|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
15.12.2015 10:47:27   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Jaooooo kva sm jst zadnje čase 'tečna' ....
In zdj mi še pišejo iz G, da me naroči 12.1. - pa napisala sem, da sem dons dobila M in da jo imam na 27. dni ali kakšen dan prej ... kva so bedni ... sem napisala, če me lahko naroči en teden prej .... pomoje, da me bo raj en teden kasnej k prej ... mislm kva so bedni!!!!! Površno berejo, al jim je pa vseen ...

Reci naj te naročijo 5dni po M..da te da na Uz.. Tako imam jaz zmenjeno če jo ta mesec dobim.. Res sem bla presenečena včeraj nad mojo G,tako dobre volje,tako se mi je posvetila in to..tadrugič me je še sama prišla iskat v čakalnico - drugče se nikoli od premakne iz ambulante razen če kero pelje na Uz..

Napisala sem jim, da me naročijo v januarju, ne morm zdj rečt, da me pa zdj, bom vidla kaj bojo zdj odpisal, k sm napisala, če me lahko en teden prej ... če bo napisala, da ne, bom pa napisala, če me lahko v decembru ... pa da vidmo ... drgač bom pa direkt svojo klicala, bom tej napisala, da mi da telefonsko, kjer se dons ona nahaja pa ji bom povedala kako in kaj ... pa mam občutek, da je velka verjetnost, da me da že naslednji tork ( dons tedn ) na pregled ...
Bom vidla ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
15.12.2015 11:01:53   
foxy_cat
Janchek81
upam, da se ti uspe čim bolje zmenit user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
15.12.2015 11:03:56   
Janchek81

Janchek81
upam, da se ti uspe čim bolje zmenit user posted image

Ma dej popenla sem .. res mi da datum 12.1. - takrt k mam M .. pišem, da mi nej dajo en teden prej datum, mi napiše 19.1., zdj sm pa napisala, da mi nej kr lepo da telefonsko od moje G, da jo dons pokličem in da se probam za naslednji teden zment, ... mislm ej, a se bojo nehal norca delat no user posted image Res sm čist pissed OFF user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
15.12.2015 11:11:43   
madjanca

Ma dej popenla sem .. res mi da datum 12.1. - takrt k mam M .. pišem, da mi nej dajo en teden prej datum, mi napiše 19.1., zdj sm pa napisala, da mi nej kr lepo da telefonsko od moje G, da jo dons pokličem in da se probam za naslednji teden zment, ... mislm ej, a se bojo nehal norca delat no user posted image Res sm čist pissed OFF user posted image

js bi zihr že jokala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1079
15.12.2015 11:17:24   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

SEj gre men tud na jok user posted image kako so lahko tko brezobrazne ej ... napišem en teden prej, oni mi dajo en teden kasnej ... zdej pa nbenga odgovora k sm napisala, da mi dajo telefonsko .... mislm haloooo no ....user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
15.12.2015 11:36:22   
madjanca

SEj gre men tud na jok user posted image kako so lahko tko brezobrazne ej ... napišem en teden prej, oni mi dajo en teden kasnej ... zdej pa nbenga odgovora k sm napisala, da mi dajo telefonsko .... mislm haloooo no ....user posted image

pokliči v ambulanto in reci, da bi rada z zdravnico govorila, ker rabiš njeno mnenje... pa te bodo prevezale k njej.

Neposredna povezava do sporočila: 1081
15.12.2015 11:38:49   
foxy_cat

pokliči v ambulanto in reci, da bi rada z zdravnico govorila, ker rabiš njeno mnenje... pa te bodo prevezale k njej.

Pri nas rečejo "ginekologinja ima pacientke nima časa" user posted image user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
15.12.2015 11:39:30   
Janchek81

V lenošču ni tko user posted image tam majo vsak dan svoje ambulante, nikol skor niso v isti ambulanti, tko, da dons pa moja G dela popolnde in če klicarm v glavno me itak naujo nikamor vezal, to je največji problem pri teh G user posted image k klicarš k budala pa nben se ne uglasi, če pa se, te pa odpikajo, da kasnej pokličeš ... tko, da drgač kokr prek maila ne bom prišla do telefonske ( od ambulante v kateri bo ) in do moje G ...
Res je obup vsega tega ... sm tok slabe volje, da groza user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
15.12.2015 11:49:04   
foxy_cat
Jaz sem si pa en čajček nardila, da ne pijem ravno ves čas vode user posted image user posted image Me pa spet tako špika ta moj jajčnik tko kot bi me en z iglico pikal vsake 2 sekunde..Tko špik...špik... AAAA!!! Včeri, ko sem se peljala domov me je pa tako bolelo da sem kar komaj sedela v avtu.. Jaz ne vem no. Sem si rekla optimistično "na če se ti pa zdej na rata zagnezdit potem pa tud nevem" user posted image user posted image user posted image Optimizem umre zadnji..

