|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
7.12.2015 9:53:25   
madjanca
ja ker je mogla, ker sm mela ubistvu tretjo močno user posted image v 30ih dneh in so mogl pogledat, zakaj kr teče in teče...

jaz sem svojo menjala, čakam konec januarja, da opravi prvi pregled in mi najprej poda drugo mnenje za prejšnje recepte in vse...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
7.12.2015 10:08:24   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

ja ker je mogla, ker sm mela ubistvu tretjo močno user posted image v 30ih dneh in so mogl pogledat, zakaj kr teče in teče...

jaz sem svojo menjala, čakam konec januarja, da opravi prvi pregled in mi najprej poda drugo mnenje za prejšnje recepte in vse...

Pred M in med M tudi meni ni našla jajčnika ker je blo vse tako zamegljeno videti (mela sem pa vmesne krvavitve po O. Zato sem mogla še enkrat ko sem nehala krvaveti. Je pa res da ni blo prijetno ko je notri šarala da bi jajčnik našla.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
7.12.2015 10:31:47   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Jaz danes mojo pokličem za kontrolo,joj če me ne naroči pa iščem drugo..

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
7.12.2015 10:52:51   
mana12
foxy_cat upam, da bo zdaj po pregledu in tabletah vse ok. Pri tebi madjanca tudi. Držim pesti za obe.

Janchek81, zanimivo, da je možno imeti tako pozno O, ali imaš tudi M potem pozno, ali cikel normalno traja?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
7.12.2015 10:54:10   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

foxy_cat upam, da bo zdaj po pregledu in tabletah vse ok. Pri tebi madjanca tudi. Držim pesti za obe.

Janchek81, zanimivo, da je možno imeti tako pozno O, ali imaš tudi M potem pozno, ali cikel normalno traja?

Joj upam da bo ta mesec ratalo porkas..

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
7.12.2015 11:09:51   
mana12
Tudi jaz upam, da bo user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
7.12.2015 11:18:32   
madjanca

hvala... upam, da sem dobro nastavla miklavžu pa da bo božiček kako dobro novico prnesu ;)

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
7.12.2015 11:28:13   
mana12
Hehe, dobro da imamo dobre može user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
7.12.2015 11:40:31   
Janchek81

Cikel mam med 27 in 30 dni .. zdj dva mesca zaporedoma sem imela na 27. dan ... ja, vse je možno user posted image Bom vidla kako bo test kej jutr pokazu user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
7.12.2015 12:05:14   
mana12

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Cikel mam med 27 in 30 dni .. zdj dva mesca zaporedoma sem imela na 27. dan ... ja, vse je možno user posted image Bom vidla kako bo test kej jutr pokazu user posted image

Potem v bistvu nič kaj daljši od normalnih, pa tako pozne O...mogoče pa se tudi jaz motim o tem, kdaj naj bi jo imela. user posted image To pa je res že vse skupaj zelo zanimivo. Kdaj pa so ti prejšnji testi kazali, da bi jo naj imela? Si tudi sama imela takrat kakšne znake, izcedek, špikanje...?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
7.12.2015 12:17:21   
Janchek81

Potem v bistvu nič kaj daljši od normalnih, pa tako pozne O...mogoče pa se tudi jaz motim o tem, kdaj naj bi jo imela. user posted image To pa je res že vse skupaj zelo zanimivo. Kdaj pa so ti prejšnji testi kazali, da bi jo naj imela? Si tudi sama imela takrat kakšne znake, izcedek, špikanje...?

Ma uni tapocen testi so mi kazal nekje na 14. dan, da je bla testna mal manj vidna kot kontrolna, da bi pa mela res iste barve pa nism mela nikol ... kar me je vedno zmotil je to, da je blo pač treba un tapocen test delat popoldan oz. ne sme se dat jutranjega urina, tukaj pa je potrebno test narediti z jutranjim urinom... prejšnji mesec sem imela špikanje v jajčnikih ( kot danes ) 20. dan, jaz sem pa mislila, da je to 8 dan po O in da se lahko kaj dogaja, opažam, pa da se je zgleda začela O ... sluz ... hm, prejšn tedn en dan sm mela sluz tkole med službo, tisto vlečljivo, ampak zvečer med sexom je blo vse suho user posted image tko, da ... bom vidla jutr kaj bo test pokazal in če bo neutripajoč smeško to pomen, da bo O nastopila v roku 12 ur ... in sm ves ta čas mela pozno O, kar sva pa midva sfalila pač user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
7.12.2015 12:28:07   
mana12
Zanimivo res, potem se sploh ne gre zanašat na sluz, špikanje, mogoče to sploh ni to. No ta mesec sem jo jaz imela tam okrog 14. dne (kot naj bi bila O), samo sem jo potem včeraj spet opazila, čeprav dvomim, da bi bila tako pozna. To bi bilo pa res že grozno čudnouser posted image . Upam, da je nisva tudi midva zamudila user posted image . Sicer se trudiva kar vedno na vsaka dva dni, samo vedno ne gre user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2062
7.12.2015 12:43:24   
Janchek81

