Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 14:21:05
|
|
|
|
bubika86
|
Beat in Janchek ja smo se ze veckrat pogovarjali, da bo ampak da moramo pocakat ... sej Je Mali kr razumen, Je star 6 let in se da pogovorit, ampak ne razume tega kako ene mamice ze majo njegova Mamii pa ne. Pol me to she bolj potre Kok Je pa tvoja Miska stara?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 14:27:01
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Beat in Janchek ja smo se ze veckrat pogovarjali, da bo ampak da moramo pocakat ... sej Je Mali kr razumen, Je star 6 let in se da pogovorit, ampak ne razume tega kako ene mamice ze majo njegova Mamii pa ne. Pol me to she bolj potre Kok Je pa tvoja Miska stara? Nič naj te to ne potre, ... ko vpraša zakaj on nima bratca ali sestrice mu lepo povejta, da bo tudi za to čas ... Naša bo januarja stara 4 leta
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 14:37:45
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 No kitajska je nekej druzga ... od tm tud jaz nekak ne bi lih upala naročat ane .. sam Malinca je znana po tem, da je pristaš slovenskega porekla, pa sodeluje tud s samimi priznanimi firmami, ki proizvajajo vegansko in ekološko hrano ... Nebo držalo :) saj so sami povedal, pride v Slovenijo in prepakirajo v svojo embalažo, 80% teh stvari ne obstaja sploh v Evropi - ne uspeva, ne raste, oni samo prodajajo. No saj poglej si pa boš videla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 15:12:57
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 No kitajska je nekej druzga ... od tm tud jaz nekak ne bi lih upala naročat ane .. sam Malinca je znana po tem, da je pristaš slovenskega porekla, pa sodeluje tud s samimi priznanimi firmami, ki proizvajajo vegansko in ekološko hrano ... Nebo držalo :) saj so sami povedal, pride v Slovenijo in prepakirajo v svojo embalažo, 80% teh stvari ne obstaja sploh v Evropi - ne uspeva, ne raste, oni samo prodajajo. No saj poglej si pa boš videla Ja pismo, kako si pa pol drznejo met napisan na njihovi strani take in drugačne stvari??????? Ta mi je pa čist mem pol in sm res razočarana, če to resno delajo ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 16:05:24
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 No kitajska je nekej druzga ... od tm tud jaz nekak ne bi lih upala naročat ane .. sam Malinca je znana po tem, da je pristaš slovenskega porekla, pa sodeluje tud s samimi priznanimi firmami, ki proizvajajo vegansko in ekološko hrano ... Nebo držalo :) saj so sami povedal, pride v Slovenijo in prepakirajo v svojo embalažo, 80% teh stvari ne obstaja sploh v Evropi - ne uspeva, ne raste, oni samo prodajajo. No saj poglej si pa boš videla Ja pismo, kako si pa pol drznejo met napisan na njihovi strani take in drugačne stvari??????? Ta mi je pa čist mem pol in sm res razočarana, če to resno delajo ... Ja take zadeve ki jih prodajajo, sploh ne izvirajo iz Slovenije tako da..nekaj mogoče, veliko pa ne..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 17:48:34
|
|
|
|
bubika86
|
Janchek upam da bo čimprej ratalo obema da bosta najina otroka vesela oa seveda upam da vsem punc ki si zelijo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 22:07:03
