|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
30.11.2015 21:30:36   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Najbolj bolano je to,da ko sem bila na pregledu in ji povedala,je v karton napisala "želi si otroka" resnu? Pa da dokler nebo 1leto okoli da se nemoreva nič o "težavah"pogovarjat.. Aa!! Kaj takega pa še ne..

Joj, pišuka, pri takih G se človek res vpraša, kaj jim ni jasno user posted image . Vidim, da je moja G res ok, kar se tega tiče (ko sem maja prišla zaradi krvavitev (in ker se prej ni nič prijelo, čeprav nisva bila resno pri stvari, sva ali pa nisva pazila), ni nič komplicirala, takoj mi predpisala Dabroston, kontrolo, ko mi prva runda poide in če se bodo težave nadaljevale, to je bilo potem v začetku oktobra, mi predpisala novo rudno Dabrostona in 1/2 klomifena (ki ga sploh nisem jemala nato, ker sem v tekočem ciklsu zamudial dneve) in mi rekla, da moram januarja priti nazaj na hormonske teste, on pa na spermiogram, če se ne prime do takrat).

Hja..ko bi le imela tako dobro G kot ti user posted image meni počasi že vse "v vodo pada"user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
30.11.2015 21:38:52   
Amour
Foxy_cat, saj vem, da je nehvaležno vprašanje - ampak, kaj pa menjava ginekologa? Ali pa morda, da ga poskusiš poiskati v kakem bližnjem kraju, če je kje kak bolj normalne?

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
30.11.2015 22:09:59   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Foxy_cat, saj vem, da je nehvaležno vprašanje - ampak, kaj pa menjava ginekologa? Ali pa morda, da ga poskusiš poiskati v kakem bližnjem kraju, če je kje kak bolj normalne?

V Ljubljani ga dobiš ampak samoplačniško-nimam stalnega tukaj.user posted image na in ravno danes je prišla pošta da imam čez 1leto kontrolo user posted image vedno imam rezultat B pri odvzemu brisa. Sem upala da bo vsaj tokrat A bi me takoj manj skrbelo.. Na in še 1 udarec user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
1.12.2015 6:51:54   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

No da preklopim spet na glavobole oz migrene, v službi se ne morm nekaj razpisat, preko gsm-a. Joj mojamiška tega se ravno bojim ja, imam tudi dedne migrene, in je grozno, ene parkrat mesečno migrena, da o tedenskih navadnih glavobolih ne govorim, ki pač lahko tudi po par dni trajajo, tako da ja... Janchek81 kako pa je bilo s tvojimi migrenami v času nosečnosti?? Hja meni recimo lekadol sploh ne prime, imam tisti bolj močni nalgesin, ko se samo na recept dobi, a še ene malce bolj močne tablete, ki pa se jih nekako izogibam, pa vzamem res samo v skrajni sili. Jaz sem tudi taka, da do zadnjega probam zdržat, ker se mi zdi da res preveč tega pojem, pol pa mam na koncu.

No glede O..ja danes sem torej po nekje 9 al 10 dnevu po M opazila ta značilen izcedek za O - menda sem na poti domov še neko napetost v jajčnikih čutila, ne vem al psiha al pač res kaj blo..no pridem domov, nardim O test - ampak je negativen, no ja res rahla črtica, kar je negativno...pol pa vedi, a je že bla O al še bo - no bom delala zdaj teste vsak dan, upam da se še pojavi konkretna oz bolj izrazita črtica, in pa ta "zelo okusen" čaj krvomočnice pijem user posted image

Janchek81 ti me že spet v nek klub sprejemaš v katerega mi najbolj ni - no da se drugače izrazim ko bi me raje v katerega drugega...

Punce...jutri pa se zares začne VESELI DECEMBER user posted image

Hvala bogu v času nosečnosti nisem mela neki pretiranih glavobolov, sem imela pa ornk nizek pritisk, ki je imel iste simptome user posted image Tko, da sem tud velik preležala, ko se mi je le začelo vrteti user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
1.12.2015 6:54:21   
Janchek81
No ... evo ... včeraj sem dobila pol tiste O teste in danes zjutraj naredila ( te se dela z jutranjim urinom ) in zanimivo ... pokazal je prazen krogec, kar pomeni, da O še ni ... ko pa ta refil daš ven in pogledaš črtici ti pa ni več jasno ... ko sta se meni tako črtici pokazali na unih 'tapocen' testih sem mislila, da se približuje O ... pa zgleda sem bila ves ta čas v zmoti ... sej bi prlimala slikce, pa žal ne znam user posted image
Tko, da jutri ponovim test in vidim kako in kaj .... Čeprav včeraj nisva nič sexala, sva se lepo nazaj držala, dons bova vseeno user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
1.12.2015 7:24:25   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Hej in dober večer.

