Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 9:54:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala obema! Sem partnerja takoj zjutraj iz postelje vrgla, ce se mi samo zdi, ali sta res 2. Hecno mi je, ker sem pred 3 meseci prenehala z jemanjem tabletk in sem imela cikluse res zelo pomesane, od 22 pa do 36 dni. Test sem pa naredila zjutraj, na 29. dan, ker nisem mogla vec cakat, ker so bili znaki res ze zelo ocitni, ampak sem se bala, da delam test prekmalu. Jutri bom vseeno poklicala G, ker imam kar nekaj vprasanj, saj imam sicer kar nekaj zdravstvenih tezav in moram res previdno skozi prve mesece. Ampak sem prepricana, da bo slo! Dolgo ze ni bilo osvezenega seznamcka, cakam se kaksne srecke . Bo vse bozicek prinesel?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 10:09:56
|
|
|
|
bubika86
|
Pozdravljene! Anonimna cestitam crtica je res zelo lepo vidna. No jaz sem vceraj delala test 31.dan in je bila samo ena crtica , prenehala sem z estimo zdaj pa cakam da se prikaze Obupala sm... ne da se mi več ze ta mesec se mi ni dalo redno am0ak na vsake tok ko nama je zapasal.
< Sporočilo je popravil bubika86 -- 20.12.2015 10:10:50 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 10:14:54
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hvala obema! Sem partnerja takoj zjutraj iz postelje vrgla, ce se mi samo zdi, ali sta res 2. Hecno mi je, ker sem pred 3 meseci prenehala z jemanjem tabletk in sem imela cikluse res zelo pomesane, od 22 pa do 36 dni. Test sem pa naredila zjutraj, na 29. dan, ker nisem mogla vec cakat, ker so bili znaki res ze zelo ocitni, ampak sem se bala, da delam test prekmalu. Jutri bom vseeno poklicala G, ker imam kar nekaj vprasanj, saj imam sicer kar nekaj zdravstvenih tezav in moram res previdno skozi prve mesece. Ampak sem prepricana, da bo slo! Dolgo ze ni bilo osvezenega seznamcka, cakam se kaksne srecke . Bo vse bozicek prinesel? Uuu.. kakšni pa so bili znakci? Ti imaš še "svež" spomin, glede njih pa z besedo na dan, da vidimo.. Ene pravijo, da jih nimajo ene da jih imajo, zanima me tvoja izkušnja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 10:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala! Nee, nikakor ne smes obupat! Vedno obstaja upanje, drzi se tega! Jaz pa mislim na vse vas, ki bodisi cakate ali pa nov mesec in nov boj za .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 10:17:24
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Pozdravljene! Anonimna cestitam crtica je res zelo lepo vidna. No jaz sem vceraj delala test 31.dan in je bila samo ena crtica , prenehala sem z estimo zdaj pa cakam da se prikaze Obupala sm... ne da se mi več ze ta mesec se mi ni dalo redno am0ak na vsake tok ko nama je zapasal. Te popolnoma razumem, zelo rada brez obveznosti, ko pa zato, ker "želiš da rata", te pa že vse mine.. Midva sva bila ta mesec pridna od 25.11. do 16.12. zdaj pa so pomembni dnevi že sigurno mimo, ker mi sploh več ni..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 10:23:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Uuu.. kakšni pa so bili znakci? Ti imaš še "svež" spomin, glede njih pa z besedo na dan, da vidimo.. Ene pravijo, da jih nimajo ene da jih imajo, zanima me tvoja izkušnja? Po enem tednu so me nenormalno zacele bolet prsi (pred M so me vedno bolele le kaksen dan ali dva prej), tudi velikost se je spremenila (pa sploh nimam majhnih!), muci me zaprtje, po enem tednu sem prespala vsako popoldne, cutila sem bolecine v krizu, predvsem pa nisem pozresna, kot bi bila, ce bi bila te dni v PMS-ju. Ampak sem se cel cas prepricevala, da so lahko za take znake tudi drugi razlogi. :) Zdaj me pa skrbi samo se to, kako se bom neopazno izmaknila biftku in suhim salamam, ker resnicno se ne zelim povedati svojim bliznjim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 11:06:58
