prehitro veselit, jaz bom raje še malo počakala, sploh zaradi težav, ki sem jih dala čez, potem bom šele vrjela da je "ratalo" in da je vse OK.. in kaj če jutri pride ??? Ne bo prišla boš videla. Sem jaz imela tudi isti strah. Ko ma je datum M bil par dni mimo pa je bilo lažje sprejeti. Aja pa najbolj boš dojela na prvem pregledu ko boš pikico vidla. Ma jaz mam že od petka ves čas občutek da mi je nekaj priteklo tam spodaj drugače pa mana12 mislim, da si ravno ti pisala tej temi "da nimaš filinga da si noseča, pa ene pravijo da to čutijo" hehe..pa sem jaz tako napisala "meni se tako že zdi da sem" ..haha..veš koliko pred "rokom" je bilo to? Samo res..9.ga sem napisala "mislim, da je danes ratalo, to je to sigirno" počasi bom začela res vrjet "da ženska čuti".. Samo še potrdit mi mora kdo drug, moram še po kakšen test za zihr..no prvo grem jutri vodo dat, da vidim če mi bodo tudi to kontroliral,..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 9:01:18
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Punce hvala ne se prehitro veselit, jaz bom raje še malo počakala, sploh zaradi težav, ki sem jih dala čez, potem bom šele vrjela da je "ratalo" in da je vse OK.. in kaj če jutri pride ??? Ne bo prišla boš videla. Sem jaz imela tudi isti strah. Ko ma je datum M bil par dni mimo pa je bilo lažje sprejeti. Aja pa najbolj boš dojela na prvem pregledu ko boš pikico vidla. Ma jaz mam že od petka ves čas občutek da mi je nekaj priteklo tam spodaj Čisto običajen občutek. Jaz sem bla vsake pol ure na WC ker sem bla prepričana da vn teče. To bo trajal še kak mesec predno se bo umirilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 9:05:31
|
|
|
|
foxy_cat
|
MauMow trauma js sm si skos govorila "pa dj mer no..sj nemore še tečt če še nismo 23.ga" ampak sm isto čutla, kot da se mi je ulil po hlačkah Punce jaz sem se odločila, da si kupim eno majčko :) - skrbim sama zase hehe, ja sama sebi.. + testek mu bom nalimala zraven na list ker moške majice mi niso lepe, sem pa našla eno, ki je meni luštna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 9:08:59
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat drugače pa mana12 mislim, da si ravno ti pisala tej temi "da nimaš filinga da si noseča, pa ene pravijo da to čutijo" hehe..pa sem jaz tako napisala "meni se tako že zdi da sem" ..haha..veš koliko pred "rokom" je bilo to? Samo res..9.ga sem napisala "mislim, da je danes ratalo, to je to sigirno" počasi bom začela res vrjet "da ženska čuti".. Samo še potrdit mi mora kdo drug, moram še po kakšen test za zihr..no prvo grem jutri vodo dat, da vidim če mi bodo tudi to kontroliral,.. Ja jaz sem to pisala, res se nisem nič drugače počutila. Ti pa si očitno res prav začutila , čeprav si potem vmes že skoraj obupala. No važno, da je uspelo . Jaz imam še zdaj kdaj občutek, kot da mi bo pritekla . Se pa zdaj že dosti drugače počutim kot prej. Ej punce, jaz sem tako utrujena, da ni nič iz mene . Je imela še katera podobne težave?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 9:11:52
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat MauMow trauma js sm si skos govorila "pa dj mer no..sj nemore še tečt če še nismo 23.ga" ampak sm isto čutla, kot da se mi je ulil po hlačkah Punce jaz sem se odločila, da si kupim eno majčko :) - skrbim sama zase hehe, ja sama sebi.. + testek mu bom nalimala zraven na list ker moške majice mi niso lepe, sem pa našla eno, ki je meni luštna Tvoj pa tega božička res ne bo nikoli pozabil . Bi se kar v muho spremenila, da bi lahko bila v sobi in videla kako bo vesel
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 9:14:06