Neposredna povezava do sporočila: 1084
15.12.2015 11:51:05   
Janchek81

Jaz sem si pa en čajček nardila, da ne pijem ravno ves čas vode user posted image user posted image Me pa spet tako špika ta moj jajčnik tko kot bi me en z iglico pikal vsake 2 sekunde..Tko špik...špik... AAAA!!! Včeri, ko sem se peljala domov me je pa tako bolelo da sem kar komaj sedela v avtu.. Jaz ne vem no. Sem si rekla optimistično "na če se ti pa zdej na rata zagnezdit potem pa tud nevem" user posted image user posted image user posted image Optimizem umre zadnji..

Jaz NIKOL ne pijem VODE ... vedno samo nesladkan čaj, med službo v večini ingevrjev čaj user posted image
Drgač pa edino pravilno, da morš bit opimist ... kam pa pridemo brez optimizma user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
15.12.2015 11:55:14   
foxy_cat

Jaz NIKOL ne pijem VODE ... vedno samo nesladkan čaj, med službo v večini ingevrjev čaj user posted image
Drgač pa edino pravilno, da morš bit opimist ... kam pa pridemo brez optimizma user posted image

Jaz pa samo vodo.com in nič drugega hehe.. Obožujem vodo, če nimam vode pri sebi se mi zdi da bom kar umrla user posted image user posted image

Aja še nekaj..jaz recimo ne maram da mi jemljejo kri, ker pač enostavno ratam v sekundi mokra, kot da bi se skopala, pa še zebst me začne, potem pa začnem samo skup lezt.. No in včeraj si govorim "misli na kaj drugega..hm..kaj..jooj..to je zate v trebuhu če te ni tam, bom zelo žalostna" user posted image user posted image no in kar ni nehala jemat..3 epruvetke sem mislna, da me bo pobral ko sem čutila kako jih menja,.. JOOOJ... potem pa samo, dajte tukaj prijet..pa niti pogledat nisem mogla. Pa tko "a ne morete sem pogledat, a vam ni ok, a vam je bilo že prej slabo?" pa jaz tko "ne, samo ko mi kri vzamejo skup zlezem"... No mi je potem dala stol malo v ležeč položaj mi prinesla vodo pa sem še par minutk poležala, potem sem se šla pa usest v čakalnico na hladno, da sem hseb prišla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1086
15.12.2015 11:59:11   
Janchek81
foxy_cat jaz sem pač tko navajena, da k pridem na šiht si nardim čaj, pa pol vmes skoz čaj, čaj, čaj in domov k pridem prvo vodo zavrem in si nardim čaj ... in za tamalo isto ane ... tko, da ... če pa grem tkole kam na kakšen pregled pa ponavad tud sama kupim vodo in jo pol pijem, ker mam občutek, če premal pijem, da me začne glava bolet ... tud opazila sem včerj k sm bla doma k si nism zjutrej kave nardila, da me je že hotla bolet, ko sm kavo spila je blo pa čist OK ... pa obvezno zraven kave pač vodo ane ... al pa čaj user posted image
Ti bi popenla, če bi bla na mojem mestu .... k mam skrite žile in me zbadajo po 3x da mi uzamejo oz. najdejo žilo user posted image tko, da sm že navajena ... nazadnje, k nism nč pila sm ležala na postli in sm mogla met roko dol oni so me pa zbadal in pesti sm mogla stiskat, da je kj vn pršlo ... pa zmer k pridm notr mi rečejo nj si grem roke umivat z vročo vodo, ker mam tko mrzle roke user posted image Tko, da sm ponavad vsaj po 2x zbodena .... samo ene 3x se mi je zgodil, da so v prvo najdle - in to na polikliniki ....

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
15.12.2015 12:01:50   
MauMow

Jaz pa samo vodo.com in nič drugega hehe.. Obožujem vodo, če nimam vode pri sebi se mi zdi da bom kar umrla user posted image user posted image

Aja še nekaj..jaz recimo ne maram da mi jemljejo kri, ker pač enostavno ratam v sekundi mokra, kot da bi se skopala, pa še zebst me začne, potem pa začnem samo skup lezt.. No in včeraj si govorim "misli na kaj drugega..hm..kaj..jooj..to je zate v trebuhu če te ni tam, bom zelo žalostna" user posted image user posted image no in kar ni nehala jemat..3 epruvetke sem mislna, da me bo pobral ko sem čutila kako jih menja,.. JOOOJ... potem pa samo, dajte tukaj prijet..pa niti pogledat nisem mogla. Pa tko "a ne morete sem pogledat, a vam ni ok, a vam je bilo že prej slabo?" pa jaz tko "ne, samo ko mi kri vzamejo skup zlezem"... No mi je potem dala stol malo v ležeč položaj mi prinesla vodo pa sem še par minutk poležala, potem sem se šla pa usest v čakalnico na hladno, da sem hseb prišla user posted image user posted image