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Men se pa zdi da takrat kadar imam te tablete za jest da sm se bolj napsihirana ker pol morrm skoz stet dneve da vem kdaj zacnem kdaj neham jemat. Da ne govorim o stranskih ucinkih... bz Odvisno od posameznice ... jaz vem, če jih dobim, da bom vsaj mela upanje, da nama uspe ... katere pa ti jemlješ? In kakšne stranske učinke maš? Klomid imam 1/2 tbl id 3.-7. Dne ciklusa in potem Estimo od 15. Dne ciklusa do 30.dne Stranski ucinki...napihnjenost v trebuhu, slabosti vrtiglavice, glavoboli Lej, če ti bo pomagal potem vzameš to v zakup, je tako ... sej v nosečnosti boš tud napihnjena, mela boš lahko vrtoglavice in migrene ali glavobole .. pa pač ženske vse požremo za zdravega otročka ... kaj jaz, ko mam vrtoglavice in slabosti pa nisem ne na tabletih, niti noseča... samo vrti se mi nenormalno skozi (pritisk uredu)... in za piko na i, me punca v lekarni nagnala k zdravnici zaradi mojih srbečih izpuščajev (pravi, da je verjetetno bakterija ) je možno, da so vse to posledice stresa?? (ne zdi se mi, da bi bila pod stresom.. in če že bi bila, bi se mi zraven verjetno spet pojavil refluks, pa ga ni...)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 22:24:38
|
|
|
|
foxy_cat
|
madjanca revica boga no izpuščaji ne nastanejo ravno zaradi stresa, kaj pa če bi vseeno zaokrožila pri zdravnici?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 22:32:45
|
|
|
|
bubika86
|
Madjanca jst kr mislm da tile hormoni naredijo svoje...pa psiha tut. No vsaj pri meni. Cel mesec me ni glava bolela pa nc migrene kar mi je blo zlo zlo cudno.2 dni pred menstro pa vrtoglavica no in danes ko je drugi dan ciklusa menstrucije mi je slabo, zelodec me boli in glava tudi pa se rahlo se mi je vrtelo vecino dneva. Res ne vem kaj je narobe z mano.
< Sporočilo je popravil bubika86 -- 21.12.2015 22:33:12 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 0:26:51
|
|
|
|
madjanca
|
Jutri grem.. ker gre mojemu ze posteno na zivce tole praskanje podnevi in ponoci... sploh, ko je vidu kake rane sem si naredila zaradi tega.. samo upam, da mi ne dajo kakih neumnih krem, ker sem probala ze vse. Sem celo sampon slrbno izbrala pa trudla se sam z vodo prat, kokr se je le dalo..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 7:35:59
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Jutri grem.. ker gre mojemu ze posteno na zivce tole praskanje podnevi in ponoci... sploh, ko je vidu kake rane sem si naredila zaradi tega.. samo upam, da mi ne dajo kakih neumnih krem, ker sem probala ze vse. Sem celo sampon slrbno izbrala pa trudla se sam z vodo prat, kokr se je le dalo.. Lahko je tudi kakšen mehščalec ali karkoli? Jaz..ko imam alergijo na pol sveta vem da si lahko alergičen na vse bo zelo zabavno spomladi, ko bom brez tablet..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 7:39:38
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Men se pa zdi da takrat kadar imam te tablete za jest da sm se bolj napsihirana ker pol morrm skoz stet dneve da vem kdaj zacnem kdaj neham jemat. Da ne govorim o stranskih ucinkih... bz Odvisno od posameznice ... jaz vem, če jih dobim, da bom vsaj mela upanje, da nama uspe ... katere pa ti jemlješ? In kakšne stranske učinke maš? Klomid imam 1/2 tbl id 3.-7. Dne ciklusa in potem Estimo od 15. Dne ciklusa do 30.dne Stranski ucinki...napihnjenost v trebuhu, slabosti vrtiglavice, glavoboli Lej, če ti bo pomagal potem vzameš to v zakup, je tako ... sej v nosečnosti boš tud napihnjena, mela boš lahko vrtoglavice in migrene ali glavobole .. pa pač ženske vse požremo za zdravega otročka ... kaj jaz, ko mam vrtoglavice in slabosti pa nisem ne na tabletih, niti noseča... samo vrti se mi nenormalno skozi (pritisk uredu)... in za piko na i, me punca v lekarni nagnala k zdravnici zaradi mojih srbečih izpuščajev (pravi, da je verjetetno bakterija ) je možno, da so vse to posledice stresa?? (ne zdi se mi, da bi bila pod stresom.. in če že bi bila, bi se mi zraven verjetno spet pojavil refluks, pa ga ni...) A uporabljaš kakšno kremo za telo? Zdj je zlo suih zrak, ker se notr kuri in je lahko srbečica posledica le tega ... jaz sem imela tko dokler nism kupila eno kremo in je zdj ok...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 7:42:40