|
|
|
|
Beat
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 11:10:15
|
|
|
|
Beat
|
Punce, žal mi je, da ste tako dolgo čakale na prenovljen seznamček, ampak za mano je nooooor teden. Še jesti skoraj nisem uspela. Vsem, ki vsaj je obiskala pošiljam In za vse, ki ste zagledale Pri meni nič novega, danes bi jo morala dobiti, zaenkrat je še ni, prišla bo tekom dneva ali pa bo spet zamujala Znake imam iste kot pred vsako M, zato tudi nimam nekih upov. Bo pač v januarju ali februarju ali kdo ve kdaj in če kdaj. Držim pesti za vse, ki še čakate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 11:19:18
|
|
|
|
bubika86
|
Anonimna vcasih se mi zdi da ne bom več dočakala 2 leti bo zdele januarja odkar se trudiva za mogoče je želja prevelika, saj si vsi želimo malo šttučko, moj sin pa sploh, ki je zanekrat edinec in pravi, da samo on še nima bratca ali sestrce foxy_cat ja men tut dol pade vse skp.... zgleda tut hormoni naredijo svoje
< Sporočilo je popravil bubika86 -- 20.12.2015 11:24:22 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 12:47:37
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Uuu.. kakšni pa so bili znakci? Ti imaš še "svež" spomin, glede njih pa z besedo na dan, da vidimo.. Ene pravijo, da jih nimajo ene da jih imajo, zanima me tvoja izkušnja? Po enem tednu so me nenormalno zacele bolet prsi (pred M so me vedno bolele le kaksen dan ali dva prej), tudi velikost se je spremenila (pa sploh nimam majhnih!), muci me zaprtje, po enem tednu sem prespala vsako popoldne, cutila sem bolecine v krizu, predvsem pa nisem pozresna, kot bi bila, ce bi bila te dni v PMS-ju. Ampak sem se cel cas prepricevala, da so lahko za take znake tudi drugi razlogi. :) Zdaj me pa skrbi samo se to, kako se bom neopazno izmaknila biftku in suhim salamam, ker resnicno se ne zelim povedati svojim bliznjim. Hja...saj pri teh znakih nikoli ne veš, ker so vsak mesc "drugačni".. Uf...tatarc, jaz bom tudi že zelo kmalu vedela če ga bom lahko napadala letos ali ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 12:56:26
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Anonimna vcasih se mi zdi da ne bom več dočakala 2 leti bo zdele januarja odkar se trudiva za mogoče je želja prevelika, saj si vsi želimo malo šttučko, moj sin pa sploh, ki je zanekrat edinec in pravi, da samo on še nima bratca ali sestrce foxy_cat ja men tut dol pade vse skp.... zgleda tut hormoni naredijo svoje Pa sta bila s tvojim kaj na preiskavah? Koliko časa sta pa pri prvem rabila?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 13:19:56
|
|
|
|
bubika86
|
Hodiva v neplodnostno ambulanto k dr. Rešu, moj je dal 2 × spermiogram - vse ok :) Meni so pa tudi kri uzeli in naredili hormonske preiskave mal so bila nihanja pri hormonu kortizolu in prolaktinu ampak so mi potem še enkrat vzeli in je bilo oboje potem v mejah normale. Drugih preiskav mi pa še niso nič delali, na zadnje sem rešu omenila kaj pa prehodnost jajcevodov in laparaskopijo, pa mi je rekel da ne priporoča ...haha svašta. prav če ste 2 krat zanosila normalno ma je moč da pe enkrat zanosite. u glavnem kr neki, sm kr razen filanja s klomidom in estimo nič drugega do zdaj. pri prvem mi je ratalo v 5 krogu, potem se pa še enkrat ko je bil mali star 2 leti...ponesreč zanosila ampak se ni plodek razvijal. potem se zanekrat nisva odločila še za enega,kar danes obžalujem sva kr odlašala do otrokovega 4 leta zdej pa kr ne gre in ne gre
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 14:59:38