Tara, MauMow in ostale "stare" čveke moje sem še tukaj ja. Včeraj pdp, zaenkrat še ni dogajanja, občasno špikanje v križu in mislim da mi čep počasi gre; drugače pa nič...Pri nas več ne naročajo v porodnišnico na pdp, posledično imam prvi pregled tam zdaj konec tedna, tako da mislim da če ne prej, verjetno takrat ostanem tam...bomo videli. Doma smo nekoliko bolj zdravi, čeprav smo v tem času imeli spet neke zadeve, no v vsakem primeru je boljše kot dva-tri tedne nazaj; ampak glede na to da oba nosita zadeve domov iz vrtca in šole, verjetno kaj drugega ni pričakovati. Saj otroka se hitro pozdravita, samo kaj ko si vedno vsi vse potem izmenjamo in se zadeve vlečejo :(.

Glavno da se vse izteče bp in bova obe z user posted image vredu in zdrave, ostalo bomo že nekako... Ime še ni čisto dorečeno, bo verjetno treba najt nek kompromis...bomo videli user posted image .

Kako ste kaj ve? Kako kaj priprave na prvi božič in praznike s user posted image Tara? Pri tebi MauMow vidim da vse poteka super. Rodila boš pri nas ali v Rusiji?

Žabinčica upam da se kmalu začne premikati pri tebi. In da bo vse BP.

Ja bom v Rusiji rodila, da bomo lahko skupaj vsi. Ker če bi pri nas bi mogla skoraj 8 mesecev vsega skupaj biti v SLO, kar pa ne gre da je mož tukaj jaz pa doma.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
1.12.2015 8:14:10   
Bluegirl
Ojla, punce!

Da se samo na hitro malo javim. Joj, se spomnim, kakšne romane sem včasih pisala. user posted image

Mi smo v redu, spet bolni (vrtec, seveda), pa trenutno prišli v fazo, ko se oklepamo mame kot obsedeni. Nič kaj fino v kombinaciji z boleznijo. Ampak vse mine, pravijo. user posted image

Mali je začel malo čebljati, pove par besed in je s tega vidika zelo luštno in simpatično. Spanje še vedno tako-tako.

Prav vse vas lepo pozdravljam. Žabinčica, tebi srečno! Tara, Maumow, lepo vaju je brat. Stare borke, kje ste? Jaz sem za eno osvežitveno temo, da se zberemo na kupu! user posted image

Bluegirl

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
1.12.2015 8:45:45   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

No ... evo ... včeraj sem dobila pol tiste O teste in danes zjutraj naredila ( te se dela z jutranjim urinom ) in zanimivo ... pokazal je prazen krogec, kar pomeni, da O še ni ... ko pa ta refil daš ven in pogledaš črtici ti pa ni več jasno ... ko sta se meni tako črtici pokazali na unih 'tapocen' testih sem mislila, da se približuje O ... pa zgleda sem bila ves ta čas v zmoti ... sej bi prlimala slikce, pa žal ne znam user posted image
Tko, da jutri ponovim test in vidim kako in kaj .... Čeprav včeraj nisva nič sexala, sva se lepo nazaj držala, dons bova vseeno user posted image

No vidiš zato se jaz v velikem ovinku odmikam tem testom, ker si še bolj zmeden potem...

Neposredna povezava do sporočila: 1908
1.12.2015 9:10:46   
Janchek81

No vidiš zato se jaz v velikem ovinku odmikam tem testom, ker si še bolj zmeden potem...

Pri teh testih bom vsaj vedla al ovuliram al ne, pri pocen testih je pa lahko prazna ovulacija, kjer ni prisotnega hormona estrogen ... tko, da mi bo že oči odprl in postavlo na realna tla ... sicer je tud možno, da npr ta mesec ne ovuliram, naslednjega pa ... mislm, da do ovulacije bi mogl pridt, sej drgač ne bi marca sploh mogl pridt do oploditve ... sej bom še jutri nardila pa da vidm user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
1.12.2015 9:15:02   
foxy_cat
Veseli december jeee.. a ste pripravljene??? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1910
1.12.2015 9:23:50   
Janchek81

Veseli december jeee.. a ste pripravljene??? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
1.12.2015 9:41:52   
foxy_cat
Pa upajmo da bo res kaj vesel, če smo bile pridne nam bo kdo dostavil user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
1.12.2015 10:40:46   
katjesss
Jaz sem readyuser posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
1.12.2015 11:03:00   
foxy_cat

Če se ne motim ti si med prvimi, ki javiš?? user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
1.12.2015 11:09:42   
katjesss

Ne ne...komaj v drugi polovici veselega decembra...20.12. nekje...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
1.12.2015 11:19:06   
foxy_cat

Ne ne...komaj v drugi polovici veselega decembra...20.12. nekje...

