|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
7.12.2015 13:43:08   
mana12

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Vem ja... samo tako težko čakam user posted image , sploh ne morem odmisliti

Ooo vem kako ti je oz. vse pomoje vemo user posted image

Vem ja, tako smo vse, vsaki mesec enkrat, na tem. Upam, da tokrat zadnjič. Nevem koliko časa bom še zdržala brez testa user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
7.12.2015 13:45:12   
Janchek81

Vem ja, tako smo vse, vsaki mesec enkrat, na tem. Upam, da tokrat zadnjič. Nevem koliko časa bom še zdržala brez testa user posted image

Ja kdaj jo pa drgač dobiš ... sej če je dons že tisti dan ko zamuja pol lahko že dons nardiš test user posted image
No ja, men prejšn mesc ni blo treba nč razmišljat in en mesec nazaj tud ne, ker je predčasno kr sama prišla user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
7.12.2015 13:51:37   
mana12

Ja kdaj jo pa drgač dobiš ... sej če je dons že tisti dan ko zamuja pol lahko že dons nardiš test user posted image
No ja, men prejšn mesc ni blo treba nč razmišljat in en mesec nazaj tud ne, ker je predčasno kr sama prišla user posted image

Ja saj to me muči, ker niti nevem točno kdaj naj bi mi zamujala, zadnje mesece sem jo imela na od 26 do 32 dni user posted image . Danes je 28. dan...bom videla, do kdaj mi uspe zdržati brez testa.

Neposredna povezava do sporočila: 2078
7.12.2015 13:52:52   
mana12
32. dan je šele v petek user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
7.12.2015 13:57:05   
Janchek81

Sam, če bi delala test na 30. dan bi pomoje že pokazu tko k treba .. a maš kje v bližini Muller? Uni predčasni testi iz Mullerja so super ...

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
7.12.2015 13:59:26   
mava1975
Janchek81 bolj neučakana kot...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2081
7.12.2015 14:05:25   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

Janchek81 bolj neučakana kot...user posted image

Ja, ITAK, če navijam in navijam .... čeprou za druge teste ne vem, ampak te iz Mullerja so res super ... za vse, ki jih poznam,d a so rpedčasno delale in kuple tega jim je pokazal pravilno ...
Jah klinc, jaz vem,d a bom neučakana, sam na 30. dan bom pa pomoje že nardila user posted image
a BTW pisala sem ti ZS user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
7.12.2015 14:06:34   
mana12

Sam, če bi delala test na 30. dan bi pomoje že pokazu tko k treba .. a maš kje v bližini Muller? Uni predčasni testi iz Mullerja so super ...

Muller mam v bližini. Mogoče veš kako se jim reče? Do petka tako ali tako skoraj sigurno ne bom zdržala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2083
7.12.2015 14:13:24   
Janchek81

Muller mam v bližini. Mogoče veš kako se jim reče? Do petka tako ali tako skoraj sigurno ne bom zdržala user posted image

Tale
https://www.google.si/search?q=duchesse+swanger&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjUnejQ6cnJAhVFshQKHeAEBkMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=duchesse+schwanger&imgrc=nXcpaXY00LITmM%3A

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
7.12.2015 14:13:37   
woma

Mene tudi zanima...user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
7.12.2015 14:17:43   
mana12

Tale
https://www.google.si/search?q=duchesse+swanger&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjUnejQ6cnJAhVFshQKHeAEBkMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=duchesse+schwanger&imgrc=nXcpaXY00LITmM%3A

Hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2086
7.12.2015 14:18:24   
Janchek81
Jaz grem tega definitivno kupt, ko bo 30. dan ... user posted image če ga ne bo treba uporabt, ga bom mela pa za naslednji mesec user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
7.12.2015 14:30:23   
mana12
Jaz imam od prej še doma first sign, imaš mogoče s temi kakšne izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 2088
7.12.2015 14:53:21   
Janchek81

Jaz imam od prej še doma first sign, imaš mogoče s temi kakšne izkušnje?

Sej sm ti že na uni temi napisala ... tko, da ... če ga nardiš 30. dan je to še vedno 2 dni pred M in mislm, da ti bi lahko pokazal pravilno ...

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
7.12.2015 15:02:32   
mana12

Sej sm ti že na uni temi napisala ... tko, da ... če ga nardiš 30. dan je to še vedno 2 dni pred M in mislm, da ti bi lahko pokazal pravilno ...

Sem videla, hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2090
7.12.2015 15:22:43   
katjesss
Joj ja ...ve se že o testkih pogovarjate user posted image ...ene se še bomo pa malce načakale user posted image

Jaz imam tudi ta first sign še od prej...upam da ga bom zdaj lahko uporabila in da ne bo več treba kupovat, če pa spet ne bo ratalo, naslednjič ziher kupim tega iz müllerja, ker Janchek81 tako pozitivno njem govori..user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
7.12.2015 18:45:03   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Joj ja ...ve se že o testkih pogovarjate user posted image ...ene se še bomo pa malce načakale user posted image

Jaz imam tudi ta first sign še od prej...upam da ga bom zdaj lahko uporabila in da ne bo več treba kupovat, če pa spet ne bo ratalo, naslednjič ziher kupim tega iz müllerja, ker Janchek81 tako pozitivno njem govori..user posted image

Tudi jaz sem na "dolgem čakanju" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
7.12.2015 19:12:50   
myaya
Zdravo.