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Hodiva v neplodnostno ambulanto k dr. Rešu, moj je dal 2 × spermiogram - vse ok :) Meni so pa tudi kri uzeli in naredili hormonske preiskave mal so bila nihanja pri hormonu kortizolu in prolaktinu ampak so mi potem še enkrat vzeli in je bilo oboje potem v mejah normale. Drugih preiskav mi pa še niso nič delali, na zadnje sem rešu omenila kaj pa prehodnost jajcevodov in laparaskopijo, pa mi je rekel da ne priporoča ...haha svašta. prav če ste 2 krat zanosila normalno ma je moč da pe enkrat zanosite. u glavnem kr neki, sm kr razen filanja s klomidom in estimo nič drugega do zdaj. pri prvem mi je ratalo v 5 krogu, potem se pa še enkrat ko je bil mali star 2 leti...ponesreč zanosila ampak se ni plodek razvijal. potem se zanekrat nisva odločila še za enega,kar danes obžalujem sva kr odlašala do otrokovega 4 leta zdej pa kr ne gre in ne gre Če ni skrivnost koliko cca.sta pa stara? Mogoče bi morala na kontrolo rezerve jajčec,če je vse drugo Ok..?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 16:41:00
|
|
|
|
bubika86
|
jaz sem stara 29, moj 30 kaj pa to pomeni kontrola rezerve jajčec??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 16:44:57
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 jaz sem stara 29, moj 30 kaj pa to pomeni kontrola rezerve jajčec?? No saj sta še mlada, tako hitro pa res ni metat puške v koruzo. Ovarijske rezerve se reče drugače, pa si malo poguglaj v Ljubljani je recimo tudi samoplačniški lab.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 17:17:47
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Hodiva v neplodnostno ambulanto k dr. Rešu, moj je dal 2 × spermiogram - vse ok :) Meni so pa tudi kri uzeli in naredili hormonske preiskave mal so bila nihanja pri hormonu kortizolu in prolaktinu ampak so mi potem še enkrat vzeli in je bilo oboje potem v mejah normale. Drugih preiskav mi pa še niso nič delali, na zadnje sem rešu omenila kaj pa prehodnost jajcevodov in laparaskopijo, pa mi je rekel da ne priporoča ...haha svašta. prav če ste 2 krat zanosila normalno ma je moč da pe enkrat zanosite. u glavnem kr neki, sm kr razen filanja s klomidom in estimo nič drugega do zdaj. pri prvem mi je ratalo v 5 krogu, potem se pa še enkrat ko je bil mali star 2 leti...ponesreč zanosila ampak se ni plodek razvijal. potem se zanekrat nisva odločila še za enega,kar danes obžalujem sva kr odlašala do otrokovega 4 leta zdej pa kr ne gre in ne gre Sam ta je pa tud no ... ce si 2x zanosila ne pomen da je vse ok .. jaz sem tud 2x normalno zanosila pa sm zdj ugotovila da mam en jajcevod neprehiden ... 😤
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 18:00:31
|
|
|
|
bubika86
|
foxy_cat Mladaa sva še sam leta gredo hitro, pa razlika v letih bo ogromna.... pa dost mi je poslušanja drugih k mi pametujejo o tem kako mi bo težko ker sem že ven iz tega, pa velika razlika, pa ne vem kaj pa vsi so tok firbčni kaj čakata. nč mi ne bo težko ker ko si človek zaželi otroka mu seveda da ni težko za lastnega otroka vse naredit. Oprostite ampak moram dat iz sebe to, ker mi je hudo sploh dons ko se je ta prokleta tečka prikazala. Janchek81 ma tale je tut čudn ja res take prbija, pa kr ponudu nama je že umetno oploditev... ni mi glih da bi šla na umetno preden mi ne naredijo vsaj še ksno preiskavo
< Sporočilo je popravil bubika86 -- 20.12.2015 18:02:03 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 18:00:33
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Hodiva v neplodnostno ambulanto k dr. Rešu, moj je dal 2 × spermiogram - vse ok :) Meni so pa tudi kri uzeli in naredili hormonske preiskave mal so bila nihanja pri hormonu kortizolu in prolaktinu ampak so mi potem še enkrat vzeli in je bilo oboje potem v mejah normale. Drugih preiskav mi pa še niso nič delali, na zadnje sem rešu omenila kaj pa prehodnost jajcevodov in laparaskopijo, pa mi je rekel da ne priporoča ...haha svašta. prav če ste 2 krat zanosila normalno ma je moč da pe enkrat zanosite. u glavnem kr neki, sm kr razen filanja s klomidom in estimo nič drugega do zdaj. pri prvem mi je ratalo v 5 krogu, potem se pa še enkrat ko je bil mali star 2 leti...ponesreč zanosila ampak se ni plodek razvijal. potem se zanekrat nisva odločila še za enega,kar danes obžalujem sva kr odlašala do otrokovega 4 leta zdej pa kr ne gre in ne gre Sam ta je pa tud no ... ce si 2x zanosila ne pomen da je vse ok .. jaz sem tud 2x normalno zanosila pa sm zdj ugotovila da mam en jajcevod neprehiden ... 