Ojej kako te matra.... Pol bi zlo trpela tukaj. A veš kolk krvi sem mogla dati že v nosečnosti... Tukaj delajo še ne vem kolk drugih testov poleg rednih in sem že 2x dala po 6 epruvetk hkrati,... + še nekaj vmes.... No lepo da si malemu v bušiju povedala da to samo zaradi njega trpiš user posted image To je pravi način

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
15.12.2015 12:08:52   
foxy_cat

foxy_cat jaz sem pač tko navajena, da k pridem na šiht si nardim čaj, pa pol vmes skoz čaj, čaj, čaj in domov k pridem prvo vodo zavrem in si nardim čaj ... in za tamalo isto ane ... tko, da ... če pa grem tkole kam na kakšen pregled pa ponavad tud sama kupim vodo in jo pol pijem, ker mam občutek, če premal pijem, da me začne glava bolet ... tud opazila sem včerj k sm bla doma k si nism zjutrej kave nardila, da me je že hotla bolet, ko sm kavo spila je blo pa čist OK ... pa obvezno zraven kave pač vodo ane ... al pa čaj user posted image
Ti bi popenla, če bi bla na mojem mestu .... k mam skrite žile in me zbadajo po 3x da mi uzamejo oz. najdejo žilo user posted image tko, da sm že navajena ... nazadnje, k nism nč pila sm ležala na postli in sm mogla met roko dol oni so me pa zbadal in pesti sm mogla stiskat, da je kj vn pršlo ... pa zmer k pridm notr mi rečejo nj si grem roke umivat z vročo vodo, ker mam tko mrzle roke user posted image Tko, da sm ponavad vsaj po 2x zbodena .... samo ene 3x se mi je zgodil, da so v prvo najdle - in to na polikliniki ....

Js bi že umrla user posted image user posted image na srečo mi vse žile ven gledajo, da si lahko sama izbere katera ji je lepša user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1089
15.12.2015 12:14:43   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ojej kako te matra.... Pol bi zlo trpela tukaj. A veš kolk krvi sem mogla dati že v nosečnosti... Tukaj delajo še ne vem kolk drugih testov poleg rednih in sem že 2x dala po 6 epruvetk hkrati,... + še nekaj vmes.... No lepo da si malemu v bušiju povedala da to samo zaradi njega trpiš user posted image To je pravi način

Nisem našla druge pametne misli res user posted image ...prov gledala sem v tisto luč.. "dej o nečem drugem razmišlej".. in samo to mi je padlo na pamet, sej vem da je hecno. Vem, da bom ful razočarana če ta mesec nebo uspelo, ker ta mesec sem pa že toliko čez dala.. Samo da bi šlo vse tako kot treba, potem mi pa še G skriva izvid za kri AAA... No sj pravm sem tako trpela včeraj, da ko sem se peljala domov ko me je tako začel bolet, nisem imela druge ideje kaj bi si še mislila o takšni čudni nenadni bolečini ampak tko po ene 15ih minutah je bilo OK, danes pa spet to špikanje z iglo user posted image user posted image no pa je spet mimo hehe.. Drugače pa ko meni reče "kri dat.." sam zelena ratam, pa panika "shit sama sem..nemorm kri dat če sm sama".. na srečo sem pojedla 1 maxi king zjutraj, drugače bi bila fertik. Ko sem mogla nazadnje dat na tešče se cel dan nisem sestavila, 2* skup lezla, švoh bla.. NORO..

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
15.12.2015 13:03:37   
Janchek81
foxy_cat a boš ti naslednji teden delala test? user posted image

No, dosegla, so me naročil 5.1. user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
15.12.2015 13:16:13   
katjesss
Ahjoj Janchek81 user posted image ... No super pa da si dobila kar hiter termin, upam da se cimprej zjasni kje steka, da ne rata... Jaz tudi zdaj se pocakam, da vidim ce kaj ratalo al ne, pol pa bom tudi menda zacela klicat za kak termin pri G..

Neposredna povezava do sporočila: 1092
15.12.2015 13:17:36   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Ahjoj Janchek81 user posted image ... No super pa da si dobila kar hiter termin, upam da se cimprej zjasni kje steka, da ne rata... Jaz tudi zdaj se pocakam, da vidim ce kaj ratalo al ne, pol pa bom tudi menda zacela klicat za kak termin pri G..

Mah, jaz mam dost ugibanja in 'matranja'....že tko vem, da ni vsak mesec un mesec zarad neprehodnega jajcevoda, tko, da nej se pa zdj moja G zjasne kako in kaj ane .... bo že povedala in mi nekej predpisala ... UPAM!

