Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 15:18:43
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Jaz se ta mesec že počutim tako tko da če me kaj preseneti, bom zelo razočarana Držim pesti, da je ne bo! Kdaj točno jo že ne pričakuješ? Drug teden 23.ga
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 15:26:30
|
|
|
|
mana12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Isto k jaz ... Maybe se pa srečava Hehehe Foxy_cat se nekaj čakanja te čaka, upam da bo na koncu plusek. Že kaj načrtuješ, kdaj bi delala test?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 15:35:58
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Isto k jaz ... Maybe se pa srečava Hehehe Foxy_cat se nekaj čakanja te čaka, upam da bo na koncu plusek. Že kaj načrtuješ, kdaj bi delala test? Kot sem napisala, če ga bom delala ga bom bolj iz firbca ker mam do 23.ga tako antibiotike in grem lahko že 24.ga vodo dat v ZD
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 15:43:33
|
|
|
|
mana12
|
Aja, sem očitno spregledala. No kakorkoli boš izvedela, upam, da bodo novice pozitivne
< Sporočilo je popravil mana12 -- 16.12.2015 15:44:09 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 15:55:28
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mana12 Aja, sem očitno spregledala. No kakorkoli boš izvedela, upam, da bodo novice pozitivne Zdaj že je kar je nimam več vpliva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 16:52:11
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona js sm pa dons ponoč vstajala na 2h...no sej že 5 noči tko vstajam in sm kr mal crknjena...še dobr da sta šli dons obe v vrtec... zdržim še 1 teden in potem imam dragega končno po 3 mesecih doma več kot 1 noč na teden... ravno pravi čas za zganjanje vragolij sej je noro, če skos pa ni ampak noro je tud če maš v celem tednu samo 1x možnost . Nikol ni prav Kako se vam je obnesla MACA, tistim ki ste jo pile oz v kapsulah jemale....? Js se nekak ne upam čakat a bo čez 10 dni spet krvavitev pa bi pila MACO... sej to mi vrjetn ne more porušt sistema(če se je slučajn zdj uredil)? Mi bo težko spet čakat še 1 mesec pa upat da ne bo krvavitev na 14 dni jaz jo jemljem u kapsulah zdaj že skoraj dva mesca.. prvi mesec je štimalo in je prišla tako kot je mogla (kar je pri meni čudež), tale vikend pa se bo izkazalo kako je.. moram rečt, da sem pozitivno presenečena nad učinkom... nisem več utrujena, samega ciklusa še ne morem ocenit, lepše spim in tudi znaki PCOS so blažji.. in po parih letih mi je uspelo izgubiti nekaj kg, kar je bilo prej nemogoče ne glede na vse..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 17:38:51
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: sarona js sm pa dons ponoč vstajala na 2h...no sej že 5 noči tko vstajam in sm kr mal crknjena...še dobr da sta šli dons obe v vrtec... zdržim še 1 teden in potem imam dragega končno po 3 mesecih doma več kot 1 noč na teden... ravno pravi čas za zganjanje vragolij sej je noro, če skos pa ni ampak noro je tud če maš v celem tednu samo 1x možnost . Nikol ni prav Kako se vam je obnesla MACA, tistim ki ste jo pile oz v kapsulah jemale....? Js se nekak ne upam čakat a bo čez 10 dni spet krvavitev pa bi pila MACO... sej to mi vrjetn ne more porušt sistema(če se je slučajn zdj uredil)? Mi bo težko spet čakat še 1 mesec pa upat da ne bo krvavitev na 14 dni jaz jo jemljem u kapsulah zdaj že skoraj dva mesca.. prvi mesec je štimalo in je prišla tako kot je mogla (kar je pri meni čudež), tale vikend pa se bo izkazalo kako je.. moram rečt, da sem pozitivno presenečena nad učinkom... nisem več utrujena, samega ciklusa še ne morem ocenit, lepše spim in tudi znaki PCOS so blažji.. in po parih letih mi je uspelo izgubiti nekaj kg, kar je bilo prej nemogoče ne glede na vse.. Hvala. Sm si sicer dons kapsule kupila... no upam da mi bo pomagala...ocitno se nism nehala krvavet, 24h blo vse ok zdj pa spet.... cist mal. No kakorkoli, lepo da ti je uspel izgubit kg, sploh, ce si si prej za to prizadevala pa ni slo. Js sm dolga k pondelk pa se suha in zgledam k ena kobilca...sm se pa res v prvi N zredila za 28kg... pa pol 30 zgubila...pa v drugi N dobila 16 kg...pa po porodu zgubila sam 13... Sam da se mi cikel uredi,to je moja edina zelja...vse ostalo bo pol prslo kot mora.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 17:43:14
