foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Jaz sem si pa en čajček nardila, da ne pijem ravno ves čas vode Me pa spet tako špika ta moj jajčnik tko kot bi me en z iglico pikal vsake 2 sekunde..Tko špik...špik... AAAA!!! Včeri, ko sem se peljala domov me je pa tako bolelo da sem kar komaj sedela v avtu.. Jaz ne vem no. Sem si rekla optimistično "na če se ti pa zdej na rata zagnezdit potem pa tud nevem" Optimizem umre zadnji.. Jaz NIKOL ne pijem VODE ... vedno samo nesladkan čaj, med službo v večini ingevrjev čaj Drgač pa edino pravilno, da morš bit opimist ... kam pa pridemo brez optimizma Jaz pa samo vodo.com in nič drugega hehe.. Obožujem vodo, če nimam vode pri sebi se mi zdi da bom kar umrla Aja še nekaj..jaz recimo ne maram da mi jemljejo kri, ker pač enostavno ratam v sekundi mokra, kot da bi se skopala, pa še zebst me začne, potem pa začnem samo skup lezt.. No in včeraj si govorim "misli na kaj drugega..hm..kaj..jooj..to je zate v trebuhu če te ni tam, bom zelo žalostna" no in kar ni nehala jemat..3 epruvetke sem mislna, da me bo pobral ko sem čutila kako jih menja,.. JOOOJ... potem pa samo, dajte tukaj prijet..pa niti pogledat nisem mogla. Pa tko "a ne morete sem pogledat, a vam ni ok, a vam je bilo že prej slabo?" pa jaz tko "ne, samo ko mi kri vzamejo skup zlezem"... No mi je potem dala stol malo v ležeč položaj mi prinesla vodo pa sem še par minutk poležala, potem sem se šla pa usest v čakalnico na hladno, da sem hseb prišla Ojej kako te matra.... Pol bi zlo trpela tukaj. A veš kolk krvi sem mogla dati že v nosečnosti... Tukaj delajo še ne vem kolk drugih testov poleg rednih in sem že 2x dala po 6 epruvetk hkrati,... + še nekaj vmes.... No lepo da si malemu v bušiju povedala da to samo zaradi njega trpiš To je pravi način Nisem našla druge pametne misli res ...prov gledala sem v tisto luč.. "dej o nečem drugem razmišlej".. in samo to mi je padlo na pamet, sej vem da je hecno. Vem, da bom ful razočarana če ta mesec nebo uspelo, ker ta mesec sem pa že toliko čez dala.. Samo da bi šlo vse tako kot treba, potem mi pa še G skriva izvid za kri AAA... No sj pravm sem tako trpela včeraj, da ko sem se peljala domov ko me je tako začel bolet, nisem imela druge ideje kaj bi si še mislila o takšni čudni nenadni bolečini ampak tko po ene 15ih minutah je bilo OK, danes pa spet to špikanje z iglo no pa je spet mimo hehe.. Drugače pa ko meni reče "kri dat.." sam zelena ratam, pa panika "shit sama sem..nemorm kri dat če sm sama".. na srečo sem pojedla 1 maxi king zjutraj, drugače bi bila fertik. Ko sem mogla nazadnje dat na tešče se cel dan nisem sestavila, 2* skup lezla, švoh bla.. NORO..
|