O potem sva tam-tam user posted image user posted image jaz pa 23.ga user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
1.12.2015 11:26:31   
katjesss
Tako tako...upam da bomo vse imele bozic v pozitivnem vzdusju user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
1.12.2015 12:18:37   
foxy_cat

Drugega kot upanje nam tako ne preostane user posted image
user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
1.12.2015 13:06:06   
Janchek81

user posted image

That's right user posted image
No, jaz sem pa zdej pršla iz šopinga user posted image matr sm razočarana nad Mullerjem ... vse pobrklan, nč sortiran npr sladkarije za otroke, sladkarije za odrasle ... sm bla notr eno uro in pol in nabavla načeloma skor nič user posted image Da o igračah sploh ne govorim, ker je vse izropan kar smo dobil v katalogu, baje da pride nova roba ... halooo? Pa šele začel se jeeee .... pol pa govori folk, da ni dnarja ... user posted image Čuden je ta svet in ta naša državica ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
1.12.2015 13:08:47   
foxy_cat

user posted image

That's right user posted image
No, jaz sem pa zdej pršla iz šopinga user posted image matr sm razočarana nad Mullerjem ... vse pobrklan, nč sortiran npr sladkarije za otroke, sladkarije za odrasle ... sm bla notr eno uro in pol in nabavla načeloma skor nič user posted image Da o igračah sploh ne govorim, ker je vse izropan kar smo dobil v katalogu, baje da pride nova roba ... halooo? Pa šele začel se jeeee .... pol pa govori folk, da ni dnarja ... user posted image Čuden je ta svet in ta naša državica ...

Žalostno ja ampak decembra se vidi,da ljudje še imajo denar..

Neposredna povezava do sporočila: 1920
1.12.2015 13:11:31   
Janchek81
Ja, točn to ... sej možno je, da šparajo ane, da lahko karkol privoščijo otrokom ... ampak v večini sem videla starejše ljudi kako so kupovali zase npr kozmetiko, oblačila ... prav pozorna sem bila na vse te zadeve .... par mamic, ki je s svojimi vozički gledalo kaj bi kupili malim kepicam ( pa če smo realni se tega otročki niti zavedali ne bojo ), pa par očkov, ki gleda za darila svojim ženam, partnerkam .. še en očka me je prašu po parfumu user posted image ma, vsaka ženska ima svoj okus, men je lahko en všeč, ki njej sploh ne bo potegnu user posted image Ubistvu no ... pravo 'doživetje' sem imela ... pa utrujena seeeeem ... klinc pa tak dopust user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
1.12.2015 13:12:50   
Janchek81
No .. da ne pozabm .. sm si pa privoščila eno ornk masažo in poleg tega še depilacijo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
1.12.2015 13:14:40   
mana12
Jaaaa, jaz sem že prvi dan čisto noter padla, v ta veseli december user posted image user posted image user posted image .

Jaz jo ne pričakujem čez en teden, bom pa poskušala s testom potem počakati vsaj do vikenda, ker sem imela v zadnjih 4 mesecih dva cikla dolga 31 oz. 32 dni user posted image , dva pa krajša nekje 27 oz. 28 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 1923
1.12.2015 13:15:45   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Jaaaa, jaz sem že prvi dan čisto noter padla, v ta veseli december user posted image user posted image user posted image .

Jaz jo ne pričakujem čez en teden, bom pa poskušala s testom potem počakati vsaj do vikenda, ker sem imela v zadnjih 4 mesecih dva cikla dolga 31 oz. 32 dni user posted image , dva pa krajša nekje 27 oz. 28 dni.

Ti maš tko 'cmučkane' te cikluse k jaz user posted image
No, men zaenkrat še niti ne potegne, da je december user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
1.12.2015 13:16:18   
mana12
Janchek81 user posted image za masažo, jaz bi tudi user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.