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
15.12.2015 13:24:03   
foxy_cat

foxy_cat a boš ti naslednji teden delala test? user posted image

No, dosegla, so me naročil 5.1. user posted image

Mogoče mi celo ne bo treba user posted image user posted image 10 dni imam antibiotike - amoksiklav, če čez 10 dni ne dobim M moram tako it vodo dat user posted image user posted image imam pa 23.ga drugač NE v planu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1094
15.12.2015 13:24:43   
katjesss
Pa saj to ravno, da se ve, kako in kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1095
15.12.2015 13:32:29   
sarona
Janchek81 en velik objem!

Verjamem, da se vlecejo dnevi in ko vidis, da spet ni uspelo valda komaj cakas,da ti nekdo, ki je usposobljen za to, koncno pove kako in kaj naprej! Malo zaropotaj...sicer si jaz nikoli ne upam ampak je bla pa prejsnja moja G ****. Sem bla v smrtni nevarnosti pa pridem z berglami v ordinacijo k sm mogla dat bris(tromboza in pljucna embolija zaradi KT)...pa mi rece kaj mi je...in povem...pa mi rece: ah a pa lih vi ste ga mogla nasankat...ce bi mi povedala da se tele KT ne jemlje ce mas migrene, bi bla zdrava in verjetno brez tezav... kakorkoli...sem jo skor z berglo v faco. Zdj mam pa eno k je kot angel... in to zelim, da jo ti tudi dobis...al pa pri svoji vsaj dobis odgovore oz kaksne tablete itd.... Iz srca ti zelim, da ti uspe....

Js pa zdj cakam da se mi ta krvavitev neha-kao sprozena menstruacija...pa gremo v nove boje. Mi je pa skos cudn slabo, spahuje se mi non stop... adijo pamet. Sicer me je G poslala v lab.delat urinski test 10dni po spolnem odnosu kar itak ni sans da bi kej pokazal .. pa sm ji rekla ja sej itak vrjetn ne morm bit noseca ce mam krvavitve pa zadebeljeno sluznico pa je rekla: nikoli se ne ve, vcasih so pa izjeme.

Vsem novim noseckam JUHU in nam ostalim borkam v januarju nove zmage!

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
15.12.2015 13:44:56   
foxy_cat
Jaz sem pa včeraj še eno "ne tako super zadevo izvedela" jaz imam alergijo na Paracetamol..in kaj mi je rekla G? "Tukaj bova imele pa veliko težavo, v nosečnosti dajemo puncam proti bolečinam le protibolečinske tablete s paracetomolom.." potem je pa še dodala "no..samo toliko v vednost, tako da vse kar lahko upava je,.. da vam v tistih 9ih mesecih nebo nič"... SUPER...a lahko še kaj??

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
15.12.2015 14:26:54   
Janchek81
Že spet pogrešam Marčevka2010

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
15.12.2015 14:28:20   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: sarona

Janchek81 en velik objem!

Verjamem, da se vlecejo dnevi in ko vidis, da spet ni uspelo valda komaj cakas,da ti nekdo, ki je usposobljen za to, koncno pove kako in kaj naprej! Malo zaropotaj...sicer si jaz nikoli ne upam ampak je bla pa prejsnja moja G ****. Sem bla v smrtni nevarnosti pa pridem z berglami v ordinacijo k sm mogla dat bris(tromboza in pljucna embolija zaradi KT)...pa mi rece kaj mi je...in povem...pa mi rece: ah a pa lih vi ste ga mogla nasankat...ce bi mi povedala da se tele KT ne jemlje ce mas migrene, bi bla zdrava in verjetno brez tezav... kakorkoli...sem jo skor z berglo v faco. Zdj mam pa eno k je kot angel... in to zelim, da jo ti tudi dobis...al pa pri svoji vsaj dobis odgovore oz kaksne tablete itd.... Iz srca ti zelim, da ti uspe....

Js pa zdj cakam da se mi ta krvavitev neha-kao sprozena menstruacija...pa gremo v nove boje. Mi je pa skos cudn slabo, spahuje se mi non stop... adijo pamet. Sicer me je G poslala v lab.delat urinski test 10dni po spolnem odnosu kar itak ni sans da bi kej pokazal .. pa sm ji rekla ja sej itak vrjetn ne morm bit noseca ce mam krvavitve pa zadebeljeno sluznico pa je rekla: nikoli se ne ve, vcasih so pa izjeme.

Vsem novim noseckam JUHU in nam ostalim borkam v januarju nove zmage!

Kje pa maš ti G? A si ti iz LJ konca?

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
15.12.2015 14:31:43   
sarona
Siska... mojca grebenc :)

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?