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Jutri grem.. ker gre mojemu ze posteno na zivce tole praskanje podnevi in ponoci... sploh, ko je vidu kake rane sem si naredila zaradi tega.. samo upam, da mi ne dajo kakih neumnih krem, ker sem probala ze vse. Sem celo sampon slrbno izbrala pa trudla se sam z vodo prat, kokr se je le dalo.. Dej probej od Nivea kremo za telo Repair & care, ker vsebuje depanthenol .... glede na to, da opisuješ, da se tok praskaš, da maš rane je sigurno posledica suhe kože in ne hormonov ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 7:48:37
|
|
|
|
foxy_cat
|
Drage moje čvekice - dobro jutro :) Kje naj začnem.. kot veste je za mano naporen mesec, moje težave - bolečine v jajčnikih, so se začele 25.11. - prvi dan zadnje M.. Sledila je urgenca, kjer so mi dali vaginalete, kontrola pri moji G - trpljenje zaradi odvzema krvi, ajd..vodo že dam , nadaljevala sem svojo pot z Amoksiklavom - antibiotiki, katere imam še danes in jutri.. No.. jutri je DAN D (23.12. ko naj bi prišla moja draga ). Bo prišla ali ne? Nič, jutri zjutraj moram v labaratorij, dat vodo če so moje bakterije že odplavale , no ..in ker je ravno jutri dan D za , sem se odločila, da test delam 1 dan prej - da sploh VIDIM če ima smisel se vozit vodo dat, da nebo ravno tam pritekla.. Drage čvekice... tukaj vam prilagam rezultat: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165635 P.s. Moja prva v mojem življenju niti lažne nisem še nikoli dočakala tako da, ali je lažna zaradi antibiotikov, lahko pa da je prava, ampak glede na to, kaj sem vse ta mesec preživela in pretrpela bi morala bit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 7:51:59
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Drage moje čvekice - dobro jutro :) Kje naj začnem.. kot veste je za mano naporen mesec, moje težave - bolečine v jajčnikih, so se začele 25.11. - prvi dan zadnje M.. Sledila je urgenca, kjer so mi dali vaginalete, kontrola pri moji G - trpljenje zaradi odvzema krvi, ajd..vodo že dam , nadaljevala sem svojo pot z Amoksiklavom - antibiotiki, katere imam še danes in jutri.. No.. jutri je DAN D (23.12. ko naj bi prišla moja draga ). Bo prišla ali ne? Nič, jutri zjutraj moram v labaratorij, dat vodo če so moje bakterije že odplavale , no ..in ker je ravno jutri dan D za , sem se odločila, da test delam 1 dan prej - da sploh VIDIM če ima smisel se vozit vodo dat, da nebo ravno tam pritekla.. Drage čvekice... tukaj vam prilagam rezultat: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165635 P.s. Moja prva v mojem življenju niti lažne nisem še nikoli dočakala tako da, ali je lažna zaradi antibiotikov, lahko pa da je prava, ampak glede na to, kaj sem vse ta mesec preživela in pretrpela bi morala bit ČESTITKEEEEEEE! Ni lažna. Jutri pol lahko greš še kri dat za nosečnost pa boš videla da je to to. Super. Tako so bile moje prve črtice vidne. Potem pa vedno močneje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 7:55:54
|
|
|
|
Janchek81
|
foxy_cat wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .... kako sem vesela .... ma kakšna lažna, taprava je .... nooooo, vidiš in se je vse dogajalo spodaj z razlogom .... razvijala se je pikica ČESTITKEEEEE ..... zdej pa srečno do konca in uživaaaaaaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 7:57:27
|
|
|
|
foxy_cat