Prijavila sem se na forum, ker sem neučakana, živčna in bi me bilokakšen odgovor že potolažil.
Zadnjo menstruacijo sem imela 11.11. imam dokaj redne na 28 dni.. z fantom sva ta mesec bila zelo aktivna... tudi v času ko naj bi bila ovulacija.
Tisto sredo, ko naj bi bila O sem čutila špikanje v jajčnikih...ampak spet ni nujno, da je to O bila. Bz si ne merim...samo zdaj proti koncu tako kr neki iz
firbca, ker sem se pijavila tudi na Fertility friend... in imam Bz okoli 36,9 ma to itak ne pomeni nič, ker bi jo mogla merit vsaj neki časa...
No da preidem k bistvu. Delam v fitnesu in se ubadam z fitnesom in so hard treningi zame pomembni.. v načrtu so tudi spet tekme itd...
V sredo naj bi dobila M.. in nevem kaj naj... znakov niti nimam nekih.. pogosto hodim lulat, napihnjena sem, lačna sem non stop, v spodnjem delu trebuha mam neke krče neko bolečino kot da bi imela M ali jo
imam za dobit...nevem opisat bolečine...en dan me je kr neki ganilo in sem se zjokala.. vendar so vsi ti znaki lahko PMS...
Danes zjutraj sem naredila test in je bil -
To čakanje me ubija, ker nemorem trenirat....psihira me da bi lahko kaj otroku naredila... tudi če so samo vaje brez uteži... težko je čakat, da ti menstruacija zamudi,da potem narediš test...
Otroka bi vseeno bila zelo vesela..zato sem tudi tako neučakana...in sem se pripravljena vsemu odrečt zanj :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
7.12.2015 19:55:34   
mana12

IZVIRNO SPOROČILO: myaya

Zdravo.

Prijavila sem se na forum, ker sem neučakana, živčna in bi me bilokakšen odgovor že potolažil.
Zadnjo menstruacijo sem imela 11.11. imam dokaj redne na 28 dni.. z fantom sva ta mesec bila zelo aktivna... tudi v času ko naj bi bila ovulacija.
Tisto sredo, ko naj bi bila O sem čutila špikanje v jajčnikih...ampak spet ni nujno, da je to O bila. Bz si ne merim...samo zdaj proti koncu tako kr neki iz
firbca, ker sem se pijavila tudi na Fertility friend... in imam Bz okoli 36,9 ma to itak ne pomeni nič, ker bi jo mogla merit vsaj neki časa...
No da preidem k bistvu. Delam v fitnesu in se ubadam z fitnesom in so hard treningi zame pomembni.. v načrtu so tudi spet tekme itd...
V sredo naj bi dobila M.. in nevem kaj naj... znakov niti nimam nekih.. pogosto hodim lulat, napihnjena sem, lačna sem non stop, v spodnjem delu trebuha mam neke krče neko bolečino kot da bi imela M ali jo
imam za dobit...nevem opisat bolečine...en dan me je kr neki ganilo in sem se zjokala.. vendar so vsi ti znaki lahko PMS...
Danes zjutraj sem naredila test in je bil -
To čakanje me ubija, ker nemorem trenirat....psihira me da bi lahko kaj otroku naredila... tudi če so samo vaje brez uteži... težko je čakat, da ti menstruacija zamudi,da potem narediš test...
Otroka bi vseeno bila zelo vesela..zato sem tudi tako neučakana...in sem se pripravljena vsemu odrečt zanj :)

Po moje je najbolj sigurno, da res počakaš na izostanek in narediš test. Na znake nosečnosti se ne gre preveč zanašati, že tu če malo prebereš po forumu lahko vidiš, da imamo mnoge lažne znake. user posted image

(odgovor članu myaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
7.12.2015 20:45:51   
foxy_cat
Se strinjam z mana12 user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
7.12.2015 20:47:29   
myaya
Hvala za odgovore. Bom stisnila zobke in počakala ...res nima smisla metat denar stra za razne teste..
a treningi tudi lahko počakajo..

