Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 8:41:14
|
|
|
|
bubika86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Janchek a so ti naredili to preiskavo prehodnost jajcevodov? a je boleča preiskava? kako potem naprej recimo če imaš en neprehoden jacevod ? Mene ni bolel ... je pač mal neprijetno k čutiš kako se ti una tekočina pretaka, ampak ni sile - vsaj men ne .. Jaz mam en jajcevod neprehoden in zato mi ni pripadala laparoskopija, ker edn je pa prehoden pač naše zdravstvo, ki pač špara ane Če maš možnost pejd po napotnico,d a ti vsaj to naredijo .... Hvala Koliko casa pa ti delas in po kolkem casu so time dali napotnico za preiskavo prehodnost jajcevodov. A si jim mogla sama rect da ti jo dajo? Da zatezim Resu naslednjic. Ta ciklus naj bi se jemala tale klomid in estimo ampak kr ne vem ce bi, ne maram tega filanja s tableti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 8:59:52
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Janchek a so ti naredili to preiskavo prehodnost jajcevodov? a je boleča preiskava? kako potem naprej recimo če imaš en neprehoden jacevod ? Mene ni bolel ... je pač mal neprijetno k čutiš kako se ti una tekočina pretaka, ampak ni sile - vsaj men ne .. Jaz mam en jajcevod neprehoden in zato mi ni pripadala laparoskopija, ker edn je pa prehoden pač naše zdravstvo, ki pač špara ane Če maš možnost pejd po napotnico,d a ti vsaj to naredijo .... Hvala Koliko casa pa ti delas in po kolkem casu so time dali napotnico za preiskavo prehodnost jajcevodov. A si jim mogla sama rect da ti jo dajo? Da zatezim Resu naslednjic. Ta ciklus naj bi se jemala tale klomid in estimo ampak kr ne vem ce bi, ne maram tega filanja s tableti. Jaz sem mela marca IMN, tko, da mi je iz tega naslova že to pripadalo in mi je moja G sama dala .... je blo ap res, da marca sva prvi mesec sploh probavala na bejbiju, sam se pač ni dobr izšlo ... pol sm mela 5.5. zdravljenje z metatreksatom, tko, da je plod šel iz jajčnika in avgusta sva ponovno dobila zeleno luč ... tko, da od takrat pa nobenega uspeha zdej ... samo se je men vse sfižilo, od M, do O ... tko, da zdej 5.1. mam pregled in da vidmo a mi bo kj dala, kakšno hormonsko terapijo, zaenkrat pa nimam upanja in sem ta čas samo navijačica .... Ja, sej to filanje s tableti ni prijetno, ampak jaz pa UPAM, da kej dobim, da se mi kje potem pozna in da postanem nosečka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 9:40:13
|
|
|
|
lizz
|
Tudi midva sma v starostni skupini 20-25 in greva zdaj v 9 krog je pa ni dosti bi clovek reko, vem da se nekatere se dalj casa matrajo. Drugace pa kaj ve mislite? Maco jemlem ze vec kot pol leta, krvomocnico - tinkturo pa sem eno spila.. pa ne vem al bi se naprej jemala al ne..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 9:53:07
|
|
|
|
bubika86
|
Janchek vidim da ne poznam vseh teh postopkov IMN ali je to insiminacija? Kje se pa vodiš v neplodnostni?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 10:10:01
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lizz Tudi midva sma v starostni skupini 20-25 in greva zdaj v 9 krog je pa ni dosti bi clovek reko, vem da se nekatere se dalj casa matrajo. Drugace pa kaj ve mislite? Maco jemlem ze vec kot pol leta, krvomocnico - tinkturo pa sem eno spila.. pa ne vem al bi se naprej jemala al ne.. Punce a ste zadnjič gledale Epilog? Je bilo tudi govora o Maci ipd...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 10:11:53
|
|
|
|
lizz
|
Jaaa saj to ravno.. nisem sicer celega prispevka gledala.. in me je kar malo prestraslo sem razmisljala da nebi nicesar vec jemala..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 10:22:01
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Janchek vidim da ne poznam vseh teh postopkov IMN ali je to insiminacija? Kje se pa vodiš v neplodnostni? Izvenmaternična nosečnost ... nisem v neplodnostni - ŠE
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 10:22:34
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: lizz Tudi midva sma v starostni skupini 20-25 in greva zdaj v 9 krog je pa ni dosti bi clovek reko, vem da se nekatere se dalj casa matrajo. Drugace pa kaj ve mislite? Maco jemlem ze vec kot pol leta, krvomocnico - tinkturo pa sem eno spila.. pa ne vem al bi se naprej jemala al ne.. Punce a ste zadnjič gledale Epilog? Je bilo tudi govora o Maci ipd... Nism gledala, kaj so pa rekli .. sicer je ne jemljem, sam sm pa zadnjič hotla kupit na Malinci Maco v prahu ekološkega izvora ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 10:27:21
|
|
|
|
bubika86
|
Ajaaaaaaaa hahaha ajoj vcasih ksnih teh okrajsav ne razumem in upam da time ne bo treba v neplodnostno amb.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 10:33:14
