foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour Foxy_cat Sem ti rekla, da se splača biti zadnja na seznamu Da te potolažim, moja testna črtica je bila na dan izostanka še malo šibkejša kot tvoja, čeprav se jo je videlo, pa sem danes na NS videla našega vesoljčka, kako skače po svoji votlinici in je na splošno zdravo skoraj 5 cm veliko bitjece Tako da - UIIII, dojenčka boste imeli Glede znakov pa, nisem vedela, da sem noseča, sploh. Sem bila prepričana, da nisem, sploh ker sva bila s partnerjem takrat vsak na svojem koncu sveta. Posebej utrujena nisem bila v teh prvih treh mesecih, ravno nasprotno, muči me nespečnost in sem zaradi tega čez dan komaj pri sebi (in pritiska imam 100/60). Danes npr, sem ponoči od 2 do 4h brala, spat sem šla bo 23h, vstala ob 6h, pa sem čisto OK. Že od samega začetka me matra želodec, slabost in driska. Za znoret. Skos sem lahko na WC, če ne lulam, pa driskam ... Tako da tile splošni znaki za nosečnost so res samo splošni in generični, na koncu je vsaka nosečka oseba zase s svojimi znakci. Jooooj, vesela sem, res :) Bebebe...ma jaz sem vidla da je ratala že po 2minutah in pol..ampak je bila taka da se je KOMAJ videla - ampak se je (meni se ni še nikoli nič videlo sama belinaaa vedno), tko da pomoje bi znala bit prava je pa res da zadnje dni spijem tudi po 3 litre (če ne več) zaradi moje bakterije v vodi, pa sem tako ves čas na Wcju, danes ponoči sem bila 4* no sem mislna da zato, ker toliko pijem, hodim toliko na WC, ampak jaz že na-splošno toliko spijem 4* sem šla ponoči na wc pa je kar teklo pa teklo zjutraj pa tudi, tko da se ne čudim da je bila taka boga razredčena črtica wiuu vaš vesoljček pa že raste iiii <3
|