|
|
|
|
madjanca
|
uuu to pa so bla velika nihanja... jaz bi lahko šla samo lepo 30 dol pa bi blo kul.. brez da jih prej kej dobim =) sem kot topovska granata... mejhna pa okrogla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 17:51:20
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca uuu to pa so bla velika nihanja... jaz bi lahko šla samo lepo 30 dol pa bi blo kul.. brez da jih prej kej dobim =) sem kot topovska granata... mejhna pa okrogla Če bi jaz 30kg zgubila bi samo še del kosti okrog hodilo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 18:09:50
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: madjanca uuu to pa so bla velika nihanja... jaz bi lahko šla samo lepo 30 dol pa bi blo kul.. brez da jih prej kej dobim =) sem kot topovska granata... mejhna pa okrogla Če bi jaz 30kg zgubila bi samo še del kosti okrog hodilo Tud js.... je to skor polovica moje teze...sam sm v visino 184cm... in pol lovim tamalidve pa sm k hobotnica :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 18:25:35
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: madjanca uuu to pa so bla velika nihanja... jaz bi lahko šla samo lepo 30 dol pa bi blo kul.. brez da jih prej kej dobim =) sem kot topovska granata... mejhna pa okrogla Če bi jaz 30kg zgubila bi samo še del kosti okrog hodilo Tud js.... je to skor polovica moje teze...sam sm v visino 184cm... in pol lovim tamalidve pa sm k hobotnica :) Si te prav predstavljam hehehehe....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 18:32:36
|
|
|
|
madjanca
|
jaz mam to srečo, da ma moj možek rad okroglince, pa čeprav so na napačnih mestih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 18:37:24
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca jaz mam to srečo, da ma moj možek rad okroglince, pa čeprav so na napačnih mestih Madjanca, kljub moji preklavosti mam tud js kje kej prevec ampak ves, s tem se obremenjevat je brez veze. Sicer gledam moj letnik punce, pa vse brez otrok pa postavne da je kaj... ampak hej hej, vazno da v partnerstvu stima :) mojmu je vseen...po porodu k mi je vse visel me je hvalu...sm ga skor na gobc :/ sm misnla da se norca dela pa je reku da mu je vsec tak busi...a lej ga zlomka, mal busija ostal,zdj ga pa lah slata ce hoce :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 18:49:09
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: madjanca jaz mam to srečo, da ma moj možek rad okroglince, pa čeprav so na napačnih mestih Madjanca, kljub moji preklavosti mam tud js kje kej prevec ampak ves, s tem se obremenjevat je brez veze. Sicer gledam moj letnik punce, pa vse brez otrok pa postavne da je kaj... ampak hej hej, vazno da v partnerstvu stima :) mojmu je vseen...po porodu k mi je vse visel me je hvalu...sm ga skor na gobc :/ sm misnla da se norca dela pa je reku da mu je vsec tak busi...a lej ga zlomka, mal busija ostal,zdj ga pa lah slata ce hoce :) ja to sem dojela, k sm mela že zvrhan koš neumnih komentarjev okoli sebe in takrat sem si rekla, da se ne obremenjujem več s tem, taka sem si všeč (mogoče ene 5kg dol)... če pa drugim nisem pa ni moj problem. mam pa notranjost dost lepšo kot marsikatera misica... je pa dejstvo, da je lažje živeti tak z nekom, ki veš da mu je to všeč in da ga ne moti. malo več samozavesti imam ja poporodne oblince majo pa vsi ateki najrajš... verjetno se zavedajo, da so tele okroglince pripomogle k temu, da majo =)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 18:52:28
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: madjanca jaz mam to srečo, da ma moj možek rad okroglince, pa čeprav so na napačnih mestih Madjanca, kljub moji preklavosti mam tud js kje kej prevec ampak ves, s tem se obremenjevat je brez veze. Sicer gledam moj letnik punce, pa vse brez otrok pa postavne da je kaj... ampak hej hej, vazno da v partnerstvu stima :) mojmu je vseen...po porodu k mi je vse visel me je hvalu...sm ga skor na gobc :/ sm misnla da se norca dela pa je reku da mu je vsec tak busi...a lej ga zlomka, mal busija ostal,zdj ga pa lah slata ce hoce :) ja to sem dojela, k sm mela že zvrhan koš neumnih