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.12.2015 13:06:56   
SU
Punce pozdravljene!
Že dooolgooo časa se nisem oglasila... Vidim, da vas je veliko novih in tudi nekaj "starih" s trebuščki (tistim še posebne čestitke, iz srca!)...
Jaz še čakam oz. še nič ni. Bi imela pa eno vprašanje-verjamem, da vas ima na tej temi veliko izkušnje s tem... M se mi je čist zmešala... vmes sem morala celo jemati 14 dni hormonske tablete, ker sem imela tko močno krvavitev, da nisem mogla v službo...user posted image

Tako, da tisto računanje kdaj bo O in kdaj ne bo odpade, ker res pojma nimam!! Testov za O pa ne bom več kupovala, mam dost tega vsakomesečnega psihiranja.
Zdaj sva z mojim na tem, da "če bo-bo, če ne bo, ne bo", saj že imava 2 sončka doma...zdrava, vesela, pridna...
V glavnem... sva bila pa pr. mesec "malce" pridna in zdaj me zanima--kdaj PO nezaščitenem odnosu bi jaz sploh lahko poskusila naredit N test??
Danes je nekje 14-20 dni od sp. odnosa. Po tem nisva nič počela-verjetno ravno zato, da bi se znala malce orientirat, če nama slučajno rata kaj pridelat... user posted image
Zdej pa ne vem-M še nimam, o "kao nosečniških" znakih ne bom, ker je lahko tudi PMS ali kaj drugega glede na mojo zmešano M.....
Pojma nimam-bi že lahko naredila test ali ne?
Kar odlašam in odlašam, ker tko še lahko upam, da kaj je... Sicer pa upanje pade v vodo, ko bo enkrat N test negativen... kar srčno upam, da ne bo...
Mislite, da bi lahko "že" poskusila?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.12.2015 13:15:36   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: SU

Punce pozdravljene!
Že dooolgooo časa se nisem oglasila... Vidim, da vas je veliko novih in tudi nekaj "starih" s trebuščki (tistim še posebne čestitke, iz srca!)...
Jaz še čakam oz. še nič ni. Bi imela pa eno vprašanje-verjamem, da vas ima na tej temi veliko izkušnje s tem... M se mi je čist zmešala... vmes sem morala celo jemati 14 dni hormonske tablete, ker sem imela tko močno krvavitev, da nisem mogla v službo...user posted image

Tako, da tisto računanje kdaj bo O in kdaj ne bo odpade, ker res pojma nimam!! Testov za O pa ne bom več kupovala, mam dost tega vsakomesečnega psihiranja.
Zdaj sva z mojim na tem, da "če bo-bo, če ne bo, ne bo", saj že imava 2 sončka doma...zdrava, vesela, pridna...
V glavnem... sva bila pa pr. mesec "malce" pridna in zdaj me zanima--kdaj PO nezaščitenem odnosu bi jaz sploh lahko poskusila naredit N test??
Danes je nekje 14-20 dni od sp. odnosa. Po tem nisva nič počela-verjetno ravno zato, da bi se znala malce orientirat, če nama slučajno rata kaj pridelat... user posted image
Zdej pa ne vem-M še nimam, o "kao nosečniških" znakih ne bom, ker je lahko tudi PMS ali kaj drugega glede na mojo zmešano M.....
Kar odlašam in odlašam, ker tko še lahko upam, da kaj je... Sicer pa upanje pade v vodo, ko bo enkrat N test negativen... kar srčno upam, da ne bo...

Ta razpon 14-20 dni je prevelik ... vsaj približno bi mogla vedt kdaj je O in 14 dni po O ti bo test pokazal pravilno .... če je 14 dni po O pol ti bo test def. pokazal pravilen rezultat, če je manj pa lahko, da se ti ne bo nič pokazalo pa si vseeno noseča ... a tud približno ne veš kdaj imaš kakšno sluz, špikanje, da bi lahko rekla kdaj si ovulirala ... kdaj si pa mela zadnjo M?

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
8.12.2015 13:19:24   
MauMow
IZVIRNO SPOROČILO: SU

Punce pozdravljene!

Vauv SU lepo da si se oglasila. Jaz ti lahko iz mojih izkušenj povem da je bil N test kr dobro pozitiven že 13 dan po O/spolnem odnosu. Je pa res da mogoče se orientiraj da bo vsaj ene 15-16 dni od najbolj zadnega odnosa. Tako bi že skoraj moralo realno pokazati. Držim pesti!

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.12.2015 13:20:17   
SU
Janchek81 ... zadnja M je bila... uff... skoraj 2 meseca nazaj.
Ker sem imela težave s cistami me je večkrat bolelo/špikalo tudi zaradi cist. In zdaj sem čisto zmedena in ne vem-ali me špika, ker imam O ali zaradi česa drugega tako, da to ne upam reči (pa ti povem, da sem imela M naštelano do dneva-na 26-28 dni in točno sem vedela kdaj imam O...zdaj pa takole user posted image ) ...orientiram se lahko le glede na zadnji nezaščiten sp. odnos, ki pa je bil nekje 16 dni nazaj. Po mojem bi lahko naredila N test, ker M še vedno ni... verjetno bo pokazal "realno".
MauMow hvala! user posted image Hja... sploh ne upam naredit testa... sem jih že tooolikooo za brez veze, da me kr v želodcu stiska user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 8.12.2015 13:21:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.