|
MauMow to je tako 1 dan pred M, po moji celotni študiji je prišlo do oploditve - (če je prišlo) med 14.-18.12., tko da že da se je nekaj pokazalo je nekaj je pa po 2.5 minutah se pokazala..Joj joj..prosim ne mi o dajanju krvi AGAIN ker nebi v tako kratkem času še 1* prenesla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 8:19:00
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat MauMow to je tako 1 dan pred M, po moji celotni študiji je prišlo do oploditve - (če je prišlo) med 14.-18.12., tko da že da se je nekaj pokazalo je nekaj je pa po 2.5 minutah se pokazala..Joj joj..prosim ne mi o dajanju krvi AGAIN ker nebi v tako kratkem času še 1* prenesla Aja sori. Pozabla. Lej jaz sem delala 13 dan po O in je bla črtica glih tolk fajn vidna kot tvoja. In tudi pri meni še ni bil čas za M. Uživaj. Pa kupi dragemu eno baby darilo in daj pod smrekico. Pa upam da zdržiš biti tiho - vrjemi je težko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 8:23:40
|
|
|
|
mava1975
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 8:28:30
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat MauMow to je tako 1 dan pred M, po moji celotni študiji je prišlo do oploditve - (če je prišlo) med 14.-18.12., tko da že da se je nekaj pokazalo je nekaj je pa po 2.5 minutah se pokazala..Joj joj..prosim ne mi o dajanju krvi AGAIN ker nebi v tako kratkem času še 1* prenesla Aja sori. Pozabla. Lej jaz sem delala 13 dan po O in je bla črtica glih tolk fajn vidna kot tvoja. In tudi pri meni še ni bil čas za M. Uživaj. Pa kupi dragemu eno baby darilo in daj pod smrekico. Pa upam da zdržiš biti tiho - vrjemi je težko. No saj jaz sem imela O (po predvidevanjih) tam okoli 9.ega tako da nekje 14dni po O je tale test.. Joj, je že težko..se mi zdi petek tako daleč , no upam, da zdržim vsaj do četrtka zvečer
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 8:29:35
|
|
|
|
lizz
|
Cestitke foxy cat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 8:30:39
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat MauMow to je tako 1 dan pred M, po moji celotni študiji je prišlo do oploditve - (če je prišlo) med 14.-18.12., tko da že da se je nekaj pokazalo je nekaj je pa po 2.5 minutah se pokazala..Joj joj..prosim ne mi o dajanju krvi AGAIN ker nebi v tako kratkem času še 1* prenesla Aja sori. Pozabla. Lej jaz sem delala 13 dan po O in je bla črtica glih tolk fajn vidna kot tvoja. In tudi pri meni še ni bil čas za M. Uživaj. Pa kupi dragemu eno baby darilo in daj pod smrekico. Pa upam da zdržiš biti tiho - vrjemi je težko. No saj jaz sem imela O (po predvidevanjih) tam okoli 9.ega tako da nekje 14dni po O je tale test.. Joj, je že težko..se mi zdi petek tako daleč , no upam, da zdržim vsaj do četrtka zvečer No potem je to to!!!! Črtica super lepo vidna. Ja vrjamem da je težko. Mojega takrat vsaj doma ni blo ko je bil na službeni poti, pa mi je blo noro težko počakati. Pol pa javi kako bo reagiral
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 8:32:35
|
|
|
|
mana12
|
Foxy_cat kako pa je bilo zdaj to lepo brat . Čestitke res , vse lepo do konca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 8:33:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Cestitam! Res sem vesela zatr, sploh po vseh teh mucnih dogodkih!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 22.12.2015 8:41:30
|
|
|
|
foxy_cat
|
Punce hvala ne se prehitro veselit, jaz bom raje še malo počakala, sploh zaradi težav, ki sem jih dala čez, potem bom šele vrjela da je "ratalo" in da je vse OK.. in kaj če jutri pride ???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?