Zanimivo res, potem se sploh ne gre zanašat na sluz, špikanje, mogoče to sploh ni to. No ta mesec sem jo jaz imela tam okrog 14. dne (kot naj bi bila O), samo sem jo potem včeraj spet opazila, čeprav dvomim, da bi bila tako pozna. To bi bilo pa res že grozno čudnouser posted image . Upam, da je nisva tudi midva zamudila user posted image . Sicer se trudiva kar vedno na vsaka dva dni, samo vedno ne gre user posted image .

Če sta skoz pridna na dva dni, pol nimata kej zgrešit ... midva sva zafrknila vse mesece, da sva pol po O na vsak dan oz. prejšn mesec sva se držala do 15. dne na dva dni, pol sva pa kr vsak dan, ker nama je pasalo, zdj se pač zadrživa ... tko, da bomo vidl kako bo .... me pa res zanima ali je tako pozna O ali ne ... pa naslednji mesec ( če nama ta mesec ne uspe ) si bom kupila ponovno te teste, ker so res super .. sicer so dragi, ampak vseeno ... sem rekla, da ne bom riskirala in bom bolj pozorna na to O ... npr 1 uro nazaj sem na wcju spet opazila to vlečljivo sluz ... tko,d a lahko, da je res tok pozna O ... pa joškice me bolijo pa spodej čutim jajčnike ...user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
7.12.2015 12:58:10   
mana12
Držim pesti, da je to to user posted image user posted image

Ja trudiva se, samo včasih nama ne rata, pa kaki dan preskočiva user posted image , no upam, da je vseeno nisva zgrešila. Ni se še vlila, tak da je upanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2064
7.12.2015 13:04:06   
Janchek81

Ja trudiva se, samo včasih nama ne rata, pa kaki dan preskočiva user posted image , no upam, da je vseeno nisva zgrešila. Ni se še vlila, tak da je upanje user posted image

Kdaj je ti NE pričakuješ?

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
7.12.2015 13:08:16   
mava1975
Janchek81 katere O teste ti uporabljaš?
LP

Neposredna povezava do sporočila: 2066
7.12.2015 13:09:59   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

Janchek81 katere O teste ti uporabljaš?
LP

Clear blue ovulation test ... ki meri 2 hormona - estrogen in LH ...
spodaj link:
https://www.google.si/search?q=clear+blue+ovulation+test&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiItIPc28nJAhWLXBQKHezlB_0Q_AUIBigB#imgrc=6itOoiHqFPOQkM%3A

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
7.12.2015 13:11:17   
mava1975
super, hvalaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 2068
7.12.2015 13:12:13   
Janchek81

super, hvalaaaa

Ti lahko povem, da so najcenejši na ebay.de user posted image sem že vse pregledala ... pri nam se jih ne dobi ...
Če dobiš kje da je 20 testov za 30€ pa javi user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
7.12.2015 13:13:26   
mava1975
Ti si res pridna in fajn punca, hvala ti. Ja bom tekom tedna pogledala, čeprav imam ta teden norišnico, če najdem kaj bolj ugodnega ti javim, se počasi pripravljam na februar....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2070
7.12.2015 13:14:41   
Janchek81

Ti si res pridna in fajn punca, hvala ti. Ja bom tekom tedna pogledala, čeprav imam ta teden norišnico, če najdem kaj bolj ugodnega ti javim, se počasi pripravljam na februar....user posted image

Rada pomagam, če le lahko ane ... pa roko na srce so res super testi, ker se ne smeš ozirati na črtice, ampak samo na digitalni izpis ... in so 1A ... res pa je, da so dragi, ampak so vredni svojga denarja user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
7.12.2015 13:29:16   
mana12

Danes je 28. dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2072
7.12.2015 13:30:53   
Janchek81

Danes je 28. dan user posted image

Uuuu ... še mal, še mal user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
7.12.2015 13:32:50   
mana12
Vem ja... samo tako težko čakam user posted image , sploh ne morem odmisliti

Neposredna povezava do sporočila: 2074
7.12.2015 13:39:24   
Janchek81

Vem ja... samo tako težko čakam user posted image , sploh ne morem odmisliti

Ooo vem kako ti je oz. vse pomoje vemo user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ali ležanje po seksu res pomaga pri zanosi...
Ste že slišali, da naj bi ležanje po spolnem odnosu in tudi pri zunajtelesni oploditvi pomagalo pri zanositvi? Najnovejš...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.