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Ajaaaaaaaa hahaha ajoj vcasih ksnih teh okrajsav ne razumem in upam da time ne bo treba v neplodnostno amb. Upam to tud sama ja .... Bo pa 5.1. moja G povedala kako in kaj, ko ji povem za moje 'probleme' ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 10:45:37
|
|
|
|
bubika86
|
Mahhh to nase zdravstvo res da sm ze obupala ampak vseeno se zmeraj upam in ne morem Kar odmislit pa k pravjo da takrat bop a ratalo.o new jazz ne morem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 11:13:57
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Mahhh to nase zdravstvo res da sm ze obupala ampak vseeno se zmeraj upam in ne morem Kar odmislit pa k pravjo da takrat bop a ratalo.o new jazz ne morem Ja odmislt je težko, sploh, če je želja velika ... Sicer jaz ta mesec sm popolnoma odmislila, ker opažam, da ne bo uspel brez kakršnekol hormonske 'terapije' ... pač moje mišljenje ... Potem, ko kej dobim ( upam, da dobim ) pa v nove boje in nova upanja ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 11:30:19
|
|
|
|
Beat
|
foxy_cat prvega otročka sva 1,2,3 naredila. Drugega pa kar ne moreva.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 11:31:03
|
|
|
|
bubika86
|
Men se pa zdi da takrat kadar imam te tablete za jest da sm se bolj napsihirana ker pol morrm skoz stet dneve da vem kdaj zacnem kdaj neham jemat. Da ne govorim o stranskih ucinkih... bz
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 11:32:28
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Men se pa zdi da takrat kadar imam te tablete za jest da sm se bolj napsihirana ker pol morrm skoz stet dneve da vem kdaj zacnem kdaj neham jemat. Da ne govorim o stranskih ucinkih... bz Odvisno od posameznice ... jaz vem, če jih dobim, da bom vsaj mela upanje, da nama uspe ... katere pa ti jemlješ? In kakšne stranske učinke maš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 11:40:34
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: lizz Tudi midva sma v starostni skupini 20-25 in greva zdaj v 9 krog je pa ni dosti bi clovek reko, vem da se nekatere se dalj casa matrajo. Drugace pa kaj ve mislite? Maco jemlem ze vec kot pol leta, krvomocnico - tinkturo pa sem eno spila.. pa ne vem al bi se naprej jemala al ne.. Punce a ste zadnjič gledale Epilog? Je bilo tudi govora o Maci ipd... Nism gledala, kaj so pa rekli .. sicer je ne jemljem, sam sm pa zadnjič hotla kupit na Malinci Maco v prahu ekološkega izvora ... Baje da je to vse skupaj modna muha.. Ravno Malinca je bila predstavljena, in tudi sami so rekli "pride najmanj 1 popularna mešanica/zadevica vsak mesec na novo" in rata spet TOP popularna, ljudje enostavno vrjamejo.. Govorili so o vseh: maca, goji jagode ipd. in tudi raznorazne zadeve za izboljšanje imunskega sistema ipd.. Nič ni dokazano,.. No saj je sigurno na netu odaja, pa si lahko pogledaš :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 11:42:08
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat foxy_cat prvega otročka sva 1,2,3 naredila. Drugega pa kar ne moreva. Hja,..saj ne vem katera je na boljšem/slabšem pri nama že prvi ne gre..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 11:44:52
|
|
|
|
bubika86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Men se pa zdi da takrat kadar imam te tablete za jest da sm se bolj napsihirana ker pol morrm skoz stet dneve da vem kdaj zacnem kdaj neham jemat. Da ne govorim o stranskih ucinkih... bz Odvisno od posameznice ... jaz vem, če jih dobim, da bom vsaj mela upanje, da nama uspe ... katere pa ti jemlješ? In kakšne stranske učinke maš? Klomid imam 1/2 tbl id 3.-7. Dne ciklusa in potem Estimo od 15. Dne ciklusa do 30.dne Stranski ucinki...napihnjenost v trebuhu, slabosti vrtiglavice, glavoboli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 11:54:03
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: lizz Tudi midva sma v starostni skupini 20-25 in greva zdaj v 9 krog je pa ni dosti bi clovek reko, vem da se nekatere se dalj casa matrajo. Drugace pa kaj ve mislite? Maco jemlem ze vec kot pol leta, krvomocnico - tinkturo pa sem eno spila.. pa ne vem al bi se naprej jemala al ne.. Punce a ste zadnjič gledale Epilog? Je bilo tudi govora o Maci ipd... Nism gledala, kaj so pa rekli .. sicer je ne jemljem, sam sm pa zadnjič hotla kupit na Malinci Maco v prahu ekološkega izvora ... Baje da je to vse skupaj modna muha.. Ravno Malinca je bila predstavljena, in tudi sami so rekli "pride najmanj 1 popularna mešanica/zadevica vsak mesec na novo" in rata spet TOP popularna, ljudje enostavno vrjamejo.. Govorili so o vseh: maca, goji jagode ipd. in tudi raznorazne zadeve za izboljšanje imunskega sistema ipd.. Nič ni dokazano,.. No saj je sigurno na netu odaja, pa si lahko pogledaš :) V službi imamo zablokirano, doma pa ni časa, da bi gledala ... No, jaz na primer sem en čas jedla MSM - mineral lepote .. vse lepo in prav, ko pa vidiš, da ti začne vse sekat vn čez kožo se pa prašaš - WTF in pol mi je blo jasno, da je potrebno poleg uživanja teh mineralov pazit tud na prehrano, kar pa men pač ni, da bom cele dneve jedla sam travo pa pila vodo - NO WAY Tko, da sm tist opustila ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 11:54:57