😤 Ah..saj veš kako je to..javno zdravstvo... Tam je vse "normalno"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 18:03:19
|
|
|
|
bubika86
|
kaj pa ti koliko si stara? imaš kakšmega otroka že? kako pri tebi kaj poteka? upam da nism preveč vprašala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 18:14:18
|
|
|
|
bubika86
|
Janchek a so ti naredili to preiskavo prehodnost jajcevodov? a je boleča preiskava? kako potem naprej recimo če imaš en neprehoden jacevod ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 18:37:30
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 kaj pa ti koliko si stara? imaš kakšmega otroka že? kako pri tebi kaj poteka? upam da nism preveč vprašala. 26, in ne nimava še nobenega.. Delava od julija naprej in brez uspeha do sedaj..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 20.12.2015 22:43:52
|
|
|
|
Beat
|
Punce, midva sva bila zdaj v 9. krogu, saj niti več ne štejem prav. Pa sva še mlada, oba spadava v 20-25 kategorijo Saj vem, niti leto še ni in še ni razloga za paniko. Ampak vseeno ni fajn, ko vsak mesec dobiš M. Zadnje mesece sem sicer zasuta z delom, ampak vseeno tu in tam pomislim, kako lepo bi bilo, če bi tudi nama uspelo. Ampak nama ne. Vsak mesec manj pričakujem in sem manj optimistična. Ampak kaj hočemo, nimamo vse sreče, da rata v prvo. Tolažim se, da bo, ko nama bo namenjeno. Ampak se bojim, da nama morda ni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 6:00:01
|
|
|
|
MauMow
|
Punce ne obupat. Tut sama sem po skoraj 2 letih ze vrgla pusko v koruzo in ze gledala glede posvojitev. No in na koncu ta zeljeni plusek ravno tisti mesec ko ga res nisem pricakovala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 7:53:19
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Janchek a so ti naredili to preiskavo prehodnost jajcevodov? a je boleča preiskava? kako potem naprej recimo če imaš en neprehoden jacevod ? Mene ni bolel ... je pač mal neprijetno k čutiš kako se ti una tekočina pretaka, ampak ni sile - vsaj men ne .. Jaz mam en jajcevod neprehoden in zato mi ni pripadala laparoskopija, ker edn je pa prehoden pač naše zdravstvo, ki pač špara ane Če maš možnost pejd po napotnico,d a ti vsaj to naredijo ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 21.12.2015 7:54:25
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Punce, midva sva bila zdaj v 9. krogu, saj niti več ne štejem prav. Pa sva še mlada, oba spadava v 20-25 kategorijo Saj vem, niti leto še ni in še ni razloga za paniko. Ampak vseeno ni fajn, ko vsak mesec dobiš M. Zadnje mesece sem sicer zasuta z delom, ampak vseeno tu in tam pomislim, kako lepo bi bilo, če bi tudi nama uspelo. Ampak nama ne. Vsak mesec manj pričakujem in sem manj optimistična. Ampak kaj hočemo, nimamo vse sreče, da rata v prvo. Tolažim se, da bo, ko nama bo namenjeno. Ampak se bojim, da nama morda ni Nikoli si nebi mislila, da je že pri tako mladih težava po drugi strani pa lahko rečem "še dobro da sta začela že sedaj..sploh ker ne veš koliko se zna zavlečt".. Če bi jaz vedela, da bo "trajalo"..bi sigurno že prej začela delat na tem. Tako pa, po toči zvoniti je prepozno in lahko SAMO ČAKAM.. Po eni strani se potiho sama sebe tolažim, pa drugi strani pa s kančkom vseeno upam za ta mesec.. MauMow tebe pa tako občudujem
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?