komentarjev okoli sebe in takrat sem si rekla, da se ne obremenjujem več s tem, taka sem si všeč (mogoče ene 5kg dol)... če pa drugim nisem pa ni moj problem. mam pa notranjost dost lepšo kot marsikatera misica... je pa dejstvo, da je lažje živeti tak z nekom, ki veš da mu je to všeč in da ga ne moti. malo več samozavesti imam ja poporodne oblince majo pa vsi ateki najrajš... verjetno se zavedajo, da so tele okroglince pripomogle k temu, da majo =) Midva z mojim sva oba med suhimi, pa jaz sem že od nekdaj med suhimi tako da ko se bom začela redit, bom kljub dokler nebo lep trebušček imela težave sama s sabo.. To je seveda vse odvisno od človeka. In hvala bogu, da smo različni in so nam všeč različno okrogli ali ne-okrogli ljudje Bom pa pomoje ena tistih po porodu, ki bo hotla hitro staro sebe nazaj, in mislim da tudi mojemu nebi bila všeč "debela"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 18:54:19
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: madjanca jaz mam to srečo, da ma moj možek rad okroglince, pa čeprav so na napačnih mestih Madjanca, kljub moji preklavosti mam tud js kje kej prevec ampak ves, s tem se obremenjevat je brez veze. Sicer gledam moj letnik punce, pa vse brez otrok pa postavne da je kaj... ampak hej hej, vazno da v partnerstvu stima :) mojmu je vseen...po porodu k mi je vse visel me je hvalu...sm ga skor na gobc :/ sm misnla da se norca dela pa je reku da mu je vsec tak busi...a lej ga zlomka, mal busija ostal,zdj ga pa lah slata ce hoce :) ja to sem dojela, k sm mela že zvrhan koš neumnih komentarjev okoli sebe in takrat sem si rekla, da se ne obremenjujem več s tem, taka sem si všeč (mogoče ene 5kg dol)... če pa drugim nisem pa ni moj problem. mam pa notranjost dost lepšo kot marsikatera misica... je pa dejstvo, da je lažje živeti tak z nekom, ki veš da mu je to všeč in da ga ne moti. malo več samozavesti imam ja poporodne oblince majo pa vsi ateki najrajš... verjetno se zavedajo, da so tele okroglince pripomogle k temu, da majo =) Ja res, ve odkod mi teli obrocki...no razn tega da sm cokoholik in pojem 1 veliko cokolado na dan.... no... s etolazm da so obrocki od poroda ostal hahaahha res je...notranjost steje!je podcenjena dandanes in me kar srce boli...malo ljudi je z lepo notranjostjo...res malo...premalo. no, samozavesti pa jaz nimam....malenkost vec je mam kot v osnovni soli haha ampak mi manjka se veliiiiik da bi z dvignjeno glavo okol hodila... v nasem vrtcu majo tko polepljenje sobice da samo jaz in 4 ocki od celega vrtca vidimo v vsako sobo cez plakate :) jao jao....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 18:59:55
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: madjanca jaz mam to srečo, da ma moj možek rad okroglince, pa čeprav so na napačnih mestih Madjanca, kljub moji preklavosti mam tud js kje kej prevec ampak ves, s tem se obremenjevat je brez veze. Sicer gledam moj letnik punce, pa vse brez otrok pa postavne da je kaj... ampak hej hej, vazno da v partnerstvu stima :) mojmu je vseen...po porodu k mi je vse visel me je hvalu...sm ga skor na gobc :/ sm misnla da se norca dela pa je reku da mu je vsec tak busi...a lej ga zlomka, mal busija ostal,zdj ga pa lah slata ce hoce :) ja to sem dojela, k sm mela že zvrhan koš neumnih komentarjev okoli sebe in takrat sem si rekla, da se ne obremenjujem več s tem, taka sem si všeč (mogoče ene 5kg dol)... če pa drugim nisem pa ni moj problem. mam pa notranjost dost lepšo kot marsikatera misica... je pa dejstvo, da je lažje živeti tak z nekom, ki veš da mu je to všeč in da ga ne moti. malo več samozavesti imam ja poporodne oblince majo pa vsi ateki najrajš... verjetno se zavedajo, da so tele okroglince pripomogle k temu, da majo =) Midva z mojim sva oba med suhimi, pa jaz sem že od nekdaj med suhimi tako da ko se bom začela redit, bom kljub dokler nebo lep trebušček imela težave sama s sabo.. To je seveda vse odvisno od človeka. In hvala bogu, da smo različni in so nam všeč različno okrogli ali ne-okrogli ljudje Bom pa pomoje ena tistih po porodu, ki bo hotla hitro staro sebe nazaj, in mislim da tudi mojemu nebi bila všeč "debela" Ko si enkrat mama...je tvoja postava zadnje na kar bos mislila :) vsaj pri meni je blo tko...ok, prve 3 mesce je cajt o tem razmislat k otrok velik spi...pol pa skos manj. :) ampak, men neb blo vsec ce bi ostal 10 kg...hujsanje bi pr men odpadlo ker pol pa res neb mela nc energije za punci... je pa ta sprememba telesa lahko velik dejavnik ki vpliva na samopodobo in poporodno depresijo... ene so suhice nosecke... ene smo ble visoke pa suhe ampak me je voda zalivala...sam se mi teh 28 kg ni nikol poznal.ni noben vrjel :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 19:57:52