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat drugače pa mana12 mislim, da si ravno ti pisala tej temi "da nimaš filinga da si noseča, pa ene pravijo da to čutijo" hehe..pa sem jaz tako napisala "meni se tako že zdi da sem" ..haha..veš koliko pred "rokom" je bilo to? Samo res..9.ga sem napisala "mislim, da je danes ratalo, to je to sigirno" počasi bom začela res vrjet "da ženska čuti".. Samo še potrdit mi mora kdo drug, moram še po kakšen test za zihr..no prvo grem jutri vodo dat, da vidim če mi bodo tudi to kontroliral,.. Ja jaz sem to pisala, res se nisem nič drugače počutila. Ti pa si očitno res prav začutila , čeprav si potem vmes že skoraj obupala. No važno, da je uspelo . Jaz imam še zdaj kdaj občutek, kot da mi bo pritekla . Se pa zdaj že dosti drugače počutim kot prej. Ej punce, jaz sem tako utrujena, da ni nič iz mene . Je imela še katera podobne težave? Na začetku bla noro zmatrana. Sam spala bi.... No pol v drugem tromesečju se je mal umirilo, sedaj proti koncu pa bi spet sam spala. Moram vsak dan še popoldan spat.... radosti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 9:18:52
|
|
|
|
foxy_cat
|
mana12 ubistvo tako je blo..nisem se hotla "veselit" da je ratalo, ker bi me potem čisto pobilo, če bi jo dobila..Po drugi strani sem pa čutila da se nekaj dogaja, ta mesec sva se pogovarjala, prvič kot da nama je že ratalo , potem pa še sumničava ginekologinja, "neškodljiva" zdravila.. V petek sem mislna, da se bo tam spodaj vse razpočlo, ker me je tako bolelo da sem cel dan počivala, bradavice so me bolele že od konca O naprej, joški me bolijo pa že od prejšnjega ponedeljka.. Slabo mi je od sobote naprej.. pa kaj naj še naštevam? Malo me je begalo ker povsod pišejo o zaprtosti, a jaz sem imela včeraj takšno drisko, da sem mislila, da voda teče zadaj no danes po testu sem pa malo prebrala in ja "zaprtost"..ali driska, bruhanje.. Odkar sem pa test nardila mi je pa še bolj slabo - psiha ni dobra stvar
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 9:20:03
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat MauMow trauma js sm si skos govorila "pa dj mer no..sj nemore še tečt če še nismo 23.ga" ampak sm isto čutla, kot da se mi je ulil po hlačkah Punce jaz sem se odločila, da si kupim eno majčko :) - skrbim sama zase hehe, ja sama sebi.. + testek mu bom nalimala zraven na list ker moške majice mi niso lepe, sem pa našla eno, ki je meni luštna Tvoj pa tega božička res ne bo nikoli pozabil . Bi se kar v muho spremenila, da bi lahko bila v sobi in videla kako bo vesel Joj če bom kšno muho kje vidla bom vedla da si ti nevem kako bom čakala do četrtka.. Jaz ful nisem človek ki lahko nekaj zase zadrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 9:28:21
|
|
|
|
katjesss
|
foxy_cat ceeeeeestitam, bravo, super, jooooj kako sem vesela zate sem ti rekla da bos poskrbela za lep konec decembra....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 9:32:10
|
|
|
|
mana12
|
Zdrži, tebi se res splača, bosta imela potem nepozabne spomine . Jaz sem mu kar takoj, ko je prišel domov povedala, samo takrat ni bilo nič kaj takega v bližini, da bi bilo vredno čakati . MauMow, jaz sem tudi noro utrujena, samo poležavala bi in ko se enkrat uležem na kavč, se potem tako težko prepričam, da moram vstat . Prav noro res. Tudi slabo mi je kar pogosto, nič pa še nisem bruhala. Ostalo je vse kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 9:35:45
|
|
|
|
cacaca
|