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Men se pa zdi da takrat kadar imam te tablete za jest da sm se bolj napsihirana ker pol morrm skoz stet dneve da vem kdaj zacnem kdaj neham jemat. Da ne govorim o stranskih ucinkih... bz Odvisno od posameznice ... jaz vem, če jih dobim, da bom vsaj mela upanje, da nama uspe ... katere pa ti jemlješ? In kakšne stranske učinke maš? Klomid imam 1/2 tbl id 3.-7. Dne ciklusa in potem Estimo od 15. Dne ciklusa do 30.dne Stranski ucinki...napihnjenost v trebuhu, slabosti vrtiglavice, glavoboli Lej, če ti bo pomagal potem vzameš to v zakup, je tako ... sej v nosečnosti boš tud napihnjena, mela boš lahko vrtoglavice in migrene ali glavobole .. pa pač ženske vse požremo za zdravega otročka ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 12:08:57
|
|
|
|
bubika86
|
Seveda sem tudi v prvi nosecnosti 3 mesece bruhala ko vidra vse za mojega sončka ki mi danes lepsa dneve. Sam željaaaa je tako mocnaaa, zdej tukaj nisva samo midva ki se zeliva ampak tut mali skoz sprasuje kdaj bomo imel in zakaj se nimamo in pravi jst sm zalosten ker nimamo dojencka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 12:35:35
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Seveda sem tudi v prvi nosecnosti 3 mesece bruhala ko vidra vse za mojega sončka ki mi danes lepsa dneve. Sam željaaaa je tako mocnaaa, zdej tukaj nisva samo midva ki se zeliva ampak tut mali skoz sprasuje kdaj bomo imel in zakaj se nimamo in pravi jst sm zalosten ker nimamo dojencka. Ne oziraj se na sina, ker otroci najbolje vse sprejemajo ... naša tud sprašuje kdaj bo mela sestrico ali bratca, ampak zarad tega se ne bom jaz še bolj obremenjevala .... bo, ko bo .... tudi sinu povesta na lep način, da bo otroček prišel, ko bo najbolj pravi čas ... otroci so res prilagodljivi .... kok imaš starega sina?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 12:48:09
|
|
|
|
Beat
|
bubika86 če bi bila na tvojem mestu, bi otroku razložila. Tudi tebi bi bilo lažje in otroci so lahko odlični svetovalci in tolažniki.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 13:58:02
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: lizz Tudi midva sma v starostni skupini 20-25 in greva zdaj v 9 krog je pa ni dosti bi clovek reko, vem da se nekatere se dalj casa matrajo. Drugace pa kaj ve mislite? Maco jemlem ze vec kot pol leta, krvomocnico - tinkturo pa sem eno spila.. pa ne vem al bi se naprej jemala al ne.. Punce a ste zadnjič gledale Epilog? Je bilo tudi govora o Maci ipd... Nism gledala, kaj so pa rekli .. sicer je ne jemljem, sam sm pa zadnjič hotla kupit na Malinci Maco v prahu ekološkega izvora ... Baje da je to vse skupaj modna muha.. Ravno Malinca je bila predstavljena, in tudi sami so rekli "pride najmanj 1 popularna mešanica/zadevica vsak mesec na novo" in rata spet TOP popularna, ljudje enostavno vrjamejo.. Govorili so o vseh: maca, goji jagode ipd. in tudi raznorazne zadeve za izboljšanje imunskega sistema ipd.. Nič ni dokazano,.. No saj je sigurno na netu odaja, pa si lahko pogledaš :) V službi imamo zablokirano, doma pa ni časa, da bi gledala ... No, jaz na primer sem en čas jedla MSM - mineral lepote .. vse lepo in prav, ko pa vidiš, da ti začne vse sekat vn čez kožo se pa prašaš - WTF in pol mi je blo jasno, da je potrebno poleg uživanja teh mineralov pazit tud na prehrano, kar pa men pač ni, da bom cele dneve jedla sam travo pa pila vodo - NO WAY Tko, da sm tist opustila .... Tko nekak je bilo rečeno "jejmo našo hrano,naše dodatke,ne pa nekih jagod ipd.iz kitajske,japonske ipd." če je dobro za njih ni nujno dobro za nas..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 14:08:13
|
|
|
|
Janchek81
|
No kitajska je nekej druzga ... od tm tud jaz nekak ne bi lih upala naročat ane .. sam Malinca je znana po tem, da je pristaš slovenskega porekla, pa sodeluje tud s samimi priznanimi firmami, ki proizvajajo vegansko in ekološko hrano ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?