|
|
|
|
tia12
|
Sem naredila test...ehhh vidim crtice tudi tam kjer jih ni...:/
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 20:27:32
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: madjanca jaz mam to srečo, da ma moj možek rad okroglince, pa čeprav so na napačnih mestih Madjanca, kljub moji preklavosti mam tud js kje kej prevec ampak ves, s tem se obremenjevat je brez veze. Sicer gledam moj letnik punce, pa vse brez otrok pa postavne da je kaj... ampak hej hej, vazno da v partnerstvu stima :) mojmu je vseen...po porodu k mi je vse visel me je hvalu...sm ga skor na gobc :/ sm misnla da se norca dela pa je reku da mu je vsec tak busi...a lej ga zlomka, mal busija ostal,zdj ga pa lah slata ce hoce :) ja to sem dojela, k sm mela že zvrhan koš neumnih komentarjev okoli sebe in takrat sem si rekla, da se ne obremenjujem več s tem, taka sem si všeč (mogoče ene 5kg dol)... če pa drugim nisem pa ni moj problem. mam pa notranjost dost lepšo kot marsikatera misica... je pa dejstvo, da je lažje živeti tak z nekom, ki veš da mu je to všeč in da ga ne moti. malo več samozavesti imam ja poporodne oblince majo pa vsi ateki najrajš... verjetno se zavedajo, da so tele okroglince pripomogle k temu, da majo =) Midva z mojim sva oba med suhimi, pa jaz sem že od nekdaj med suhimi tako da ko se bom začela redit, bom kljub dokler nebo lep trebušček imela težave sama s sabo.. To je seveda vse odvisno od človeka. In hvala bogu, da smo različni in so nam všeč različno okrogli ali ne-okrogli ljudje Bom pa pomoje ena tistih po porodu, ki bo hotla hitro staro sebe nazaj, in mislim da tudi mojemu nebi bila všeč "debela" Ko si enkrat mama...je tvoja postava zadnje na kar bos mislila :) vsaj pri meni je blo tko...ok, prve 3 mesce je cajt o tem razmislat k otrok velik spi...pol pa skos manj. :) ampak, men neb blo vsec ce bi ostal 10 kg...hujsanje bi pr men odpadlo ker pol pa res neb mela nc energije za punci... je pa ta sprememba telesa lahko velik dejavnik ki vpliva na samopodobo in poporodno depresijo... ene so suhice nosecke... ene smo ble visoke pa suhe ampak me je voda zalivala...sam se mi teh 28 kg ni nikol poznal.ni noben vrjel :) Pomoje je dosti odvisno od karakterja.. Js pač nimam težav se ukvarjat s športom ipd.in ja mislm da bom tista ki bo "gonila" voziček okrog velik časa v dnevu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 20:28:41
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Sem naredila test...ehhh vidim crtice tudi tam kjer jih ni...:/ Škoda da nisi počakala na jutranji urin..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 20:30:42
|
|
|
|
tia12
|
sem prilepila slikico v album...ma bom zjutraj naredila se enega...ce me prej ne prehiti
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 20:34:26
|
|
|
|
sarona
|
Punce kok ste pa stare? Mislm sej ne tocno, tko al med 20-25 25-30 30-35 35-40 40-45 45+ itd :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 20:36:25
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 sem prilepila slikico v album...ma bom zjutraj naredila se enega...ce me prej ne prehiti Zakaj, js vidm 2 crtici...tko se je men ob prvem testu pokazal v obeh nosecnostih... pozitiva bejba, pozitiva!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 20:47:08
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 sem prilepila slikico v album...ma bom zjutraj naredila se enega...ce me prej ne prehiti Jaz je žal ne vidim.. Ponovi raje z jutranjim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 16.12.2015 20:47:50
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona Punce kok ste pa stare? Mislm sej ne tocno, tko al med 20-25 25-30 30-35 35-40 40-45 45+ itd :) 25-30..pa ti? :-)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?