Pozdravljene, upam, da ne boste hude če se tako vmešavam malo :P...vas samo preberam, ker imate včasih prav hude debate... rada pa bi čestitala foxy_cat...vidi se črtica :)...super darilo sta si nardila za bozicka...do konca srečno :)...ostalim pa tudi veliko sreče pri pluskih :)...nosečke pa lep porod :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 9:43:01
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Zdrži, tebi se res splača, bosta imela potem nepozabne spomine . Jaz sem mu kar takoj, ko je prišel domov povedala, samo takrat ni bilo nič kaj takega v bližini, da bi bilo vredno čakati . MauMow, jaz sem tudi noro utrujena, samo poležavala bi in ko se enkrat uležem na kavč, se potem tako težko prepričam, da moram vstat . Prav noro res. Tudi slabo mi je kar pogosto, nič pa še nisem bruhala. Ostalo je vse kot ponavadi. Jaz utrujena zaenkrat še nisem, nasprotno 7.00 vstajam zadnje 2 dni čujem pa tako do 23.00 zaradi antibiotikov, me je pa začela glava bolet že ponoči iz petka na soboto, pa me povečkrat malo začne bolet, aja pa rado se mi malo zavrti temperatura pa ja že od konca O, 36.9, zadnje dni celo 37...No saj danes grem po majčko - ravno danes mora bit doma je zbolel včeraj nič bom rekla da grem kolegici na kavo ja ups.. pač nemorem rečt da grem v BTC, ker bi reku "zakaj pa nisi šla včeraj zmano" cacaca hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 11:08:15
|
|
|
|
Neli3
|
Jeee cestitke!!! Res sem vesela zate! Sedaj pa srecno do konca s cim manj slabosti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 11:16:50
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 Jeee cestitke!!! Res sem vesela zate! Sedaj pa srecno do konca s cim manj slabosti Hehe upam da mi bo vsaj prizanešeno brez slabosti saj mi je že tako ves čas slabo že par let od moje bakterije dalje..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 11:30:12
|
|
|
|
Beat
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 11:32:55
|
|
|
|
Beat
|
foxy_cat Kako lep božič bo to Moje M še kar ni Imam pa krče, mozolje itd. V glavnem vse znake, da bo prišla. Upam samo, da čimprej, da lahko gremo v nov krog. Očitno je spet začela zamujati. Pa tako lepo je bila že točna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 11:33:57
|
|
|
|
Janchek81
|
A Ashaya tud kje lula
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 11:35:47
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat foxy_cat Kako lep božič bo to Moje M še kar ni Imam pa krče, mozolje itd. V glavnem vse znake, da bo prišla. Upam samo, da čimprej, da lahko gremo v nov krog. Očitno je spet začela zamujati. Pa tako lepo je bila že točna Ooo ti si mi tud mal sumljiva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 11:38:42
|
|
|
|
Beat
|
Bom šla danes kupit test in če je jutri še ne bo, ga bom naredila. Glede na to za že zamuja bi ga lahko tudi popoldan, ne? V glavnem, sporočim. Čeprav mislim, da bo tole kar en stran vržen denar.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 11:50:05
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Bom šla danes kupit test in če je jutri še ne bo, ga bom naredila. Glede na to za že zamuja bi ga lahko tudi popoldan, ne? V glavnem, sporočim. Čeprav mislim, da bo tole kar en stran vržen denar. Ah dj nehej tko razmišlat no .... nč ne bo stran vržen dnar .. verjem ... bomo pa jutr teb ploskale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 11:59:40
|
|
|
|
Beat
|
Janchek81, da bi le bilo res, kar praviš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 12:31:47
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Janchek81, da bi le bilo res, kar praviš SEj bo, sej bo .... da bo še lepši seznamčeeeek ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?